Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Fortsättning del 12

:    ·  Resa med David och Izza
Dag 24. 21 januari.
 
Denna dag var det dags att säga farväl av Davids släktingar och vi åkte tidigt på morgonen till tågstationen för att åka tillbaka till Bangkok där vi skulle spendera våra sista dagar innan hemresa till Sverige igen. Det tog oss 7 timmar på det där tåget och det blev väldigt långtråkigt måste jag säga. Ville bara komma fram för att checka in på hotellet och se oss omkring i bangkok!
 
På tåget kom det säljare med massa mat som man kunde köpa för en billig peng och detta var en iskaffe som david tog. serverades i en påse med is. simple as that haha! Så gulligt.
 
När vi äntligen kom fram till vårt hotell så var vi väldigt trötta och utmattade. Detta var ett väldigt enkelt buget hotell egentligen men det "finaste" rummet. Jag tyckte det var helt okej men vi valde tyvärr fel område att bo på haha. Visst, vi bodde mitt i smeten men de var verkligen MITT I allt.. Och eftersom davids pappa bodde på andra sidan stan haha så tog det ett bra tag varje dag om vi skulle bort till han osv men det funkade absolut!
 
Vi tog och åt på hotellet och det gjorde vi några gånger faktiskt när vi var här i bangkok. Det var god mat!
 
Efteråt gick vi ut för att se oss omkring och åka på lite nattmarknader osv och bara kolla dessa vackra kort som någon tillverkat! Är den inte underbara!? Vi köpte två stycken åh så fina. gjort på papper! Det kallar jag konst.
 
 
Alltså detta är fasen det godaste snackset jag ätit i thailand. Det är "sticky rice and mango" Alltså kletit ris med smak av kokos och sötma med färsk mango som bara smälter i munnen. åh så gott!! Vart vi än var i thailand så höll jag utkik efter just detta och typ majs haha!
Vi var även på den lite mer kända marknaden "patpong" tror jag det heter och jisses så mycket folk. Vi satte oss vid en av barerna vid sidan av för att ta oss en drink mitt i nattshoppingen. Tyvärr blev det inte så mycket shopping här denna kväll. De är så hårda och sätter såna jädra överpriser så det är inte ens kul då. (köpte dock massa på denna marknad någon dag efter haha)
 
Sen var vi så himla trötta runt klockan 1 på natten så då tog vi taxin hem och sooov. Hade ju varit en lång dag med tågresa på 7 timmar. sen virra runt i stora bangkok för att hitta vårt och davids pappas hotell och sen gå på långa marknader men vet ni vad. Det är en sån jädra frihet att bara glömma klockan för ett tag, bara göra det man känner, vara uppe tills man inte orkar längre och bara äta det man är sugen på. Det kallar jag semester!
 
Fortsättning följer...
 

Mars glossybox.

:    ·  Isabelle tipsar, New things
Heej och godkväll! Sitter här o soffan och har nyss klickat hem lite saker ifrån cocopanda.se men mer om det när sakerna kommer hihi. Är så taggad på nya saker och har även beställt ifrån craycray.se som jag är ännu mer taggad på. meeen inte det vi skulle prata om nuu. Fick nämligen min glossybox för Mars förra veckan och denna gång blev jag verkligen SUPERNÖJD! Så jädra bra saker denna gång så här ska ni få se!
 
 
Vi visste absolut att vi skulle få ett läppstift av make up store vilket redan där gjorde boxen väldigt bra!
Detta var vad som låg i denna ask. Ett prov på batiste torrshampo i XXL volume, läppstiftet ifrån make up store i orginalsize, en svar glittrig eyeliner också orginalsize ifrån Elizabeth Mott, En peeling som ska bli såå kul att testa i fullsize och Oral-Bs nya pearl shine tandkrän i fullsize.
 
Läppstiftet har ni ju redan sett mig i och jag älskar både konsistensen när man tar på det och färgen!
Denna tandkräm har jag bara provat två gånger men också en toppen produkt då man alltid behöver ha tandkräm hemma och varför inte då lyxa till det med oral b för en gång skull!
 
Eyelinern har jag inte testat än men det är väl för att jag suger rent ut sagt på att lägga den vid ögonen men provade den på handen och det gick typ inte att tvätta bort så den sitter väldigt bra iallafall!
 
Peelingen har jag inte tagit mig tid att testa än men den är jag super nyfiken på faktiskt! Kanske borde prova ikväll?
 
Och Batiste torrshampot provade jag en gång och jag tycker verkligen om den! För den ger en volym precis som den lovar och den mattar ner det feta i hårbotten perfekt och även om jag har mörkt hår och brukar bli lite vit av såna här så blev jag inte det så mycket som jag blir av batiste andra torrshampoon. åh ska absolut köpa denna i fullsize!!
 
Vill ni också få hem en glossybox varje månad för endast 139kr/mån och bli lika nöjd som jag? Klicka HÄR
 

Make up store lipstick - Dare matt

:    ·  Isabelle tipsar, Izzas sminkningar/Marykay
 
 
 
 
Hallåååå! Hur snyggt är inte detta läppstiftet?? Jag fick detta i månadens glossybox och jag älskar det! Har sett att många har gett kritik till just glossybox för att dem skickar färger som är så konstiga så att man ej kan använda dem men själv tycker jag det är superkul att få såna här färger. Fick ju även en gul ögonskugga av dem i någon annan glossybox men den var skitsnygg!
 
Den här färgen heter "Dare" och är ett matt läppstift i make up stores kollektion. Jag skulle beskriva färgen som en ljusröd färg som drar mycket åt det oranga hållet. Ja mer orange som ni ser på bilden. Den var SUUUUPER pigmenterad och gick lätt på läpparna. Den var alltså lätt att applicera! Det enda minus med detta var att efter några timmar hade det bildats en liten kant mot insidan och det gick liksom inte att ta på mer för då blev det bara jättefult så jag fick ta bort allt då. Men det kanske inte var så konstigt då jag hade haft på mig läppstiftet från klockan 10 på morgonen och jag tog bort det klockan 8 på kvällen. Jag bättrade även på det efter lunchen klockan 4 på jobbet och då såg det snyggt ut iallafall! Och jag har ganska torra läppar överlag.
 
Helhets intrycket är att detta läppstift kommer att användas flitigt i sommar både dag som kväll! Jag skulle faktiskt kunna tänka mig att köpa det i en annan färg också för så bra tyckte jag det var!
 
 
Har ni provat make up stores läppstift?

En ledig fredag

:    ·  Vardag
Heeeeej och godmorgon! Idag är det fredag och jag är leeeeedig! Men ska inte va allt för glad föf jobbar hela helgen haha... 

Klockan är lite över 10 och vaknade nyss. Ska gå upp och äta frukost och sen ska jag och min vän victoria gymma och sen käka något gott!

Det är så skönt att kunna sova hur länge man vill lediga dagar! Även om jag inte är en sån person som klarar av det haha men det är gött och kunna välja! Tyvärr så har jag vaknat ett flertal gånger tidigt på morgonen idag av en sjukt läskig mardröm som liksom inte ville försvinna. Ja vaknade o sen somnade om men det var samma dröm. Usch o fy..

Ni får ha en trevlig helg alla! Puss

abs and cardio

:    ·  Träning/Inspo
Hej hej i detta storm/ snöoväder som dragit in... fy säger ja bara. För någon vecka sen var det strålande sol och nu vinter? Jag vill ha vår!

Körde ett sånt sjukt bra pass på gymmet igår för övrigt! Det fick först bli 15 min på crosstrainern. Därefter körde jag olika typer av situps och flera magövningar med maskinerna. Sist 10 min crosstrainer igen. Är verkligen supernöjd och det känns att jag körde hårt igår för har sån träningsvärk nu haha. Älskar att få träningsvärk i magen för det är något jag alltid haft svårt att få även om jag själv tycker att jag kör hårt men denna gång gick det! Mage Är ett pass som jag oftast inte gillar då jag typ ger upp efter halva passet så jag är förvånad att det gick så bra! Mitt favvo pass annars är ben och rumpa. Kan ha o göra med att jag är som starkast där och så finns det ju så mycket bra övningar.

Ska även till gymmet efter jobbet idag så vi får se vad som ska köras idag! 

Vilka är era favvo pass på gymmet om ni fick välja? 

My everyday makeup look

:    ·  Isabelle tipsar, Izzas sminkningar/Marykay
Hej hej kära ni! Vet att det inte kommer upp så mycket inlägg per dag tyvärr men jobbar så himla mycket hela tiden och hinner inte med det ibland så hoppas ni förstår. Idag ska jag visa er min vardagliga sminkning.
 
 
 
Jag brukar inte ta ut svängarna så mycket på min vardagliga sminkning då jag just nu jobbar så mycket och så många olika tider så att jag helt enkelt inte orkar riktigt så det ni ser ovan det kan jag snart göra i sömnen haha. Men antar att vi alla har en look som vi oftast kör till vardags. Sen kan man absolut piffa upp den med vissa saker så som tex: Ett fint läppstift, jag använder just nu bara lipsyl då mina läppar är ganska torra. Man kan även piffa upp det hela med en stark pigmenterad ögonskugga på undre delen av ögat så att det poppar upp med någon färg. Eller för att bara värma upp ögat lite mer kan man använda en rouge och dra i ögongloben bara för att värma upp det hela lite.
 
På bilderna har jag gjort basen på: marykay foundation, concealer, puder, bronzer, rouge och highlighter.
Ögonen är endast: mascara ifrån marykay och ögonbrynen gjorda på en ögonskugga ifrån marykay vid namn "espresso"och en bryngel ifrån H&m hehe, ganska otippat men tycker den fungerar tills vidare. Och sen lipsyl på läpparna.
 
Om ni skulle tipsa på något som kan göra den vardagliga sminkningen lite "pop up" vad skulle det vara?

Tre kick-as låtar

:    ·  Isabelle tipsar, Älskade dagar
Eftersom jag älskar musik och lyssnar på det varje dag ville jag dela med mig om mina tre kick as låtar som får mig på språng! Spelar ingen roll vart jag är påväg för jag kommer på mig själv varje gång att jag går och ler för mig själv varje gång jag lyssnar på dessa låtar. På gymmet, till jobbet, hem från jobbet, på promenad, i bilen, på bussen ÖVERALLT!
 
 
Man liksom sätter denna på hjärnan och man sjunger och sjunger och sjunger på denna. Haha, passar bra eftersom det snart är löning och ja, då ska man betala räkningar också ;)
 
 
Alltså jag blir typ tokig när jag hör denna låt. Jag bara känner att jag vill kötta på gymmet, jag vill springa en mil och jag vill hoppa upp till månen när jag lyssnar. Jag tycker verkligen om som här dunka dunka låt och denna är absolut inget undantag!
 
 
Och sist men inte minst kygo's nya låt. Man blir glad och känner sig peppad. När man kommer in lite i låten och alla dessa "ljud" börjar komma igång så ler hela jag!
 
Hoppas ni också gillar dessa lika mycket som jag. Så när ni vaknar på morgonen dra på dessa låtar. Eller när ni inte har det där flowet på gymmet, sätt på dessa! Det kommer absolut att hjälpa hehe.

Nyttig kyckling paj.

:    ·  Mat och gottigheter, Träning/Inspo
I lördags så gjorde vi en supergod kycklingpaj. Den är både nyttig och lätt att göra och tar inte alls lång tid
 
Pajskalet gjorde jag av en liten burk lätt kesella, 1.5 dl fullkorns vetemjöl och en rågad dl grahams mjöl.
Fyllningen bestämmer man egentligen helt själv så vi fräste kycklingbitar med paprika och gullök och lade i pajskalet efter att jag förgräddat det i 10min på 200grader i ugnen. På min sida så la jag även över sparris för att ha lite grönt i också och sen toppade vi med lättsaltade cashewnötter. Äggstanningen är gjord på 3 ägg blandat med nästan en hel liten burk med lätt kesella med två pressade vitlöksklyftor, 1 dl mjölk, salt, peppar och chillipulver. häll bara över det i pajskalet med den blandningen du hade i först och sen in i ugnen tills det stelnat och då är det klart!
 
 
Visst ser det gott ut? Servera med en klick creme fraiche eller lite kesella.
 

räkfrossa, promenad , bingolotto - helg

:    ·  Mat och gottigheter, Älskade dagar
hej hej. ligger i soffan och har för ett tag sen spelat bingolotto. Vi har faktiskt gjort det några helger i rad nu och det är mysigt men varje gång vi inte vinner så blir vi så arga haha. Jag känner varje gång att jag kommer vinna något men nej, inte någon gång.. Har typ vunnit 100kr som högst. Men någon gång!
 
Vad har jag gjort i helgen då? I fredags var vi på räkfrossa och det var så himla gott! Fanns både ostar, pajer, ägg, grönsaker, olika såser och räkorna såklart! En mysigt kväll med härligt gäng.
 
I igår lördag så tog vi det lugnt, vaknade utan alarm vilket är det bästa som finns på helger. Vi åt frukost och kollade på ack värmland. På kvällen så köpte vi lite gottit och kollade på tredje filmen av natt på museet och åh vad bra den var! Älskar verkligen dessa familjefilmer och denna var absolut inget undantag.
 
Idag har jag varit ute och gått med min syster och vi gick ut till mammas butik där vi åt god soppa och hade det mysigt och nu på kvällen som jag skrev har jag och mitt hjärta spelat bingolotto.
 
En lugn helg i stora drag vilket har varit skönt. Är ju så otroligt trött efter jobbet jämt men denna vecka som kommer jobbar jag hela veckan förutom fredag, så det innebär jobbhelg..
 
 

Fortsättning del 11.

:    ·  Resa med David och Izza
Dag 23. 20e Januari.
 
Vi vaknade på morgonen för att ta en liten promenad där de bodde. Det var väldigt mycket träd och de få hus som låg vid sidan av vägen var väldigt slitna och många av dem hade inte ens väggar men när man gick där på gatan så hälsade de som bodde där glatt ändå. De log och kollade på oss och det var ju inte så konstigt då det inte är alla dagar då de ser en vit person gå runt hos dem haha.
 
Här ska ni få se lite bilder på vart davids släktingar bor och runt om.
 
Här står jag utanför davids moster. Vet ej om ni ser men bakom mig där davids pappa står, där är det ett bord som vi satt vid igår, och faktiskt för det mesta under de två näterna vi var här hihi. Vi bara umgicks helt enkelt.
Här åt vänster där ni ser marmor byggnaden bodde davids andra moster och de hade även en liten restaurang med mat som de sålde och deras soppa var supergod och de var så himla snälla!
Ovan ser ni något som de flesta thailändare har, det står utanför affärer, utanför restauranger, utanför deras hem och ja näst intill överallt. De skänker mat till dessa varje dag för att visa omtanke emot tillexempel buddha, eller sina nära och kära som inte längre är med i livet och det som jag tycker är så himla mäktigt är att som tillexempel davids moster, hon har kanske inte så mycket pengar att laga mat för men ändå lagar hon maträtter och ställer vid denna för att be och skänka omtanke till sina föräldrar som inte finns med. Det är så himla kärleksfullt och mäktigt!
Här ser ni en bro, en ganska så ny bro som gör att de lättare kan ta sig över den breda älven. Den byggdes runt 2005 så relativt ny!
Här ser ni ett halvfärdigt bygge till hus. Jag vet inte om någon brukar sova där eftersom det hänger hängmattor längre in men de kanske bara använder det till att ta det lugnt på dagen. Men ville mest visa er hur det kan se ut där vi gick runt.
 
När vi hade tagit vår promenad så åkte vi in med hans moster in till byn för att handla färskvaror till maten och även gå på en marknad som de hade. Så åter igen, här kommer lite olika bilder ifrån det.
 
Vi åkte på ett flak dit.
Här är en del av marknaden.
Förlåt om vissa tar illa upp av bilden men här köpte vi stora fiskar och de "fixade" dem på en gång men jag kollade faktiskt bort när de gjorde detta.
Här har vi både grönsaker och kött avdelningen och åh så mycket vackra grönsaker vi köpte. koriander,citroner,tomater, lökar osv.
En sak som jag tyckte var häftig var att två gånger om dagen på speciella tider så stannar alla upp. alltså bilar står stilla vart dem än åker och så spelas nationalsången tror jag för att hylla kungen. Tänk om vi skulle ha de så i sverige, snacka om respekt!
 
Vi åkte tillbaka efter ett tag när vi hade köpt allt vi skulle ha och jag och david var även inne på ett ställe där de hade internett för att hitta vart vi skulle bo sista dagarna i bangkok hehe.
 När vi kom tillbaka gjorde vi inte så mycket, vi satt mest och gick runt lite.
 
Här är maträtterna som blev tillagade och det var underbart gott!
Här ser ni Davids moster som matar hennes hundar med alla "rester"
David tvättar sitt kusinbarn. så himla söt pojk!
Här får de lite "godis" hehe.
 
Denna natt var mycket värre för jag vet inte om jag skrivit i något av inläggen förr men jag hade ju under denna tiden fått mygbett som blivit infekterade med blåsor osv och under denna natt vaknade jag av panik för att det kliade så mycket tyvärr..
Fortsättning följer...
 
 
 

one day when the glory comes, it will be ours it will be ours

:    ·  Mat och gottigheter, Träning/Inspo, Älskade dagar
Helloo friday I have been missing youuuuu

Känns så skönt att det är fredag och snart helg. Sitter på jobbet och slutar lite efter 5. Då är det bara att åka hem och fixa sig lite och sen ska jag iväg på räkfrossa kväll med några vänner. Ska bli så gott! Älskar verkligen räkor o vitlöksbrön, aioli ååh gott!

Har för övrigt smakat den nya celsiusen päron som nyligen kommit ut och den var väldigt god! Det enda jag skulle vilja haft var lite mer colsyra och kanske lite mindre sötare då den var otroligt söt men en celsius älskare som jag är så får den absolut godkänt! Men min favorit kommer nog alltid vara cola! 

Bjuder på tre bilder från förra helgen. Ni får ha en trevlig helg alla!! 

Fortsättning del 10.

:    ·  Resa med David och Izza
Dag 21. 18e Januari.
 
Vi gick upp och åt den där supergoda frukostbuffén. Sen packade vi ihop och åkte till phukets flygplats för att flyga till Bangkok. Vi tog några sista bilder på vår balkong och sa farväl till denna fina ö!
 
 
Underbart!
 
 
Vi kom fram till vårt lilla budget hotell senare på kvällen där vi mötte upp davids pappa. Vi skulle bara sova där en natt eftersom dagen efter åkte vi till Davids släktingar i norra thailand!
 
Dag 22. 19e Januari.
 
Tidigt på morgonen började vår resa mot norra thailand. Vi åkte nämligen tåg dit och det tog 6 timmar!! Det var ganska jobbigt att bara sitta men det funkade då det var ett bra tåg med airkondition.
 
 
När vi kom fram mötte vi upp davids moster och vi åt bredvid tågstationen. Älskar dessa soppor med nudlar i alltså. Denna måltid med en cola kostade ca 8 svenska kronor! När vi hade ätit upp fick vi skjuts av davids mosters vän och vi fick åka med en bil på flaket! Första gången jag gjorde det och även om det är lite farligt så kändes det så skönt oc fritt liksom hehe.
 
Det var mysigt att få komma dit och bli inbjudna i deras hem även om det verkligen inte var som i sverige eller på ett sådant hotell som vi varit innan. Jag kände värme och de var så himla givmilda och trevliga davids släktingar. Här är en bild när davids moster matade hennes två hundar. Det är så otroligt vackert att se hur mycket thailändare faktiskt ger bort även om de inte har så mycket till sig själva så ser de till att andra ändå får något ändå. Vi satt för det mesta vid deras bord och pratade under kvällen och sen gjordes vår sovplats iordning
 
Vet inte om ni ser bakom david men vi sov i ett myggnät i ett litet rum på en madrass och eftersom det här var så ovant för mig så var det lite läskigt för deras hem bestod ju inte av några stadiga väggar och i fönstren glappade osv så det kom ju in massa kryp och ödlor på nätterna men eftersom vi hade detta myggnät så skyddade det oss! Vi kunde till o med höra hur det gick på nätet haha och det tog ett tag att somna men det gick faktiskt väldigt bra! Det enda jobbiga var att vi vaknade ungefär bara en timme efter att vi somnat och då hade vi svårt att somna om för att vi ville gå på toan men jag ville absolut inte gå utanför nätet haha och sen på morgonen runt 4-5 började deras tuppar gala och klockan 6 så vaknade vi av att de hade jättehög "musik" eller vad det var på andra sidan av älven. Tror de invigde dagen med buddha.
 
Fortsättning följer...
 
 
 
 

craycray.se

:    ·  Isabelle tipsar
hellu och godkväll! Har ni hört talas om hemsidan craycray.se ? Jag fick tips om sidan när jag tittade på Therese Lindgrens youtube klipp och hon nämnde den sidan så jag gick in och kollade och OJ de har verkligen dessa märken som är lite svåra att få tag på då det är många kända märken som används i USA. Tillexempel Nars, Too faced, The balm, Lorac cosmetics osv.
 
Nu när jag strax fyller år tänkte jag faktiskt få beställa lite ifrån den hemsidan om jag finner något jag vill ha. Även en annan sida men den sidan ska jag tipsa om i ett annat inlägg tänkte jag.
 
Här är några små godingar som jag har kollat på.
 
 
 
De två översta bilderna är ifrån Makeup revolution och paletterna kostar 119kr/st vilket är ett sjukt bra pris och har kollat lite på reviews och swatches på dem och de verkar verkligen superbra!
 
Tredje bilden är på Too faced melted lipstick och de kostar 249kr/st vilket är ett lite saftigare pris men har hört att de ska vara superfina och de går på läpparna som ett läppglans men sen "stelnar det" och blir ett matt läppstift vilket ska vara supersnyggt!
 
fjärde bilden är på Real techniques borstar och kostar 329kr detta sett men även om det är på dyrare sidan så är det verkligen super viktigt att ha bra borstar att jobba med när man sminkar sig så jag skulle lätt lägga mer pengar på bra borstar. Däremot tror jag inte dessa får följa med i varukorgen på denna sida då jag hittat dem mycket billigare på en annan sida hehe..
 
Sista bilden är på Nyx Eye and lip makeup remover vilket är en rengörare för ögon och läppar helt enkelt. Jag använder ju mig utav marykays makeup removers just nu men den håller på att ta slut och jag vill prova nytt men vet inte om jag kommer komma upp till det reslutatet jag letar efter eftersom Marykays eye remover är så fruktansvärt bra! Denna kostar 115kr/st vilket är lätt hälften så billig emot den jag har nu.
 
Besök sidan vetja för att kolla in deras utbud!

Lindahls Kefir - Blåbär Acaismak

:    ·  Isabelle tipsar, Mat och gottigheter, Träning/Inspo
Har ni hört talas om Lindahls nya "kvarg"? Har sett den några gånger på reklam och den kallas för kefir. Men det jag tyckte var intressant var att denna burk innehåller hela 30gram protein!?? Det är sjukt mycket och väldigt bra för personer som tränar och behöver få i sig protein. Såhär står det på Lindahls sida om kefir produkten.
 
 
 "Kefir är en typ av kulturmjölk som innehåller en speciell kefirkultur. Det finns många olika varianter av kefir, men framförallt används mjölksyrabakterier tex: Lactobacullus acidophilius. Kulturen tillsätts i mjölk som har filtrerats för att få en hög proteinhalt och en tjock konsistens. Tack vare sitt innehåll av lactobaciller anses kefir hälsosamt och kan precis som vår kvarg ätas av folk som tränar och söker hög proteinhalt. Proteinet gör att kroppen orkar bygga upp muskler som blir ännu starkare och uthålligare än före träningen. Dessutom får man i sig andra näringsämnen som också är bra för kroppen."
 
Jag tyckte att den var god och det bästa med den var at den inte kändes så sträv så som kvarg ibland kan göra. den kändes lätt och krämig liksom och att den smakar blåbär gjorde det hela mycket godare! Ni som inte provat borde absolut testa!

Warm tone makeup

:    ·  Izzas sminkningar/Marykay
 
 
 
 
Älskar denna varma bruna sminkning som jag gjorde i lördags.
 
har använt mig av bland annat en gul ögonskugga ifrån makeup store och två ögonskuggor ifrån marykay som är lite rödbruna. Jag använde mig av ett fint kopplarglitter som jag fick med i min glossybox också. Basen består av makeup forever hd foundation med concealer och puder från Marykay och rouge/bronzer + highlight är faktiskt thailändska märken. På läpparna bär jag mitt nya favvo läppstift ifrån Revlon i färgen "465 plumalicious" Ögonbryn gjorda av ögonskuggan "Espresso" ifrån Marykay.
 
Vad tycker ni?

Fortsättning del 9.

:    ·  Resa med David och Izza
Dag 20. 17e Januari
 
Vi vaknade i god tid för att gå upp till frukostbuffén och helt ärligt, deta var nog den godaste frukostbuffé jag någonsin ätit. Alltså det var massa mat, massa olika drycker, bakelser och nybakat bröd, tusen olika marmelader och jaa allt var bara så himla gott!
 
 
När vi hade ätit så gick vi självklart upp till takpoolen där vi låg och bara njöt, minns att jag la upp en bild på instagram där jag skrev, trevlig helg haha.
 
 
 
Vi gick även ner till vår lilla privata strand som bara var till för hotellets gäster så låg där nere också och snorklade även runt i vattnet och det var jättecoolt att se alla rev och koraller, tyvärr hade vi inte med kameran ner. Vi såg även ett stort monster i vattnet haha, det var så konstigt och har aldrig sett något liknande, det var någon blandning av korallrev/stor fisk.
 
På kvällen så gjorde vi iordning oss för att äta mat på hotellet under solnedgången och samma sak här, maten var underbar och man fick så mycket för pengarna även om det var lite dyrt.
 

När vi hade ätit upp så åkte vi in till Patong igen för att strosa runt sista kvällen innan vi skulle lämna Phuket för denna gång. När vi gick runt i ett stort köpcentrum så såg vi att de hade bio så vi gick upp dit för att kolla om någon film gick och vi ville se Taken 3 och den hade precis börjat så vi bestämde oss för att se den. Det som var så coolt med bion i Thailand var att först fick man välja vilken typ av plats man ville ha och då pratar vi inte om vart i salongen nej... man kunde välja att sitta på en "vanlig budget stol" eller ett snäpp bättre, eller det vi tog, en typ av soffa som man kunde fälla ner. Den platsen med största popcornskålen (som för övrigt var de godaste popcornen jag någonsin smakat) och stor cola till kostade precis lika mycket som i Sverige bara att här får du uppleva en såååå stor bildskärm med en stor soffa som vi delade på. Det kändes som om man var hemma fast mycket bättre.
 Här nere ser ni soffan.
Denna kväll var på topp och ett bra avslut på vårt äventyr i Phuket.
Vi avslutade dagen med ett bubbelbad på vårt hotellrum
 
Fortsättning följer...

fredag den 13e

:    ·  Vardag
Jaa det är verkligen fredag den 13e, olyckans dag som det ryktas om. Jag har faktiskt aldrig känt av något otur på en fredag den 13e förut men idag fick jag uppleva det. Igår när jag var på jobbet började jag känna av att jag hade ont i nacken som en vanlig nackspärr typ men smärtan var ändå inte så hög utan det gjorde bara ont när jag vred på huvudet lite men inatt har jag vaknat ett flertal gånger av att det bara gör ondare och ondare och det var obekvämt att ligga på alla sätt o vis. När jag vaknade imorse för att fixa mig till jobbet så hade jag även en väldigt jobbig huvudvärk OCH jag kunde knappt röra huvudet.. jag fick sjukanmäla mig och har legat i soffan i snart 9 timmar för det är typ det enda jag kunnat göra.. 

Blir så arg när sånt här händer för det är fredag och snart helg liksom!? Jag hoppas jag kan bli bättre o att jag sover bättre ikväll. Värmekudde och ipren får lindra mig hehe..

Såå därför har jag inte gjort något inlägg idag tyvärr då jag bara legat i soffan och kollat tv och youtube. 

Jag är dock väldigt glad över att det nu blir varmare ute och solen lyser. Hoppas ni får en trevlig helg alla 

Fortsättning del 8.

:    ·  Resa med David och Izza
Dag 18. 15e Januari
 
Sista dagen på Kata beach så jag tror vi bara tog det lugnt på dagen för att senare på kvällen åkte vi in till Bangla road men inte för att dricka denna gång hehe nej vi gick runt lite och kollade på saker. åt Kfc bland annat och såg på en liten vattenfontän show som visades två gånger per dag. Det var lite coolt!
 
 
 
väldigt mysigt.
 Vi gick och la oss i en bra tid denna dag också eftersom vi skulle byta hotell dagen efter.
 
Dag 19. 16e Januari.
 
Eftersom det bara nu var två nätter kvar på Phuket så hade vi valt ett väldigt fint hotell som låg högre upp i Phuket nära kamala beach tror jag det hette. Det var så himla fint och när man kom dit fick vi sätta oss och först välja vilken typ av kudde vi ville ha. De hade liksom en liten låda med små kuddprover som vi fick känna på vilken som skulle passa bäst och sen en till låda men där i var det vilken typ av tvål vi ville ha. Hur lyx?? Så jag kommer nu bomba er med bilder när vi gick och kikade på hotellet samt hur vår utsikt såg ut och vad vi åt när vi kom dit.
Sängen var ju lätt skönas emot vad vi hade sovit på innan haha.
 
Vi hade bubbelbad och även dusch.
Ovan ser ni vår utsikt från vårt rum.
 
 
 
 
Jag kunde inte sluta ta kort på den vackra takpoolen. Ser ni hur underbart det ser ut? Och den här maten var helt underbar också. Jag tog gravad lax macka med pommes som var doppade i parmesan! David tog en pizza!
 
 
Vi badade såklart i poolen tills solen började skymma framåt eftermiddagen. Då Gick vi upp och david åkte med sin kompis för att köpa lite för det enda som var dåligt var att vi bodde liksom upåt ett berg och det fanns inte något seven eleven nära alls och vi ville ju ha kanske lite snacks o dricka o så. När david var iväg somnade jag i sängen haha. Solen hade börjat gått ner då och eftersom det fanns ett gym på hotellet så gymmade vi lite. Därefter duschade vi och fixade oss för att sen åka till ner till patong beach igen för att träffa davids kompis Jonte, Det var kul och vi drack lite och hängde på några klubbar den kvällen/natten.
 
Jag kollade bland annat på när killarna körde beerpong. Vi åkte hem efter några timmar för att jag inte mådde så bra. och nej inte för alkohol haha.
 
Fortsättning följer..
 
 
 
 

Warrior

:    ·  Träning/Inspo
Hej hej vackra onsdag. Solen skiner och jag svettades när jag gick ifrån bussen till jobbet  vilket innebär att det vankas våååår! Så sjukt skönt och jag känner att mitt humör blir så mycket bättre av bara lite sol? Så sjukt egentligen att vädret ska få bestämma över mitt humör haha.

Imorse kände jag mig verkligen som en krigare när jag gick upp ur sängen 06.30 för att va på gymmet klockan 7. Jag var så trött men jag hade bestämt mig för att idag skulle ja köra ett hiit pass på löpbandet. Det innebär att du jobbar med hög puls hela tiden för att sedan sänka den snabbt och få upp den igen. Körde i 45 minuter och följde detta program

Om ni inte provat så tycker jag ni borde! Man är helt slut efteråt och jag brände ungefär 500 kalorier på dessa 45minuter.

Hoppas ni får en fantastisk dag alla krigare hehe.

Fortsättning del 7.

:    ·  Resa med David och Izza
Dag 17. 14e Januari.
 
Denna dag hade vi bestämt oss för att gå till en superfin restaurang som vi såg dagen innan så på dagen badade vi och tog det lugnt och innan sex på kvällen så åkte vi bort dit för att vi ville se solnedgången också. Själva restaurangen låg på stället Katanoi och det tillhörde som en stor resort så vi gick först runt och kollade på allt fint och sen satte vi oss för att ta en drink vid baren.
 
 
 
På bilden ni ser här åt vi torkad fisk och jordnötter. Detta är något thailändare gärna bjuder på vart man sitter. På en vacker restaurang, en bar eller vid en solstol och jag tycker det är gott! Det smakar knaprigt och salt hehe. Bilden på stranden är Katanois strand.
 
 
 
 
Vi fick plats vid ett bort när solen började gå ner och åh så fint det var. Och sista bilden som ni ser var förrätten vi fick in. Det var supergott! Och helt ärligt så hade vi inte beställt detta så vi blev ganska nervösa då vi trodde vi skulle få betala massa extra efteråt men detta ingick! Så givmilt!
 
 
Även om det var lite dyrt på restaurangen så fick man så mycket för det. Bara kolla dessa portioner med mat!! Jag tog norsk lax och det var seriöst det godaste jag ätit under denna thailandsresa! Så fruktansvärt gott och så mycket mat. mmmm!
 
Ja dagen kan verkligen sumeras i kärlekens tecken. Minns den här dagen sen igår och det var verkligen speciellt! Efter maten kom de ut med varma handukar som man kunde tvätta sig med och jag fick även en ros.
 
<3
 
 
Eftersom det blev så mycket bilder så tar vi dagen efter nästa gång. fortsättning följer...
 

Februari glossybox.

:    ·  Isabelle tipsar, New things
Glömde totalt bort att visa er min februari glossybox. Temat på denna box var shades of love och jag är ganska nöjd över boxen.
 
 
 
Det här är vad det låg i min box och det som jag är mest nöjd över är faktiskt rougen. Den är supersöt och som ni ser i en förpackning med en liten spegel på sig. tar man bort det locket så har den en liten "dutt svamp" på så är det bara at dutta på kinderna så kommer du ut lagom mängd färg. brukar ta en blush borste efteråt och blanda ut den lite bara.
 
Det andra som jag fick var bland annat No7 serum två prover som jag ännu inte testat, en Marsk ögonskugga i lite mörkgrå silverton som jag provat en gång, den var väl sådär, är inte så förtjust i lösa mörka ögonskuggor tyvärr men det funkade. Man fick med ett lip butter som ni ser längst åt höger, också jättesöt hylsa och läpparna blir lite rosa när man använder det. Jag tyckte dock inte om att ta upp läppbalsamet ur en sån där hylsa då jag helst vill ha det i skruva upp form för då kommer jag åt det mer.
 
Det som var huvudfaktorn i denna låda var ju såklart the body shops nya body butter som då inte ens hade kommit ut ur butik den ska vara av green tea och den luktar ganska gott, jag tycker dock mer om söta lukter men ändå bra. Så helheten av denna box var jättebra! Jag gillar att få prova märken som jag aldrig provat eller som jag kanske sett men aldrig velat köpa själv så glossybox är verkligen ett toppenval för er som vill se och prova nya saker, nya saker som ändå har riktigt bra kvalité. Här har ni länken till deras sida så att ni med kan beställa! HÄR
 
Det bästa av allt är att boxarna kostar bara 139kr i månaden och man får absolut en full produkt i varje box så det är inte bara prover. Ni ser ju på bilderna att några av dem är fulla produkter.
 

Godmorgon-inspo

:    ·  Träning/Inspo
Godmorgon kära ni! En ny dag nya möjligheter eller hur? Själv gick jag upp innan 7 och var på gymmet kl 7 för att gymma med Victoria. Det gick bra men var väldigt trött imorse! Nu sitter jag redo för en lång dag med jobb och kommer hem i vanlig ordning runt 9 på kvällen. Här har ni lite inspo och alla bilder kommer ifrån Weheartit.
 
Har även förberett ett inlägg senare åt er även fast jag jobbar hehe.
 
Puss!

Fortsättning del 6.

:    ·  Resa med David och Izza
Dag 15. 12e Januari
 
Måste först säga innan jag börjar berätta att vi har så himla mycket bilder så det kan bli lite rörigt ibland och denna dag är en sån dag haha för jag vet vad vi gjorde men har svårt att hitta alla bilder på det men ni får se lite blandat helt enkelt.
 
Denna dag åkte vi på en till tripp och denna gång runt om James bond island o massa andra öar. Vi paddlade kanot, vi såg apor på klippor, vi åkte till en ö där bara muslimska bor där de hade en stor moské och vi fick se hur de bodde och skolan gick vi också igenom för mindre barn. Vi åt även där. Vi gick i en grotta. Vi relaxade på en ö med en jätte gunga som hängde från ett träd vid stranden och vi tog massa turistbilder på james bond island haha men det hör ju till! Väldigt coolt och se iallafall.
 
Apor på klippor.
 
Ingången till grottan.
 
 
Det var coolt att gå i grottan som kallades för icecream cave. Varför den kallades för de är för att som ni ser på bilden var det stora "stenar" som hade formats till glassformar, de glittrade också. Den här sista bilden är också vacker då vi stod innanför grotan och såg ut ur en springa, en lagun!! vår guid sa till o med, "ni får kolla och ta kort men få inte för er att hoppa ut även om det ser skönt ut" haha.
 
 
 
 
Här åkte vi kanot och det var superkul och mysigt. man kan nästan se på bilderna hur varmt det var denna dag haha. svettades konstakt men det var så mysigt och åka in i lagunerna det enda som var tråkigt var att det var så fruktansvärt mycket folk..
 
 
 
Här besökte vi kända James bond island och det är dendär "klippan" ni ser mig "hålla i" haha.
 
Som sagt, jag vet inte vart filmer eller bilder tagit vägen under denna dag så har inga bilder just nu på den muslimska ön vi var på men det var en upplevelse iallafall!
 
Sista ön vi var på relaxade vi och tog lite foton som ni redan sett lite av.
 
Dag 16. 13e Januari.
 
Denna dag tog vi oss en längre promenad för att leta rätt på några hotell vi varit intresserade av, Så vi gick och åt på en restaurang, sen gick vi på stranden för att stanna och sola och bada under dagen, Det var väldigt varmt denna dag så det var skönt att doppa sig i vattnet hela tiden. Märkte även på kvällen att jag bränt mig väldigt mycket och vi skrattade väldigt mycket åt mina fina ränder haha.
 
Vi åt även godaste efterrätterna på godaste glassbaren Swensens.
 
 
Hur jädra rågott ser inte detta ut o va då? Jag tog den åt höger och när man skärde i den där chokladkakan så rann det ut varm kletig choklad. choklad drömmen alltså!
 
När vi hade ätit upp gick vi ner på stranden för att se solnedgången och oj så vackert det var. Nu när jag sitter och kollar tillbaka på bilderna så saknar jag det så fruktansvärt mycket. Jag tror inte man förstår om man inte upplevt det för den längtan jag har tillbaka till detta land, denna värme och allt är så enormt stor så det finns inte ord att beskriva det!
 
 
 
 
 
Hur vackert??
 
Fortsättning följer...
 
 
 
 
 
 
 

Make this day count.

:    ·  Vardag
Godmorgon alla fina! Det är måndag och jag vet inte riktigt vilket humör jag är på idag. känner mig ganska lagom i allt mer mot det positiva hållet men det känns även som om jag skulle kunna tappa humöret riktigt fort på något vis, så konstigt?? Men än så länge har dagen varit bra!
 
Jag gick upp när mitt hjärta åkte till jobbet och satte på mig gymkläderna. Körde ett halvdåligt pass på gymmet men är glad att jag ändå tog mig dit vid 7 på morgonen. Nu sitter jag här och har fixar mig och ska strax gå till bussen. Jobbar 11.30 - 20.15 idag och resten av veckan så kommer bli långa dagar hehe.
 
Men har bestämt mig för att vara positiv och alla dagar räknas. Hoppas ni får en toppen måndag och resten av veckan och denna vecka ska jag försöka vara nyttig! Har börjat köra en sån där matdagbok så vi får se hur det går!
 
Tänkte föresten ge er lite swatches på mina Mary kay läppstift/läppglans om ni vill se.
 
 

Cheesecake alá mjölkchoklad

:    ·  Isabelle tipsar, Mat och gottigheter
Berättade för er att jag gjorde cheesecake i måndags och den blev så himla god. Det enda som var "jobbigt" med den var att skära den då den är i två delar, botten är ju digestivekex och det andra är själva cheesecaken och när man skulle skära den så var botten så himla hård och "glassen" så himla mjuk så det var svårt att äta båda delarna tillsammans hehe. Men annars supergod och super onyttig haha! Väldigt enkel o göra och ni hittar receptet HÄR
 
 
Var för lat för att smälta choklad som dekoration så tog chokladsås istället på. Lika gott för de!

Make up forever HD foundation, Josie Maran Argan illuminizer

:    ·  Isabelle tipsar, New things
När jag var på Sephora i Thailand så köpte jag med mig några saker därifrån och jag tänkte visa er två av dem jag köpte.
 
Dessa två! En argan illuminzer från Josie Maran och en foundation från Make up forever.
 
Denna produkt hade jag inte hört om innan utan jag snubblade över den när jag kollade runt i hyllorna på Sephora och såg något som glimmade. Detta är alltså en typ av highlighter som gör att du glimmar lite extra i hyn. Man kan använda den ensam på kindbenen och lite överallt eller så mixar du den med din foundation och jag har provat båda delarna och det blir så himla snyggt! Det bästa med denna produkt är att man inte behöver ta så mycket utan det räcker med en liten pump så skiner du hela dagen. Man kan även använda den på kroppen för naturligt skimmer. Du hittar den HÄR
 
Min andra produkt jag fick med mig hem är denna välkända HD foundation ifrån Make up forever. Jag har sett massor av recensioner av denna på youtube och ville verkligen också prova den. Fick hjälp av dem på Sephora för att välja rätt färg då jag själv tycker det är lite svårt men de valde en väldigt bra färg på mig och jag har färgen 115 Ivory. Den är väldigt rinnig och går in i huden väldigt bra. Det jag annars brukar ha är dock en mer täckande foundation så det kändes konstigt först men när jag hade applicerat den och tagit lite concealer + puder så blev resultatet väldigt bra. Den heter ju invisible cover foundation och jag ser nu varför hehe. Jag gillar den jätte mycket då man får ett bra och jämnt resultat! Ni som inte provat den borde för den är verkligen bra! Ni hittar den HÄR
 
Två produkter som ni är mina favvisar!

Smyckes-skåp

:    ·  Isabelle tipsar, New things
Förlåt för att jag inte uppdaterat sen igår morse. Hade massa saker jag skulle blogga om till er idag men de planerna försvann då jag haft sådan huvudvärk och magvärk denna dag så har legat i soffan/sängen med värmekudde ungefär hela tiden. Det är så jäkla synd att varje gång jag är ledig ska jag må så dåligt på något vis. kan ju inte njuta av ledigheten för fem öre och är så trött på denna huvudvärk så att jag skriker rakt ut snart...
 
Men nu på kvällen natten så hade jag lite mer energi för att fota det jag skulle så nu ska vi prata om mitt fina smyckesskåp som ni ser på bilderna nedan.
 
Jag fick det här i Alla hjärtans-dag present av mitt finaste hjärta och blev så himla glad!! För något år sen fick jag ju den kända "speggi" skåpet av honom men jag som är så smyckesgalen har fyllt det skåpet väl så när vi nu kom hem från Thailand så insåg jag att alla mina nyinköpta smycken skulle inte få plats. Och så överraskar han mig med detta fina skåp! Jag tycker jättemycket om det och den är väldigt praktisk också då det är tre lådor, två dörrar på sidorna och en låda högst upp som man även kan använda som bänk stängd.
 
I den översta lådan har jag guldsmycken på ena sidan och silversmcken på andra sidan. Har lagt de finaste smyckerna där just nu hihi.
På sidodörrarna har jag guld på ena och silver på andra.
De tre lådorna som man kan dra ut förvarar jag klockor i översta, i den mittersta har jag inget för tillfället och den längst ner alla mina nagellack.
Som ni även ser förvarar jag för tillfället en fin spegel och mina marykay läppstift högst upp och det passar in väldigt bra!
 
 
Tusen tusen tack älskade du. den passar in perfekt i min walk in closet :*
 
 
 

Min blogg-tag

:    ·  Träning/Inspo
Vi börjar denna goa fredag med en blogg-tag och för er som inte vet vad tags är, olika frågor som jag svar på, kan vara inom vissa kategorier men även allmänt och denna handlar om just att blogga.
 
För den som inte läst din blogg, vem är du?
 
Jag är snart 21 år, bor i en liten håla i Värmland vid namn Kristinehamn med min älskade sambo David i vår vackra lägenhet. Jag älskar att utmana mig i saker men tappar ganska snabbt intresset för saker, jag är alltså en periodare. Jag har dock alltid tyckt om att sjunga och dansa ända sen jag var liten och nu har mitt intresse för skönhet och smink växt sig större och större inom mig. Jag älskar att träna och äta nyttigt men jag älskar även att baka och köpa skräpmat haha.
 
Hur kom det sig att du började blogga? Och när började du?
 
Jag har faktiskt bloggat fram och tillbaka ända sen jag var runt 14 år tror jag. Haft fler bloggar på olika bloggportaler men denna blogg har jag varit på sen 2012 tror jag. Har dock inte bloggat hela den tiden. Jag började blogga för att jag tycker det är kul att fota på saker jag gör och berätta vad jag gör om dagarna, ge tips till folk och inspirera andra med de jag tycker är kul! I början var det mest inlägg om allt jag gjorde om dagarna och massa bilder på det men nu senaste två åren handlar det om att ge tips till folk, visa vad jag gör osv.
 
Vad bloggar du om?
 
Jag bloggar om min vardag, mina träningar och tips, bakning, olika sminkningar, tips på bra produkter, skönhet och ibland lite inredning.
 
Varför läser folk just din blogg tror du?
 
Jag tror att folk kan fastna för just min blogg för att jag varierar mig mycket i mina inlägg, jag skriver om så mycket olika saker så att bloggen kan passa fler personer och nej jag gör inte de för att mer personer ska kunna läsa den utan för att de sakerna jag bloggar om tycker jag faktiskt väldigt mycket om. Jag tror att jag kan inspirera folk med alla tips och tricks.
 
Är det stor skillnad mellan bloggens du och verkligheten?
 
Nej det tycker jag inte, Jag är ganska mig själv här också och skriver precis så som jag skulle berätta i verkligheten. Vissa säger att man SKA vara en annan person i bloggen för att få mer läsare men för mig själv skulle inte det kännas lika bra.
 
Hur skulle du beskriva bloggen?
 
En blogg för många personer med härliga inspirerande bilder i varje inlägg.
 
Vad får vi inte läsa i din blogg?
 
Oj svår fråga hmm.. Ja alltså jag skriver ju inte om mitt jobb så mycket då jag inte tycker det är intressant och när jag berättar om min dag går jag inte in på alla detaljer utan berättar mer i stora drag.
 
Vad gör en bra blogg?
 
En bra blogg ska vara enkel och inte allt för komplicerad, och för mig när jag läser en blogg vill jag ju såklart läsa om det jag själv tycker om att göra. Alltså, jag gillar därför inte att läsa om bloggar som bara bloggar om sitt liv typ: idag har jag varit i skolan, sen gick jag hem och kollade tv, och sen kom min kompis vi såg film bla bla bla.
 
Har du någon förebild inom bloggen?
 
Jag kan säga att jag har ett otroligt stort utbud av förebilder haha. Väldigt många youtubare också för den delen men om jag bara ska nämna 3 stycken får det bli Therese Lindgren (youtubare) Linda hallberg (skönhetsbloggare) och Anty (youtubare)
 
Vilka bloggar läser du själv?
 
Helene Torsgården, Frida Skoglund, Jelly, Cassandras bakblogg osv.
 
Vad gör du när du får bloggtorka?
 
Jag läser andras bloggar och tar inspo ifrån det eller så låter jag bli att blogga på någon dag för att tänka lite och sen återgå till bloggandet!
Bjuder på en sommrig bild med mitt röda hår som jag ibland saknar väldigt mycket hehe.
 
 

My February favs!

:    ·  My monthly favourites
Helluuu, har skapat en ny kategori! Den heter "My monthly favourites" Och det innebär att jag plockar ut några saker under varje månad som just då är mina favoriter och det är inte en speciell favoritlista utan det kommer innehålla massa saker så som tex mat, hårprodukter, smink, hudvård, kläder, fitness. Jaa allt som jag då verkligen tycker om ungefär. Så eftersom Februari nyss tagit slut ska ni få se vad jag tycker varit mina favoriter under den månaden. Så kolla in!
 
 
Första två produkterna it's all about coconut! Den åt vänster är en salt scrub som luktar gudomligt gott och det bästa av allt när man skrubbat kroppen och sköljer av det så blir man så sjukt mjuk! Har endast provat den en gång men är helt jäkla fast och det som är synd med detta är att Vi köpte dessa två produkter i Thailand och jag har sökt runt lite på nätet nu för o se om man kan beställa den men det är svårt, kan finnas på Ebay men eftersom det är thailand som tillverkar dem är det svårt..
 
Den andra produkten är en hårinpackning, man tvättar först håret som vanligt och sen tar man i detta, har i ca 10min och sköljer ur och sen blir håret så mjukt och luktar helt underbart! Kommer inte ihåg vad vi gav för dem men billigt var det och när jag kommer till thailand nästa gång ska jag absolut köpa med mig fler! Hårinpackningen har jag använt flera gånger.
 
Min andra månads favvis är absolut denna träningsdryck. den heter T.E.M.P och är nästan exakt som den kända celsius drycken. Nu kanske någon expert läser detta och tycker att den inte är det men har faktiskt kollat på innehållsförteckningen och kan inte se så stor skillnad på dem. Den ger iallafall lika effekt om inte bättre effekt. Har druckit denna både till gymmet och på morgonen på jobbet för att komma igång och JA jag blir helt speedad. Det absolut bästa med denna är priset!! Just nu säljs dem på maxi för 10-12kr och hittade dem även HÄR som ni kan beställa där de visserligen kostar 15kr styck men hallå!? En celsius kostar typ 25kr styck. Smakerna är dessa ni ser på bilden så lite mindre utbud än celsius men jag älskar colan ändå!
 
Min tredje produkt är en parfym och inte vilken parfym som helst utan en Victoria's secret parfym!! Jag har seriöst aldrig luktat på något godare än denna och detta kommer verkligen att bli min signaturdoft livet ut haha! Även denna köptes i Thailand på ett av deras Victoria's secret affärer som finns i hela världen. Betalade ca 600kr för den tror jag ich. Den heter "Noir Tease" och går ni in på deras butik någon gång så lukta! You wont regret!!
 
 
Här kommer min sista månads favorit och det är en väska som även den är köpt i Thailand haha, borde egentligen ändra rubriken till thailands favoriter men det blev så eftersom vi kom hem i slutet av Januari och det är först då jag började använda allt hehe.
 
Det står Jimmy choo på den och JA den är fejk men jag gillar den lika mycket ändå. Ni som känner mig vet att jag alltid varit väskgalen och är det fortfarande. Denna köpte vi på en marknad och betalade ca 200kr för den. Den är stilren i en varm brun färg, har både små handtag och ett löstagbart längre axelband som tyvärr gått sönder så har fått gjort en liten egen lösning för att det hehe men det fungerar. Innuti finns det två mindre fack på ena sidan där man kan ha kort och mobil, läppstift osv i och på andra sidan ett litet större dragkedjefack. På utsidan av den är det ännu ett dragkedjefack lika stort som det på insidan. Jag fullkomligt älskar denna väska och bär den varje dag till och med. Bra storlek att ha till jobbet men ändå bra utanför jobbet eller till gymmet. En toppenväska!
 
Såå, har ni någon/några månadsfavoriter nu i februari, kanske något nytt godis? eller någon ny hudkräm? skriv i kommentarsfältet!
 
 
 
 

makeup for today

:    ·  
Hej hej. Sitter på jobbet just nu och kommer hem runt klockan 6 men har gjort ett tidsinställt inlägg om en ny kategori som jag gjort. Kommer runt 3-4 så kolla då!

Men tänkte bara visa er sminket för idag. Var tvungen att prova nyx produkten och den var jättebra! Pigmenterad och det bästa med den var att så som den såg ut i hylsan så blev den på ögat vilket jag gillar! Superlätt att sudda ut! 

Tog bilderna i all hast med min mobil imorse så inte så värst bra bilder men det tror jag ni står ut med hehe :) 

Tänk inte på mina läppar haha för dem är såååå torra och jag är expert på att dra sönder dem. En dålig vana! 

Pussss! 

NYX - Roll on shimmer

:    ·  Isabelle tipsar, New things
(Tidsinställt inlägg till er) Igår var jag inne och kände mer på NYX produkter och det är några saker av dem jag verkligen skulle vilja prova men ska ju hålla igen på pengarna lite så det blev bara en sak jag köpte men är supernöjd! Det är ett av deras roll on shimmer skugga som jag kollat på ett tag. Vill ha dem i massa färger men denna gång blev det färgen "Chestnut" en fin kastanjebrun färg med massa shimmer i sig vilket jag älskar! Och för 75kr är den din!
 
 
 
Underbar färg så inom kort ska jag göra någon sminkning med den!

Fortsättning del 5.

:    ·  Resa med David och Izza
Dag 12. 9e Januari
 
Glömde skriva i förra inlägget att dagen innan så var vi ute med Davids kompis på banglaroad. Riktigt kul men såå dumt gjort då vi skulle åka till olika öar dagen efter. alltså denna dag haha.. Mådde så dålig och speedboaten gjorde det inte bätre men fick ändå några bilder. Vi åkte till flera olika öar men kunde inte njuta tyvärr, en bakfylla med ett sånt hett väder utan mat är tufft. (vi skulle äta buffé på en av öarna men mådde så dåligt så fick inte i mig något) När vi även var på den ön så fick jag äntligen bada och då mådde jag bättre, alltså den känslan att doppa sig var så skön! När jag då började känna mig bättre så åkte vi till sista ön där vi snorkade lite och först då mådde jag ganska okej och fick i mig chips och en majskolv hehe. En resa att minnas minsann!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så nu har jag bara slängt in bilder där vi var på olika ställen. Har svårt att komma ihåg vad alla öar hette osv men det ena stället var i Maya bay. väldigt känt ställe. Så njut av bilderna hehe. Synd att bilderna blir så mycket sämre när man laddar upp dem..
 
Dag 13. 10e Januari
 
Har inga bilder från denna dag men vi tog det lugnt efter den jobbiga dagen innan haha, solade badade och levde!
 
Dag 14. 11e Januari
 
Vi badade på dagen i vår pool på taket för att sedan umgås med Davids kompis och hans föräldrar på kvällen. Vi åkte in till Phuket town där det var en stooor helgmarknad. Så sjukt stor o så himla varmt där "inne" Det var därför svårt att shoppa och förhandla då man knappt orkade men det var kul att gå igenom och se vad som fanns. På ett ställe fanns det massa djur som såldes, tycker så synd om dem :(
 
 
Här fick vi se hur man gör "Roti" eller thailändska pannkakor. Denna gång valde jag pannkakan gjor på någon tunn deg o sen har de på ägg o sen ost + nutella som topping. SÅ GOTT! efter någon timme så åkte vi tillbaka till kata beach där vi åt en sen middag med jontes föräldrar och sen hem för att sova. Vi skulle ju upp tidigt dagen efter för ännu en dagtripp!
 
Fortsättning följer..
 
 
 
 

ingen vill veta var du köpt din tröja

:    ·  
Hallå där och godmorgon. Ska strax bege mig till jobbet och jag tror jag nått min trötthetsgräns ärligt talat.. sista dagen innan en dag ledigt och det sks bli så fruktansvärt skönt! 

Ni som följer mig vet att jag jobbar på tele2s kundtjänst och då varje månad får man jobba ganska olika tider då vi inte har en fast tid. Har ni också så eller har ni samma tider varje  dag? Skulle va kul o veta! 

Vi hörs senare. Slänger in en bild från igår med min gröna fina tröja hihi.

måndag - tröttdag

:    ·  Mat och gottigheter, Vardag
Hej och tusen förlåt för att jag inte gett er något inlägg idag, är verkligen helt slut, Har jobbat min 6e dag i rad nu på jobbet och det tar riktigt mycket på krafterna kan jag säga. Jobbar imorgon också o sen är jag ledig en dag. OOOOOM jag ska sova haha! Vill sova hela tiden alltså..
 
 
Så egentligen har jag inte haft något att blogga om idag hehe, Har ju varit på jobbet sen klockan 8 och kom hem klockan 6. Då åkte vi och handlade lite och sen satte vi igång med maten, och vi gjorde även efterätt!
 
Efterätten var mjölkchokladcheesecake! hittade receptet på jobbet och bara var tvungen att göra den. ni hittar receptet här
 
Det är ett enkelt recept, det enda som är jobbigt är att vänta på att den ska stelna i frysen och vi har fortfarande inte ätit den än då den inte är fryst. Får bli att smaka imorgon!
 
Just nu sitter vi i soffan och kollar film och äter chips hehe. gott!
 
 
Bilden är lånad från deras hemsida.
 
Pusss!

Fortsättning del 4.

:    ·  Resa med David och Izza
Dag 10. 7e Januari.
 
Denna dag skulle vi ut på vår första inbokade trip. En taxi kom och hämtade oss runt 7 på morgonen och vi åkte igenom phuket mot gränsen till phuket och fastlandet och denna trip var vi faktiskt på fast landet om jag inte har helt fel haha.
 
Vi stannade på en rad olika ställen och jag kommer inte orka skriva vad allt är osv men här är första platsen, En kärleksbro kan man säga.
 
 
 
 
 
Sen ett forskningställe där de tog hand om skölpaddor som inte kunde ta hand om sig själva, och även mindre som var för små för att klara sig själva än.
 
 
 
Tycker verkligen om denna bilden, coola färger!
 
Sen åkte vi för att se ett "vattenfall" som verkligen var en flopp haha. Minsta vattenfallet jag sett.
 
 
 
 
Sen träffade vi en elefant som vi fick bada med om vi ville så David gjorde det medan jag tog kort hihi. Han fick även en puss av den.
 
 
 
 
 
Därefter åkta vi till ett till djurreservat och matade apor med nötter.
 
 
Därefter till något som kallades monkey cave. I själva grottan var det inga apor men utanför bodde de helt fritt och var vilda. Vi köpte bananer och nötter till dem och herregud så glupska! Jag var ganska rädd när vi gick bland dem haha.
 
 
 
Kolla hur apan håller min hand, och en apa hoppade till o med upp på Davids axel!
 
Vi åkte även flotte denna dag. Det var så himla fridfullt och en låg tur också. Så mysigt att åka runt i "djungeln" med vattnet som förde oss framåt, man kunde höra olika djurläten överallt och vattnet som porlade.
 
 
puss på dig min vackra <3
 
Dag 11. 8e Januari
 
En ny dag och vi bestämde oss för att åka och se Phukets Big buddha. Den låg liksom uppe på ett berg och det bästa sättet att ta sig upp dit är tuktuks.
 
 
 
Bilden längst ner är när jag får ett lycko armband av en munk och så bad han för mig. David gjorde samma sak.
 
Vi betalade även för att få skriva på en kakelsten som sedan sätts på på stora pelare. Vi skrev våra efternamn och datumet för att lämna en tanke till våra nära och kära. Högst upp så var det en underbar utsikt
 
 
Här är våra lyckoarmband. Tyvärr har davids och våra åkt av nu.
 
När vi åkte ner för berget stannade vi och åt på ett ställe där man hade fin utsikt också. På kvällen tog vi det lugnt och bara hade det härligt!
 
Fortsättning följer..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lips matches my hair

:    ·  Izzas sminkningar/Marykay
 
 
En look jag gjorde för några veckor sedan. Använde mig av bland annat foundation; Makeup forever HD, Sephora ögonskuggor, Marykay, och läppstiftet Revlon med färgen 465 Plumalicious.