Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Svetta ur dig alla känslor

:    ·  Träning/Inspo
Hej hej och snart god eftermiddag! Sitter i vanlig ordning på jobbet och kör till 7 idag. Eller.. hela vecka till 7. Sen äntligen helg och om jag längtar! Har jobbat väldigt mycket dessa två veckor så de ska bli skönt.

Igår efter en heeel dag på jobbet bestämde jag mig för att åka direkt till gymmet på kvällen för igår var det verkligen ingen bra dag för mig alls. Har varit så arg så många gånger igår och som jag skrev på min instagram, jag har ganska så svårt att ta mig iväg till gymmet när jag har en dålig dag men när jag väl gör det så känns det så himla bra både under passet och efter.

Så var väldigt stolt efter 45 minuter på crosstrainern och svetten som rann!

brände ca 430 kalorier enligt min pulsklocka. Ska försöka ta mig iväg ikväll ockå för att kötta lite mer på gymmet! För övrigt gillar ja faktiskt att kvällsträna för då har man liksom suttit på jobbet heeela dagen o sen bara får röra på sig och äta något lätt efteråt. 

Gillar ni att träna när ni känner er nere? 

Midsommar makeup

:    ·  Isabelle tipsar, Izzas sminkningar/Marykay
Hejhej. Här kommer en sminkning och facelook bilder ifrån midsommar. Lockade även mitt hår denna gång även om det tar 20 år och går ur på en gång men det var fint ett tag iallafall hehe.
 
 
 
 
 
 
En ganska så somrig makeuplook med inslag av persikofärgad ögonskugga / lite rosa med en mjuk mörk eyeliner gjord på ögonskugga. Jag blev väldigt nöjd och eyelinern blev jag positivt överraskad av då jag verkligen suger på att lägga det men efter några om och men så gick det bra! Gillar dock inte att göra eyeliner med en penna utan använder mig oftast av ögonskuggor och en pensel så att den blir lite mjukare.
 
Vad tycker ni om denna look? Kom med förslag vad jag ska göra för sminkning härnest och vilka färger gillar ni?
 

Min kusins student

:    ·  Älskade dagar
Vet att dessa bilder är lite försenat upp men som sagt, haft mycket att göra men nu kommer de upp. Min kusin Emelie tog studenten i juni och det är så sjukt svårt att förstå att det var hennes tur nu. Jag tog studenten för två år sen och nu är hon också stor haha. Är så glad för din skull och du kommer ta livet med storm! Love you. Nu till lite bilder hihi.
 
 
 
Älskar denhär bilden av någon anledning. fina du <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Här är de bilder jag tog när vi var och firade henne. Vi åt vegans smörgåstårta som faktiskt smakade riktigt bra! Aldrig ätit det men det funkade verkligen även om jag älskar "vanlig smörgåstårta" hehe. Vi åt hemmagjord paj med jordgubbar och vi tittade på deras fina hästar.
 
"För hon har tagit studenten, för hon har tagit studenten!!"
 
 
 

Thailand vi ses snart

:    ·  Resa med David och Izza, Älskade dagar
Alltså jag är överlycklig just nu!! Igår kväll efter jobbet så bokade vi äntligen thailandresan åter igen under hela jul och nyår. Det ska bli så fruktansvärt kul och hela jag är uppe i varv redan nu haha. 

Jag menar, det är sånt här som gör allt så värt att kämpa för. Både jobbet och träningen på gymmet. 

Denna gång åker vi den 17e dec och kommer hem den 10e januari så 3 veckor med massor av äventyr, julaftonsfirande, nyårsfirande och allt man kan tänka sig!

Vi har inte ännu planerat resan fullt ut vart vi ska va oså men det kommer! Som sagt, jag är överexalterad över detta. 

Jaa så det var väl de jag tänkte berätta. Ännu flera minnen att fylla själen med och det kommer bli så underbart! Det blir min tredje gång jag åker ner så det känns som hemma mer eller mindre!

Fyra bilder på oss i januari sist vi var i thailand. Har ni varit i thailand?

Red tone makeup look

:    ·  Izzas sminkningar/Marykay, New things
Hejhej och godmorgon. Tänkte bara ge er några bilder från några helger sen när jag sminkade mig lite lätt för min kusins student. Tog mig ca 10 minuter och blev väldigt bra tycker jag. Använde mig av 3 färger, en skimmrig längst in på ögat och sen en ljusare rosa skugga i globlinjen för att sedan ta en rödtonad färg ute vid ögat.
 
 
 
 
 
Till det använde jag min nya kimono som jag fann på lindex för en billig peng då den var på rea. Supersnygg!
 
Nu ska jag kila iväg till bussen för en lång dag jobb, därefter blir det gymmet!
 

Min lördag

:    ·  Mat och gottigheter, Älskade dagar
Hej på er! Tisdag och veckan har bara börjat för mig. Jobbar nämligen hela veckan förutom fredag och sen ända tills nästa fredag så det kommer bli tufft! 

Veckan började dock inte så jättebra för mig igår då jag hade migrän hela jädra dagen men idag känns det bättre.

Ska försöka ta mig iväg till gymmet ikväll då jag troligtvis inte kommer hinna träna alls på hela nästa vecka då jag jobbar väldigt träliga tider som gör att jag inte kan gymma morgon eller kväll..

Hade för övrigt en fin lördag där dagen började med en promenad med min syster som kommit hem under helgen. Vi gick ut till mamma och åt frukost/lunch.
selfie

Därefter gick jag hem och duschade och fixade mig för att äta god thaisoppa hos davids mamma. Vidare mot två kompisar med david där vi tog någon drink innan vi begav oss till karlstad.

Vi bokade bio och gick sen och åt på en jättegod restaurang på uteserveringen. Åh så gott men herregud så mätt jag var. Kunde inte ens äta upp även fast jag ville haha.

här var maten. Lyx va? Burgaren var helt awesome!
förrätten som bestod av massa friterat. 

Efter detta gick vi på bion jurrasic world och den var superbra! Älskar ju jurrasic park filmerna från förr så det var superkul att se en ny modern film av den. Ordet spännande beskriver filmen väldigt bra och hoppas det kommer ut en till av den!

Vi kom hem ganska så sent så vi gjorde inte så mycket mer utan la oss och sov.

Morgon pw

:    ·  Träning/Inspo
Godmorgon hörreni! Klockan är lite över halv 7 på morgonen och det är fredag. Jag sitter just nu och dricker en pwo som förhoppningsvis ska göra mig lite piggare än vad jag är för ojojoj så trött jag är idag! Är alltid supertrött i slutet av veckan då man jobbat hela så ska bli skönt med en ledig helg.
 
Tänkte ta mig en powerwalk i solen på en timme nu då det är så himla fint väder! Har ju varit detta väder hela veckan förutom i måndags när jag var ledig, haha typiskt.. Och eftersom jag jobbat kväll denna vecka så har jag helt missat solen tyvärr. Då får man utnyttja alla tillfällen som ges för att få lite sol.
 
Försöker intala mig lite det som det står i texten, för jag är tyvärr så ibland att jag failar och sen tänker jag att ächh, jag tar det någon annan gång men om jag bara fortsätter så så kommer jag ju aldrig lyckas med det jag vill. Som igår tillexempel. skrev ju ett inägg om sötsug och på kvällen när jag gick till bussen så fick jag ett "återfall" haha eller vad man ska kalla det och köpte en liten chokladkaka. Åt den fort som fan för att sen känna, jahapp, där var den slut och jag kände att jag hade misslyckat ännu en gång. Men nu idag när jag vaknade så tänkte jag att nej, nu ska vi träna!
 
Ha en fin dag hörreni!

Just nu.

:    ·  Träning/Inspo
Ååh herregus. Skrev ett as lång inlägg nyss om sötsug o att jag ber om förlåtelse för att jag varit off här på sistonde men när ja skulle lägga till en bils försvann ALLT! SÅÅÅÄÄ STÖRANDE...

Jaja orkar inte skriva om allt men ja kan ju skriva att jag inte haft tid ork eller något att blogga om på sistonde så att ni vet om det men ska försöka igen! 

Är inne på 4e dagen med att bemästra mitt sötsug också och det är verkligen pain!! Så himla svårt för vissa dagar känner jag att det här klarar jag och är verkligen inte sugen men så kommer en tid på dagen då jag är så sjukt sugen så att jag skulle kunna döda för en chokladbit liksom. 

Men det har gått bra denna vecka även om jag kände igår att jag bara ville hoppa ner i en glassskål hehe.

Har ni några tips på att bota sötsug när det kommer så skriv! Skriv inte "ta en banan eller ett äpple för det fungerar ej. Ett äpple är det sista ja vill äta om ja är sugen på chips liksom haha

Har ätit jordgubbar med turkisk yoghurt varje dag och det har dämpat suget lite som ett mellanmål och ja. Bär är socker men det är bättre än de som finns i godis..

har iallafall varit duktig på gymfronten  denna vecka genom att ha tränat 3 gånger så det känns bra! Skriver mera sen! Puss