Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Choklad och mackor inatt

:    ·  Vardag
Godmorgon torsdag! I min kalender står det halloween hihi:)
 
Kunde absolut inte sova inatt och var så himla hungrig så klockan 12 gick jag upp och åt mackor och choklad haha. Gick och la mig igen vid 20 över 1. Väldigt ovanligt måste jag säga så idag är jag trött. Skulle egentligen gått mig gymmet nu men orkar inte så får se om jag gör det senare idag. 
 
När jag gick upp inatt upptäckte jag att mitt öga såg ut såhär:o konstigt.. 
(Ja ni ser till o med en glimt sv nagellacket!) 

Vid 12 ska jag träffa min älskade saknade vän Victoria och vi ska färga hår på varandra haha! 

Peppad på livet

:    ·  Allmänt
Idag är jag peppad på livet igen! Har fått ett jobb som jag troligen kommer att älska! Men berättar mer om några dagar!:) 

Firade detta med ett svettigt cardio pass på gymmet med en celsius förut! Körde en rolig sak på bandet också som ja tänkte skriva om imorgon!:) och åt även en jättegod mellis som ni får på bild imorgon också! 

Och när mitt hjärta kom hem hade jag lagat god mat! Kött med beasås, pommes och grönsaker + majs! Mys!! 

Sitter och kikar på tv och har målat naglarna i en supersnygg färg! Kan visa imorgon eller senare ikväll!:) 

Marykay kväll

:    ·  Allmänt
Åh har haft det så mysigt ikväll på marykay kväll då vi fick lära oss sotade ögon! Älskar verkligen marykay!! Så snart kommer det hända grejer hörreni! 

Blev super nöjd med sminkningen och det bästa med allt är att jag gjorde de själv:) 





Vann ett pris med! Ett nagellack som är både topcoat och basecoat! 



Godaste salladen!

:    ·  Allmänt
God eftermiddag måndag! Jag har hunnit med att äta frukost, träna ett tufft konditionspass, gjort en supergod sallad och ätit! Nu ska jag ta det lugnt i soffan med lite ljus och något jobbsökande och lite planering i min kalender! Älskar att ha ordning och reda på saker och ting jag gör och idag mår jag superbra.

En sallad med stekt falukorv och bacon i med lite pasta och iblandat med god parmesan/vitlöks crème fraîche. Avokado på sidan om. Så himla gott! 
Som ni ser. Hög puls på bandet då jag körde ett HIIT program! Innan detta 15 min på cykel och 15 min crosstrainer! 
Hade tänkt att köra kondition hela veckan och mindre styrka. Ska lägga fokus på mage också! 



Rosa pantern

:    ·  Allmänt, Mat och gottigheter
Godmiddag torsdag! Sitter i Karlstad och väntar på David när han är på möte.   Igår lyxade vi till det lite och åt ute på kvällen med en cider och en god drink. Har kommit fram till att jag verkligen gillar rosa pantern! Så god och söt! 

Övningskörde igår också och denna gången gick det riktigt bra! Så nu känns det iallafall att det går framåt och inte bakåt som det gjort några gånger på senaste gångerna. 





Work out byxor

:    ·  Allmänt, Träning/Inspo
Det var någon som frågade mig vart jag köpt mina träningsbyxor för ett tag sen och när jag köpte dem tog dem slut på en gång men nu är dem tillbaka på ginatricot.se 




Supergröt

:    ·  Mat och gottigheter

Sitter och provar supergröt som jag köpte för någon dag sen. Den är mycket godare än bara havregrynsgröt!! Dock tog jag en klick sylt i eftersom jag glömt köpa äppelmos men gott var det!

Det är tuggmotstånd i det och smakar blåbär och hallon!:)

Är jätte jätte trött idag men ska strax iväg till gymmet och köra armar med Malin. Sen hem till Josefine.

Tre träningar, två bra

:    ·  Träning/Inspo

Mina tre träningar för idag. Den som står enbart 35 min på var imorse då jag gick till gymmet för att köra ett ryggpass men fick gå hem igen pga mensvärk.. Så gjorde ett nytt försök på den då jag brände 400 kalorier på vilket gick bättre! Och sist men inte minst ett danspass där vi verkligen fick jobba med hjärnan idag! Riktigt kul! Så nästan 1000 kalorier idag!:)

Höstlig måndag

:    ·  Träning/Inspo

Godmorgon måndag. En höst måndag måste jag säga. Riktigt kallt när jag gick till gymmet förut! Dags för varmare kläder alltså!

Har kört kondition nu på morgonen då det blev lite över en timma.

Började med 12 min cykling, körde crosstrainer i 20 min!( på bilden står det bara 15 då de första 5 min inte kom med. Och sen avslutade jag med hiit i sammanlagt 25 min. (5 min gång, sen 30sek på 13.0 och 30sek gång i 15 min. Avslutade med 5 min gång) stretch efteråt!

Nu ska jag äta frukost och sen skriva personligt brev till ett jobb som jag vill ha!

Tre godingar till fynd

:    ·  New things

Åh har beställt hem dessa tre godingar!

En till fest och kalas tillfällen och en till jul!:) skorna får gå till allt!

Fyndade dessa för riktigt bra priser alltså! Skorna för 199, röda klänningen för 139, och den svarta för 89!!

Friday workout

:    ·  Träning/Inspo

Fredag idag! Tjohoo! Har varit och tränat armar idag på gymmet med Davids syster och det gick super bra! Mycket roligare att träna med någon annan. Hoppas på träningsvärk imorgon. Det har jag i rumpan idag kan jag säga efter gårdagens rump/ben pass!

Laddade upp med två bröd imorse, nybakade bröd som vi fått av henne och nu är jag slut. Tur att det är fredag och slappt! Dock måste Vi storstäda lägenheten tills Davids mamma kommer hem!

Glad idag

:    ·  Älskade dagar

Idag är jag glad! Riktigt glad! Ska ja berätta varför? Jo för idag har jag och min fina vän bestämt 2 låtar till hennes dop som jag ska sjungs på och det ska bli så kul!! Och igår ringde en och frågade om jag ville sjunga på deras dop också vilket ska bli så kul! Det är ju sånt här jag vill göra! Bli förfrågad och få stå på scen. Sjunga och ge glädje!

Inte nog med det!! Pappa ringde och sa att jag skulle få en ny telefon som jag velat! Den nya samsung galaxy s4. Ni kanske tycker jag låter som ett barn nu men jag älskar nya saker. Sen har jag haft min iPhone i två år nu och känner för en omväxling. Ska bli roligt.

Det sista som gjorde mig glad idag var att jag körde ett hårt benpass och
Ändå inte blev trött idag. Känns så kul alltså och ikväll ska ja få dansa som jag bara älskar. Och sen få krypa ner bredvid min älskade. Åh denna dag är verkligen bra!!

Mammis födelsedag

:    ·  Älskade dagar

Godmorgon torsdag. Är så jädra trött idag alltså! Sitter och äter kvarg med apelsinbitar i. Jätte gott!

Ska strax iväg till gymmet och köra ben.
Dock har jag ont i ena mitt knä och vet inte varför :( så får se hur det går.. Efter det ska jag iväg och fixa lite saker och ikväll ska jag dansa och övningsköra! Hoppas på en bra dag!

Igår fyllde min fina mamma år så jag och David gjorde en god jordgubbstårta till henne. Tog även roliga kort haha... Fråga inte varför hihi.

Veckoplanering och morgon cardio

:    ·  Träning/Inspo

Satt och planerade lite i min fina kalender och åt frukost förut. Körde kondition på gymmet förut och det blev hela 800 kalorier bränt! Känns jätte bra och det var kul och svettigt!

Hade riktigt hög puls på springbandet vilket är bra! Körde en typ av hiit då jag sprang 1,5min och gick 1,5 min. Gjorde detta i 25 min och sen gå 5. Innan blev det 10 min cykel och 20 min crosstrainer. Ikväll blir det styrka!

Mamma fyller år i veckan så ska fixa något till henne. Annars ska jag söka något jobb och träna. Denna vecka ska jag fan lyckas med kosten!!!

Naturdiet blåbär

:    ·  Träning/Inspo

Söndag kväll och har precis duschat av mig. Det har varit en slapp dag idag och sen körde jag zumba med Davids syster! Så himla skönt och kul!

Provade denna idag också. Har varit så skeptisk emot såna här saker och sen har jag inte vågat smakat då jag trott att dem ska smaka skit men denna var väldigt god! Jag blev förvånansvärt mätt av den också. Tips för er som vill prova:) ska köpa hem några såna i olika smaker till veckan.

Tittar på film och bara har det mysigt!

Kvarg med tropisk funlight

:    ·  Träning/Inspo

Har nyss ätit den godaste kvargen med godaste tropiska funlighten!

Hade även i frysta blåbär och några yoghurt jordnötter. Själva kvargen kommer från netto och den är den godaste jag smakat av flera olika märken.

Innan detta dansade jag i 1.5 h och sen gymmet där jag körde ett snabbare benpass på en timme. Love!

Marknad i vår håla

:    ·  Mat och gottigheter

Insåg nyss när jag skulle göra ett inlägg att de inlägget aldrig kom upp för 2 dagar sen så ni fick det nu. (Dock står det som för några dagar sen)


Godmorgon torsdag. Jag hade ställt klockan och skulle gå upp och dra iväg till gymmet när jag tittar ut genom fönstret och ser spöregn. Jaja tänker ni, de ska inte få stoppa men jag hittar inget paraply så det känns inte jätte kul när sängen lockar mycket mer. Så får köra ett pass i eftermiddag. Har tvätt tid vid 11 och sen ska det lagas köttbullar, potatis och sås!

Igår var det marknad och jag glömde bloggen... Igen. Men det var bara de vanliga fast mindre stånd i år haha. Jag har David köpte oss säkert 3 kilo naturgodis då det är så sjukt gott och sen lite marknadsnougat. Åt även god sallad som ni ser på bild.

Fick sån sjuk huvudvärk igår så det blev bara kondition på gymmet på morgonen igår. Idag ska jag köra ben och sen dans på kvällen vilket ska bli kul!

Övningskörde igår också.. Det gick inte som jag hade tänkt mig, kommer aldrig kunna ta körkort! Det är så svårt!!

Loka Pepparkaka

:    ·  Mat och gottigheter

Efter gymmet skulle jag ta det lugnt men kunde inte ligga still då min dumma mensvärk gjorde för ont så gick och köpte mig en ny favvo dricka. Pepparkaks smak! Någon som smakat den? Så himla god och min favvo bar med choklad.

Har även försökt lära mig resten av dansen tills ikväll men de gick inte så bra så får försöka hänga på ikväll. Ska också övningsköra imorgon istället för idag. Och imorgon är det marknad här i vår lilla håla som man självklar ska köpa sig lite nougat att mumsa på! Om jag inte uppdaterar efter dansen säger jag godnatt nu:)

Vatten per dag

:    ·  Träning/Inspo

En sak som jag verkligen är dålig på är att dricka mycket vatten per dag.. Jag som tränar så mycket borde dricka mycket mer än vanligt men nej det gör jag inte. Hittade en sida där man räknar ut hur mycket man ska dricka per dag eftersom det varierar sig för dag till dag beroende hur mycket man sitter still/tränar osv och idag har jag
Tränat runt 1-1,5 timme + att jag ska träna en eller två gånger till idag haha. 4 jävla liter ska jag dricka nu.. Har inte ens fått i mig 1 liter än! Men det är bara att kämpa på antar jag haha.

Sidan hittar ni här: http://www.vattentornet.se/vattenkalkylator.aspx

Nya tag

:    ·  Träning/Inspo

Tisdag och jag är tillbaka för bloggandet! Har inte känt för att blogga dem senaste veckorna och har heller inte mått så bra men har bestämt mig för att rycka upp mig och bara köra!

Det är okej att falla om man tar sig upp efteråt!

Igår var det måndag och mitt hjärta var ledig så vi tog en skön sovmorgon och gick och tränade tillsammans. Super roligt då han hjälper mig jätte mycket med teknik och allt sånt som jag inte kan och igår körde vi rygg och biceps.
Rygg är något jag är totalt dålig på att träna så idag känns det att vi körde riktigt bra övningar. Vi avslutade på löpbandet.

Idag körde jag lite kondition med magövningar ifrån en ny bra app som jag funnit. Den heter pumpup och man kan göra olika program för olika muskelgrupper, eller om man vill gå ner i vikt, bygga muskler eller vara hälsosam! Idag provade jag ett litet magpass på 30 min som innehöll lite uppvärmning, styrka och sen core övningar. Och avslutade med bandet i 8 min. Svettigt men roligt att följa ett program!

Ikväll ska jag övningsköra och dansa vilket ska bli super kul! Och strax ska jag hem och öva in sista korren som jag måste lära mig till dansen kväll då alla andra ligger före haha! (Började 3 gånger efter alla andra) denna danskurs är jazz/modern med teknik vilket jag behöver bli bättre på och korren är super bra!

Ni får ha en bra dag! Puss