Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Huvudvärk

:    ·  Mina outfits

Åh konstig dag. Ont i huvudet och är inte alls på topp. Fick sluta någon timme tidigare och jag ska lägga mig i sängen tills mitt hjärta kommer hem!

Dagens outfit. Söt tunika som jag fått av sötismalin :*

Up up and away.. No sweat!

:    ·  Träning/Inspo

Kom precis hem ifrån jobbet och är helt död alltså! Längtar efter en till minisemester som jag får på torsdag i en vecka! Tog mig en lång pw i morse också, samma runda som igår :)

Måste berätta en sjuk sak, igår när jag var ute och gick såg jag massor av olika typer av katter överallt men inte nog med det, två st katter som jag såg hade fångat en mus. På två olika ställen haha! Och idag såg jag massor sv skogsspindlar över allt, mindre mysigt haha! Undra vad jag ser nästa gång jag tar en pw...

Btw, jag hatar kulandabacken alltså.

Gossip girl freak.

:    ·  Isabelle tipsar
Jag är helt galet fast i denna serie. DEN ÄR SÅ SATANS BRA! Kollar på ett/två avsnitt per dag haha. Men sen så tänker jag att den kommer ta slut snart och det är så ledsamt... haha. Har ni också set gossipgirl?=)
 
 

5 viktiga saker för mig under träning

:    ·  Träning/Inspo

Saker jag inte kan leva utan under ett träningspass!

1: hörlurar, jag behöver dem för att kunna stänga in mig i en egen värld med musiken!
2: min mobil, utan den hade jag inte haft musiken och inte heller appen jag använder när jag springer/pw.
3: min mobil "hållare" använder den mest på gym eller springturer. Men så himla smart sak alltså! Innan ja inte hade denna stoppade jag min förra mobil i sportbhn... Den åkte in för vattenskada HAHA!
4: en hårsnodd! Klarar absolut inte av att ha utsläppt hår under ett träningspass.. Men nu när jag tänkte efter brukar jag sällan ha utsläppt även om jag inte tränar haha.
5: och slutligen mitt nästan nyaste inköp! Min älskade pulsklocka! Denna är faktiskt ett beroende.. Det har blivit mycket roligare att gå till gymmet och köra styrkepass då denna mäter puls och därför mitt exakta kaloribränning! Älskar den!

Älskade måndag

:    ·  Träning/Inspo

Åh kära måndag! Började dagen med en celsius och en pw på 9.2 km till jobbet! Invigde alltså för första gången mina nya spring skor! Älskar dem verkligen! Idag öppnade jag butiken också för allra första gången vilket var lite kul:) här kommer lite bilder som kanske kan inspirera er att också ta en pw:)

Tänkte också skriva att ni som aldrig provat att ta regelbunda morgon pw, borde prova! För det är så himla sköt att starta dagen på även om man är dödstrött så väcker man igång kroppen på ett bra sätt!:) man behöver inte göra det varje dag, räcker med 3 gånger i veckan!

Jobb en mulen söndag.

:    ·  Träning/Inspo
Mulet väder denna söndag, fast det gör inget! Ska ju ändå jobba :D Idag är jag riktigt jobbsugen känner jag, även om jag är så otroligt trött dock. Efter jobbet blir det storhandling med hjärtat vilket vi verkligen behöver! Jag gjorde lasagne för första gången denna vecka och kommit fram till att det kan vara roligt att laga mat (ni som känner mig suger på mat och köper hellre sallader, eller färdigrättter haha!) Så kanske ska klura ut någon maträtt som jag ska laga nästa vecka hmmm...
 
Söndags inspo

Vill ha.

:    ·  Isabelle tipsar
två stycken vill ha jätte jätte mycket ifrån thebombshell.se åhåhåhåhå!!
 
 

Redhair outfit

:    ·  Älskade dagar

Har inte bloggat på ett tag märkte jag nu haha. Så här kommer ett inlägg! Sitter på jobbet och äter, igår var jag och min fina med hans familj på skara sommarland! Det var super kul och skönt att solen stekte iallafall halva dagen:)

Nu jobbar jag idag, till på torsdag sen ledig en vecka :) här får ni min outfit för idag också! Hade nästan glömt bort dem här fina jeans shortsen!

Båttur med pappi

:    ·  Älskade dagar

Kom precis hem. Jag och pappa har varit ute med båten hela förmiddagen tills det blev mulet men bränna det har jag fått!

Vacker varm sommardag

:    ·  Älskade dagar

En vacker dag som denna har spenderats på bästa sätt genom att pwa i 1.5 timme. Ätit god mat hos mormor i deras sommarstuga, fina pratstunder, egenplockade hallon med vaniljglass, mata änder. Handlat lite godsaker till mig själv, beställt nya löparskor, suttit på en strand med fina Jenny, och slutligen film och popcorn med mig själv. Solbränd är jag också hihi!

Älskling

:    ·  Älskade dagar

Jag älskar dig <3

Kära almanacka

:    ·  New things

Min kära almanacka har äntligen kommit och jag är supernöjd!!

Nytt

:    ·  New things

Köpte lite ny små saker igår i butiken. En låda med småfack i och ett större förvaringställe där jag tänkte snygga upp i vårt "medicin skåp" och ett par brydnads nycklar i rost. Köpte även med mig en flask kork typ till vin och sånna flaskor som har en kork som man inte kan sätta tillbaka när man öppnat det. Bra va?:)

Sneak peak, sista låten på min cover-skiva.

:    ·  Älskade dagar
Eftersom jag laddat upp denna på facebook kan ni som läser min blogg också ta del av den. tror dock att dem mest är från min facebook men ändå haha! Denna låt kommer finnas på min coverskiva som vi ska göra klart i höst, och här är bara en sneak peak vad som komma skall så att säga. Det är super dålig kvalité då jag gjorde den på min dator.. men men :) 
 
 Ni kanske minns min skiva ifrån mitt projekarbete som var klart i April=)

Todays outfit

:    ·  Mina outfits

Dagens outfit. Sommrig! Älskar min klänning. Köpte den för några år sen men blir inte trött på den:)

Kom nyss hem ifrån jobbet och ska börja städa lite gran. Är trött och orkar inte egentligen men det måste göras, punkt och slut.

Solig jobbdag

:    ·  Vardag

Jobbet dag 12 idag är jag inne på i sträck så sitter på uteserveringen på jobbet och solar lite då jag väntar på att pajerna som jag håller på att göra ska bli klara. Åh vilken vacker dag förresten!


Skulle egentligen gå pw innan jobbet men idag var jag verkligen för trött! Snoozade en 5 gånger idag.. Så fick ta cykeln till jobbet. Ikväll ska jag städa lägenheten och bara ta det lugnt. Imorgon kommer mitt hjärta äntligen hem igen! Alltid lika skönt när man saknat något mycket och sen när den kommer hem. Känslan <3

 

Gårdagens träning/mat

:    ·  Träning/Inspo

Tisdag och jag är så trött! Dricker en celsius och ska strax ut på pw.

De två sista bilderna är ifrån igårkväll då jag och elinne gjorde god mat och handlade nyttigt för en gångs skull haha.

De andra två bilderna är ifrån min träning. På morgonen en pw på ca 9 km och på kvällen en spring/walk tur på några km:)

 

Wake up and workout.

:    ·  Träning/Inspo
Måndag. 4 dagar till välbehövlig ledighet känner jag! är inne på min 9e dag i sträck på jobbet men vad gör det, jag älskar mitt jobb!
 
Har gjort mig redo inför ännu en jobbdag och ska ut och pwa innan jobbet, så här kommer lite fitspo till er och mig haha.
 
 

Kanelbullar är gott

:    ·  Mat och gottigheter

Idag gjorde jag mina typ första bullar! Duktigt och gott må jag säga

No worries, you will get there.

:    ·  Träning/Inspo
Jag blir bara tröttare och tröttare varje dag alltså. längtar mer och mer till att få vara ledig fredag,lördag,söndag nästa vecka haha! Dricker en celsius för att gå ut och gå innan jobbet så får hoppas att inte mina fötter krånglar idag, dem hade en tendens att göra det igår också fast jag ignorerade det totalt!
 
 

The Sims 3 - prylpaket

:    ·  New things

Fick ett pryl paket av mitt hjärta

så nu ska det spelas Sims 3 denna fina fredag. Det är de jag orkar med efter att ha jobbat i en vecka i sträck sen förra lördagen! Äter godis och chips och mår bra!

 

Dagens träning

:    ·  Träning/Inspo

Härlig träning med några magövningar därefter!:) nu jobb!

Celsius - ge mig energi

:    ·  Träning/Inspo

Hoppas denna pw blir bra utan skavsår! Därefter jobb. Btw, jag sov som en prinsessa bredvid min prins inatt! Så himla skönt att han är hemma igen:)

 

Kvällsmat på hög mysnivå

:    ·  Älskade dagar

Mitt hjärta kom hem idag!

Så jag gjorde iordning två sallader på jobbet till oss och när jag slutade åkte Vi ut till skärgården och hade det mysigt! Superfin sommarkväll verkligen! Nu sängdags med en film och äntligen behöver jag inte sova ensam i några dagar:)

Igår då det verkligen var sommar

:    ·  Älskade dagar

Några bilder från igår:)

mamma hade gjort hennes speciella röda pesto och god potatissallad till kvällsmat, så det var ju klart att jag kommer till dem och äter hihi. Kvällen bestod av fint Rosé vin med kära elinne. Massor av tjejprat och inredningsprat samt planering inför hennes inflyttningsfest!:)

Städning pågår

:    ·  Älskade dagar

Ett rum städat, nu återstår bara hallen,sovrummet,toan och vardagsrummet....

Sen studentpresent

:    ·  Älskade dagar

Åkte till kära Malin igår och hon bjöd på god kvällsmat som jag åt massor av för att det var så gott! Mitt i maten tar hon fr en fin present till mig. En sen studentpresent rättare sagt. Inuti låg själva ringen till mitt Thomas sabo halsband. Det blev superfint till min fina berlock som jag fått av min kära förr förra allahjärtansdag. Tack finaste malin!

Dags för pw

:    ·  Träning/Inspo
Godmorgon tisdag. Dags för en pw till jobbet en timme innan jag börjar. Kanske ska prova på den här träningen efter jobbet. 

Måndags träningen

:    ·  Träning/Inspo

Kom nyss hem efter en liten pw som slutade med att pappa fick hämta mig. Jävla skit skor och jävla skit skavsår alltså. Måste verkligen köpa nya skor och det är nu. När man får skavsår av gamla skor ja då är det dags att slänga dem! Men morgon pwn blev bra iaf:)

Bild ett: morgon pw och god frukost
Bild två: lilla pwn hem

Fitspo en vacker måndag.

:    ·  Träning/Inspo
Godmorgon kära måndag. Det ser ut som om vädret ska bli fint idag iallafall! Mitt hjärta har gett sig iväg till sälen tills på torsdag så jag får inte se honom förens då, usch och fy.. Tur att jag ska jobba hela veckan! 
 
Har nyss fixat mig och laddat om med en celsius och allergi tabletter då jag ända sen igår blivit super allergisk mot typ gräs,pollen eller vad tusan det är.. Det kliar i halsen,öronen,ögonen. Ska nämligen pw innan jobbet och till jobbet så får se till att ge mig iväg snart så att jag hinner. 
 
Älskar sista bilden alltså. bilderna lånade ifrån weheartit.com 
 

Personlig almanacka, check

:    ·  Isabelle tipsar, New things
Här ser ni smakprov på den. Så kommer det se ut innuti den och eftersom jag är träningsintresserad och vill vara väldigt organiserad med allt valde jag till "Veckans/dagens träning" och även "Veckans att göra" + "Veckans kurva" som ni ser nere till höger, något blått typ. Jag la även in viktiga födelsedagar som blir kul att se hihi.
 
 
Har suttit och pysslat ihop min personliga almanacka på personligalmanacka.se . Jag valde att ha svartvit fram och baksida med två vackra bilder ifrån min bal. ÄLSKAR verkligen dom bilderna och varför inte egoboosta mig själv med en framsida då JAG själv är med på hihi. Baksidan går till mig och min älskade.
 
På den hemsidan får man välja hur det ska se ut innuti, vad som ska vara med, färger och texter och massor av roliga saker. åh vad jag längtar tills den trillar ner i min brevlåda, och det bästa av allt, Den kostade endast 298 kr vilket jag tycker är billigt då den blir så personlig och vacker. 
 
Godnatt denna söndag.
 

Artist creative curls

:    ·  New things

Köpte mig nyss denna braiga locktång för halva priset på maxi. Yey!

Sandaler ifrån Kreta

:    ·  Mina outfits

Älskar mina nya fina sandaler som jag köpte i Kreta. Dem glittrar så fint! Använde dom först igår. Godmorgon söndag. Sitter på mitt jobb och har nyss ätit frukost. Det har lovat sig bli fint väder men som det ser ut nu, nej..

En dag på Putte i parken

:    ·  Älskade dagar

En härlig dag må jag säga. Vi dansade typ för oss själva men vad gör det? Vi är ju redan så grymma;) haha! Sammanfattar i bilder

Redo att inta scenen. PIP

:    ·  Mina outfits
Redo inför uppträdande på PIP(Putte i parken). Ska bli kul som tusan! Förlåt för dåliga cam bilder också haha.

Nytt gym

:    ·  Träning/Inspo

Fint pass på nytt gym för mig med elinne! Ska absolut börja gymma där istället och längtar tills jag slutat jobba så att jag kan svettas på det härliga gymmet efter mitt sommarjobb!

Drömskor hittade.

:    ·  Allmänt
Jag har hittat mina drömskor!
 
Jag behöver verkligen ett par nya träningsskor/Spring skor för dem jag har nu har jag haft i ca 1.5 år vilket gör att dem börjat gå sönder, känns inte lika bra och det som är sämst är att jag börjar få ont i fötterna av dem när jag springer eller crosstrainar.
 
Min favvo färg är mint grön och så hittade jag dessa godingar för endast 550 kr. Bra pris måste jag säga!
 
Så himla snygga! Dem finns i korall färg också. Super fina de med men eftersom jag har ett par rosa redan borde jag ta en helt annan färg ;D

En oförglömlig dag, min student.

:    ·  Allmänt
Det har gått några veckor sen jag tog studenten och jag saknar det redan. Jag vill ta studenten igen! Men jag vet att jag aldrig kommer göra det vilket känns så trist... Här kommer det bilder ifrån min student.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bilderna är tagna med min mammas kamera och ni ska få se mina mobilbilder också någon dag ifrån studenten. Åh älskade student! TUSEN TACK ALLA SOM VAR MED! NI BETYDER SÅ HIMLA MYCKET FÖR MIG!

5 km utan stopp

:    ·  Träning/Inspo

Idag är jag stolt över mig själv. Jag klarade springa 5 hela km (med uppförsbackar) utan att stanna! På en halvtimme dessutom.

Det slutade på ca 50 min och några km till. Mina ben är helt döda och nu ska jag ladda om med en godnatts sömn med älskade hjärtat. Imorgon är det jobb igen och sen en promenad till dansen då de ska fixas inför pip på fredag då vi ska uppträda.

Ny månad, ny vecka.

:    ·  Älskade dagar
Jag älskar nya månader och nya veckor för då har man en chans att förbättra sig eller göra något annorlunda ifrån veckan/månaden innan. Jag tycker det är kul!
 
Idag är det måndag 1 Juli och jag ska strax iväg till jobbet, efter jobbet ska jag försöka mig på den lite längre springturen så uppdaterar er om det senare. 
 
Har ju inte lagt upp mina studentbilder än men här får ni tre ifrån min kusins kamera. Lyckan <3