Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

lördag i göteborg

:    ·  
Godkväll kära ni. Idag har vi varit ute på stan i göteborg hela dagen och strosat runt i butiker och vi hade även planerat in att gå på liseberg då det är halloween o allt där men oj så mycket folk och alla biljetter till skräckhusen där inne var slutsålda så ja.. nästa år får det bli istället! Vi har bokat in oss på att gå på nattbio istället och vad passar inte bättre än att se på en skräckfilm nu kär det är alla helgona! Paranormal activity 5. Kommer ju dö haha! 


Idag har jag även shoppat en del vilket behövdes och jag är väldigt nöjd över mina köp. Det är lite till jag skulle vilja köpa men får se om vi går ner imorgon innan vi åker hem annars får det bli någon annan gång. Tänkte visa er vad jag köpt i ett senare tillfälle men kan ju berätta från vilka affärer. Bland annat ifrån lush, veromoda, och sephora. Yeyyyy!!

Nu ska vi bara vänta in tiden tills bion början. Här kommer lite bilder.

Bästa frukosten på länge! Toas med brieost och salami samt den godaste kvargen gräddkola smak! Och min celsius 

min vecka

:    ·  
Hej på er. Åter igen förlåt för att jag inte skrivit på ett tag men alltså, jag har börjat på en ny avdelning och jag jobbar nu 6-15 varje dag och jag är så trött när jaf kommer hem så jag orkar knappt laga mat hahah. Visst, jobbet jag gör nu är så himla roligt och tiden på dagen bara springer iväg men det är också ganska tufft då jag står hela dagarna samt att jag börjar så tidigt så när jag har kommit hem nu de senaste dagarna så har jag först somnat i soffan en halvtimme. Sen hittat på något med david eller så har vi lagat mat/tvättat kläder och storhandlat. Jag har bara lyckats ta mig iväg till gymmet en enda gång och det var i onsdags..

Så ja mitt jobb är verkligen så kul och jag får lära mig massor men som sagt. Jag hinner inte helt med allt jag vill eller så är jag för trött för att göra de haha men ska försöka hinna med gymmet några fler gånger nästa vecka.

Idag är det fredag och jag ska snart cykla iväg till jobbet och när jag slutat så ska vi till göteborg igen! Ska bli roligt som alltid!

I onsdags körde jag 20 min gåband i uppförsbacke och sen lite magövningar samt 30 min cykla.

Har tänt ljus nu imorse när jag fixade mig och dricker min underbara celsius.

Vi hörs senare! Puss

Tidig höst morgon

:    ·  Älskade dagar
Godmorgon mina läsare (om de finns några kvar he he) 

Klockan är kvart över 5 på morgonen en kall måndag och jag sitter redo för att cykla iväg till jobbet. Idag ska jag börja och prova på en ny avdelning på jobbet och det innebär nya arbetstider så jag kommer vara sååå trött varje dag nu haha men det kommer vara sååå kul så det gör mig inget! kan säga att jag trivs så fruktansvärt bra på det stället jag är på nu och det känns så himla underbart att få känna såhär på ett jobb. Jag gjorde ju inte riktigt det på mitt förra jobb så ah, så himla skönt!

I lördags så åkte vi ner till göteborg för att sova en natt hos davids syster för attt igår sen åka hem med hennes barn hit till vår stad då de har höstlov.

Igår gick vi lite på stan, jag letade efter stickade tröjor,  skor och vinterjacka men jag fann bara skor tyvärr. Kommer visa er dem när jag fotat dem hehe. De var snygga och lite annorlunda emot vad jag brukar bära men ville ha ett par som hade lite klack så man kan ha dem på finare tillfällen också då jag inte har några.

Vet dock en jacka som jag kanske ska köpa men får se! Den är så sjukt fin men när det kommer till att köpa skor, kläder med mera så blir ja så snål.. de är så konstigt egentligen då jag inte brukar köpa så mycket sånt till mig själv annars men ja, det känns så träligt o behöva slänga ut mycket pengar på en o samma gång om ni förstår.

Men nu måste ja skynda mig. Här kommer några enstaka bilder ifrån helgen.

Har ni provat någon gång o försöka fota ihop med en liten ettåring? Ja resultatet ser  ni ju ovanför haha! 

I bilen påväg till göteborg. Alltid en celsius som får följa med!
Ångrar så att jag inte köpte denna kofta. Så snygg men 400kr känns haha. Brukar ni med ta selfies när ni provar kläder för att tänka på om ni ska köpa den eller ej för att sen gå tillbaka vid senare tillfälle o köpa den? 

Puss o ha en fin måndag!

Pizzabak

:    ·  Älskade dagar
Hej och godkväll!

Hur har eran helg varit? Min har varit lugn och mysig må jag säga! I fredags efter att ha slutat jobbet handlade jag med hem lite gottit och på kvällen satt jag och sjöng karaoke med mig själv när pojkvännen inte var hemma hihi. Jag brukar nästan alltid sätta mig och sjunga när jag är hemma själv, det är liksom min lilla egentid med mig själv och bara få sjunga ut och prova olika låtar.

Igår lördag sov vi tills vi vaknade och gjorde god frukost därefter. Sen gick vi lite på stan och sen var vi lite med davids familj. På kvällen åkte vi o åt på bk. Så onyttigt men så fruktansvärt gott! Och sen kollade jag på tv/youtube resten av kvällen.

Och nu till idag, söndag, har tagit det lugnt idag med och var o övningskörde med pappa förut, sen kom bella o vi gjorde hemmagjord pizza!

Den ena pizzan gjorde vi utefter min favvopizza jag alltid beställer när vi äter pizza och den har banan och curry på sig samt lök. Den andra gjorde vi med bacon och champinjoner. De blev så himla goda! (Basen är på ost, skinka, tomatsås och pizzadeg)

Nu ska jag se på solsidan. Puss!

Tumblr and autumn inspo - Clothes

:    ·  Isabelle tipsar
Hej söndag! En fin solig söndag dessutom, ganska kallt dock! Som sagt, vi är i mitten av oktober och hösten har varit här nu i några veckor. Det blir bara kallare och kallare på morgonen och även mörkare och mörkare på kvällen!
 
Så idag ska vi tagga och peppa oss med hösten genom att prata lite kläder under hösten. Jag älskar som många andra att bära stickade tröjor under hösten. Den är varma och gärna ska dem vara lite större så att man kan dra ärmarna över händerna om det blir lite kallt, Dem ska vara i massa olika stickade mönster och även i olika färger! De färger jag gillar mest på stickade tröjor måste nog vara vita eller beiga, men även svarta och mörk vinröda! Jag skulle själv behöva införskaffa mig lite nya stickade tröjor då dem jag har i min garderob köpte jag nog för ett par år sen haha.
 
Har som vanligt valt ut lite bilder att dela med er så att ni också får en inspirationskick till att känna att hösten ändå är bra på sitt sätt. Och vad säger ordspråket nu igen... Det finns inget dåligt vänder, bara dåliga kläder haha..
 
Dessa bilder får mig verkligen på höstmys humör!
 
Nästa sak vi ska prata om är skor! Vad brukar ni bära för skor när det blir mörkare ute och kallare dessutom? Jag själv brukar alltid ha olika typer av stövlar/kängor. Jag brukar köpa mina på skopunkten eftersom det är relativt billigt och där får man även 3 st och betalar bara för två. jag har köpt så varje år och det har fungerat för mig. Det är även kul att kunna variera sig och inte bara ha ett par liksom. Visst de kanske inte håller mer än ett eller två år men det gör mig inget eftersom jag oftast bara betalar runt 700kr för alla tre paren. Dock har jag inte köpt några dessa år ännu så jag vet inte vad jag ska ha på fötterna nu när det blir kallare. jag använder ju mig av mina hunterstövlar iallafall som också är skitmysiga  på hösten men är rädd för att det kan bli för kallt..
 
 
(bilder lånade ifrån tumblr.com)
 
På benen vill jag gärna bära alla olika färger och typer av jeans eller kanske ett par strumpbyxor med långa knästrumpor till. Över min stickade tröja vill jag ha på mig någon skinnjacka och jag har en röd, en svart och en brun här hemma så att jag kan ha lite olika beroende på de andra kläderna jag har på mig. På huvudet när det blir kallt om öronen vill jag ha en lite större stickad mössa, den ska vara ganska enkel och inte en massa saker på en, helst enfärgad! Typ beige, svart ,vinröd eller vit. Beroende på! Och den ska matcha mina tummvantar.
 
Vad Är erat favorit plagg på hösten?

Livine vatten med koffein

:    ·  Isabelle tipsar, Mat och gottigheter
Godmorgon Onsdag! Tänkte berätta, eller ja, tipsa om en sak jag hittade på maxi igår i min stad. Det är nämligen detta
 
(bild lånad ifrån google.se)
 
Livine vatten med koffein i!! Hur sjukt? Jag blev väldigt nyfiken så var tvungen att köpa en och dricka under mitt jobbpass och ja, "vattnet" smakar ju inte riktigt vatten hehe, det ska vara smaksatt med citron och citronsmaken känner man absolut men den är liksom mer sötare, typ som sprite! Men jag tyckte smaken var väldigt god och den innehåller 150mg koffein i hela flaskan och det är sjukt mycket! Ni vet celsius som jag alltid dricker. I den innehåller det 200mg vilket är mer men det är ju nästan som det där vattnet och jag tycker verkligen den fick mig att piggna till och om inget annat så var den god att dricka hehe.
 
Har ni provat den? ca 20kr kostade den.

Thailand 2012-2013

:    ·  Resa med David och Izza
Heeej och godkväll kära ni, förlåt för att jag varit borta i några dagar men jag har ju som jag skrivit tidigare börjat praktisera och jag började i fredags och kör nu ett tag fram över och först måste jag bara säga: DET ÄR SÅ KUL! Jag längtar lite till och med till jobbet hehe. Så ja, idag är det tisdag och jag är inne på 3e jobbdagen där och det känns så himla bra! Jag får inte ont i huvudet när jag jobbar heller *PEPPAR PEPPAR* vilket är sjukt underbart, Jag får träffa kunder, hjälpa och tipsa men även själv bli inspirerad. Jag känner att jag är mycket gladare och det är toppen helt enkelt!
 
Nu sitter jag i soffan och har precis ätit och duschat. Gick iväg till gymmet runt 7 och då körde jag cardio som blev 30min crosstrainer, 15min på gåbandet i uppförsbacke och sen avslutade jag med 15min på cykeln.
 
Ja ni kanske undrar över rubriken? Jo, första gången jag besökte thailand var i december 2012 och med min pojkvän David och jag vet inte riktigt om jag visat er bilder ifrån den första resan. Visade ju er i ett flertal inlägg när vi var där senast december/januari (om ni vill läsa dem inläggen så finns dem under kategorien: RESA MED DAVID OCH IZZA). Så tänkte ge er några bilder nu ifrån första resan hehe. Kan ju va kul o blicka tillbaka lite! OCH om ca 2 månader åker vi tillbaka till thailand och då blir det min tredje gång men absolut inte min sista!
 
Så himla söta vi var där! HAHA.
Åh, minns detta ställe. Vi åkte på en dagstripp till denna stora "trädgård" eller vad man ska kalla det och på bilden ovan så står vi ganska så högt upp och ser ner över parken. Så himla vackert!
En Isabelle i hatt i väntan på en pizza, vad jag minns iallafall!
Åh, Den här bilden får mig att längta ännu mera till thailand. Massagen!! alltså den fotmassagen man får i thailand för ungefär 50 svenska kronor. Den är helt underbar! Ska göra så många olika massager när vi åker ner nu!
Här simmade vi runt och kollade på småfiskar minns jag!
Här är en bild på lite av Davids familj. Vi träffade alla dem här nere för de hade åkt ner till thailand tidigare än oss. Man kan ju verkligen se att jag inte tillhör familjen hahaha, så vit som jag var!
Här ovanför ser ni en bild på en liten vattenpark i Pattaya som vi besökte. Det var mysigt men vattenbanorna åt höger som ni ser lite av var ju livsfarliga! Det är liksom som ett "gupp" i mitten på dem och när man åker i den farten så höll man typ på att flyga ur banan...
Åh! Denna bild ovanför var tagen på nyår till 2013. jag minns att vi var på det kända Walking street med en kompis vi träffat där nere och vi var med han på en klubb. på 12 slaget på natten så släckte de ner hela gatan och räknade ner från 5,4,3,2,1...... o sen kom alla fyrverkerier och WOW, En känsla som som jag önskar alla kunde få känna någon gång. MÄKTIGT!
 
Jaa. Det var några tillbaka blickar och jag tänkte visa er lite fler bilder någon annan dag eftersom vi tog MÅNGA när vi var där hihi.
 
Nu ska jag ta det lugnt innan det är dags att sova, ännu en rolig jobbdag imorgon! Puss och godnatt!
 

Devi - Organic Herbal teas

:    ·  Mat och gottigheter, New things
För någon dag sen gick jag in i en butik på stan vid namn "Nilles" De har massa fina inredningsdetaljer och sånt och då gick jag förbi en hylla och hittade några olika tesorter ifrån märket Devi. Jag har aldrig hört talas om dem men förpackningen var intressant och fångade mitt öga. Dem hade 6 olika sorter där och jag fick snabbt syn på denna. Vi är ju inne i hösten och jag älskar att dricka te runt hösten och vintern så jag behöver bunkra upp med massor av goda nyttiga teer.
 
 
 
Denna kallades för "Warming Chai" och det står att det är en traditionell indisk blandning som ska värma. Och jag har ju hört talas om chaité förut och när jag luktade på det så luktade som en kartong med julafton. Det luktade så himla gott och en blandning av både pepparkaka, neilikor och kanel. Så jag valde att köpa med mig det hem och se hur det smakar. Det kostade 39kr och jag får med 20 tepåsar.
 
Jag provade det och det smakade väldigt gott! Det som är bra med demhär är att dem är coffeinfree så man kan dricka tet på kvällen.
 
Jag såg även att de hade ett té som hette "goodnight tea" och det lät så mysigt så jag tror att jag ska gå tillbaka och köpa det med.
 
 
 

Desenio.se

:    ·  Isabelle tipsar
Tjohej torsdag! Detta är faktiskt min sista lediga vardag på ett tag eftersom jag ska börja praktisera så jag vaknade ganska nyligen. hade ställt klocka på 9 men råkade somna om en timme hehe.
 
Har en del att göra och fixa idag men först frukost! Det blev något lätt då jag inte är så hungrig och väldigt väldigt trött. Tog min smoothie som stått i kylen i några dagar haha och två kanelknäckebröd.
 
Dagen till ära vill jag tipsa om en grym hemsida som jag hittade för några veckor sen. Sidan hittar ni HÄR och den innehåller massor av posters och ramar men också lite inredning. Hur jag hittade butiken var när jag googlade om att köpa olika prints och posters för jag vill ha några och rama in och sätta på någon hylla eller byrå och få det lite modernare i vårat hem om man kan säga så hehe. Så trillade jag in på denna sida och åh herre gud så snygga posters dem har! Det finns allt från svartvita konstnärliga posters till trendiga makeupjunkie som jag. Guldiga/silvriga, färglagda, you name it!
 
Sen såg jag även att de hade en hörna med lite inredning som också var snyggt och passade väldigt bra till!
 
Kostnaderna varierade och det berodde ju helt på vilken storlek på sin posters man ville ha och vissa var dyrare än andra såklart. Jag vill supergärna beställa här ifrån men det får vänta ett tag till. Jag har slängt ihop ett litet collage till er av dem jag tyckte var snyggast av alla posters.
 
Alltså ser ni ananasen?? I GULD! och även kartan i guld, läppstiftet och åh allt är så snyggt!
 
Fastnade även för dessa inredningsdetaljer
 
Den hittar ni HÄR
 
Och denna hittar ni HÄR
 
 
Om ni inte har kollat in denhär sidan så föreslår jag er att göra det på en gång för deras posters är to die for!

The Balm - Nude'tude

:    ·  Izzas sminkningar/Marykay, New things
Igår trillade min palett ner i brevlådan som jag för någon vecka sedan beställde ifrån cocopanda.se då de hade extra pris på just denna palett. Jag betalade endast 199kr istället för 400kr och ni kan läsa mitt förra inlägg om paletten HÄR.
 
Så fort dem kom öppnade jag dem och åh så fina skuggor. Kanske inte dem skuggorna jag skulle valt att köpa i första hand men jag är nu glad att jag har dem och det ska bli kul o få göra olika sminkningar med dem!
 
Såhär ser förpackningen ut och den är så himla fin! Älskar hur de designat den!
Såhär ser den ut när man öppnar den. En spegel i locket och nedanför är det 12st skuggor och bakgrunden är det 6 st tjejer.
 
Man får även med en pensel.
Jag älskar även deras namn som tillexempel Sassy, Selfish, Stubborn osv.
Det var dem här färgerna jag valde att swatcha och dem är väldigt bra pigmenterade som ni ser på bilden ovanför. Det är tyvärr svårt att fånga swatcherna på armen då min kamera inte ville sammarbeta med mig men när man drar med dem på armen som jag gjorde så är dem fortfarande pigmenterade.
Dem jag mest är intresserad av är Sexy, Stand-offish, Seductive.
 
Som sagt, jag är än så länge nöjd över hur dem ser ut. Nu återstår det bara att testa dem och jag tror att jag ska testa dem idag lite. Vi får se!
 
Har ni denna palett?
 

Guldad sotning - och äntligen praktik

:    ·  Izzas sminkningar/Marykay
Hej tisdag! Förlåt för dålig uppdatering här på bloggen de senaste dagarna men som sagt, I helgen var jag väldigt trött och umgicks för det mesta med David och hans familj och igår var jag så trött så jag orkade inte ens ta mig iväg till gymmet på hela dagen samt att jag bara gjorde en massa utbildningar hela dagen igår. Tror alla utbildningar tog mig ca 4.5 timme sammanlagt hehe. Men det är roligt! Jag har ju inte berättat för er än men jag ska börja praktisera på Maxi och jag är så himla glad över det! Ska bli så skönt att få komma igång igen o jobba, lära mig och anta nya utmaningar. Imorgon ska jag dit på möte och introduktion och det är därför jag suttit med massor av utbildningar innan det.
 
Men nu till rubriken. Gjorde en snygg guldad sotning i fredags när jag och två kompisar gick ut och åt och jag gillar denna look väldigt mycket. Det blev väldigt fint och speciellt med den lite mörkare sotningen längst ut vid globlinjen. Jag brukar försöka göra det ganska så "neutralt" men denna gång gjorde jag sotningen lite "hårdare" om ni förstår vad jag menar.
 
 
 
Jag använde mig som vanligt av min palett ifrån Too faced, Semi sweet chocolate bar palette.
 
 
Och som ni ser på den här sista bilden valde jag att ta en väldigt rosa blush på kinderna för att bryta av de guldiga och jag tycker att det passade väldigt bra ihop. Det är min nya rouge ifrån make up store i färgen "frozen daiquiri" som jag fick med i min senaste glossybox!
 

Trött måndag och min helg

:    ·  Älskade dagar
Hej och godmorgon från en super trött Isabelle. Idag är det måndag och jag hade tänkt gå upp runt 9 o gymma runt 10 meeen jag var så himla trött så ställde om klockan till 10 o tänkte att jag skulle träna runt 11 istället men jag känner att jag verkligen inte orkar gymma nu.
 
Ska även till gröna lyktan senare för att göra den där infraröda värme behandlingen och lite massage.
 
Vad har jag för planer denna vecka då? Jag ska förbereda mig inför ett möte på onsdag och det är en del saker jag måste göra innan det. Sen vill jag hinna träna så mycket som möjligt och även övningsköra.
 
Här kommer några bilder som får sammanfatta min helg
 
Vi körde gokart i lördags och det var första gången för mig men det var roligt!
Igår körde jag och victoria ett hårt hiitpass på bandet i 50 min och efter det övningskörde jag.
Och igårkväll åt vi supergod mat davids syster gjort. Mmm så gott!
 
Ska ni hitta på något kul i veckan? :)

Fredag, vin och tjejerna

:    ·  Älskade dagar
Åh äntligen har vi nått helgen och det är fredag! Klockan är närmare halv 9 och jag kom till zanna för någon timme sen.
 
Det är jag carro och zanna och vi har det väldigt mysigt! Bubbelvin och spotify på högsta volym medans de gör iordning sig. Ibland är det så himla mysigt o få vara med dem och sjunga ikapp till topp listans låtar på spotify och bara ha kul så som vi har.
 
Efter en lång vecka med massa träning unnar jag mig både chips, vin och snart ska vi äta ute på någon restaurang. Gottit!
 
Hoppas ni får en bra fredag och en trevlig helg! Puss
 

Tumblr and autumn inspo - Inredning

:    ·  Isabelle tipsar
Det blir kallare och kallre eller hur? och mörkare och mörkare eller hur? men var bara lugn!! Idag kommer ett till inspo inlägg kring hösten för att vi ska bli lite taggade igen visst!?
 
Temat idag är "things" eller inredning runt hösten. Ja menar, om du kan inreda ditt hem lite mera höstigt så kanske du får bättre feeling för det. Vi alla har väl en perfekt höstig bild i huvudet hur hösten ska se ut och så öppnar man ytterdörren och det spöregnar ute och allt är blött och grått ute men det finns ju faktiskt de fina dagarna också, som vi hade bara för några dagar sen i helgen. Super fin dag med både sol och fågelkvitter, lite löv på marken och det var liksom allmänt fint ute. Det är lite så jag skulle vilja inreda det hemma. Skaffa lite natur inspirerade saker så som kanske lite kvistar, kottar, löv eller om man inte vill ta in sånt i hemmet kanske man kan använda sig av dem färgerna i sin inredning som att använda varma toner, guldigt, beiga färger osv.
 
Jag har en liten bild i huvudet hur jag skulle vilja göra här i hemmet så vi får se om jag tar mig tid och försöker skapa det men än så länge får jag kolla bilder och bli inspirerad på det sättet till o börja med.
 
 
Det första jag tänker på när det kommer till höstig inredning är ju såklart ljus, massvis med ljus, ljuslyktor, olika dofter som påminner om hösten och därför valde jag att lägga in en bild i collaget ovanför på ett Yankee Candle ljus i lukten Autumn leaves som passar perfekt. Du hittar det HÄR
 
Det finns såklart massvis med andra lukter som också skulle passa in så som den HÄR med namnet "Happy halloween"
 
Som jag skrev ovan just med inredning, dekorera med löv! lyktor, ljusstakar, grenar eller vad du tycker är höstigt!
 
Jag älskar hur de gjort med bilden i mitten av mitt collage. Vet dock inte riktigt hur men det går nog att googla fram ganska så snabbt. Du kan som på bilden åt högst upp till vänster sätta massa löv på ett snöre eller liknande och sen upp på väggen. Det behöver inte gå åt det hållet utan du kan ta någon vägg som du inte har något på och sätta rakt ner så att det hänger, eller varför inte hänga lite löv vid dina gardiner vid fönstret?
 
Lyktorna är också super gulligt, man kan hänga upp små burkar eller ljuslyktor vid sin gardinstång, håll i lite stenar och ett passande ljus och om du inte vill ha dem hängandes så ställ några tillsammans på ditt soffbord eller där du har plats. Och bilden längst åt höger är bara för underbar. Ta en äppellåda/trälåda, köp några pumpor och placera både i och utanför och vips så har du en liten söt höstig hörna!
 
Och har ni också svårt att finna idéer med hur ni ska pynta erat hem höstigt eller vart man kan köpa höstiga saker så googla det bara som jag alltid gör. Skriv typ "höst saker" eller "höstig inredning" eller vad som helst!
 
 
 
 

How I do my eyebrows - Recension Anastasia brow wiz

:    ·  Isabelle tipsar, Izzas sminkningar/Marykay
Helluuu kära ni! Idag kommer ett inlägg jag velat skriva ett tag nu och nu har jag äntligen fixat till bilder och mitt eget tyckande om denna produkt. Vi pratar om Anastasia brow wiz ögonbrynspenna som jag fick hem för några veckor sen.
 
Jag är ju van att fylla i mina ögonbryn med en ögonskugga och en snedskuren liten pensel så när jag första gången skulle måla med en penna var det lite svårare måste jag erkänna men övning ger färdighet så nu har jag målat mina bryn några gånger med denna penna och provat lite olika tekniker och det blir bättre och bättre måste jag säga men som alla vet har man ju ibland en "bad eyebrow day" haha. Ibland lyckas man få till dem så jädra bra och ibland mindre bra!
 
jag tänkte först visa er produkterna jag använder till mina bryn.
 
 
Så först ut är då denna brow wiz penna som jag också i slutet av inlägget kommer recensera lite snabbt. Den har en penna på ena sidan och en liten borste på andra.
 
Den andra produkt jag använder på mina ögonbryn är en ögonskugga ifrån marykay och en snedskuren pensel som just nu kommer ifrån lindex. Det är inte den jag brukar använda men min andra har gått sönder från eco tools tror ja den hette. behöver köpa en nu hehe.
 
Och sist använder jag en ögonbrynsgél och denna kommer ifrån Loréal och är färgad dessutom.
 
Så som jag la upp dessa bilder är även den ordningen jag använder mig utav när jag målar mina bryn. Först pennan, sen ögonskuggan och sist bryngelén. Nu ska ni få se step by step hur jag gör mina ögonbryn också och jag arbetar just då med dessa produkter!
 
1. Såhär ser mina ögonbryn ut när jag inte har något på dem. Visst är dem sorgligt fula haha. Måste snarast färga dem igen!
2. Bilden under ser ni att jag fyllt i underdelen av ögonbrynet ända ut till kanten åt vänster för att man bättre ska kunna se vart dem börjar och slutar. Detta gjorde jag med brow wiz pennan.
3. Här ser ni att jag fyllt i överdelen av ögonbrynet. Det är som om jag gjort själva ramen för hur ögonbrynet ska se ut om ni förstår. Det är då lättare för mig att se en bättre bild på hur dem kommer bli senare.
4. Här nedanför ser ni att jag fyllt i ögonbrynen och det jag gör först är att börja göra små små sträck med brynpennan där det fattas färg. varför jag gör så är för att skapa små fejkhår eller hur man ska kalla det och när jag gjort det så går jag in med min andra produkt, nämligen min ögonskugga och den snedskurna penseln och fyller i. och här är det väldigt viktigt att du är lätt på handen och inte tar för mycket produkt på en gång utan jobbar lätt på handen.
5. När jag känner mig klar med att fylla i dem använder jag andra sidan av min brow wiz med den där borsten och borstar ut ögonbrynen så att dem inte ser så skarpka ut och jag försöker även få till så att dem inte ser så skarpa ut längst åt höger om ögonbrynet då man vill att det är lite utsuddat där. Det sista jag gör är sedan att ta min bryngelé och borstar de innersta stråna uppåt som ni ser på bilden nedan och sen försöker jag forma dem så gott det går så som jag målat.
 
Och såhär blev mitt resultat. jag är nöjd och som ni ser, dem är inte helt lika på båda sidorna me det är ju inte bryn vilket fall så det gör inget. Dem är inte tvillingar, bara syskon hihi.
 
Vad tycker jag om brow wiz?
 
Jag tycker att det är en väldigt bra brynprodukt men den ligger lite för högt i prisklass för min del egentligen då den kostar 235kr och det är väldigt mycket. Jag vet ju inte än hur lång tid den kommer att hålla men vad jag hört så är det inte så länge men det beror ju också på hur mycket jag använder den och hur ofta! Själva designen på pennan är snygg och jag har den i färgen dark brown. Jag gillar att det är en borste på andra sidan så att man kan borsta ut ögonbrynen när man använt pennan och det som också är bra är att man skruvar upp pennan så att man slipper vässa den.
 
Vilka borde köpa den?
 
Efter som den kostar en del och det är även lite svårt i början att få till ögonbrynen så tycker jag inte att nybörjare behöver köpa den. Det är isåfall mer personen som sminkar sig ofta och har gjort ett tag om man kan skriva så hehe. Men det är bara min åsikt. Alla kan ju absolut köpa den men är man nybörjare kanske man ska börja att använda en ögonskugga i sin färg till o börja med så att man får till tekniken först hur man vill forma sina ögonbryn.
 
Har ni provat den? Ni hittar den tillexempel på hemsidan Kicks.se där jag beställde min!