Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

lördags träning

:    ·  Allmänt
sov till 12 idag och åh så skönt det var! gick upp och rensade mina nagellack? av någon anledning haha.

vi kom nyss hem ifrån gymmet där vi körde rygg och mage vilket känns toppen! drack även min första proteinshake helt rent blandat med vatten. har aldrig gjort de förut då jag har svårt för milkshake konsistens osv men det gick bra och det var ifrån fitnessguru med kiwi yoghurt smak! jag burkar ju annars använda protein i typ bananpannkakor elöer i gröt så detta var något nytt men absolut ska jag fortsätta dricka sådär!



en gymbild ifrån veckan.

Ny söndags tradition?

:    ·  Älskade dagar
I söndags efter jobbet åkte vi och köpte bingolotto som vi satt och spelade på kvällen och mös med vackor och te. Det var så mysigt så vi funderar på att göra detta så ofta vi kan för det var roligt. tyvärr så vann vi inget haha men det gör inte så mycket. Men de skulle ju sitta fint o vinna några tusen right? ;D
 
 
 
 
Brukar ni spela bingolotto? Jag tycker uppesittarkvällen dagen innan julafton är mysigast att spela på. Det är något speciellt med den kvällen alltså!

Protein banana pancakes

:    ·  Isabelle tipsar, Mat och gottigheter, Träning/Inspo
Som rubriken lyder.. gjorde bananpannkakor till frukost imorse. Måste ju lyxa till det lite när man är ledig enonsdag som denna.
 
Klockan 8.00 ringde jag till vårdcentralen då jag behöver boka tid för min sista vaccinationsspruta då vi ska till thailand. fy tusan vilken kö det var... Ringde 08.10 och var 16 st före mig. fick prata med en person 09.00. åååh o då var tiderna slut för idag vilket var synd så bokade på måndag innan jag ska till jobbet så klockan 9..
 
Därefter halvsov jag fram och tillbaka i soffan medans jag kollade på youtubeklipp som blivit lite av min nya hobby haha. Klockan 11 började jag med mina bananpannkakor.
 
Hade i en hel banan, 2 ägg, och Raspberry and white chocolate proteinpulver ifrån fitnessguru. Dem blev perfekta!
 
 
Stek dem i kokosolja och strö över kokosflingor på ena sidan och stek vidare. Klicka jordnötssmör imellan dessa plättar och ev lite kvarg om man vill. En toppen frulle helt enkelt med mycket protein vilket är bra på morgonen då man har väldig låg proteinnivå i kroppen eller hur man ska skriva det hehe.
 
_____________________________________________________________
 
Klockan 12 drog jag till gymmet och körde ett suuuuperbra ben/rump pass. och eftersom jag börjat notera vilka övningar,vikter etc jag gör så kan jag öka i styrka också så det var kul att prova. Gjorde exakt samma övningar som förra veckan men kollade om jag orkade mer eller mindre på någon men hade samma vikt på allt som förra veckan också. Toppen!
 
Nu har jag käkat lunch och ska ner till tvättstugan för att hänga upp tvätten. En vanlig ledig dag helt enkelt. Sen kommer mitt hjärta heeeeem <3
 
Hoppas ni får en bra fortsatt onsdag. Puss!
 
 

OneAmino

:    ·  Isabelle tipsar, Träning/Inspo, Älskade dagar
Hej på er!
 
Idag var jag äntligen ledig efter att ha jobbat några dagar i streck inklusive helgen. Det var skönt men varje dag jag är ledig känns det som om tiden går för fort och jag hinner bara blinka så är dagen över. okej nu ska vi inte säga att dagen är över kl 4 haha men det blir mörkt ute så snabbt och det är så tråkigt tycker jag. sen kan jag liksom inte slappna av första dagen jag är ledig och eftersom det dröjer ett tag innan jag är ledig två dagar på rad nu så känns det väldigt stressigt tyvärr men snart så, snaaaaaaaart är det vår tur att vara lediga i en hel månad i thailand så vi väntar ju på något härligt eller hur!
 
Gick upp ur sängen runt kl 10 idag. kollade lite på tvn och åt en god frukost. Gick till gymmet runt halv 12 och var där i typ 2 timmar då jag körde ett bra ben/rump pass men träffade även några på gymmet som jag stod och pratade med ganska länge hihi.
 
Drack en celsius för att få energi då jag var riktigt trött i början och sedan provade jag för första gången oneamino shaker ifrån fitnessguru.com och WOW! Så jädra god smak och jag kände att den verkligen gjorde så at jag orkade mer. Så kul när man provar saker som verkligen fungerar och smaken var jättegod faktiskt! Smak: Pear
 
 
Lovely!
 
________________________________________________________________
 
Har ätit god soppa som jag gjorde för ett tag sen och sitter fortfarande i gymkläderna haha. har inte orkat duscha ännuuu. Vet inte vad vi ska göra nu när david kommer hem men vi får se vad vi hittar på. Imorgon och fram till nästa onsdag blir det jobb igen. Bara längtar till nästa onsdag när jag får va ledig igen haha!
 
 
Hoppas ni får en bra dag. puss

china garden

:    ·  Allmänt
igår efter jobbet tog vi oss en powernap haha. först somna jag o sen david ett litet tag innan vi gick och åt tre rätters på ett mysigt ställe där dem serverar kinamat. det var jättegott och mysigt.

vi skulle gå på bio därefter men vi tog en kväll hemma istället med godis och mys samt att jag skulle ju jobba idag också.

dethär åt vi!







en god soppa med kyckling i till förrätt. fyra olika rätter i varmrätten med ris till. det var bland annat med friterad fläskfilè i. och efterrätten som bestod av friterad banan med glass till. snacka om mat!!?

_______________________________________

idag började jag jobba lite innan 9 och har nyss kommit hem. är väldigt trött men snart ska vi storhandla, tvätta och fixa matlådor till veckan då vi kör en till jobbvecka förutom onsdag då jag får vara ledig. helgjobb också för den delen. ha en fin söndag!