Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Valborg och sista april

:    ·  Allmänt
Hej och godkväll på er. Idag är det sista dagen innan det officiellt blir vår så skulle jag säga. Det blir 1a maj imorgon och vi går verkligen mot ljusare och varmare tider. Jag ÄLSKAR det! Har fått nog av all jävla vinter, slask och mörka mornar. Även om det blivit ljusare ett tag nu haha men de känns så underbart att man snart kan gå i bara tröja utan att frysa! 
 
Vi tog oss faktiskt en liten promenad tidigare idag och då gick jag i träningskläder och en tröja endast. Fine, jag frös en del men det gick bra ändå. När vi kom hem slängde vi ihop en kycklingsallad som bestod av färdig grillad kyckling som vi rensade, grönsaker så som tomat,gurka,isbergssallad,majs och lök och till det currydressing, ägg och lite brieost. GOTT!
 
Så idag är det Valborg men det enda vi ska göra ikväll är att gå ner och titta på en brasa. Sen behöver jag runda av kvällen och sova för börjar tidigt imorgon vilket innebär att klockan står på 04.00 phhuu! 
 
 
Knäppte två bilder igår i vår hylla haha. Det här när man inte vill hålla i telefonen och måste ställa den på något ställe, Ja då fick det bli i hyllan haha!
Vad brukar ni göra på valborg?
 
Eftersom det är måndag imorgon så blir det att gå till gymmet och då tror jag att jag ska köra rumpaaaa och lite cardio! Kommer nog kunna få in en 4st träningspass till veckan igen vilket känns underbart. Ha en fin valborg nu!

Bra träningsvecka

:    ·  Träning/Inspo
Hej på er! Ett tag sen jag skrev nu men har som sagt perioder då jag inte orkar eller vill skriva på bloggen tyvärr men fick ett sug idag så why not! Jag är mycket mer aktiv på instagram där jag heter. isabellehahne så in och följ mig där vetja.
 
Idag är det torsdag och för ett tag sedan var jag på gymmet. Det blev faktiskt mitt fjärde gympass denhär veckan och det känns helt underbart! Nu på sistånde har jag bara fått in typ 2-3 pass i veckan men denhär veckan har rullat på bra tycker jag! Det beror helt och hållet på hur mycket och när jag jobbar. 
 
Jag körde iallafall 10min crosstrainer, sen gick jag och körde massa magövningar och några få benövningar.
 
Såhär såg min vecka ut på gymmet:
 
Måndag. 
cardio + rumpa/ben
 
Tisdag.
Cardio + rygg
 
Onsdag.
Morgon cardio
 
Torsdag.
Cardio + mage/lite rumpa
 
Är inte säker på om jag hinner gå något mer till gymmet den här veckan då jag jobbar helg och så men detta känns superbra! 
 
Idag är det dessutom lööööning och jag är såå glad att man äntligen har pengar igen haha, Varit lite knapert ifrån min sida efter thailand kan man säga haha.
 
 
 
Träningskläder ifrån www.stronger.se som jag ääälskar! Vill ha allt ifrån den sidan! Skor ifrån Nike och självklart en nocco innan passet.