Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Välkommen första advent

:    ·  Älskade dagar
Hej fina söndag och välkommen första advent! Det är helt sjukt hur snabbt tiden går om man tänker efter. Jag har inte skrivit på ett tag men mycket har hänt. Jag har ju som många av er haft praktik på maxi på olika avdelningar och i fredags var det min sista praktikdag och då fick jag även reda på att jag också får bli anställd! Jag är så jädra glad och stolt över mig själv och det känns så fruktansvärt underbart! 

Och nu är det redan första advent och till veckan går vi in i december också. Och då är det bara 16 dagar kvar tills vi åker till thailand!! Ååh är så nervös och så glad och i lördags gjorde jag även min första riktiga arbetsdag. Ska jobba nu fram tills jag åker och de känns väldigt skönt och roligt.

Eftersom det var första advent idag så gick vi ner på stan och fikade och kikade runt i butiker. Jag köpte ett ljus endast. Och nu på kvällen har vi julpyntat lite. Inte för mycket eftersom vi inte är hemma under jul. Så här kommer lite bilder på det som är tagna av vår nya gopro kamera! Vi fick den som julklapp av davids pappa och vi är sååå nöjda över den och OM vi ska filma i thailand med den!!




Älskar dessa ljusslingor. Mysigt och chic liksom.

Två bilder ifrån julparaden i vår lilla stad också.

Imorgon stänger jag på jobbet så ett kvällspass blir det! På morgonen ska jag iväg till gymmet och resten av denna kväll blir att göra matlådor och tvätt. Hoppas ni haft en fin advent och helg.


HÖST TAG - 10 frågor kring hösten

:    ·  My monthly favourites, Vardag
1. Topp tre sminkprodukter i höst?
 Jag tycker det blir lite svårt att bara välja tre saker men när jag tänker på smink och höst så är det absolut mörka läppar! Det är så jädrans snyggt! Sen skulle jag också säga någon snygg rouge som drar mot det mer lila hållet. Alltså ingen såndär sötrosa färg utan mer åt det murriga röd/lila hållet. Och sen älskar jag mycket ögonbryn och för att få dem så snygga man vill ha skulle jag använda mig utav Anastasia beverlyhills brow wiz penna som jag nyss införskaffat mig!
 
Alltså demhär läpparna!!
 
Den här ögonbryns pennan!
 
Typ som denhär färgen på rouget. Jag äger dock ingen färg som ser ut så men skulle gärna vilja införskaffa mig en för det är så snyggt nu till hösten!
 
2. Favorit höstplagg?
 åh det här kommer låta så himla vanligt haha men jag älskar som många andra gör att ha på sig stickade tröjor i alla dess färger, Ett par svarta jeans eller ett par mörkblåa och sen mina hunterstövlar till och en snygg skinnjacka över. Det blir vanligt men ändå så himla snyggt!
 
 
 
3. Godaste drycken nu i höst?
 Om man ska tänka på varma drycker måste det vara någon form av te, jag älskar te och jag har nyligen funnit en god favorit. Nämligen denna som ni ser under. Mint och äpple te! Det smakar lite lite mint och sen äpple. Åh så gott!
 
 
4. Din GO-TO frisyr nu i höst?
 Oftast uppsatt i en vanlig hästsvans, men det är nog en go to frisyr som jag bär året runt haha. Eftersom jag har ganska långt hår så är det skönt och få upp det och bort ifrån ansiktet och speciellt när jag jobbar! Annars om man ska göra sig lite finare gillar jag att locka håret och sen kamma ut lockarna och sen rufsa till det lite.
 
Eller en messy bun uppsättning.
5. Tycker du om halloween och hur brukar du fira det?
 Ja jag gillar halloween och det beror på. Vissa år brukar vi fira det genom kanske någon halloween fest eller liknande men vissa gånger gör vi det inte. Beror på! När jag var liten gick jag ALLTID bus eller godis hihi.
 
6. Vad ska du göra på höstlovet?
 Jag har inget höstlov HE HE men skulle gärna vilja ha ett. Så jag har inget planerat då jag jobbar och är ledig lite då och då.
 
7. Favoritserie nu i höst?
 Jag tittar inte så jätte mycket på serier men om tillexempel paradise hotel räknas så tittar jag på det!
 
8. Favoritaktivitet?
 hmm, Eftersom det vid denna årstid brukar bli kallt och så brukar jag helst vara inomhus. Kolla på filmer, men för det mesta se på youtube, kanske baka eller vara på gymmet!
 
9. Favorit höstmånad?
 Förstår inte vad som menas riktigt men om frågan menas när på hösten det är som bäst skulle jag säga precis när den börjat! Runt i mitten på september för då är det inte för kallt, löven börjar falla lite lätt och luften känns frisk men nu när vi är mitten av oktober tycker jag tyvärr det redan börjar bli för kallt och det gillas inte!
 
10. Vad är det mysigaste med hösten?
Det mysigaste med hösten är när man kan börja tända lite ljus och alla timmar man spenderar i soffan med något gott att äta och filmer/youtube.
 
Här är ett tips på er som gillar vlogar. Detta paret är så underbara att titta på! Älskar deras kanal och dem heter Jamie och Nikki. Jag hittade dem faktist för några månader sen när jag letade runt på videos ifrån thailand o de var där på deras smekmånad. Gulligare par får man leta efter!
 
OCH förlåt för att denna tag kom så sent. Det är ju typ vinter nu haha men anywaaay. Här har ni frågor och svaren!
 

Brazened honey - Lush

:    ·  Isabelle tipsar
Hej! Godmorgon torsdag! 
 
Kommer ni ihåg att sist när jag var i göteborg gick jag in på lush och köpte med mig en ansiktsmask där ifrån? 
 
Jag har nu använt den kanske 4-5 gånger nu och känner att jag kan ge er en liten recension på den till er! 
 
Såhär ser förpackningen ut och som alla deras masker o krämer kommer dem i dessa söta enkla förpackningar. Jag gillar att det ser handgjort ut. Det känns mer speciellt då. Denna kostade 125kr och håller lite mer än en månad i kylskåpet beroende på hur ofta och hur mycket man tar förståss.
 
Såhär står det på sidan av den. Jag har låtit min verka lite längre. Kanske 15-20 min så att den stelnat helt på ansiktet innan jag tog bort den.
 
Såhär ser den ut och det är som lite korn i den också. Denna heter brazened honey och innehåller alltså honung och andra saker. När jag skulle köpa en mask frågade jag om en som skulle rengöra på djupet och i pormaskar dessutom och då sa hon att denna var bäst för det. Jag hade velat ha en annan som jag hört mycket bra om men den var slut. Den luktar ganska mycket och den luktar väldigt sött och naturligt. Den är ju handgjord eller hur man ska säga o lush är ju känt att de gör allt väldigt naturligt, inte testat på djur osv så det känns bra!
 
Hur tycker ja den fungera? 
När man tog på den var den lite svårarbetad tycker jag, det gick bättre om jag blötte fingrarna o sen tog på så fick jag ut den bättre i ansiktet. Den kändes inte något när jag hade den på eller så mer än att den stelnade som vilken annan mask som helst. Hon på lush sa att den arbetar ganska ordentligt så att man kan känna av att man blir varm men de kände jag ej.
 
När man hade haft på den o skulle tvätta bort upplevde jag att man fick stå o skölja länge för att den skulle gå bort men inte så länge så att de störde mig liksom. När allt var borta så kändes ansiktet väldigt rent och jag älskar den känslan! Man kunde känna på hyn att det inte fanns smuts kvar liksom! Det jag kunde uppleva dock var att jag blev lite torr av den så jag använder alltid ett serum efter eller en hudkräm så att jag blir lite återfuktad igen.
 
Sammanfattning:
Jag är supernöjd över den! Jag har haft den i kylen ungefär en månad nu o de sa ju att den bara håller till då ungefär men än så länge så är den fräsch. Den är inte slut än o ja har väl inte varit sådär jätteduktig på att ha den 2 gånger i veckan som man helst ska men ja. Den är värd att köpa och priset var inte så dyrt enligt mig. Ska man ha bra hudvårdsrutiner så kostar de lite mer tycker jag!
 
Nästa gång ska jag köpa den som ej fanns eller en som heter cupcake. Cupcake är också djuprengörande o jag fick med ett prov av den och har tagit den 2 gånger var av en igår och den luktar så gottså vi får se vad jag väljer!
 
Har ni provat något ifrån lush?
 

Makeup look - Warm sparkle

:    ·  Isabelle tipsar, Izzas sminkningar/Marykay
 
Bilden ovanför är tagen utan blixt som närbild på ögat.
 
Bilden ovanför är tagen med blixt som närbild på ögat.
 
 
Här är några bilder ifrån helgen på min sminkning jag gjorde.
 
Om ni vill återskapa denna look behöver ni en gul ögonskugga, Min var ifrån makeup store och den skuggan använde jag som en första skugga i globlinjen. Därefter tog jag en ganska så röd skugga med skimmer i, min var som sagt ifrån morphe brushes. Den la jag på hela ögonlocket och suddade in den och ut den precis som jag ville ha det. därefter tog jag en ännu mörkare röd skugga som fanns i min nude tude palett ifrån the balm. Jag la den längst ut vid globlinjen för att få en djupare look. Man kan liksom nöja sig med detta men jag gick ett steg längre och drog på med en glitter eyeliner över ögonlocket, därefter fäste jag en lös ögonskugga som var i färg koppar. det var liksom som små glitterkorn så jag var tvungen att lägga glittereyelinern innan för att fästa det med det. Under ögonbrynet och vid ögonvrån la jag en vit skimmrig ögonskugga också från nude tude paletten.
 
Så det ni behöver är: en gul skugga till globlinjen, en röd skugga över hela ögonlocket, en mörkare röd skugga till yttre delen av ögat, glitterskimmer i en röd ton, och något att fästa den med (som i mitt fall blev en glitter eyelinjer, och sist en vit skimmrig ögonskugga)
 
Själva looken var vädligt enkel att göra eftersom man inprincip lägger en färg på hela ögonlocket och börjar blenda och sudda ut som bara den, sen packa på med mer och fortsätta tills man är nöjd med färgen o suddningen. Glittret ja la på var bara för att göra looken ännu mera glam och sparkle hihi.
 
Vad tycker ni?
 
 
 

Betakaroten och detox té

:    ·  Isabelle tipsar, New things
Hej på er denna söndag! Jag har för en gång skull inte ont i huvudet en söndag!? Så himla glad över det och har hunnit med o fixat en del idag. Jag provade något nytt idag för o se om det skulle fungera så att jag inte får huvudvärk och det fungerade! Jag ställde klockan så att jag inte skulle sova till typ 11 eller 12 utan gick upp vid 10. Gick och satte på mig kläderna och gick direkt ut och gick bara runt stan i ca 10 minuter. Detta gjorde jag för att på vardagarna är jag van att gå upp fixa mig o sen iväg till jobbet eller till gymmet beroende på när jag börjar och då får jag oftast ingen huvudvärk alls och detta hjälpte mig också tror jag.
 
Kommer ni ihåg att jag förra veckan beställde ett paket ifrån apotea.se och jag fick hem det i början på denna vecka. Det var värktabletter, två olika sorters téer och betakaroten tabletter. Jag har provat allt så tänkte skriva lite om dem.
 
 
 
 
Jag kan börja berätta om detta detox té ifrån Pukka. Det ska liksom rensa ut allt dåligt o kroppen och man bör väl dricka det varannan eller varje dag. Min första tanke när jag öppnade paketet var hur det stank! Det luktade väldigt starkt och lukten var en blandning av stark lakris, anis, och korriander typ? Men jag provade det och det smakade samma sak typ. Jag själv gillade verkligen inte smaken för att det just var så starkt men det går ändå att dricka, men det är liksom inget njut té om ni förstår vad jag menar. jag dricker det för att det ska vara bra o rensa ut kroppen lite.
 
Det andra är dessa maxosol tabletter som jag köpt. skrev ju lite om det redan i mitt förra inlägg men dem ska jag äta fram tills vi åker till thailand o även under resan där så får jag förhoppningsvis lite bättre färg när jag är där nere och mindre solbränna.
Sist men inte minst har vi det andra téet ifrån yogitea och detta heter "Choco". Jag har provat det två gånger och jag gillar det. Det smakar liksom lite kakao efter att man svalt ner det och jag kan tänka mig att det kanske är gott o ha lite grädde i med kanel toppat och lite kokosflinor på så blir det som en liten god varm dessert eller liknande. Nu drack jag det bara med vatten och en klick honung i men det fungerade också.
 
Hoppas ni får en trevlig fortsatt söndag. Jag ska försöka dra mig iväg till gymmet om ett litet tag och sen ikväll ska vi kika på hotell till thailand som vi kan tänkas bo på när vi väl är där nere. Puss

Torsdags inspo

:    ·  Träning/Inspo
Hej och godmorgon snö!?? När jag nyss gick upp och kollade ut genom fönstret ser jag snö!! Jag vill intebha snö haha. Många tycker om första snön osv men de enda jag tänker på är att jag måste börja gå till jobbet haha istället för att cykla.
 
Jaja.. jag ska gå iväg till gymmet och behöver verkligen peppa upp mig själv känner jag. Igår var jag också supertrött men tog mig iväg till gymmet ändå mem idag känns det typ omöjligt då tröttheten tagit över.
 
Ja hej hej vinter du är både välkommen men också inte.
Hoppas ni gillar dessa texter och bilder. Jag blir iallafall väldigt peppad av dem. Ha en fin dag!
 
Puss

Min önskelista för jul

:    ·  Isabelle tipsar
Under hittar ni min önskelista för i år. Låt mig förklara varför jag gör en över huvud taget och varför jag gör den så tidigt. Varför den kommer så tidigt i år är för att vi åker ju till thailand den 16e december så vi är ej hemma under jul! Varför jag gör en sån här är för att de ska vara lättare o ge förslag på vad jag önskar mig av min familj osv för jag kan typ ändra mig tusen gånger när det kommer till vad jag önskar mig och ibland så önskar jag mig inget speciellt men här nedan är några förslag på de saker jag önskar mig som mest just nu.
Arganoil är en hårolja som gör UNDER för ditt hår, om du inte provat det så gööör det för du kommer inte bli missnöjd, jag har haft den förut men min är slut nu. ni hittar den HÄR
 
Gopro Hero är en actionkamera som man kan ha under vatten och som filmar i vidare format så att man får med mer i bilden, den är liten och smidig att ha med sig på semester. den hittar ni HÄR
 
Mac prep + prime transparent finishen powder är som sagt ett puder som man sätter sin foundation med och jag har hört att denna skulle vara bra. ni hittar den HÄR
 
Gerard cosmetics Hydra matte liquid lipstick i färgen Invasion är typ ett MÅSTE just nu o den går het bland massvis med folk just nu, när jag såg den blev jag förälskad o färgen är to die for! Den hittar ni HÄR
 
Nike air max 90 essential är ett par sportskor och jag tror många av er har sett dem på mångas fötter ett tag nu. Jag tycker dem är riktigt snygga och dem skulle inte sitta fel på mina fötter heller. Just dessa färger är så himla snygt och precis i min smak! ni hittar dem HÄR
 
 
 
Jag önskar mig speciellt den där gopro kameran då det skulle vara kul o ha en sån med på vår resa denna gång. Hittade den på elgiganten till ett relativt bra pris och jag har läst lite om den och sett hur andra tycker och den verkar verkligen vara superbra som en första actionkamera.
 
Vad önskar ni er i år?
En sak som jag önskar mig också men som man inte kan få i handen liksom är att vår resa går bra o att inget hemskt händer, det är ju framförallt det man alltid önskar sig när man åker bort.
 
Ha en fin dag alla och en trevlig måndag!
 

Min helg - Takeaway och huvudvärk deluxe.

:    ·  Vardag
Hej söndag kväll. Idag har det inte varit en speciellt bra dag för mig.. både igår och idag vaknade jag med huvudvärk. Det gick ganska bra igår men idag har den inte gått bort hur jag än gjort så vill egentligen bara att klockan blir läggdags nu så ja kan sova o förhoppningsvis vakna bättre imorgon..
 
Men tänkte även ge er lite bilder på hur min helg har sett ut. Väldigt lugn och inget planerat.
 
I fredags hämtade jag ut mitt paket ifrån nelly.com som jag skrev i något inlägg tillbaka och här har ni en liten sneakpeak på hur den ser ut på. Ett av plaggen iallafall. Detta var också den klänningen jag tyckte om mest. Köpte ju 3 och ett av dem var lite för stort så får se om den går att användas ändå och den andra var en vanlig vardaglig jumpsuit som jag kommer ta med mig till thailand.
 
Igår lördag gjorde jag inte heller så mycket. Vi gick och provade en ny thaimat takeaway här i vår lilla stad och det var väldigt god mat! Sen kikade jag på filmen pixlar som också var riktigt bra!
 
På kvällen igår började jag rensa en av mina lådor och detta fick bli min sminkförvaring. Eller ja en del av den! Nu har jag insett att jag både behöver mera utrymme och smink hihi. Till vänster om ni ens kan se något så har jag lite blandade saker och bredvid där ni ser min mac fix + så har jag lite olika krämer, några foundations osv. Boxen till höger längst in har jag läppennor och läppstift/läppglans. Bredvid längst in har jag ögonskuggor som är singlar och sen även några som har tre skuggor i sig. Längst fram åt höger ser ni mina paletter/contourpalett/blushpalett. Och längst längst fram åt vänster ser ni en liten del av min silvriga necsesser.
 
Idag som sagt har jag legat i soffan hela dagen pga huvudvärken. Hade tänkt o städa, laga mat och träna men inget av det gick o göra. De enda jag gjorde var att tvätta o käka. Slog även ner våran stora spegel som är i vår hall så den gick i tusen bitar.. råkade gå in i den o allt ramlade ner. fan också..
 
Hoppas på bättre dag imorgon för då blir det tidigt jobb och sen göra matlådor och träna.
 
Hoppas ni haft en fin helg! Puss
 
 

Oro och förberedelser inför resan - Thailand

:    ·  New things, Resa med David och Izza
Hej och välkommen lördag. Har legat här i soffan ända sen frukosten och de var för några timmar sen hehe. Vet inte vad jag ska hitta på idag. Finns inte så mycket att göra och jag verkar inte hitta någon att hänga med ikväll heller. David ska se på fotboll ch det är inte riktigt min grej hehe men vi får väl se! Funderar på om jag ska sätta mig och sminka mig. Känner mig ganska inspirerad och vill göra en riktigt cool look men vet inte om jag har ork till det men vi får se! Om jag gör det fotar jag det absolut som ni då får se inom snar framtid.
 
Har även haft på tvn och nyheterna hela morgonen och jag tror inte det finns någon som missat vad som hänt i Paris under gårkvällen/natten. DET ÄR SÅ HIMLA FRUKTANSVÄRT! Alltså nu menar jag inte bara de som hänt där utan vad som händer överallt just nu. Det blir bara värre och värre med allt och det känns även som om all oro och hat kommer närmare och närmare och DET är läskigt.. Jag har ont i magen för allt som händer och jag har oro över att inom en snar framtid kommer det bli ännu värre och jag vill inte vara med om detta som håller på att utvecklas.. Jag har svårt att sätta ord på hur jag riktigt känner för allt men jag är nog inte ensam om att känna både oro, ledsamhet och ilska dessutom..
 
Jag är ju inte bara orolig när jag är här hemma i vår lilla stad utan jag blir ju även orolig eftersom vi snart ska sätta oss på ett flyg och flyga långt bort ifrån det trygga vi fortfarande har kvar. Jag tror väl inte att något kommer hända men man blir som sagt orolig när man hör att flygplan sprängts i luften, att självmordsbombare skjuter och spränger ihjäl oskyldiga människor på offentliga platser. Jag försöker att inte tänka på att de kan hända även i Thailand men det är ibland svårt.
 
Nu blev det en väldigt lång text men jag kände att det var viktigt för mig att få skriva lite om det också hur jag känner just nu men de jag skulle skriva om var att vi håller ju på att förbereda oss inför vår resa till thailand och detta år finns det egentligen inte så mycket att förbereda oss mer än att veta vad vi ska packa, de viktigaste sakerna att ta med o att spara pengar hihi.
 
Men jag har letat lite på nätet idag för jag som är en väldigt blek människa behöver ju ha lite hjälp på traven när det kommer till att bygga en snygg solbränna så jag har nu beställt hem detta som ni ser nedanför.
 
Detta är kosttillskott som man tar för att skydda huden och ge den extra vitaminer för att man inte ska bli tex lika solbränd o för att bygga upp en djupare solbränna när man är ute i solen. den fungerar INTE som ett solskydd men den hjälper huden och det är precis vad jag behöver. Betakaroten innehåller den som gör att man blir brunare när man är i solen och jag åt det förra året också och jag tyckte det fungerade bra.
 
Jag beställde ifrån www.apotea.se och det kostade 159kr för ett paket med 60tabletter.
 
Jag beställde även dessa två téer och det ena är ifrån Pukka som är ett ekologiskt te och jag har alltid varit sugen på att testa ett detox te som ska föra ut alla gifter i kroppen så vi får se hur det fungerar. kostade 33kr på apotea tror jag.
Det andra téet är ifrån YogiTea och är också ett ekologiskt te och det här har jag hört ska vara så gott och det låter även väldigt gott. Det är i smaken choco och innehåller även ingefära och kanel som ska passa bra ihop stod det. 32kr för paketet.
 
Sista jag beställde var bara ett par huvudvärkstabletter som jag ska ha med mig på resan också.
(okej dessa teer ska jag väl inte ha med men jag ska dricka detox téet innan resan så att jag är "utrensad" haha)
 
LÅNGT INLÄGG JAG BER OM URSÄKT MEN JA,  SÅ KAN DE VARA! HA EN TREVLIG HELG!

Fredags inspo

:    ·  Träning/Inspo
Godmorgon kära ni och kära fredag! du är så välkommen! 
 
Om en liten stund börjar jag jobba och idag kör jag daaag yeyyy! Är alltid lika peppad när det är fredag haha men ibland kanske det är lite svårt att vara peppad så jag har tagit lite bilder ifrån tumblr som jag tänkte dela med mig till er. Det är mycket fitspo, alltså inför träning o leva nyttigt osv men jag tycker att dem piggar upp en ganska så bra när man känner sig lite opeppad!
 
Älskar den här första bilden på något sätt!
Så sant så sant.
Hennes mage är ju goals!
Man ska alltid försöka stötta sig själv och tro på sig själv hur svårt det ibland känns. Det kanske låter lite töntigt men vet ni vad jag brukar göra när jag känner att dagen är extra jobbig eller så, jag brukar faktiskt prata med mig själv. Jag brukar säga till mig själv "det här klarar jag" "kom igen nu de är ju bara en dålig dag osv osv" 
Prova de hjälper!
 
Ha en fin fredag alla! Puss 

pepparkakor och drickkvarg..

:    ·  Vardag
..det är vad jag sitter o äter just nu. Så himla gott tillsammans! De trodde jag ej! 
 
(Okej jag tänker inte äta upp kindermaxi för ja har redan ätit två såna idag haha! Någon måtta får de va!)
 
Sitter på min sista rast nu och sen slutar jag vid 6. Har varit väldigt trött idag och tiden känns stilla men men.
 
Ikväll om jag orkar så ska jag köra ett gympass. Igår tränade jag med en kompis och det gick väldigt bra! Vi började med att köra 20min crosstrainer, sen började vi köra squats i smithmaskinen. Vi gjorde lite olika övningar där. Sen lite marklyft och sist benpressen. Det känns lite i benen men inte så jättemycket. Vet ej om det är bra eller dåligt hehe
 
Nedan ser ni bilder från resultatet på gymmet
 

Energi måndag

:    ·  Träning/Inspo, Vardag
Godmorgon tisdag! Jag är SÅÅÅ TRÖTT! ska strax cykla till jobbet och jag vet ju att jag vaknar till när jag börjar men när ja gick upp för ett tag sen, herreguuud så trött.
 
Igår var första dagen på andra avdelningen på jobbet och det var verkligen jätteroligt! Eftersom jag nu plockar varor o bär,går mycket så känns de ju som om man tränar en hel dag haha, iallafall nu när jag är ovan i allt men det är ju bra! 
 
Efter jobbet så gick ja hem o tog det lugnt. Somnade på soffan och på kvällen gick jag iväg till gymmet och jag hade riktigt bra med energi i början av passet och varje gång jag känner så brukar jag alltid ge mig på springbandet då det krävs ganska mycket. Jag körde 2min snabb gång och sen 2min springa, och så gjorde jag tills klockan hade gått 30min. Kan lova er att man får igång flåset och blir väldigt trött efteråt och jaa, de blev jag för resten av passet gick väldigt segt o ja var död efteråt.. körde lite magövningar.
 
Ikväll ska jag ta mig iväg till gymmet också har ja bestämt mig för men då skan jag träna med en kompis! Blir nog ben om jag inte är allt för trött.
 
 
Ovan ser ni min pulsklocka o vad jag brände på gymmet och nedan är springbandet. Blev 4km. Gå på speed 6.5 och sen springa på speed 10.0 2min var.
 
Hoppas ni får en bra tisdag! Puss

fars dag och bebismys

:    ·  Vardag
Godmorgon tidiga regniga måndag! Är på jobbet och börjar strax. Känner mig ändå taggad inför denna vecka så även om man blir lite trött på dethär vädret så känns allt väldigt bra!

Jag börjar på en ny avdelning idag och det ska bli intressant o se och lära mig ännu mera saker! Kul!

Igår däremot var vädret fint och på dagen åkte jag och david iväg till våra vänner. De har fått barn och lillkillen föddes i lördags. Så himla söt liten bebis o ska ja va ärlig så har jag aldrig träffat en som bara var drygt en dag gammal men ja ni ser ju på bilden nedan.

Efter att ha varit där åkte jag vidare till pappi eftersom det var fars dag. köpte en liten present till han o så var ja där ett litet tag. 

På kvällen tvättade vi och lagade mat inför denna vecka och det känns så skönt att ha gjort allt dedär så slipper man ta tag i det idag hihi.

Hoppas ni får en trevlig vecka alla!

Lite julshopping - Levvackert

:    ·  New things
Idag är det söndag, sista lediga dagen innan ytterliggare en jobbvecka men det ska bli kul så mig gör det inget! Klart man skulle vilja sova och vila lite till men snart åker vi till thailand och då blir det gott om slapp!
 
Igår berättade jag ju att vi var på butiken Lev vackert här där vi bor och vi köpte med oss lite hem. Eftersom det är jultema där ville jag ju såklart ha allt som hade med julen o göra där men det går ju inte så köpte med oss lite lite hem bara än så länge hihi.
 
Om ni aldrig vait på Lev vacker har ni verkligen missat något!! Det ligger ut mot skärgården och är ett fantastiskt ställe vare sig du vill ta en fika, äta en god lunch eller bara gå runt och shop til you drop så att säga haha. Nu finns det även jultema på TRE våningar där så åk dit!
 
Ta en titt.
 
 
Vi köpte tre supersöta ljus som ni ser åt vänster om bilden, först trodde jag inte dem var ljus utan mer prydnader men det var visst ljus. Dem var nedsatta till 29kr endast så köpte de tre sista. Antar att dem skulle passa bäst i ett barns rum men jag tyckte om dem så mycket så dem fick följa med oss hem. Paketet bredvid är till våra vänner!
okej, jag kunde inte hålla mig ifrån dessa små små juldekorationer, det är en liten tröja och ett par röda sockor. Jag funderar på att köpa flera o hänga i vår julgran i år. HUR SÖTA? 39kr styck.
Både jag och David är ju té personer så lite té fick åka med hem också. Detta är ett grönt te och kostade 40kr
Kolla så gulliga?!
 
 
Vi får ju inte glömma heller, grattis till er alla pappor på fars dag! Jag älskar dig pappa du är bäst!
 

Ost och kex fredag

:    ·  Mat och gottigheter, Älskade dagar
Godkväll! Igår kväll efter att jag slutat kvällsjobbet så köpte jag med mig en massa gott hem ifrån delikatessbaren. Har varit sugen på att äta ost och kex o annat gott ända sen jag började jobba i delikatessen och igår fick det bli! Det är verkligen ett plus att jag själv jobbar i delidelen så att jag kan köpa med godbitar hem!
 
 
 
Jag köpte med vanlig brieost, mjukost i smak vitlök, en supergod hårtost som jag delade i små bitar, lite olika marmelader, och jag skivade även upp tryffelsalami och en annan god salami i tunna skivor, samt en rolands korv till David. Tuckex och digestivekex samt våran favvo marabou choklad till!
 
 
Detta till nya filmen fantastic 4. Detta förtjänade både jag och david efter en hård jobbvecka!
 
Brukar ni också lyxa till det då och då hemma när ni känner att ni förtjänar någt extra? Jag tycker det är jätteviktigt att göra så ibland för att påminna en själv att livet inte bara går ut på att sova, jobba, träna äta osv.
 
Ha en fortsatt fin helg hörreni! Själv sitter jag i soffan och tar det lugnt och dricker julmuuuuust.

Saturday day makeup look

:    ·  Izzas sminkningar/Marykay
Hej och glad lördag! Idag sov jag ut till lite över 10 och gick sen upp för att duscha och fixa mig. Efter det åkte vi till mammas butik för att spana in hennes jultema som hon nu har på tre våningar i butiken och det var lika fint som alltid och jag blir alltid helt galen och vill flytta till hus när jag går in i butiken för jag får så mycket inspo så att jag vill inreda hur mycket som helst haha. Några saker åkte med hem som ni får se senare!
 
Här kommer bilder på hur min sminkning blev idag.
 
 
 
 
 
 
When you see it...
 
 
 
Dagen look gjord på min underbara palett ifrån too faced. Även contouringen är gjord på too faced contouring palett som är ny i min samling men mer om den paletten i ett annat inlägg!

Friyay's quotes

:    ·  Träning/Inspo, Älskade dagar
Heeej! Glad fredag på er! Sitter och kikar lite på youtube och dricker en celsius. Ska snart gå iväg till gymmet och köra en timme innan fix och sen kvällsjobb. 
 
Jag vaknade väldigt trött idag men ändå så himla taggad! Kan vara för positivt samtal igår och även för att det snaaaaart är heeeelg oooch för att det faktiskt inte gör mig något att jobba kväll en fredag för en gångs skull! Åh livet känns så bra och positivt just nu!! Såå glad och nu är det inte långt kvar tills vi åker till thailand också.
 
Här får ni lite fredags citat som kan pigga upp er också!
 
Hoppas ni får en fin fredag så hörs vi senare!
 
 

Kondition och styrka

:    ·  Träning/Inspo
Hej och godmorgon på er! Hoppas ni sovit bra! Jag har sovit väldigt konstigt de senaste veckorna. Även om jag sovit ganska många timmar i sträck så har jag drömt mycket och vaknat med huvudvärk nästan varje dag vilket inte är så kul men jag antar att det är för att jag börjat praktisera ich inte är van samt att jag tar in och lär mig väldigt mycket. Haha när jag jobbade i kassan 2 veckor så drömde jag om att jag satt o scanna in varor eller att jag bara satt o matade in plukoder haha så sjukt! Igår drömde jag första drömmen om min nya plats jag är på nu, vid charken! Jag drömde att jag skivade tusentals skivor skinka. jaja. Nog pratat om drömmar!
 
Igår innan jobbet var jag på gymmet och då körde jag först gåbandet 30 min i uppförsbacke och sen lite styrka 30 min och då fick magmusklerna jobba. Jag vet inte hur ni bygger upp ert gymschema och jag är inte heller säker på att jag gör rätt men när jag gymmer regelbundet så brukar jag variera mig ofta på gymmet för att inte fastna i en o samma saker för då vänjer ju sig kroppen o de vill man ju inte men denna vecka så har jag valt att jag ska köra först 30mim kondition för att sen köra 30min styrka. Och det har gått bra soo far! Idag blir det samma sak fast jag kör styrka antingen i ryggen eller armarna, vi får se vad jag känner för!
 
Detta brände jag igår. Inte lika mycket som dagen innan men jag bränner inte lika mycket när jag kör mage så thats whyyyy.
Gåbandet. De blev 3km och jag körde först 5min på höjden 5 och speed ca 6.5 eller så o sen 5mim på höjd 10 med ungefär 5.8 i speed o så höll ja på i 30min. La in då o då att ja skulle köra 2min på höjd 15 vilket är ashögt också.
 
Nu drar jag till gymmet. Ha en fin dag! Puss.

Nytt - Ginatricot, Veromoda, Sephora m.m

:    ·  New things
Tänkte visa er vad som inhandlades när vi var i Göteborg i helgen.
 
En Vanlig tunn topp med i grå som ni ser ovan ifrån Ginatricot, 129kr
 
En ljusgrå topp ifrån Ginatricot med polohals, 99kr
Ett pack med två par tights ifrån H&M 99kr, ett par snoddar ifrån Cubus 19kr och sen ett par svarta jeans också ifrån Cubus 299kr (men jag hade rabatt inne på cubus så det blev billigare just den dagen)
 
En super gosig beige stickad tröja som jag redan älskar älskar älskar ifrån Veromoda, 199kr ordinariepris men hade rabatt där också just den dagen.
 
En superfin lite tjockare kappa ifrån Veromoda och jag tror den kostade från början 699kr men hade 25% rabatt på den.
 
Ett par skor ifrån Skopunkten och de kostade 499kr men vi köpte tre par så man fick ett par gratis, (de andra skorna fick davids systers barn) Det är så himla bra med skopunkten att man kan göra så. Det blir så mycket billigare då!
 
Sen var jag bara tvungen att köpa med mig något från min favorit butik Sephora. Jag gick runt och kollade länge på vad de hade för utbud när det kommer till contour paletter då jag behöver ha en ny för min är slut och jag kom fram till att den ifrån Too faced skulle passa mig väldigt bra. Den kostade 375kr och man fick med fyra skuggor (jag kommer göra ett djupare inlägg om just den paletten och visa er swatches o allt sånt senare) När man handlade för över 350kr fick man även med en liten goodiebag som bestod av de ni ser på bilden förutom paletten då. Det var sephoras egna kajal i färgen svart, en sån där rosa sak man har i duschen o skruppar sig med o sen en liten duschgel.
 
Jag har även köpt en ansiktsmask ifrån lush men även den kommer i ett annat inlägg! Är så himla nöjd över allt jag köpt!
 

spontanköp - nelly.com

:    ·  New things
Godmorgon alla! Imorse innan jag gick iväg till gymmet såg jag att nelly.com hade värsta rean och jag fick även ett mail med en till rabattkod därifrån med 20% till på rean så gick in och kikade och hittade tre klädesplagg.
 
Det är ju sommarplagg vilket låter lite ologiskt att köpa nu när vi går mot kallare tider men i mitt fall så har jag en bra ursäkt till att köpa dem haha. Vi åker ju till thailand om en månad och jag tror att dem ska passa väldigt bra där!
 
Först en grön klänning och sen en jumpsuit och sist men inte minst en en vit klänning. Ser ni priserna de var nedsatta till eller? Dessa priser är dock för min 20% rabatt pålagd men riktiga kap må jag säga! Nu får jag bara hoppas dem passar mig. Men allt som allt blev det ungefär 240kr. Sååå kul!!!
 
Puss!

alla helgona skräckis

:    ·  Älskade dagar
Heeeej. Nu sitter jag på min sat och dricker lite te. Tånkte bara berätta för er vad jag gjorde på alla helgona i år. När jag tänker på halloween tänker man oftast på fest, eller iallafall jag men i år så åkte vi ju ner till göteborg och var där i helgen.

På lördagen så var vi och shoppade på dagen och sen på kvällen så såg vi filmen paranormal activity 5 på bio. Den var läskig och just dessa filmer är ju skrämmande för att det hoppar alltid fram saker när man minst anar det och jag gillar inte riktigt såna filmer för jag fick ju typ hålla handen över halva ögat hela filmen haha.. 

(Popcorn pumpan var inte till mig även om jag hade velat ha en hihi)

På söndagen så åkte jag och ebba (davids lillebrors flickvän) ner till stan igen för att se om vi kunde hitta något mer o shoppa och jag hittade en del till. det kommer komma upp på bloggen snarast! 

Sen åkte vi hem till vår lilla stad igen. På kvällen när vi kommit hem gjorde jag ansiktsmask och jag tänkte berätta lite mer om den i ett annat inlägg men det var en mask ifrån lush och efter redan en gångs användning så gillar jag den skarpt!

Man ser så jäkla ful ut i masker haha hur man än posar!

Hur var eran halloween helg? Fest? Tog ni det lugnt? Gick ni till kyrkogården för att hedra de som inte finns kvar? Hoppas den var bra iallafall!

morgon gym och kvälls praktik

:    ·  
Hej på er! Tisdag och jag ska om bara några minuter börja jobba. Idag och resten av veckan kör jag kvällsjobb på min praktik och det är skönt! På mitt förra jobb hatade jag att köra kvällar men känslan jag har i kroppen på dethär stället känns väldigt bra så vi får se hur det känns och går! Jag tror de kommer gå jättebra! 

Det som är skönt med kvällsjobb däremot är att man får sova lite längre o jag har även hunnit med o köra morgon pass på gymmet och det var riktigt skönt må jag säga! Jag körde en timme sammanlagt med 30min crosstrainer hårt motstånd och sen lite benövningar i 30 min.

Vi hörs lite senare! Ha en fortsatt fin dag hörreni.