Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

HÖST TAG - 10 frågor kring hösten

    ·  My monthly favourites, Vardag
1. Topp tre sminkprodukter i höst?
 Jag tycker det blir lite svårt att bara välja tre saker men när jag tänker på smink och höst så är det absolut mörka läppar! Det är så jädrans snyggt! Sen skulle jag också säga någon snygg rouge som drar mot det mer lila hållet. Alltså ingen såndär sötrosa färg utan mer åt det murriga röd/lila hållet. Och sen älskar jag mycket ögonbryn och för att få dem så snygga man vill ha skulle jag använda mig utav Anastasia beverlyhills brow wiz penna som jag nyss införskaffat mig!
 
Alltså demhär läpparna!!
 
Den här ögonbryns pennan!
 
Typ som denhär färgen på rouget. Jag äger dock ingen färg som ser ut så men skulle gärna vilja införskaffa mig en för det är så snyggt nu till hösten!
 
2. Favorit höstplagg?
 åh det här kommer låta så himla vanligt haha men jag älskar som många andra gör att ha på sig stickade tröjor i alla dess färger, Ett par svarta jeans eller ett par mörkblåa och sen mina hunterstövlar till och en snygg skinnjacka över. Det blir vanligt men ändå så himla snyggt!
 
 
 
3. Godaste drycken nu i höst?
 Om man ska tänka på varma drycker måste det vara någon form av te, jag älskar te och jag har nyligen funnit en god favorit. Nämligen denna som ni ser under. Mint och äpple te! Det smakar lite lite mint och sen äpple. Åh så gott!
 
 
4. Din GO-TO frisyr nu i höst?
 Oftast uppsatt i en vanlig hästsvans, men det är nog en go to frisyr som jag bär året runt haha. Eftersom jag har ganska långt hår så är det skönt och få upp det och bort ifrån ansiktet och speciellt när jag jobbar! Annars om man ska göra sig lite finare gillar jag att locka håret och sen kamma ut lockarna och sen rufsa till det lite.
 
Eller en messy bun uppsättning.
5. Tycker du om halloween och hur brukar du fira det?
 Ja jag gillar halloween och det beror på. Vissa år brukar vi fira det genom kanske någon halloween fest eller liknande men vissa gånger gör vi det inte. Beror på! När jag var liten gick jag ALLTID bus eller godis hihi.
 
6. Vad ska du göra på höstlovet?
 Jag har inget höstlov HE HE men skulle gärna vilja ha ett. Så jag har inget planerat då jag jobbar och är ledig lite då och då.
 
7. Favoritserie nu i höst?
 Jag tittar inte så jätte mycket på serier men om tillexempel paradise hotel räknas så tittar jag på det!
 
8. Favoritaktivitet?
 hmm, Eftersom det vid denna årstid brukar bli kallt och så brukar jag helst vara inomhus. Kolla på filmer, men för det mesta se på youtube, kanske baka eller vara på gymmet!
 
9. Favorit höstmånad?
 Förstår inte vad som menas riktigt men om frågan menas när på hösten det är som bäst skulle jag säga precis när den börjat! Runt i mitten på september för då är det inte för kallt, löven börjar falla lite lätt och luften känns frisk men nu när vi är mitten av oktober tycker jag tyvärr det redan börjar bli för kallt och det gillas inte!
 
10. Vad är det mysigaste med hösten?
Det mysigaste med hösten är när man kan börja tända lite ljus och alla timmar man spenderar i soffan med något gott att äta och filmer/youtube.
 
Här är ett tips på er som gillar vlogar. Detta paret är så underbara att titta på! Älskar deras kanal och dem heter Jamie och Nikki. Jag hittade dem faktist för några månader sen när jag letade runt på videos ifrån thailand o de var där på deras smekmånad. Gulligare par får man leta efter!
 
OCH förlåt för att denna tag kom så sent. Det är ju typ vinter nu haha men anywaaay. Här har ni frågor och svaren!
 DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR