Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Bye bye utväxt

:    ·  Isabelle tipsar, Vardag
Hellu och godmorgon! Idag är det tisdag och exakt en vecka kvar tills vi flyger till Thailand! Är mer taggad än någonsin alltså. Kan nog inte riktigt förstå att nästa vecka vid den här tidpunkten sitter vi på planet som lyft och dricker och äter gott. mums!
 
Vaknade runt halv 10 idag och kände mig utvilad så gick upp och gjorde proteinpannkakor fast i vår våffelmaskin istället och dem blev såå goda. Visar er senare hur de såg ut. Nu sitter jag i soffan och ska snart göra mig redo inför ett hårt gympass tänkte jag.
 
Igårkväll förresten färgade jag min utväxt. Jag färgade den för bara typ 2-3 veckor sen men den färgen blev inte bra i mitt hår och inte så mörkt som jag ville ha det tyvärr så gjorde ett nytt försök igår och äntligen blev det mörk botten! Jag har ju som ni vet ljust hår nedtill och mörkt upptill i en ombré och jag vill ha det riktigt riktigt mörkt där uppe liksom så denna gång tog jag i färgen "blackbrown" Som ni ser nedan
 
 
När jag färgade sist tog jag mörkbrun som jag alltid brukar ta men den gången blev det bara inte bra och inte heller tillräckligt mörkt men denhär gången med denna färg blev det toppen! Har tyvärr ingen bild på håret nu då jag gjorde detta lite snabbt igår kväll innan jag skulle sova men kan försöka visa er senare.
 
Jag vill ju helst gå till min frisör och fixa håret men jag har varken tid eller vill/kan lägga pengar på det just nu så därför får detta bli en nödlösning tills vidare. Tycker det är ganska lätt att färga utväxt även om jag har en annan färg i topparna av håret. Får bara vara nogare med att inte få färg där liksom. Brukar ni färga erat hår hemma själva?
 
Nu taggar vi inför en fartfylld dag då jag ska hinna med massor! Ha en fin dag, PUSS.
 

Looooove mondays!

:    ·  Träning/Inspo, Älskade dagar
Hej på er! Måndag idag, ny vecka nya tag! Nu för tiden älskar jag mina måndagar. Det som gör dem så himlans bra är att jag oftast slutar tidigt varje måndag och har liksom hela dagen på mig att bara få vara med mig själv, gå till gymmet och sånt.
 
När jag kom hem imorse gick jag till H&M och provade en massa kläder. De som fick följa med hem var ett par jeanstights, ett par träningstights, en vit basic tshirt och ett svart basic linne. Är så nöjd över kläderna och jag handlade upp för dem sista pengarna på mitt presentkort så betalade inget själv vilket känns underbaaaart!
 
När jag kom hem åt jag lunch och sen började jag kolla på gåsmamman. Somnade sen i lite över en timme och sen dammsög jag lägenheten. Därefter bar det av till gymmet där jag invigde mina nya tights från h&m och även mina nya nike skor som jag köpte i Stockhooolm. Körde rumpa och ben samt lite cardio på slutet. Riktigt bra pass måste jag säga! Pass 18/19 är gjort och jag lär få in några till träningspass den här veckan så kommer gå över mitt mål, yeeyy!
 
Visst är skorna och tightsen ursnygga? Jag har verkligen börjat älska vitt och svart tillsammans i träningskläder!
 
 
 
 
Ikväll ska vi laga matlådor och sen förhoppningsvis färga min utväxt. Köpte ju en färg för några veckor sen men den verkade inte göra sitt tyvärr.. För de ser ut som om ja har utväxt som fan igen och färgen blev inte ens så mörk som jag ville ha den så får hoppas det blir bättre idag. Det är så skönt med nyfärgat hår när man åker utomlands för jag brukar oftast ha uppsatt hår då de är så jädrans varmt och har man utväxt är det så himla fult tycker jag haha.
 
Imorgon är jag leeeedig så då ska jag fixa lite här hemma och självklart träna och då blir det cardio och basövningar som gäller!
 
PUSS!
 

River Island, Sephora mm.

:    ·  New things, Älskade dagar
Heeej! Nu har jag landat hemma igen efter en kort visit i Stockholm med familjen. Det har varit superkul och imorse åkte vi iväg ifrån Stockholm och stannade av vid Örebro för en shoppingtur. Tyvärr tyckte jag inte om utbudet av affärer där så hade gärna tagit en shoppingtur i Stockholm idag också men men hehe. Vi hade det trevligt och lite fick jag med mig hem!
 
Innan jag åkte iväg till Stockholm var det en del saker jag skulle leta efter när det kom till shopping och jag fick faktiskt med mig allt som jag skulle köpa. Älskar när man hittar det man söker! Eftersom vi snart ska till Thailand så visste jag att jag behövde någon form av shorts eftersom inga ja har här hemma passar. Jag behövde även ha lite bas smink som tagit slut och sen ett par nya löpar/träningsskor som jag vill gå i där nere samt träna i här hemma. Allt fann jag och ni ska få se vad jag köpt här nedan.
 
Lagerhouse hittade jag ett block med dagar och todolist som man liksom kan riva av och typ sätta upp på kylskåpet. 69kr. // Ett doftljus i doften "Freshly made donuts" som doftar såå gott! 39kr.
 
På Eleven där vi hittade parfymer för 10kr/st och dem doftade faktiskt väldigt gott så dem fick följa med hem.
På H&M hittade jag en supermysig beige tröja med snörning på varje sida. 349kr tror jag den kostade. // En travelsize batiste torrshampoo som jag ska ha med på resan.
 
 
I stockholm på River Island, två stycken croptops i svart och grå för 149kr tillsammans. // Ett par aasfeta solbrillor i rosa/roséguld för 179kr som också ska med på resan alltihop!
 
På Sephora köpte jag en ny concealer ifrån Kat von D, 265kr // En ny mascara ifrån Benefit 275kr // Och sen en ny primer ifrån Sephoras egna märke 125kr. (Hade på mig allt idag och än så länge älskar jag produkterna eftersom jag innan aldrig provat dessa)
 
 
På Zara hittade jag ett par snygga men vanliga jeansshorts. 99kr på resan. Som hittat!
 
Sen till mina nya lovers! På Intersport köpte jag mig äntligen ett par nya running/träningsskor och dessa heter "Nike air zoom vomero 12" och dem hade precis kommit in och är en ny form eller vad man ska säga. Det kostar ju tyvärr om man ska ha bra skor men eftersom jag tränar så mycket och dem jag har sen innan är typ 3-4 år gamla så kände jag att det var dags att byta upp sig lite. 1399kr. Längtar redan tills imorgon då jag ska få träna i dem!
 
 
Är sjukt nöjd över allt jag fick med mig hem och många (eller typ allt) kommer jag ta med mig på resan. Nu känner jag mig mer än redo att bara sätta mig på flyget och lyfta hihi.
 
Godnatt!

Texas longhorn och Magnus Uggla

:    ·  Mat och gottigheter, Resa med David och Izza, Älskade dagar

Hej och godkväll (natt) på er. Ligger nerbäddad i sängen vid syster på hotellet vi ska sova på och ska snart sova. 


Är supernöjd över dagen som började med att familjen hämtade upp mig och så drog vi mot Stockholm. När vi kommit hit gick vi och åt på ett ställe vid namn phils burgers där vi åt goda hamburgare och jag tror inte ni förstår känslan att få käka något så gott när man ätit kokta grönsaker och torsk i några dagar haha. Därefter gick vi och shoppade lite och jag och syster fick leta med googlemaps för att hitta sephora haha. Riktiga turister må jag säga. 

Jag fick med mig lite välbehövliga saker hem som jag kan visa er i ett senare inlägg! 

På kvällen gick vi och käkade mat på Texas Longhorn och åter igen riktigt god mat men efter att ha ätit så kände jag mig så mätt så imorgon blir det nyttigt igen som gäller haha. Min mage blev nog lite chockad efter all "fet" mat hihi.

Klockan 8 var det dags för showen som vi skulle se med Magnus uggla och den var riktigt riktigt bra måste jag säga. Att få höra hur han berättade sitt liv var väldigt fint! Ena stunden så berättade han något ledsamt och sen drog han över det till något roligt så den var superbra! 

Imorgon ska vi upp och äta frukost och sen åka hemåt men vi ska stanna av vid Örebro för att shoppa lite där också tänkte vi. Nedan ser ni lite bilder från dagen.

Godnatt! 

Mot el Stockholmo

:    ·  Resa med David och Izza, Älskade dagar
Hej på er! Ska alledeles strax bli upphämtat av mammi och pappi och syster för att åka iväg till Stockholm. Har varit vaken sen halv 7 imorse för kunde inte somna om när David åkte till jobbet men nu är jag riktigt speedad efter en celsius i magen och lite frukost. Sminket är på sin plats och mini resväskan är packad och klar!
 
Haha är det bara jag eller är majorieteten av er resväska fylld med smink? HAHA! Nejdå. de ser ut att vara mycket men det är en liten resväska och under har jag mina kläder och sen innan jag stängde ihop den la jag ner ett par finare skor till kväll!
 
Men vi hörs lite senare. Ha en fin dag!

Mealprepp

:    ·  Mat och gottigheter
Hej och godkväll! Nu har jag äntligen sjunkit ner här i soffan och om ett litet tag ska jag sova. Idag jobbade jag sista dagen för den här veckan redan en onsdag!! Så himla skönt att ta helg nu och imorgon åker jag och syster med mamma och pappa till Stockholm för att ha en mysig stund tillsammans och gå på Magnus Uggla bland annat och en massa shopping samt god mat och en hotellnatt. Ska bli så himla mysigt!
 
I Söndags gjorde vi matlådor för fullt och det är verkligen planering som gäller nu dessa två sista veckor innan vi drar till thailand för ja, nu är det faktiskt bara 13 dagar kvar. Vi gjorde 5 matlådor var för den här veckan som vi kan ha med till jobbet o så. Det är lättare att ha matlådor för då proppar man inte i sig massa onyttigt när man är hungrig liksom så det jag ätit dessa tre dagar som lunch är detta
 
 
 
De matlådorna som är med potatis i är Davids och mina är med bara grönsaker. Så kycklingfilé och kokta grönsaker eller med torsk. Till det har jag tagit någon matsked med turkisk yoghurt. Det har verkligen inte varit det godaste men så är det när man ska ha koll på maten..
 
Till frukost har jag ätit proteinpannkakor eller ägg och till kvällsmat har vi kört på typ riskakor med kycklingpålägg och sen omelett på det. Men idag lyxade vi till det med bakpotatis och skinkröra och det var SÅÅÅ GOTT!
 
Det kommer tyvärr bli svårare för mig imorgon torsdag och även fredag när vi är i Stockholm men inget socker fortfarande och jag ska försöka välja den nyttigaste maten jag kan hitta beroende på vart vi kommer äta. Hoppas det kommer gå bra!
 
Stod och provade alla mina shorts som jag har i min garderob och inser att ingen av dem passar.. De flesta är alldeles för stora och något par för smått haha.. Känns inte så bra för skulle behöva minst ett par till thailand som jag kan gå runt i men får väl försöka hitta ett par nu när vi åker imorgon eller i värsta fall leta nere i thailand! Det som är kul är väl att de flesta är för stora så något har ju hänt med min kropp iallafall efter allt hårt arbete!
 
Vi hörs imorgon PUSS!

Vad använder jag för kosttillskott varje dag?

:    ·  Träning/Inspo, Vardag
Hej på er! Har lagt mig i soffan igen efter att ha bakat två nyttiga varianter av chokladbollar och powerbars men dem får ni se i ett annat inlägg! Är helt slut för övrigt efter gympasset jag körde runt 1 förut och jäklar så bra det gick idag! Äntligen ett bra pass hehe. Körde ben och rumpa!
 
Jag tänkte visa er vad jag tar för kosttillskott varje dag nu för de kan ju vara kul att veta eller? hehe
 
Här nedan ser ni det som jag tar oftast varje dag. Beror lite på om jag tränar eller ej.
Det första vi kan börja med är ett protein ifrån myprotein.se som jag beställde för några veckor sen. innan det tog jag ett annat protein. Detta blandar jag med lite vatten EFTER varje träningspass jag kört. En portion innehåller typ 100 kalorier så det är inte jättemycket vilket jag tycker är bra men ändå bra med protein.
Det andra är en pwo som man också blandar i vatten och det tar jag 30 min innan jag ska träna då den innehåller bland annat koffein som ger mig energi för ett träningspass. Den jag har kommer ifrån pour femme och i smaken peachberry. Den här har jag använt i flera år och tycker dem passar mig bäst då det inte sticker i händerna osv som vissa pwoer kan göra.
Sen har vi en bcaa ifrån "Prime nutrition" i smaken ferraribilar och den här mina vänner är så himlans god! Den smakar precis som ferraribilar godisen och den här kan man dricka lite när som man jag brukar blanda en skopa med vatten och dricka under träningspasset eller efter ett pass. Bcaa hjälper dig att orka lite längre på träningspasset och hjälper musklerna så dem inte blir lika trötta när du kör.
Dessa cla tabletter är något som jag nyligen börjat ta och dem här tar jag 2st varje morgon innan frukost och dem ska hjälpa mig att förbränna snabbare typ. Är inte så jätte insatt i dem men dem ska vara bra för din kropp helt enkelt haha! Dem är också ifrån myprotein.se
Sista kosttillskottet jag tar är dessa maxosol tabletter och dem här äter jag enbart för att vi snart ska till thailand. Min hy är väldigt ljus och jag har fräknar så när jag åker utomlands brukar jag alltid 4-6 veckor innan börja ta såna här tabletter 1 om dagen och det dom gör är att skydda min hy lite extra när det kommer till solen. Dem innehåller betakaroten som gör så att man blir brunare och skyddar inifrån mot solen. Jag äter även dessa under tiden jag är utomlands och dem har funkat för mig!
 
Så det var mina kosttillskott som jag tar nästan varje dag. Tar ni något som hjälper er på traven inom livet eller träning?

Ledig dag = sovmorgon och lyxfrukost

:    ·  Mat och gottigheter, Träning/Inspo, Älskade dagar
Hej på er fina ni! Idag är det tisdag och jag är leeeedig! Så himla SKÖNT! Ligger här i soffan och har ganska nyligen ätit frukost som bestod av chokladprotein pannkakor med lite av barebells hasselnötskräm på, hallon och blåbär samt en passionsfrukt. Till detta en av mina favoriter ifrån Nocco, Skumtomte! (när jag var inne i en butik såg jag att de fortfarande hade kvar denna underbara dryck så köpte en så dricker dem med njutning eftersom det antagligen blir min sista skumtomte då den drycken inte finns mer..)
 
 
 
Visst ser det underbart gott ut?
 
Nu idag är det exakt 2 veckor kvar tills vi åker till thailand så igår började jag att köra matdagbok igen för att se hur många kalorier som slinker ner under dagen och igår fick jag i mig ca 1300 kalorier och gjorde av med ca 420 kalorier på gymmet. Det var en bra dag igår med maten tycker jag! Den här frukosten som ni ser ovan ligger på 400 kalorier så den är ganska kaloririk men mycket protein! hela 27gram!
 
Har haft två dåliga dagar nu när det kommer till mitt humör tyvärr men idag känns allt lite bättre. När jag var på gymmet i söndags och även igår blev jag liksom så känslosam så jag nästan höll på att börja grina. Dels för att jag körde pulshöjande pass båda gångerna och provade nya övningar som inte gick jättebra för mig och då blev jag frustrerad som bara den haha. Jaja, så kan det gå ibland. Hoppas på ett bra träningspass idag då jag nog kanske ska köra ett rent benpass. Vi får se!
 
Ha en fin dag kära ni!

Fruktsallad ala Isabelle

:    ·  Mat och gottigheter
Godmorgon (eller ja, för oss iallafall) Vi har nyss avnjutit godfrukost som bestod av fruktsallad, ägg och lite nötter samt te eller kaffe. Det var gott må jag säga så ni ska nedan få reda på vad jag har i min fruktsallad!
 
 
 
Jag hade i en halv färsk mango (till en skål nu) en hel banan, En dl ca granatäppelkärkor och toppa med blåbär. Den blev såå himla god och ännu godare om man också toppade med lite valfria nötter!
 
Jag älskar verkligen färsk mango men då ska de vara den sortens mango som är mjuk och väldigt gul. Det finns ju flera sorters mango och vissa tycker jag verkligen inte om haha.
 
Nu ska jag bara samla på mig lite energi och sen ska vi ut och springa en runda. Ikväll blir det kanske zumba. Vi får se hur mycket ork jag har och om jag kan få med mig någon mer! Längesen jag var på gruppass nu så de hade varit kul!
Ha en fin söndag så hörs vi! PUSS

Insaaaane fredags träning + Noccos nya smak

:    ·  Träning/Inspo, Vardag
Hej på er och godkväll! Klockan närmar sig halv 6 och idag jobbade jag till 12 och sen hem för att käka och ta en powernap. Runt halv 3 gick jag till gymmet för att göra mitt 13e gympass av 19 innan thailand och den här gången hade jag sån energi! Vet inte om det var för att jag drack den nya smaken ifrån Nocco eller för att jag var så himla pepp idag haha. Nocco har kommit ut med en ny smak vid namn "cassis" och den smakar svartvinbär och den var riktigt riktigt god. Har sagt det förut att jag är lite skeptisk till noccos smaker för att jag tycker att dem inte är så jättegoda men både skumtomten som kom ut i julas och nu denhär var riktigt riktigt goda! tummen upp på det.
 
 
På gymmet som sagt körde jag först 5min uppvärmning på crosstrainern och sen körde jag ca 45min styrka med fokus rumpa. Gjorde bland annat squats med fristång och även utfall med fristång. Kickbacks osv. La även in tre stycken axel övningar och avslutade med ett sjukt svettigt hiitpass på 20min på löpbandet där jag sprang 30 sek och vila 30 sek. Så höll jag på 15!! gånger och jag kan lova er att det rann svett!
 
Har ni hunnit prova den nya smaken? Den kom in på maxi idag nämligen i vår lilla stad!
Innan gympasset när man fortfarande såg bra ut hahaha...
 
Och efter passet. Helt slut och svettig men det var det värt! Känner mig utslagen just nu och det kommer kännas tungt att gå upp 04.00 imorgon för att jobba 06-16 en lördag men det ska jag allt klara av!
 
Resten av kvällen ska vi väl ta det lugnt så vi hörs senare! PUSS
 

Inspo of the day

:    ·  Träning/Inspo
Helloo och godmorgon! Nu sitter jag åter igen här i soffan och försöker tagga till inför ett gympass såhär på morgonkvisten. Det är lika svårt idag och jag är lika trött men jag tänker alltid att jag mår ju så mycket bättre passet än om jag skulle skippa det liksom så därför pushar jag mig själv att orka när inte krafterna finns där än.
 
När jag är låg på energi eller har tappat lite motivation när det kommer till hela träningsgrejen eller nyttighetsgrejen så brukar jag gå in på google.se söka på antingen "inspo" eller "fitspo" och sen klicka på bilder. Då kommer ett helt flöde upp med positiva och peppande citat, eller fina bilder.  Så då brukar jag sitta och scrolla där ett tag och läsa alla peppande ord som finns och det brukar faktiskt hjälpa mig att få tillbaka lite av min motivation.
 
Slänger in några bilder ifrån google som jag lånat så får ni se vad jag menar!
 
 
 
 
 
 
Här har ni några exempel på bilder som jag blir peppad och taggad till när jag ser dem. Dem påminner mig liksom känslorna man kan få efter tillexempel när man sprungit som jag gjorde igår på gymmet, eller att om jag tjatar att jag inte har tid att gå till gymmet så ska jag komma ihåg att en timmes träning är oftast bara 4% av min dag. Att jag ALDRIG ska säga "jag kan inte" för man kan alltid men oftast så väljer man att inte göra det bara.
 
Brukar ni också göra som jag och leta inspiration när eran tyder då och då?
 

Träningsredo för Thailand

:    ·  New things
Hej och godmorgon på er! Sitter här i soffan och försöker tagga till ett gympass nu på morgonkvisten men det är väldigt svårt måste jag säga. Idag är jag trött trött trött men det får inte stoppa mig ifrån att få in dessa sista gympass nu innan thai! Det är bara att kämpa på säger jag till mig själv varje dag hehe.
 
Igår Åkte vi och hämtade ut mitt paket ifrån Bring sportswear som hade kommit och jag var ju lite orolig ifall inte kläderna skulle passa men det gjorde dem så är superbra och nu redo inför träningen i thailand som vi förhoppningsvis kommer göra (eller är det bara önsketänkande haha)
 
Älskar att man fick en sån fin liten vit box till kläderna!
Såhär ser dem då ut och i sportbhn tog jag en L för jag hatar tighta sportbhar. Jag har ju inget att fylla upp dem i i bröstväg hahah men vill inte att dem ska sitta för tight runt om så dem passade super! Shortsen tog jag M i men hade nog kunnat haft en S i  dem för dem satt bra men kunde varit lite tightare runt låren liksom. I midjan där emot satt dem åt väldigt bra.
 
Och såhär ser ni hur sportbh ser ut bakifrån. Visst är den hur snygg som helst? Gillade även matreriallet på dem båda och dem var sköna att ha på sig.
 
Så nu är jag verkligen redo inför thailand när det kommer till träningskläder känner jag. Ha en fin dag på er! PUSS
 

Proteingodis

:    ·  Mat och gottigheter, Träning/Inspo
Hej på er! Måndag kväll och jag är så himla trött. Har varit trött HELA dagen.. Trodde att min pwo dryck skulle göra mig piggare när jag gick till gymmet vid halv 1 förut men nej. Var trött hela passet och kände mig svag på något sätt. Men som jag skrev i förrigår, då kände jag mig stark så jag antar att man måste ha dippar i träningen också..
 
Vi körde iallafall rumpa/ben men tror inte de kommer ge mig nått ändå. Ska ta en promenad snart tänkte jag så att jag får in lite cardio idag iallafall..
 
Men nu till något roligt! Jag var inne på vår gymbutik som vi har här i vår lilla stad och såg att de fått in barbells godis som jag velat testa nu ett tag. Fick med mig deras hasselnötssmör och deras nya "protein crisps" sen ville jag även prova Pandy soda shakers som är godis med protein och bcaa i.
 
Hasselnötskrämen var riktigt god alltså men man får passa sig för den innehåller ganska mycket kalorier. I hela burken är det 200g och ca 1050 kalorier och burken är inte ens stor haha. Får ta någon sked då och då och sen kanske smöra på proteinpannkakor då och då. De tror jag kan bli svingott!
Den här crisps bollarna var också väldigt goda!
Och sist har vi dessa soda shakers i cola och lime. De smakar liksom som dem där sodapops godisarna och sen demdär colaflaskorna i vanligt lösgodis vilket är suveränt. Jag har ju verkligen saknat lösgodis nu under dessa två veckor så det var väldigt gott att få känna den konsistensen och även smaken och veta att det inte är en massa vitt raffinerat socker man stoppar i sig.
Men som sagt man får ta det lugnt med dessa saker också efter som dem är kaloririka så lite åt gången tänker jag!
 
Hoppas ni haft en fin dag! Imorgon blir det ett jobbigt pass på jobbet men de tar jag mig att igenom, bara jag inte är såhär trött hihi.
 

Återblickar ifrån Thailand 15-16

:    ·  Resa med David och Izza
Hej på er och godmorgon! Just nu sitter jag i soffan med lite detox te och bara chillar. Vaknade ganska nyligen.
 
Igår när jag höll på att fixa och trixa med alla kameror och elektroniksaker som vi ska ha med till Thailand så la jag även över lite bilder på denhär datorn ifrån vår systemkamera på när vi var i thailand förra året så tänkte dela med mig av några underbara minnen här idag. Blir alltid lika glad när jag ser alla filmer och bilder ifrån våra resor.
 
Så vi börjar väl!
 
Något vi unnar oss extra mycket av där är glassen och deras desserter ifrån Swensens. Det är så himla gott alltså!
När vi var i bangkok på lite äventyr!
När vi äntligen kom fram till Phuket och här under ser ni Patong beach på dagen.
Jag skrattar lika mycket åt denhär bilden fortfarande och jag känner att även om den är pinsam så måste jag bara dela med mig utav den. Vid första annblick kanske man tycker att åt vad fint, tumblr bild att skriva Thailand i sanden men sen... VA? vadå THALAND? hahaha ååh hur kunde jag missa i et... Jag bara tänker på de människor som måste gått förbi de jag skrivit och garvat ihjäl sig eller haha..
Åh, här är vi på karon beach på julafton och tog lite fina bilder.
 
Såklart man ska ha tomteluva på julafton.
Nedan ser ni två personer som vi besökte i Kamala beach på deras restaurang. Det är en youtuber som jag följer och det var riktigt kul att få träffa dem!
Här sitter vi på nyår och har precis ätit en supergod buffé som annordnades på vårt hotell. Här har vi åkt ifrån Phuket och är nu i Pattaya.
Tusentals folk samlades på gatorna under 12slaget och jädrans så mycket fyrverkerier.
Älskar denhär bilden alltså. Solnedgångskyss
Sista nätterna åkte vi till Bangkok igen och där bodde vi på ett så himla fint hotell med pool på taket!
Dålig bild under men så såg det ut på kvällen när vi kollade ut ifrån vårt fönster.
Bella fyllde år så vi köpte tårta och åt på hotellet.
Vi åt även godaste frullen på hotellet.
Jag och mitt hjärta sista kvällen tog oss en middagsbuffé på en båt som åkte runt i bangkok. Så himla fint!
Hur mysigt ser det inte ut?
 
Sådär. Det var några få minnen ifrån vår senaste underbara resan till Thailand. Jag har såklart massorav mer bilder och saker vi gjort men inlägget skulle bli waaay to long.
 
Nu ska jag fortsätta chilla och så får vi se vad denna dag har att erbjuda. PUSS
 

Bringsportswear

:    ·  Isabelle tipsar, Träning/Inspo
Hej på er hoppas allt är bra! Med mig är det toppen. Har dragit på mig träningskläder och ska snart ner till gymmet och köra ett pass. Har inte bestämt mig för vad jag ska köra men något blir det! Sen kan jag bocka av 9/19 pass innan thai. Hälften to gooo!
 
Igår satt jag och kikade på träningsshorts som jag skulle vilja beställa nu inför resan då jag inte har några. Har bara tights men de kanske blir lite för varmt på resan. Har varit inne på att köpa strongers shorts, eller några ifrån sportamore.se men sen snubblade jag in på bringsportswear.se och där fann jag dem!
 
Jag kan tyvärr inte lägga in en bild på dem av någon anledning ifrån deras hemsida men ni hittar den HÄR Dem var även på rea så endast 99kr!! Så sjukt billigt! Jag köpte även med en sportbh som jag tyckte var snygg och den kostade också 99kr. Ni hittar den HÄR
 
Nu får jag bara hoppas allt passar och sen är jag redo med träningskläder inför resan iallafall. Jag ligger dock värre till när det kommer till vanliga jeansshorts och vanliga sommarkläder. Men vi får se om jag kan hitta mig ett par när jag åker till Stockholm om lite mer än en vecka.
 
Ha en fin dag!
 
 

Proteinpannkakor var det häär

:    ·  Mat och gottigheter, Träning/Inspo
Som jag skrev i mitt tidigare inlägg så var jag bara tvungen att prova mixen på en gång när jag fick hem det och som det står på hemsidan så skulle man blanda två stora skopor med ungefär 100ml mjölk eller vatten. Jag tog mjölk och sen stekte jag det i vanligt smör men kokosolja går lika bra det också.
 
Dem var väldigt enkla att steka och fastnade inte i pannan alls. Det gick snabbt dessutom och det är ju alltid ett plus!
 
 
Det kanske inte ser ut så mycket för världen men om man äter dem direkt när de är varma och toppar med vaniljkvarg + blåbär så kan jag lova er att det smakar riktigt bra! Jag åt det till kvällsmat och jag blev helt lagomt mätt. Inte supermätt men inte heller hungrig efter det vilket är bra. Dessutom innehåller en portion 34g protein och 191 kalorier. (då är inte mjölken inräknad) Ni kan se mer näringsinnehåll på myprotein.se
 
Det enda negativa jag har med denna produkt är att påsen jag beställde var 200g för ordinariepris 59kr och en portion är 50g. Det innebär att jag kan endast göra 4 portioner och de kommer man inte långt med.. Man kan välja en påse på 1kg också för ordinariepris 219kr men det blir lite dyrt tycker jag.. Men jag kommer ändå vilja beställa hem mer utav denna!
 
Den finns i 4 smaker och jag har den i chokladsmak. Det finns även i sirapssmaker och sen en som är "utan smak" som vanliga pannkakor typ.
 
Brukar ni äta proteinpannkakor? Har ni också en mix eller gör ni egna?

Myprotein.se - nya kosttillskott inhandlat

:    ·  New things, Träning/Inspo
Hej och godkväll (natt) hehe. Sitter äntligen nedsjunken i soffan efter en härlig dag med både jobb och mys hemma hos min pojkväns mamma med mat och tv.
 
Äntligen dags för min lediga helg och det firar vi med att vara uppe lite senare än vanligt och imorgon lite sovmorgooooon yeyy! Ska även få in ett gympass imorgon och sen på kvällen kommer två vänner till oss hit. mys!
 
I torsdags så fick jag hem mitt paket som jag beställt ifrån www.myprotein.se för ca en vecka sedan. Här nedan får ni se vad som fanns i det!
 
Jag är väl inte superduktig på kosttillskott och sånt men en del kan jag.  Det fick bli bland annat proteinpulver i smaken salted carmel, ny bcaa, proteinpannkak mix, mugcake mix, några sample med proteinsoppa och proteinpulver och sen en burk med CLA kapslar.
 
Mugcake hittar ni HÄR och har ni någon gång gjort egen "onyttig mugcake"? Sån kladdkaka i mugg som man kör i micron. Så ska denna vara fast betydligt nyttigare och full med protein. Jag provade faktiskt den idag men lyckades tyvärr inte riktigt med konsistensen även om jag gjorde om det två gånger. MEN den smakade fortfarande god i fast form och med lite jordnötssmör på så har du en riktig god craving om du är som jag och är supersugen på choklad HELA tiden haha..
CLA kapslarna hittar ni HÄR och det är väl dem här jag kan "minst" om. Det jag har läst mig till är iallafall att man ska ta dem 1-3 gånger per dag och man tar 1-2 tabletter varje gång innan måltid och detta ska vara bra för den som vill gå ner i vikt osv. På sidan står det såhär: CLA är en naturligt förekommande omega-6-fettsyra som spelar en viktig roll för människans hälsa.
BCAA hittar ni HÄR och den här har jag nu också testat men jag måste tyvärr medela att smaken jag valde gjorde mig riktigt besviken. Dem luktar supergott men har jävligt skum färg och smakar SKIT! den är så fruktansvärt söt och har en riktig konstgjord smak vilket gör den helt odrickbar tyvärr. Jag tog raspberry lemonade som låter att den skulle kunna vara syrlig och god men nej.. inte! Bcaa är iallafall bra att inta innan, under och eller efter ett gympass. De hjälper musklerna att återhämta sig. Jag har redan en asgod hemma så får väl fortsätta köra på den som jag har hehe.
Ni hittar proteinpulvret HÄR och jag tog i smaken salted caramel. Låter så jädrans gott visst!? Har inte hunnit smaka men ska göra det imorgon efter gympasset så ni får en liten update senare om den!
Sen köpte jag ju även protein pannkaksmixen och den gjorde jag iordning igår och den blev riktigt riktigt bra måste jag säga! Lätt att steka och smakade inte "protein" så som vissa såna där saker kan göra. Den smakade liksom pannkaka. Men de får ni se på bild i ett annat inlägg! Och som sagt tog jag även några portionspåsar med proteinsoppa och två andra smaker av proteinpulvret.
 
Det är väldigt billigt på hemsidan och allt som jag beställde gick på under 450kr vilket är asbra priser tycker jag! De tog lite längre tid att få sakerna levererat men ca en vecka tog det. Jag kommer absolut beställa från hemsidan igen och speciellt pannkaksmixen och jag hoppas verkligen att proteinpulvret är gott också.
 
Har ni tips på någon god billigare bcaa så tar jag tacksamt emot det!
 
Ha det underbart så hörs vi snart! PUSS
 

Trött träning

:    ·  Träning/Inspo, Vardag

Hej på er! Hoppas ni har en fin dag. Själv ligger jag i soffan och tar igen mig lite. Idag är jag riktigt jävla trött om man får uttrycka sig så haha. Ändå har jag sovit riktigt bra och eftersom jag börjar jobba senare idag har jag ju även fått sovmorgon men lika trött är jag ändå.. 


Gick iväg till gymmet imorse vid 10 men det blev inget bra pass tyvärr. Mådde illa och kände mig allmänt svag men tog mig igenom 30 min cardio på bandet och sen lite basövningar med överkroppen. Pass 8/19 gjort. Snart hälften klaaaart! Yeyy.

Har även börjat dricka detox te igen. Tog första igår O de står att man bör dricka det 1-2 gånger om dagen så ska försöka göra det två gånger. De står även att det är viktigt att man dricker massa vatten också när man kör detoxte så kämpar för fulla muggar med att få i mig ca 2liter per dag. Vi får se om det gör någon skillnad!

Mätte runt höften och lår idag för att se om de minskat något för dem ställerna på kroppen är dem jag har svårast med att minska mennnnn jag hade faktiskt minskat där! Ca 2cm på varje vilket känns så himla grymt! 

Nu ska jag fortsätta chilla i soffan och sen blir det lite jobb. Puss! 

Mysfrukost & plockar bort julen

:    ·  Vardag
Hej på er och godmiddag på er! Idag är jag ledig och jag tog en härlig sovmorgon fram till halv 10 ungefär då jag vaknade av mig själv. Sen gjorde jag god frukost som bestod av två kokta ägg, fruktkuse, mandarin, en halv celsius och några ostbitar. Så otroligt gott!
 
Sen låg jag i soffan ett tag och samlade kraft till att städa lägenheten. Plockade bort julen idag och det känns väldigt skönt. Nu är det inte lika mycket saker överallt och nu längtar jag till våren och sommaren. Låt det gå snabbt!
 
Har precis dammsugigt och skurat golvet så nu tar jag igen mig lite innan jag och Cindi ska gå ner till gymmet och kötta ännu ett pass! Jag har en skaplig träningsvärk i både rygg och rumpa sen de andra passen så det kommer nog bli tufft idag på gymmet men samtidigt är jag något sjukt taggad!
 
Oooh just ja! Efter att jag skrev inlägget igår att jag bara skulle ligga i soffan hela kvällen då jag hade varit på gymmet så blev det inte riktigt så haha. Min tandläkare ringde och undrade vart jag för att jag hade en tid hos henne och det hade jag totalt glömt bort. Blev både ledsen och besviken på mig själv att jag lyckades glömma det och i samma veva skulle David och hans bror ut och springa i spåret så jag bestämde mig för att följa med då jag var på så dåligt humör. Det var kallt och jävligt och halkigt var bara förnamnet, blött för den delen också men det pushade mig till att springa en del i spåret för att jag ville att de skulle gå så fort som möjligt haha. Skulle egentligen gå men nej, det fick bli lite löpning på kvällskvisten också. Idag känns det toppen att jag orkade köra ett dubbelpass!
 
Vi hörs lite senare! PUSS
 
Mysgt va? Ljus tända och godfrulle på en ledig dag!

Nya träningskläder + backattack

:    ·  Mina outfits, New things, Träning/Inspo
Hej på er! Idag är det måndag och det innebär att min lilla "diet" eller vad man ska kalla det har pågått i en vecka. Jag har inte vägt mig idag eller så men vägde mig redan i fredags och då vägde jag 68.7 vilket innebär att jag gått ner sen innan jul!
 
Jag har fortfarande ett sötsug som heter o duga men jag kan liksom tackla det på ett annat sätt än vad jag har gjort förut vilket känns bra. Jag tänker dock hela tiden på lösgodis, chips, choklad, burgerking, ni vet allt sånt där som man bara inte får äta just nu..
 
Nog om det, idag jobbade jag bara morgon så slutade 10 och då for jag till Cindi och vi umgicks och åt mat osv. Sen vid halv 3 drog vi ner till gymmet där vi idag körde ryggpass samt cardio på slutet. Det gick väldigt bra och jag känner hur mycket starkare jag har blivit i ryggen på väldigt kort tid. Jag älskar när man ser resultat för det pushar mig något otroligt! Avslutade med 25min på bandet. Nu är alltså pass 6/19 avklarat innan thailaaaand. Känns toppen!
 
Fick även inviga mina nya kläder ifrån märket Stronger idag också då dem kom på posten idag. Jag fick dem av mitt hjärta i julklapp och jag är helt kär i dem! Så himla snygga och dem sitter som ett smäck och hoodien ifrån stronger är som en dröm! Bara måste ha den i svart också så kan jag variera mig lite för jag bor typ i den hihi.
 
 
Vi körde bland annat denhär övningen som ni ser nedan.
 
 
 
Var ju bara tvungen att be Cindi knäppa några kort på kläderna och mig då jag verkligen tycker om dem starkt! Man är inte så jättesnygg efter ett svettigt pass men vad gör det!
 
Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen och imorgon är jag leeeeedig! Hurra för sovmorgon!
 

Min fitbit + söndagsträning

:    ·  New things, Träning/Inspo
Godkväll! Just nu sitter jag i soffan och bara hänger. Är väldigt trött och har lite ont i huvudet så det bli inte mycket mer gjort idag mer än att hämta tvätt och duscha!
 
Idag vaknade jag runt 11. Skönt att få sova ut efter många tidiga mornar denna vecka. Därefter åkte vi till Mammis butik och åt god mat och fikade med henne. Vid 3 gick jag iväg till gymmet med Cindi och idag körde vi lite biceps/Triceps samt rumpa. Det gick väldigt bra och jag kommer nog ha en fin träningsvärk i rumpan imorgon!
 
 
Körde övningen ni ser ovan. En övning jag aldrig gjort förut men jag har sett flera som gjort den och den var riktigt bra måste jag säga! Man har två kettlebells i varsin hand och så lutar man sig fram medans ena benet går bak. Det kändes ordentligt i baksida lår och rumpa men ojoj vad svårt det var med balansen. (där av skrattbilden högst upp haha) Vi hade 2x12 i vikt på denna övning.
 
Jag har ju glömt och visa er min nya "hjälpreda" när det kommer till vardags med hälsan och sånt. I julklapp fick jag en fitbit klocka utav min finaste pojkvän och OOOM jag blev glad alltså! Med denna klocka så kan man hålla koll på hur många steg man tar per dag, pulsen mäter den hela tiden, hur mycket kalorier man bränt, hur många km man gått osv osv. Allt detta kan följas genom fitbit appen till mobilen och jag har använt den flitigt sedan julafton och jag ÄLSKAR DEN! Det är så himla kul och följa upp allt under varje dag och den får mig verkligen att vilja lite till. Jag har tex som mål att gå 15 tusen steg per dag, jag har även ett sovmål att jag ska sova 7h per dag. Ja den kan till och med mäta din sömn under natten så kan man följa upp det dagen efter. SÅ cootl!
 
Ovan ser ni hur den ser ut. På bilden ser ni mitt pulsslag som just när ja tog bilden låg på 52.
Bilden ovan är ifrån appen på mobilen och alla saker som står på den var från igår 7 januari. Jag har alltså gått nästan 24tusen steg. Den räknar "floors" som var på 16 igår. Hur många km jag gått, Hur många kalorier och sen hur många "aktiva minuter" jag haft och i det här fallet 32. Aktiva minuter samlar man in när pulsen är högre än vanligt och håller på så i minst 10min typ.
 
Jag klarade alltså alla mina mål igår med hög marginal. (förutom sovtiden där ja bara sov 6h och 20 min)
 
Har ni provat en fitbit klocka?

Crockpot omgång två

:    ·  Allmänt, Mat och gottigheter

Godmorgon på er! Klockan är strax innan 6 på morgonen och jag ska strax börja jobba! Idag är det fredag och röd dag vilket innebär 100% ob!! Yey! Kör dock bara ett kortpass. Senare idag ska vi iväg till Karlstad för att kika lite i butiker och ev köpa en skrivare.


Igår kväll gjorde vi ett nytt recept i vår nya Crockpot som vi fått i julklapp av mammi och Pappi och denna gång hade vi i detta.

(Ingredienserna ser ni på bilden) vi körde alltså kött denna gång. Första gången vi gjorde i början på veckan gjorde vi en nyttig kycklingsoppa och den blev så himla god så därför ville vi göra en köttgryta också. Den fick stå och koka i 5 timmar och imorse när jag gick upp var den färdig. Provsmakade lite och det blev supergott och köttet blev sådär jätte mört så som man vill ha det! 

Nu ska jag börja så vi hörs senare! Puss

Nytt år nya möjligheter

:    ·  Isabelle tipsar, New things
Hej på er! Det har varit ett lååååångt uppehåll här på bloggen och jag hade inprincip slutat blogga. Jag tänkte inte ens på bloggen längre förens några dagar sen haha. Har liksom inte haft lust på ett tag och vet inte om jag kommer "orka" fortsätta med den heller.. MEN! Nu är det nytt år och vi har gått in i 2017!! Det känns som vanligt väldigt konstigt att vi ännu en gång är inne i ett nytt år.
 
Tänkte väl mest "dokumentera" mitt liv här igen och även tipsa om saker jag gillar, men mycket kommer handla om min träning, viktresa, resor osv.
 
Den 7e februari åker vi till Thailand med vänner och det är väl de jag ser fram till mest just nu och det är typ det enda jag tänker på haha. Både jag och David samt de andra har börjat med lite "diet" nu inför resan mest för en kul grej för att se hur långt vi kan komma liksom och vi började i måndags vilket var den 2/1. Jag är inne på dag 3 och än så länge känns det bra utan massa onyttigheter så som chips, choklad, godis, dricka, skräpmat osv men jag känner mig en aning trött haha.
 
Jag kommer såklart skriva mer om hur det går nu fram till thailand och sen när vi är i Thailand får vi se hur mycket jag kommer kunna blogga men annars får ni ju se massvis med bilder och sånt där ifrån när vi kommer hem!
 
Tänkte även visa er vad jag köpte på H&M igår när jag var inne efter gymmet. Har fått presentkort i julklapp där och då passade jag på att köpa två saker.
 
Jag köpte ÄNTLIGEN en beautyblender som man ska använda till sin foundation/concealer/setting puder osv. Har velat köpa en sån länge länge men har alltid tyckt att dem kostar så fruktansvärt mycket pengar haha men nu fick det bli en sån och jag använde den idag och den var verkligen grym! Kommer berätta mer om den någon annan gång. Ni som känner mig vet att jag är besatt av highlighters så jag kunde ju inte låta bli att köpa hem sleeks palett "Solstice" och jag dööör för den lilaskimmrande färgen! 189kr för beautyblendern och 149kr för highlightern!
 
Var på gymmet imorse och efter det käkade jag en acaibowl med nyttig granola och chiafrön. Så himla gott!
 
Nu ska jag kila iväg för ett jobbpass och slutar vid 8 ikväll. Ha en fin dag! PUSS