Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Fortsättning del 9.

    ·  Resa med David och Izza
Dag 20. 17e Januari
 
Vi vaknade i god tid för att gå upp till frukostbuffén och helt ärligt, deta var nog den godaste frukostbuffé jag någonsin ätit. Alltså det var massa mat, massa olika drycker, bakelser och nybakat bröd, tusen olika marmelader och jaa allt var bara så himla gott!
 
 
När vi hade ätit så gick vi självklart upp till takpoolen där vi låg och bara njöt, minns att jag la upp en bild på instagram där jag skrev, trevlig helg haha.
 
 
 
Vi gick även ner till vår lilla privata strand som bara var till för hotellets gäster så låg där nere också och snorklade även runt i vattnet och det var jättecoolt att se alla rev och koraller, tyvärr hade vi inte med kameran ner. Vi såg även ett stort monster i vattnet haha, det var så konstigt och har aldrig sett något liknande, det var någon blandning av korallrev/stor fisk.
 
På kvällen så gjorde vi iordning oss för att äta mat på hotellet under solnedgången och samma sak här, maten var underbar och man fick så mycket för pengarna även om det var lite dyrt.
 

När vi hade ätit upp så åkte vi in till Patong igen för att strosa runt sista kvällen innan vi skulle lämna Phuket för denna gång. När vi gick runt i ett stort köpcentrum så såg vi att de hade bio så vi gick upp dit för att kolla om någon film gick och vi ville se Taken 3 och den hade precis börjat så vi bestämde oss för att se den. Det som var så coolt med bion i Thailand var att först fick man välja vilken typ av plats man ville ha och då pratar vi inte om vart i salongen nej... man kunde välja att sitta på en "vanlig budget stol" eller ett snäpp bättre, eller det vi tog, en typ av soffa som man kunde fälla ner. Den platsen med största popcornskålen (som för övrigt var de godaste popcornen jag någonsin smakat) och stor cola till kostade precis lika mycket som i Sverige bara att här får du uppleva en såååå stor bildskärm med en stor soffa som vi delade på. Det kändes som om man var hemma fast mycket bättre.
 Här nere ser ni soffan.
Denna kväll var på topp och ett bra avslut på vårt äventyr i Phuket.
Vi avslutade dagen med ett bubbelbad på vårt hotellrum
 
Fortsättning följer...DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR