Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Fortsättning del 10.

    ·  Resa med David och Izza
Dag 21. 18e Januari.
 
Vi gick upp och åt den där supergoda frukostbuffén. Sen packade vi ihop och åkte till phukets flygplats för att flyga till Bangkok. Vi tog några sista bilder på vår balkong och sa farväl till denna fina ö!
 
 
Underbart!
 
 
Vi kom fram till vårt lilla budget hotell senare på kvällen där vi mötte upp davids pappa. Vi skulle bara sova där en natt eftersom dagen efter åkte vi till Davids släktingar i norra thailand!
 
Dag 22. 19e Januari.
 
Tidigt på morgonen började vår resa mot norra thailand. Vi åkte nämligen tåg dit och det tog 6 timmar!! Det var ganska jobbigt att bara sitta men det funkade då det var ett bra tåg med airkondition.
 
 
När vi kom fram mötte vi upp davids moster och vi åt bredvid tågstationen. Älskar dessa soppor med nudlar i alltså. Denna måltid med en cola kostade ca 8 svenska kronor! När vi hade ätit upp fick vi skjuts av davids mosters vän och vi fick åka med en bil på flaket! Första gången jag gjorde det och även om det är lite farligt så kändes det så skönt oc fritt liksom hehe.
 
Det var mysigt att få komma dit och bli inbjudna i deras hem även om det verkligen inte var som i sverige eller på ett sådant hotell som vi varit innan. Jag kände värme och de var så himla givmilda och trevliga davids släktingar. Här är en bild när davids moster matade hennes två hundar. Det är så otroligt vackert att se hur mycket thailändare faktiskt ger bort även om de inte har så mycket till sig själva så ser de till att andra ändå får något ändå. Vi satt för det mesta vid deras bord och pratade under kvällen och sen gjordes vår sovplats iordning
 
Vet inte om ni ser bakom david men vi sov i ett myggnät i ett litet rum på en madrass och eftersom det här var så ovant för mig så var det lite läskigt för deras hem bestod ju inte av några stadiga väggar och i fönstren glappade osv så det kom ju in massa kryp och ödlor på nätterna men eftersom vi hade detta myggnät så skyddade det oss! Vi kunde till o med höra hur det gick på nätet haha och det tog ett tag att somna men det gick faktiskt väldigt bra! Det enda jobbiga var att vi vaknade ungefär bara en timme efter att vi somnat och då hade vi svårt att somna om för att vi ville gå på toan men jag ville absolut inte gå utanför nätet haha och sen på morgonen runt 4-5 började deras tuppar gala och klockan 6 så vaknade vi av att de hade jättehög "musik" eller vad det var på andra sidan av älven. Tror de invigde dagen med buddha.
 
Fortsättning följer...
 
 
 
 DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR