Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Lindahls Kefir - Blåbär Acaismak

    ·  Isabelle tipsar, Mat och gottigheter, Träning/Inspo
Har ni hört talas om Lindahls nya "kvarg"? Har sett den några gånger på reklam och den kallas för kefir. Men det jag tyckte var intressant var att denna burk innehåller hela 30gram protein!?? Det är sjukt mycket och väldigt bra för personer som tränar och behöver få i sig protein. Såhär står det på Lindahls sida om kefir produkten.
 
 
 "Kefir är en typ av kulturmjölk som innehåller en speciell kefirkultur. Det finns många olika varianter av kefir, men framförallt används mjölksyrabakterier tex: Lactobacullus acidophilius. Kulturen tillsätts i mjölk som har filtrerats för att få en hög proteinhalt och en tjock konsistens. Tack vare sitt innehåll av lactobaciller anses kefir hälsosamt och kan precis som vår kvarg ätas av folk som tränar och söker hög proteinhalt. Proteinet gör att kroppen orkar bygga upp muskler som blir ännu starkare och uthålligare än före träningen. Dessutom får man i sig andra näringsämnen som också är bra för kroppen."
 
Jag tyckte att den var god och det bästa med den var at den inte kändes så sträv så som kvarg ibland kan göra. den kändes lätt och krämig liksom och att den smakar blåbär gjorde det hela mycket godare! Ni som inte provat borde absolut testa!DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR