Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

My February favs!

    ·  My monthly favourites
Helluuu, har skapat en ny kategori! Den heter "My monthly favourites" Och det innebär att jag plockar ut några saker under varje månad som just då är mina favoriter och det är inte en speciell favoritlista utan det kommer innehålla massa saker så som tex mat, hårprodukter, smink, hudvård, kläder, fitness. Jaa allt som jag då verkligen tycker om ungefär. Så eftersom Februari nyss tagit slut ska ni få se vad jag tycker varit mina favoriter under den månaden. Så kolla in!
 
 
Första två produkterna it's all about coconut! Den åt vänster är en salt scrub som luktar gudomligt gott och det bästa av allt när man skrubbat kroppen och sköljer av det så blir man så sjukt mjuk! Har endast provat den en gång men är helt jäkla fast och det som är synd med detta är att Vi köpte dessa två produkter i Thailand och jag har sökt runt lite på nätet nu för o se om man kan beställa den men det är svårt, kan finnas på Ebay men eftersom det är thailand som tillverkar dem är det svårt..
 
Den andra produkten är en hårinpackning, man tvättar först håret som vanligt och sen tar man i detta, har i ca 10min och sköljer ur och sen blir håret så mjukt och luktar helt underbart! Kommer inte ihåg vad vi gav för dem men billigt var det och när jag kommer till thailand nästa gång ska jag absolut köpa med mig fler! Hårinpackningen har jag använt flera gånger.
 
Min andra månads favvis är absolut denna träningsdryck. den heter T.E.M.P och är nästan exakt som den kända celsius drycken. Nu kanske någon expert läser detta och tycker att den inte är det men har faktiskt kollat på innehållsförteckningen och kan inte se så stor skillnad på dem. Den ger iallafall lika effekt om inte bättre effekt. Har druckit denna både till gymmet och på morgonen på jobbet för att komma igång och JA jag blir helt speedad. Det absolut bästa med denna är priset!! Just nu säljs dem på maxi för 10-12kr och hittade dem även HÄR som ni kan beställa där de visserligen kostar 15kr styck men hallå!? En celsius kostar typ 25kr styck. Smakerna är dessa ni ser på bilden så lite mindre utbud än celsius men jag älskar colan ändå!
 
Min tredje produkt är en parfym och inte vilken parfym som helst utan en Victoria's secret parfym!! Jag har seriöst aldrig luktat på något godare än denna och detta kommer verkligen att bli min signaturdoft livet ut haha! Även denna köptes i Thailand på ett av deras Victoria's secret affärer som finns i hela världen. Betalade ca 600kr för den tror jag ich. Den heter "Noir Tease" och går ni in på deras butik någon gång så lukta! You wont regret!!
 
 
Här kommer min sista månads favorit och det är en väska som även den är köpt i Thailand haha, borde egentligen ändra rubriken till thailands favoriter men det blev så eftersom vi kom hem i slutet av Januari och det är först då jag började använda allt hehe.
 
Det står Jimmy choo på den och JA den är fejk men jag gillar den lika mycket ändå. Ni som känner mig vet att jag alltid varit väskgalen och är det fortfarande. Denna köpte vi på en marknad och betalade ca 200kr för den. Den är stilren i en varm brun färg, har både små handtag och ett löstagbart längre axelband som tyvärr gått sönder så har fått gjort en liten egen lösning för att det hehe men det fungerar. Innuti finns det två mindre fack på ena sidan där man kan ha kort och mobil, läppstift osv i och på andra sidan ett litet större dragkedjefack. På utsidan av den är det ännu ett dragkedjefack lika stort som det på insidan. Jag fullkomligt älskar denna väska och bär den varje dag till och med. Bra storlek att ha till jobbet men ändå bra utanför jobbet eller till gymmet. En toppenväska!
 
Såå, har ni någon/några månadsfavoriter nu i februari, kanske något nytt godis? eller någon ny hudkräm? skriv i kommentarsfältet!
 
 
 
 DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR