Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Fortsättning del 7.

    ·  Resa med David och Izza
Dag 17. 14e Januari.
 
Denna dag hade vi bestämt oss för att gå till en superfin restaurang som vi såg dagen innan så på dagen badade vi och tog det lugnt och innan sex på kvällen så åkte vi bort dit för att vi ville se solnedgången också. Själva restaurangen låg på stället Katanoi och det tillhörde som en stor resort så vi gick först runt och kollade på allt fint och sen satte vi oss för att ta en drink vid baren.
 
 
 
På bilden ni ser här åt vi torkad fisk och jordnötter. Detta är något thailändare gärna bjuder på vart man sitter. På en vacker restaurang, en bar eller vid en solstol och jag tycker det är gott! Det smakar knaprigt och salt hehe. Bilden på stranden är Katanois strand.
 
 
 
 
Vi fick plats vid ett bort när solen började gå ner och åh så fint det var. Och sista bilden som ni ser var förrätten vi fick in. Det var supergott! Och helt ärligt så hade vi inte beställt detta så vi blev ganska nervösa då vi trodde vi skulle få betala massa extra efteråt men detta ingick! Så givmilt!
 
 
Även om det var lite dyrt på restaurangen så fick man så mycket för det. Bara kolla dessa portioner med mat!! Jag tog norsk lax och det var seriöst det godaste jag ätit under denna thailandsresa! Så fruktansvärt gott och så mycket mat. mmmm!
 
Ja dagen kan verkligen sumeras i kärlekens tecken. Minns den här dagen sen igår och det var verkligen speciellt! Efter maten kom de ut med varma handukar som man kunde tvätta sig med och jag fick även en ros.
 
<3
 
 
Eftersom det blev så mycket bilder så tar vi dagen efter nästa gång. fortsättning följer...
 DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR