Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Leg daaaaaaaaaay

:    ·  Träning/Inspo
Hej hej. har nyss käkat lite efter ett gympass. åh herre vad mina ben är skakiga nu. körde ben och rumpa idag och jag märker hur svag jag blivit nu när jag inte gymmat regelbundet.. men det får bli ändring på! Somnade med världens huvudvärk igår och vaknade utan den men med en stel nacke så då var det bara att bli av med spänningarna på gymmet vilket gjorde susen!
 
Vad skulle jag göra utan celsius och min pulsklocka vad gäller träning!? Körde uppvärmning på cykeln 10min sedan massa olika övningar för rumpa och ben tills de skakade! Sedan 10min hårdare motstånd på cykeln och sist stretching.
 
 
 
Precis såhär känner jag mig nu. hur ska jag kunna gå till och ifrån bussen till jobbet hahaha!

God frukost

:    ·  Mat och gottigheter, Träning/Inspo
Måndag och klockan är strax 1. sitter och har fixat mig inför kvällsjobb denna vecka. idag jobbar jag 13.45-20.15 vilket innebär inte så många timmars jobb men däremot kväll vilket gör veckan lite extra jobbigt. kommer koma hem 9 varje dag samt att jag jobbar från mån-lör så ledig söndag. lång vecka med mycket bussåkande helt enkelt. gick upp strax innan 9 idag för att gå till gymmet. där körde jag kondition och rygg pass i ca 1h och 20min. skönt!
 
Därefter gjorde jag god frulle som innehöll ägg, macka och smoothie som ni ser nedan.
 
Gjorde den på vanilj kvarg, färska jordgubbar, frysta blåbär och hallon och lite vatten. så gott!
 
Nu ska jag fixa det sista och cykla till bussen för jobb. hoppas på lugn dag på jobbet och att tiden går snabbt för idag är jag lite extra davidjagsaknardig dag hihi.
 
Hoppas ni alla får en bra dag och vecka!
 

Sommarkväll

:    ·  Mina outfits, Vardag
Jag och mitt hjärta gick ut och gick lite förut och tog oss en glass på vägen. gottit. solen lyste och varmt var det! Nu sitter vi båda helt inne i varsin dator. Jag redigerar bilder, kollar bloggar, spelar pocket mine och försöker hämta ork för att gå in i duschen. Ikväll behöver jag inte passa tid då jag är ledig imorgon så tror jag ska se ett gossip girl avsnitt i sängen innan läggdags.
 
Imorgon ska jag som sagt träffa Victoria. Vet inte vad vi ska göra än men hoppas på fint väder igen! Då kan vi sitta och glassa lite på vår balkong hihi, ska bli kul o träffa lille melker (henne söta mops till hund) så söt är han!
 
Facelook sen Amandas student i torsdags.

Efterlängtat all around-pass

:    ·  Träning/Inspo
Har nyss ätit och varit på gymmet. direkt när jag kom hem ifrån jobbet drog jag på mig träningskläderna och drog iväg till gymmet. Måste erkänna att det tog emot när jag somnade på bussen så skönt men när jag väl var där kände jag hur skönt det var! Tog en celsius som hjälpte mig på vägen, min favvo smak dessutom.
 
Körde ett pass med olika övningar faktiskt då jag inte gymmat på så länge känner jag att jag inte vill lägga fokus på bara en muskelgrupp för då börjar jag tänka för mycket och i mitt fall är det bättre att bara göra, inte tänka! Så det gjorde jag. gjorde alla maskiner på gymmet och uppvärmning samt lite kondition efter. Det känns riktigt bra efteråt så ska nog ta mig till gymmet imorgon med innan jag ska träffa efterlängtade Victoria :)
 
 
 
 
Landade på ca 1.15 min. Nu ska jag och hjärtat gå ut i kvälls solen lite och njuta. Puss! Imorgon är jag leeeeeeedig!

jordgubbar är sommarens bär

:    ·  Allmänt
när man ser folk sälja jordgubbar överallt i stan, ja då vet man att sommaren är här! jag älskar verkligen sommaren och mår så bra av den. blir piggare, gladare , positivare och helt enkelt peppad på livet! det är nog därför jag vill bort ifrån Sverige under vintern som vi faktiskt ska nu i vinter! det blir thailand för andra gången för mig hihi.

onsdag och solen sken imorse också. sitter på jobbet och därefter ska jag antingen ta en promenad eller ett svettigt gympass som jag dock gör allt för sällan nu för tiden.

imorgon torsdag och fredag är jag ledig och på fredag är det midsommar som ska firas med fina vänner och pojkvän med förhoppningsvis god mat och dryck.

om jag har tur kan jag byta bort min jobbdag på lördag till nästa lördag istället så håller tummarna.

jo åter till titeln på inlägget: i förrigår köpte vi jordgubbar och igår fixade jag till med toppat med kvarg. gottit till älskade gossip girl avsnitten




söndags kalas

:    ·  Allmänt
oj oj. glömt att uppdatera er på längeeee nu! sommaren har börjat, jag är allergisk. precis som det alltid är.

uppe före tuppen denna vecka då jag börjar jobba så tidigt så 04.45 ringde klockan..

igår var vi på kalas hos mina två kära kusiner då victor fyllde hela 11 år! åt tårta och fick gosa lite med min mindre kusin vanja som endast är 3 år. helvild men åh så underbar!









nu ska jag skynda mig iväg på jobb 06.45 - 14.00