Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Haul - hudvård: Kicks, Sephora & Makeup store

:    ·  Isabelle tipsar, New things
Hej på er! Som jag lovat ska jag nu visa vad jag köpte i helgen när vi var i Göteborg och jag köpte inte supermycket denna gång utan lite småsaker som jag kände att jag behövde helt enkelt.
 
Här ovan ser ni vad som fick följa med hem och nedan kommer jag beskriva lite kort vad de olika sakerna är!
 
Det första jag köpte var en sak till min hudvårdsrutin och det är detta vitamin c serumet ifrån kicks egna märke. Jag har en del hudvård hemma men kände att jag skulle behöva ha något som jag kan ta på ansiktet efter att jag tvättat bort sminket på kvällen och rengjort det och jag tycker inte om feta nattkrämer utan vill ha något som återfuktar men ändå är väldigt lätt på hyn så då fick ett serum komma till hjälp. Den hittar ni på kicks och kostade 159kr då det var 20% rabatt, annars 199kr. (jag tänkte göra en review på den i ett annat inlägg men so far är den superbra!)
 
Det andra som fick följa med är make up store sculpt exellence foundation då jag hört mycket bra om denna och jag ville ju ha en hel täckande foundation och det ska denna vara. Den finns på makeup store ller åhléns och kostar 385kr. (kommer även searat inlägg om denna)
 
Jag gick även in på sephora i hopp om att hitta massa saker som jag ville shoppa men det enda jag kände för som också fick följa med hem var en ny concealer då jag är lite trött på den jag har ifrån MAC. Jag tänkte prova sephoras egna concealer och se hur den sitter osv och den kostar 140kr och finns på Sephora som sagt.
 
Något som jag också var ute efter och något som jag på senaste tiden använt väldigt mycket är ansiktsmasker i olika slag. Jag var inne på apoteket och hittade denna ifrån formula 10.0.6 som var dessutom väldigt billig så jag tänkte testa denna och se om den är något att ha. Det är en peel off mask så den torkar och så ska man dra bort den. Kostade endast 69kr. (berättar även om denna i annat inlägg senare)
 
Sist men inte minst köpte jag även en ansiktsmask ifrån kicks som heter glowing beauty. Den ska exfoliera huden och göra den vacker och fin igen, ge lyster osv. Jag ville egentligen köpa deras egna peel of mask men den var tyvärr slut så då fick det bli denna. Kostade 39kr med 20% rabatt men annars 49kr. 
 
Som jag skrivit under några produkter kommer jag göra lite olika reviews på dessa saker i separata inlägg för er som är intresserade och jag kan ju tala om att jag redan använt alla produkter 1 eller flera gånger redan nu. Men vill prova några av dem någon mer gång känner jag innan jag kan ge er mina åsikter. Än så länge älskar jag serumet ifrån kicks!
 
Förutom produkterna köpte jag även ett linne och mjukisbyxor som ni såg i förra inlägget.
 
Nu ska jag åka iväg och jobba så ni får ha en underbar dag! PUSS

En helg i Göteborg

:    ·  Mina outfits, Resa med David och Izza, Älskade dagar
Hej gosisar! Tisdag morgon och jag ska om ett litet tag kila iväg för ett gympass med min vän Cindi! Det blir första gympasset sen jag blev sjuk så är taggad! Har ju inte tränat sen 8e september vilket är fööör längesen men så kan det bli när influensan tog tag i mig. Vi får hoppas att det var min enda influensa som jag kommer drabbas av nu i höst/vinter hehe.
 
Som det står i rubriken var vi nu i helgen i Göteborg där vi hälsade på min pojkväns syster och hennes barn och det är alltid lika kul att hälsa på dem. Jag älskar verkligen Göteborg och vill typ aldrig åka hem därifrån när man måste haha. Vi kom ner i Fredags kväll och då åt vi god thaimat samt kikade lite tv. På lördagen åkte vi alla ner på stan för att gå runt lite i affärer osv. På kvällen köpte vi lördagsmys som bestod av massa chips och lite ingredienser till det vi skulle baka/laga. Vi gjorde bland annat egna chili cheese tops (ni vet dem där goda som finns på mcdonalds typ) och sen mugcake. Mugcaken blev så jädrans bra och det var så enkelt och gott (och en kaloribomb men vad gör det) så jag slänger in en bild på det här nedan.
 
På söndagen åkte jag och hans syster ner till stan igen så gick bara hon och jag runt och kikade. Jag älskar att gå runt i butiker och kolla på allt nytt, även om jag inte köper så mycket så är det ändå mysigt och kul tycker jag! Denna gång köpte jag inte med mig så mycket hem men jag tänkte visa er det jag köpte hem i nästa inlägg så får ni se. 
 
Här nedan kommer lite bilder ifrån helgen.
 
 
Settet som ni ser nedan köpte jag hem ifrån Ginatricot och jag älskar dessa mjukisbyxor. Dem är liksom lite tajtare än vad jag brukar ha men ack så snygga. Även linnet där det står Fashion army på fick bli med hem också då jag tyckte det var snyggt!
 
 
 
Hoppas ni får en fin dag! PUSS
 

Marmorbord

:    ·  New things, Vardag
Hej på er! Det var ett tag sen nu igen men jag har inte haft ork eller energi till att blogga då jag varit sjuk. Jag var sjuk hela förra veckan och har fortfarande inte blivit helt frisk ännu men såpass frisk så att jag börjat jobba igår igen som tur är. Låg liksom i soffan heela förra veckan och det var inte kul må jag säga. Visst det var skönt med att kunna sova när jag ville men ack så rastlös jag varit och jag som verkligen hade ett superbra flow med träning osv fick liksom avbryta det helt förra veckan och jag är inte ens säker på om jag kommer kunna gymma denna vecka heller med tanke på hur snorig och hostig jag är fortfarande. Det är SÅ TRÅKIGT att bara vänta ut en förkylning men jag hoppas verkligen inte jag blir något mer sjuk nu under hösten och vinterhalvåret. Så nu ber vi lite till att jag imorgon vaknar upp och inte är snorig utan kan dra till gymmet och kötta sönder visst!? :D
 
Men jag är väldigt glad för övrigt! Vi har nämligen beställt hem två marmorbord till vår soffa och jag tror det kommer bli grymt fint. Har suktat och tittat på dessa så länge men vi har liksom velat fram o tillbaka för vi vet inte riktigt om det kommer passa osv men i helgen så bestämde vi oss för att köpa dem. åh längtar så tills dem kommer i slutet på denna vecka! Nedan ser ni lite inspo på dem och även om våran lägenhet inte ser ut som på bilden och inte soffan heller så tror jag ändå att det kommer passa fin fint!
 
Det vi behöver leta efter att vi fått upp dessa är någon matta vi kan ha under och jag har även spanat in en fin lampa som vi kan ha över borden också. iih älskar förändringar inom inredning! Man kan ju säga att vårat soffbord som vi har nu har verkligen gjort sitt och vi vill inte ha det längre så det är skönt att vi äntligen ska byta ut det! Det enda negativa med att skaffa dessa borden är väl dels att vi inte kommer kunna käka mat framför tvn på samma sätt haha.
 
Jag börjar jobba kl 1 idag till kvällen så just nu sitter jag mest och väntar ut tiden som är kvar innan jag ska åka. Hoppas ni får en fin dag. PUSS

New in - hoodiemys

:    ·  New things
Hej på er! Idag är det helg och en ledig helg här hemma hos oss! tjohoo! Jag vaknade klockan 11 och har nu käkat frukost. 
 
I torsdags var jag och Cindi i karlstad en sväng och jag fick med mig tre stycken hoodies hem och några saker ifrån gymgrossisten som jag tänkte visa er idag. Jag älskar verkligen hoodies och nu när sommaren är slut och det börjar bli mörkare och kallare så blir det typ automatiskt att jag endast vill köpa mjukisbyxor och tröjor haha. Men dessa tröjor var verkligen så mjuka och gosiga men ändå väldigt snygga!
 
 
På bilderna nedan ser ni vad dem kostar och vart jag köpte dem och priserna var väldigt bra tycker jag! Nu saknar jag bara en svart hoodie men det ska fixas snart hihi. Tycker verkligen om den gråa med vita sträck på sig och den kommer vara riktigt snygg till svarta jeans eller träningstights. (alla passar till detta) Den rosa var jag lite kluven mellan om jag skulle köpa men jag tycker ju verkligen om såna där tröjor och jag gillade att det stod "purpose" på den där bak. Den gråa tröjan är SÅ SNYGG och det är den mysigaste av dem alla! Perfekt att dra över om man inte orkar ha på sig något annat under eller så och det bästa av allt är huuur mjuk den är innuti!
 
 
 
Sista jag köpte var på gymgrossisten och det fanns massor av saker jag ville prova men bestämde mig för att prova lite småsaker först. Först ut är noccos nya pwo dricka, har inte hunnit smaka än men hoppas på en god smak. Är dock lite besviken på att burken var så liten, trodde den skulle ha samma storlek som de andra smakerna ifrån Nocco. Det andra jag ville prova var questbars smak i oreocookies och sist Barbells nya proteinpudding i smaken coconut och choklad men chokladen hann jag inte få ett foto på hihi.
 
Efter all shopping så gick vi och åt goda hamburgare med sötpotatis och sen hem för att styra om med träningskläder och ett cardiopass på gymmet. En riktigt härlig torsdag må jag säga!
 

Ny favvo övning & god frulle

:    ·  Isabelle tipsar, Träning/Inspo
Hej allesammans! Idag är det tisdag och jag sitter och chillar lite innan jag ska åka till jobbet för ett eftermiddagspass. Börjar nämligen 1 på tisdagar och jag har även varit och tränat på morgonen. Verkligen inte mitt bästa gympass måste jag erkänna men ett dåligt pass är bättre än inget eller hur! Det fick bli crosstrainer 30min och sen cykling 15 min och stretch 15min.
 
Gjorde supergod frukost idag då vi igår gjorde iordning en stor bunke med tonfiskröra som vi kan äta till mellanmål, frukost eller varför inte lunch. Den är supernyttig och jätte enkel att göra dessutom. Säg till om ni vill ha recept! ska faktiskt käka tonfiskröra till lunch också hihi.
 
Det kanske inte ser så mycket ut för världen men så gott var det! Vid sidan av en banan med lite jordnötssmör till. 
 
Har lite träningsvärk efter gårdagens rump pass med Cindi. Det passet gick inte heller så bra då jag nästan alltid blir så himla arg och frustrerad när jag inte får in rätt teknik på övningarna. Sen var det en person som tyckte att han var ensam på gymmet så han skrek, stönade och tog upp typ 4 maskiner i taget där vi var så jag blev väldigt stressad av denna person och kunde inte koncentrera mig även om personalen försökte prata med han och berättade att man måste ha respekt för andra som gymmar samtidigt men han verkade ju knappast förstå bätte..
 
Jag har iallafall funnit en ny favvo övning för rumpan och det är denna som jag visar nedan
Vet inte riktigt vad övningen kallas men man har skulderbladen på bänken och sen böjda ben och sen lyftar man upp rumpan och sen ner igen och vi hade på en stång över så att vi fick lite vikt och den tog som tusan i rumpan! Den måste jag verkligen börja köra regelbundet alltså!
 
Har ni någon favvoövning för rumpa? Jag vill jättegärna ha mera tips! kommentera isåfall.
 
Hoppas ni får en fin tisdag alla!

My highlight collection

:    ·  Isabelle tipsar, Izzas sminkningar/Marykay
Hej på er! Som rubriken lyder ska jag idag visa er min highlight kollektion då jag på kortare tid blivit väldigt väldigt besatt och har nu en del här hemma så why not visa er! :D
 
De som jag tagit kort på och som jag skulle kalla highlighter kan man ju använda som ögonskuggor också såklart och två av dem är nog till för ögonskugga egentligen men jag använder dem som highlighter då dem passar perfekt för just detta. 
 
Jag äger idag 13 st varav en är i flytande form och en är en palett med 4 st i sig, så 16st skuggor totalt. Såhär kommer en bild på allesammans!
 
 
Det är märken så som Sleek, Urban decay, makeup addiction cosmetics, inglot osv!
 
Den första jag köpte någonsin av dessa är den där vita med svart lock runt sig som ligger näst längst ner på bilden typ och den köpte jag i thailand för mindre än 5kr tror jag. Det roliga är att innan det blev så sjukt inne med highlighters var att jag använde denna varje dag i typ ett år och det syns knappt att något är taget ifrån den och den är så sjukt pigmenterad också så det skulle jag kalla ett kap!
 
Nedan ser ni mina favoriter ifrån makeup addiciton cosmetics och jag har tre olika färger vid namn från vänster: orgasmic, snow gold, mermaid beam. och första bilder är utan blixt och andra med blixt. 
 
 
Nedan ser ni en liten mer helhetsbild på dem tagna med blixt.
 
här ovan ser vi bland annat högst upp den där som jag köpte i thailand, den mindre som är vänster om den fick jag i en glossybox och den är så fin! Längst ner åt höger har vi den kända mary loumanizer från thebalm och vänster om den en mindre ögonskugga också ifrån thailand.
 
Nu till lite swatches och jag har lånat min pojkväns systers barn Isabellas arm för att 1. det är lättare att ta kort på sånthär om man får använda båda sina händer till kameran och 2. hon har mycket mörkare hy och därför syns dessa highligter mycket bättre på henne än mig och framförallt i kameran!
 
Första bilden här nedan så tog vi utan blixt och i skuggan och här ser man inte att dem glittar sådär fint men man ser hur pigmenterade dessa alla är!
 
Bild nr 2 här nedan har vi tagit i solljuset utan blixt.
 
Här har vi 3st närbilder på dem och ser ni hur fint dessa är? Kan ni nu förstå mitt enorma behov och beroende att köpa dessa? Inte?? Den absoluta favoriten som syns på bilden (den ovanför där man ser alla) är den längst åt vänster och den kommer ifrån Inglot och heter: 01. Den andra som är så himla fin är nr 6 om man räknar från vänster och det är den minsta burken med lös highlighter som jag fick ifrån en glossybox en tid tillbaka.
 
 
Sen är ju dem två längst åt höger på denna bild ovan sjukt fina och det är som sagt dem ifrån makeup addiction cosmetics som heter från vänster: mermaid beam, snow gold.
 
Jag tog även en bild på min hy för att visa er mina mörkaste highlighters och den längst ner är den flytande, ovan har vi Inglots i färgen 01. nr 3 är ifrån urban decay och sista högst upp är den färgen orgasmic ifrån make up addiciton cosmetics.
 
Så vad tycker ni om min "lilla" samling? Jag kommer troligtvis ALDRIG sluta köpa highlighters och det kommer väl sluta i att jag får använda många många armar till swatches nästa gång vi gör en till kollektion hihi ;D Vilken gillar ni bäst? Är det någon av dessa färger ni vill veta mer om, färg/pris osv så kommentera bara!
 

Oxhälja, strumpor och langos.

:    ·  Vardag, Älskade dagar
Hej och godkväll kära ni. Söndagen börjar gå emot sitt slut och jag har precis gjort iordning ett väldigt spännande inlägg här på bloggen som kommer ut imorgon kl 9 så gå in och kika här då vettja!
 
Idag åkte vi till en stor marknad vid namnet oxhälja som vi besöker varje år. Jag älskar marknader och även om det finns så himla mycket skit som säljs så är det väldigt mysigt och gå runt och kika, äta något gott och kanske hitta något som man är ute efter. I vårat fall STRUMPOR!
 
Nu kanske ni tänker, vadå strumpor? åker ni dit för att handla strumpor? Jaa, det gör vi faktiskt haha (iallafall en av anledningarna). Det finns alltid ett eller flera stånd där som säljer vanliga ankelhöga strumpor där man får ta 14-15 par för 100 kronor och det är så himla smidigt tycker jag! Strumpor är liksom en sak som jag hatar att köpa annars men eftersom vi alltid köper 14 par en gång per år behöver jag liksom aldrig köpa några annars. Det är billigt och men får mycket för pengarna och det handlar som sagt egentligen inte om att strumpor skulle vara dyrt att köpa annars utan mer bara väldigt bekvämt att inte behöva handla mer under året haha.
 
Så det köpte vi, jag tog mest vita och några svarta då det brukar vara standardstrumpor liksom.
 
Det andra som är ett måste för mig när vi går på denna marknad är att köpa langos, och för er som aldrig ätit eller sett hur en langos ser ut så titta bilden nedanför.
 
DET ÄR SÅ GOTT! Jag vet inte varför jag tycker om det så mycket men mmm så gott. Den innehåller friterat bröd? gräddfil, vitlök, skinka, rödlök och ost. gott gott gott!
 
Dessutom köper vi alltid hem lite marknadsnougat ifrån ett stånd som heter tommy och ingalills karameller tror jag. Dem är bäst och har varit i flera år om ni frågar mig!
 
Snart blir det läggdags och sen väntar en ny jobbvecka! Imorgon jobbar jag endast morgonen och sen ska jag hem och tvätta och träna.
 
Hoppas ni haft en fin helg puss!

h&m.se - tipscollage

:    ·  Isabelle tipsar
Hej på er! Idag denna fina lördag tänkte jag ge er lite inspo och tips ifrån h&ms hemsida med lite inredning som de säljer. Alla dessa saker har jag satt ihop till 3 collage och detta är saker jag hittat på deras hemsida som jag själv tycker är väldigt fint och saker som jag gärna skulle vilja placera här i vår fina lägenhet hihi.
 
Nr 1 HÄR1// Nr 2 HÄR2 // Nr 3 R3 // Nr 4 HÄR4
Nr 1 HÄR5 // Nr 2 6 // Nr 3 7 // Nr 4 HÄR8 // Nr 5 Hr5
Nr 1 HÄR // Nr 2 HÄR // Nr 3 HÄR // Nr 4 HÄR // Nr 5 HÄR
 
 
Okej hittade detta och bara måste lägga in den här också just because I loooove pineapples!
 
RR Love love love!
 
Vi kan väl alla sammanfatta att jag är obsessed over ananas, guld och ljus, right? haha. Nej men jag älskar verkligen guld, inredning och sånt där! Vill verkligen ha allt och nu när jag satt och letade länkarna till bilderna så såg jag ännu mer som jag skulle vilja ha. Måste nog beställa något snarast!
 
Hoppas ni gillade och fick lite inspo? Vill ni att jag fortsätter med sånt här på lite olika sidor, kläder, saker osv?

Klar med andra delmomentet & cardio pass

:    ·  Träning/Inspo
hej och god fredag på er alla! Härligt att helgen är igång? Själv jobbar jag lååååångpass imorgon men jag är ändå glad över att helgen har kommit! Jobbade bara några få timmar i morse och sen åkte jag hem för att sova i två timmar. Så trött haha. Tog mig iväg till gymmet runt kl 1 och körde ett riktigt riktigt tufft cardiopass. 
 
Mitt pass bestod av: 15min rodd och sen 40min hiit på springbandet. Jag kan erkänna att jag höll på att ge upp några gånger på bandet för att det var så jädrans jobbigt och så svettigt och åh fy tusan men jag gav inte upp utan tog mig igenom passet och när jag var färdig sprutade svetten om mig och jag hade bränt 560 kalorier och det är inte fy skam!
 
(bild ifrån löpbandet)
 
 
Jag är så glad att jag körde detta pass och så är jag även stolt över mig själv att jag idag körde sista 15 minuterna på rodden för att klara av det andra delmomentet i icaklassikern. Jag har ju pratat om det förut på bloggen och på söndag den 4e är det andra delmomentet slut som innebar vansbrosimmningen och i mitt fall valde jag att köra rodd på gymmet. Man skulle ta sig igenom 3000 meter och för att räkna via rodd så var varje 15 minuter 250 meter. det innebär att jag lagt ner 3 hela timmar på rodden. Nu i efterhand förstår jag inte hur fan jag orkat för det har varit en kamp varje gång men jag har ju som sagt kört 15 till 30min rodd de gångerna jag kört så jag har ju delat upp det.
 
Dessvärre missförstod jag ju denna rodd ganska länge innan för man hade 6 veckor på sig att göra detta och jag kanske började köra igång efter 2 veckor in i delmomentet. Sen första gången så körde jag 15 min och på rodden stod de att jag då kört 2500meter så jag tänkte "nemen oj, nu är jag ju typ klar med det hela redan" sen gick det en vecka innan jag gick in på hemsidan och det var då jag såg att man inte kan räkna via rodden utan man får köra 15 och varje 15min är 250meter så då fick jag lite smått paniiiiik. Så de senaste 3 veckorna har jag kämpat på med rodden varje gång jag varit på gymmet och nu är jag äntligen klaaaar!!
 
 
Nästa delmoment blir lidinöloppet vilket innebär löpning 30 km. men det börjar först 24e oktober så tagga! Är någon av er med i icaklassikern och isåfall hur har det gått för er?
 
 
Imorgon efter jobbet ska vi dessutom till oxhälja. Det är en stor marknad nära vår stad och det ska bli riktigt mysigt. Älskar att strosa runt på marknader. Köpa langos och bara kika runt!
 
Ha en superfin helg nu!