Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

abs-tuesday

:    ·  Allmänt
imorse gick jag iväg till gymmet igen och körde magövningar. det gick helt okej men känner i efterhand att jag nog kunnat ge lite mer på träningen men eftersom jag haft så jädra ont i magen de senaste dagarna så är det svårt att köra på hårt liksom..

sitter på jobbet och börjar typ nu och kör kväll i vanlig ordning.



träningsizza



vardagsizza

150 års kalas-fin

:    ·  Izzas sminkningar/Marykay, Älskade dagar
I lördags så var det dags at fira mamma och med hennes två kompisar som snart fyller 50 år allihoppa. Det var en riktigt stor fest med mycket god mat, skratt, liveband som spelade och mycket dans som avslutades på krogen med min syster och hennes kompis. Hade super trevligt och eftersom det var en stor dag så la jag ner lite extra krut på sminkningen kläderna och håret. färgade även min utväxt och det är så sjukt vilken skillnad det blir på mitt hår bara av att färga utväxten alltså. älskar det! Här kommer några facelook osv.
 
 
 
I nästa inlägg får ni 3 st närbilder på sminkningen då det blir för mycket i denna haha. egopic överallt liksom.
 
 
_________________________________________________________________
 
Idag är det måndag och min förkylning har stannat. blir inte sämre men heller inte riktigt bra ännu men denna vecka jobbar jag bara 5h/pass och kväll så börjar 15.15 varje dag nu så jag bestämde mig för at gå iväg till gymmet idag ändå. Började ganska lugnt då jag också har så himla ont i magen men det gick bra och ett bra börjar-pass igen efter två veckors vila. Körde endast kondition med cykel,bandet och crosstrainern. Känns skönt!
Hoppas ni får en bra vecka. Puss

Mina favvo youtube-kanaler

:    ·  Isabelle tipsar

Hej hej. klockan är strax kvart i 2 och jag har bara legat i soffan sedan jag gick upp. har ont i huvudet och är seg men vad blir man inte när man inte gör något haha. Så jag ska tipsa er om mina favorit youtubekanaler som jag på senare tid börjat titta väldigt väldigt mycket på och är helt fast. Sitter faktiskt nu och letar nya och kan säga redan nu att jag funnit några mer guldkorn som jag kan kika på när jag har tråkigt eller vill lära mig mer.


Jaa, ni undrar säker vad jag sitter och kollar på hela tiden, jag har ju ett större intresse för smink och har därför funnit några olika personer, både svenska och utländska personer som delar med sig av olika tutorials, smink tips, och bara ger mig glädje helt enkelt så här kommer första personen.

Den första jag hittade faktiskt var Lauren Curtis. Hon kommer från Australien och är en sjukt snygg och rolig tjej som delar med sig om allt som handlar om smink and beauty. Det jag gillar mest med henne är hur hon berättar saker, hon är liksom rolig men ändå koncentrerad och duktig på det hon gör. De videogenre som jag gillar mest med henne är nog hennes tutorials och first impressions videos.

Den andra och nog min absoluta favorit är Therese Lindgren. Hon är en svensk tjej som kommer ifrån Stockholm och hon är den absolut skönaste och mysigaste människa jag sett på youtube. Hon är liksom helt egen och det älskar jag, Så varm och rolig liksom. Hon pratar också mycket om beauty and makeup men det som är bra med henne är att hon verkligen bjuder på sig själv jämt också vilket ni kan se i videon också. Det jag gillar mest med denna youtube kanal är att hon gör många budget sminkningar, mycket mycket tips på vart man hittar allt, roliga och nya smink och klädsidor men även hennes "Tjejsnack videos" Dem är grymma och personliga vilket är helt awesome. 

Och den sista jag kommer tipsa om är sålart Linda Hallberg. Den svenska makeup artisten som både har blogg och gör videos på youtube för bangerhead.se Hon är också mysig och har en sååån skön dialekt så det skriker om. Jag kollar dock mest på hennes blogg men där länkar hon även sina videos som hon gör med bangerhead och dem är sköna och roliga också. Det som jag gillar mest med henne är hur allt ser så lätt ut, sen att hon har världens bästa makeup ansikte om ni förstår vad jag menar, det är ju en annan femma hihi men man får liksom tips. och på bloggen går hon alltid ut med dem senaste makeup och beauty sakerna så det är också kul. www.lindahallberg.se

Rastlöshet.

:    ·  Träning/Inspo, Vardag
Hej hopp fredag. Sjukling har jag blivit igen.  Har ju haft feber fram och tillbaka i snart två veckor och igår när jag ändå bestämde mig för att gå till jobbet så var jag varm hela dagen och på kvällen så gick jag hem så jag tog igenom nästan en hel dag vilket jag är glad över att jag gjorde men idag så är jag sjukanmäld sista dagen innan ledig helg tyvärr.
 
 
Dock bara HOPPAS HOPPAS jag att jag är frisk tills imorgon då min mamma har kalas för att hon fyller 50 år.
 
Jo. Jag är inte van vid att ha feber och sånt utan jag burkar ju alltid få vara hemma ifrån jobbet när jag har migrän så detta är ganska nytt för mig haha, och eftersom man har feber, hostar osv så kan man ju inte gymma och jag är verkligen sp jädra rastlös när det gäller att inte få gå till gymmet. Åh jag bara längtar dit alltså!
 
 
Tvä bilder ifrån den sista gången jag var på gymmet. detta var förra måndagen.
 
Känner verkligen att jag måste bli bra tills nästa vecka så att jag kan jobba normalt. träna och vara glad helt enkelt! Antar att det blir såhär när det börjar bli kallt ute osv. Men även för att vi är så otroligt många på mitt jobb. Det är mycket bakterier överallt, vi byter platser på jobbet hela tiden då vi inte har bestämda platser så om någon i vår grupp blir sjuk då är det typ kört haha.
 
 
__________________________________________________________
 
Vart jobbar du? - anonym
 
Jag jobbar på Tele2s kundtjänst. Så enkelt förkortat, jag sitter och tar telefon och svarar på frågor som har med bredbandstelefoni,tv och bredband via fiber och kabelbb att göra. Det är verkligen allt mellan himmel och jord när det kommer till dessa 3 tjänster och sitter även på supporten för tv.
 
Så där vet ni :)
 
 
Hoppas ni får en bra fredag och helg. sitter och äter soppa för att bli balanserad i kroppen hihi. Pussss

Healthy chicken pie - Recipe

:    ·  Isabelle tipsar, Mat och gottigheter
I fredags när jag var ledig så gjorde jag en nyttig kycklingpaj som jag nu vil dela med mig utav till er. Den var verkligen jättegod!
 
Pajdeg:
 
  • 1-1,5 dl fullkorns vetemjöl
  • 1-1.5 dl grahamsmjöl
  • 2.5-3 dl kesella naturell 10%fett.
  • 2 msk margarin
Fyllning:
 
  • 3 kycklingfiléer (beror på hur mycket proppat med kyckling du vill ha hehe)
  • 200g färsk eller tinad broccoli (hade dock inte i det eftersom David inte gillar det hihi)
  • 1röd och 0.5 gul paprika (hade bara en röd spetspaprika i)
  • 1 gul lök
Äggstanning:
 
  • 3 ägg
  • 1 dl valfri mjölk. hade mellanmjölk i
  • 1 dl kesella naturell 10% fett
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • En svätt sriracha sauce eller sambal oelek. (hade sriracha, och ta i så mycket som du vill ha styrka på maten
  • salt och peppar
Gör såhär:
 
Pajdegen: Blanda mjölsorterna och tillsätt sedan kesellan och margarin. Arbeta ihop och tryck ut i en bröad pajform. Nagga pajen med gaffel i botten. För att få smak på det hela häller jag på lite olivolja i skalet och kryddar med kryddan vitlök/örter. Förgrädda pajskalet i 10-15min i mitten av ugnen på 200grader.
 
Fyllningen: skär kycklingfiléerna i små bitar och stek dem i lite rapsolja. krydda med dina favoritkryddor. Jag tog lite chilipulver, salt peppar. Hacka löken i småbitar och hacka paprikan i önskade storlekar och fräs det med kycklingen på slutet. Och om ni vill ha broccoli, koka den eller om den är färsk skär den bara och sedan häller ni allt gottit i det förgräddade pajskalet med kyckling,paprika och lök.
 
Äggstanningen: Vispa ihop ägg, mjölk och kesellan och pressa i vitlöken. Ha i sriracha såsen eller sambal oelek. Och krydda med salt och peppar.
 
Slutligen häll allt över fyllningen i pajen och grädda i ca 30min på 200grader. Pajen är färdig när äggstanninen är i fast form.
 
Skär upp och ät med en klick av din favorit cremé fraiche. Jag tog en ny som heter 5 citron eller något. passas suuuuuuperbra till kyckling och paj alltså.
 
 
 
Vacker att se på och ingen tvekan om att den var god att äta också.

Onsdagens ledighet = Lyxfrulle

:    ·  Mat och gottigheter, Älskade dagar
Hej hej! Onsdag idag och denna vecka är en riktig monstervecka med jobbet må jag säga. Jobbade ju helgen samt mån,tis,tors,fredag. 9.25h/Pass. Det är riktigt tufft tycker jag. Visst "vanliga" människor gör väl 8h/dag men eftersom jag jobba 75% så känns det tufft haha. Men jag klarar det också! :D
 
 
Idag är jag ledig och jag som hade tänkt att äntligen få gymma nu när jag inte gjort de på typ 10 dagar men nej.. Är inte frisk än och har feber på nätterna/morgonen och har haft det i några dagar nu. Det suger verkligen, speciellt när man ska upp och jobba då man vet att febern försvinner på dagen men inte på morgonen när man ska upp och åka till jobbet.
 
Så eftersom jag inte kan gymma idag heller och inte på resten av veckan eftersom jag jobbar som jag gör så känns det väldigt jobbigt. Ja menar jag hade ju fått en ett så bra flow i träningen och det började synas lite resultat men nu får man liksom börja om på ruta ett igen efter att jag varit sjuk, men nästa vecka jobbar jag endast 5h pass så då kan jag gymma varje dag (om jag är frisk vill säga) Så då får vi börja om igen I guess..
 
Låg kvar i sängen till halv 12 vilket var så skönt. gick upp och gjorde en stor bananpannkaka som faktiskt var riktigt god, toppad med jordgubbskvarg,kokos och några jordgubbar. Sedan två mackor bredvid. Riktig lyxfrulle om ni frågar mig hihi.
 
 
 
Gott va? :D I bananpannkakan hade jag 2 ägg, en banan, lite salt. Mixa ihop allt och stek i en klick smör eller kokosolja. (hade även i en skopa med chokladprotein)
 
Ska gå och kolla om det finns tvätt tid idag och ska också laga red curry kyckling gryta idag tänkte jag. Om jag orkar vill säga. Ja menar, klockan är redan 1 liksom och jag har inte gjort ett skit haha.
 
Hoppas ni får en bra eftermiddag/kväll. pusss

Bake a birthday-cake

:    ·  Mat och gottigheter
I tisdags när jag slutade jobbet tidigare bestämde jag mig för att baka en kladdkaka som en födelsedagstårta till mig kusin som fyllt 3 år.
 
Jag har alltid så svårt för att köpa presenter då jag oftast inte hittar något som tilltalar mig så mycket så varför inte göra något helt personligt och roligt som att baka en födelsedagstårta. Jag och david har gjort det några gånger förut till både hans familj, min familj och nu min kusin. Det är roligt och är personligt!
 
Hon fick en god kladdkaka med chokladtäcke och nonstop som var format till en 3a eftersom hon fyllde 3 år. Måste också tillägga att den var supergod hihi.
 
 
 
 
 
 
 
Om ni vill ha receptet så skriv bara. Det må vara den godaste kladdkaka jag gjort faktiskt då den är så mycket onyttigare än vanlig haha ;)
 
 
 
 
Fick inte så många bilder dock men här har ni några få på tokfia och min fina fina mormor samt supergod smörgåstårta!
 
____________________________________________
 
Sitter just nu och väntar på att älskling ska komma hem så att vi kan åka och kolla till min lilla katt då mamma och pappa inte är hemma så vi tar hand om han. Har precis tagit ut en kycklingpaj som jag gjort och det ska bli riktigt gott att äta. Den är snäppet nyttigare än vanliga pajer då jag gjorde på fullkornsmjöl och sånt samt kvarg osv.
 
Är ledig idag eftersom jag jobbar hela helgen så det var skönt att få sova ut idag igen fast känna att jag inte behöver hålla mig till någon tid så som de andra dagarna. Låg kvar i sängen till 11 till o med. Dock mår jag inte bättre idag av förkylningen och har även dum huvudvärk då jag är så stel i nacken..
 
Denna helg blir det jobb och mys på bio med mitt hjärta så det ska bli roligt. Älskar verkligen han! Saknar han lite för mycket när jag jobbar och även när han jobbar haha. Är ganska davidsjuk!
 
Hoppas ni får en trevlig helg allesamman! Pusss
 

Yesterdays makeup

:    ·  Izzas sminkningar/Marykay
Hej på er! Här kommer gårdagens makeup som jag gjorde lite lätt eftersom jag började jobba sent igår.
 
 
 
 
 
Använde min fina trio skugga ifrån marykay som jag visar er förut. dem är allt bra dem alltså!
 

_____________________________________________________
 
För övrigt så har jag blivit sjuk så förstår egentligen inte ens varför jag försökte sminka mig igår haha, om ni kollar noga så kan man se att jag är svullen i ögonen och ansiktet samt att jag är blankare, men det kanske bara är jag som märker det haha.
 
Tror till och med att jag hade feber inatt och även i förrigår natt.. Hostar och är tjock i huvudet liksom. Känns jobbigt nu när jag ska jobba helg men om jag blir sämre så går det ju inte. Ska iallafall försöka ta mig till jobbet idag eftersom jag är ledig imorgon så förhoppningsvis klarar jag denna dag också.
 
Sitter och kollar på en halvbra film och har käkat frukost och idag fick jag äntligen sova ut tills alarmet ringde så det var skönt! Vaknade 10 och log kvar i sängen en halvtimme. Ska strax fixa mig lite och äta lite soppa till lunch.
 
Det enda jag saknar nu är att inte kunna gymma och när jag blir sjuk så tycker jag så synd om mig själv så då vill jag bara äta onyttigt hela tiden haha. Visst låter det sjukt men det är liksom så himla gott! igår åt vi bk.
 
Ha en bra dag alla! Pusss

dumma tisdag.

:    ·  Allmänt


My feelings right now...


verkligen ingen bra dag om jag får säga det. har sovit jätte dåligt inatt då jag nog faktiskt haft feber. har frusit och svettats samtidigt och imorse kände jag mig gråtfärdig när jag vaknade. gick upp. satte upp håret och la mig igen. gick sedan 10 min innan jag skulle cykla och borstade tänderna och tog på mig mjukiskläder. sitter nu här på jobbet och är helt blank i ansiktet. jag vill inte bli sjuk nu.. det var ju de jag sa.. denna vecka som skulle bli så bra ju!

det blev verkligen inte bättre av att få sitt schema för oktober heller. jobb 3 av 4 helger. det tycker inte jag är okej att ge! men hoppas de kunde ändra för det känns verkligen inte snällt gjort. visst kan jag förstå att få 2 helger för de har jag fått förut men 3!?? jaja..

idag är verkligen en sån här dag då jag bara vill gömma mig alltså. usch och fy!

Jag saknar dig Göteborg.

:    ·  Älskade dagar
Åh. sitter och tänker på alla härliga stunder jag och min andra hälft haft varje gång vi åkt till göteborg. Älskar verkligen den staden, människorna, davids syster, davids systerbarn, liseberg, sommardagar, Davids systers thaimat. Bara älskar det!
 
Nu var det ett tag sen vi var nere sist, vi åkte dit den 7 juli senast på vår semester så vill tillbaka dit ganska snart. Lilla lukas bara växer och växter (och till er som inte vet vem lukas är davids systers bebis)
 
En bild på mig på saknade Moon thai kitchen där thaimaten är godare än någonsin!
 
 
Kommer lägga upp fler bilder ifrån vår senaste visit men det får bli senare. puss

Motivation to thailand

:    ·  Träning/Inspo
Ska strax kila iväg till gymmet. sitter och kollar underbara bilder på weheartit. ÄLSKAR DEN HEMSIDAN om man vill finna lite fitspo och inspo helt enkelt eller bara söta bilder!
 
Tog fram några bilder som får mig att känna att jag vill ge järnet tills vi åker till thailand
 
 
Jag vet inte varför jag gillar dem men dem får mig att vilja bli fittare inför vår resa till thailand i slutet på dec-jan liksom. vem vill inte kunna stå på stranden med den magen? Haha. Sen är det ju inte meningen att jag ska sträva till just dem här bildern, nej nej för det vet jag att det aldrig går eftersom man har olika kroppar osv men det är iallafall en motivation för mig att kanske tänka lite längre innan jag stoppar i mig dem där chipsen eller den där goda chokladkakan. Håller ni inte med mig? att ibland är det skönt att få bli inspirerad av andra. Men vissa dagar kan det också slå tvärt om, att man verkligen inte vill se såna här bilder kommer också. jag vet iallafall de dagarna när jag bara vill vara hemma, sitta i soffan och äta upp hela vårt skafferi. då vill man verkligen inte se såna här bilder, för mig blir dem då negativa och gör att jag får dålig självkänsla och att jag är ful osv men idag är en dag då jag blir glad och motiverad av att se sånt här.
 

Så nu iväg till gymmet och köra ben/rumpa som jag inte gjort på lite mer än en vecka så det ska bli kul! Hoppas hoppas bara inte jag håller på att bli sjuk så som david varit i några dagar nu för börjar hosta mer och mer faktiskt vilket inte känns så lovande när jag är så peppad denna vecka på att träna hårt! peppar peppar...

Pannkaka - När helgen är som bäst.

:    ·  Mat och gottigheter, Vardag
I helgen så vaknade vi utav oss själva vilket var så skönt. ingen klocka som ringde och man kunde ligga kvar så länge man ville. Vi gick upp efter ett tag och åt soppa till frulle, senare på dagen gjorde jag pannkakor och dessa pannkakor var de godaste jag gjort iallafall. Jag är ju inte så duktig på att få till dessa saker och jag får aldrig bra färg heller men det gick super! Så här kommer 3 pannkakebilder
 
 
 
Vackert var de också.
 
 
_______________________________________________________
 
Måndag. Ny vecka och nya tag. Jobbar 07.30-12.30 mån-tis och kvällspass ons-tors. Ledig fredag och jobb både lör och sön. oj oj vilken vecka.. Tuffast blir nog helgen som vanligt men det ska allt gå. Har tänkt att köra hårt på gymmet hela veckan vilket ska bli kul!
 
Körde ju inte så bra förra veckan haha eftersom jag körde slut på mig själv söndagen innan på benen så kunde ju inte gå på två dagar typ. men denna vecka ger vi allt!
 
Hoppas ni får en trevlig och händelsefull vecka. Min kommer bestå av jobb,träning,mat,bigbrother,paradisehotel (om jag inte är för trött) , och sova. REPEAT
 
 

Hello my name is cookies and cream..

:    ·  Isabelle tipsar, Mat och gottigheter
 
 
Har ni smakat denna goding någon gång?
 
Alltså HALLÅ!? Vart har du varit hela mitt liv haha. nej men vi såg denna i butiken när vi handlade förut och för det första, superfin förpackning. det kändes liksom lyxigt att öppna förpackningen och runt om stod det söta ord så som "nice to sweet you" osv osv. Tror dessa är ganska nya ifrån Lindt. och Lindt chokladkakor är ju kända för att vara riktigt riktigt goda och lyxiga. Har ätit flera andra sorter men dessa har jag aldrig sett.
 
 
 
Som jag sa. guldpapper, små meningar och till och med söta ord och hjärtan på själva bitarna, och innuti.... Som förpackningen lyder cookies and cream. Det finns ju fler smaker också och jag är sugen på att testa den med "cheesecake" smak och även den med "caramel brownie"
 
 
Och ja, jag som tränar så mycket osv men i ärlighetens namn är jag en riiiiktig godisgris och älskar choklad och allt som har o göra med sötsaker, chips osv.. haha. Men prova! Riktigt god:D
 
 
_____________________________________________
 
För övrigt sitter jag, david och davids pappa och kollar på valvakan, har hunnit laga lasagne, ätit, diskat, hänga upp tvätt och handlat nu ikväll och är ganska trött. Så förhoppningsvis kommer jag sova bra inatt och vakna pigg imorgon. hoppas det!
 
Ha det bra sötisar. puss

New in.

:    ·  New things
Hade totalt glömt visa er vad jag köpte för smått och gott för några veckor sedan..
 
 
 
Köpte 3 par trosor samt två nagellack i grymt snygga färger som passar till varandra, en vässare för mina sminkpennor och en nagelfil som för övrigt var asdålig så den gick ju inte ens att använda på något sätt på naglarna haha.
 
Nagellacken var så himla fina tillsammans så här kommer en bild på hur jag målade. (och ja jag vet att mina naglar är förskräckliga, fula och korta men kollar man på den nu efter att ha börjat måla dem nu igen så har jag fått ganska långa fina naglar vilket är kul)
 
 
 
 
 

Samlar energi..

:    ·  Allmänt
..försöker samla iallafall haha. körde ett stenhårt pass på gymmet i söndags med andra övningar än vad jag är van vid på benen. det gjorde sitt kan jag säga.. har haft så ont i mina ben i 2 dagar så att jag knappt kunnat gå. sovit dåligt då jag vaknat av och inte vetat hur jag ska ligga med mina ben liksom..


först idag känns allt bättre och jag kan gå ganska normalt igen haha och aldrig aldrig vill jag få så ont igen alltså haha..

ska troligtvis ta mig iväg till gymmet ikväll för att köra ett överkroppspass och hoppas hoppas på att inte få huvudvärk som jag också haft sedan i söndags.



varför går helger så fort?

:    ·  Allmänt
alltså. jag känner mig inte utvilad för fem öre till en full arbetsvecka.. helgen går för fort tycker jag och till veckan blir det långa pass från 9-18 varje dag. känns tufft men de ska jag väl klara av:)

klockan är ca 2 och vi ska ta oss ner till gymmet för ett ben/rump pass jag och david. senare blir det min favvomat, kålpudding och ikväll ska vi städa och tvätta. typisk söndag helt enkelt.

för övrigt i helgen så var vi på marknad igår och där köpte jag både nya sportstrumpor och vanliga ankel strumpor samt olika korvar haha och det som är ett måste på marknad, langos och majkolv! så jädra gott!!



igårkväll fiskade vi även för att avrunda en lugn helg innan söndagen. vi kollade även på film igår kväll. en lugn helg med andra ord vilket var skönt!

äntligen fredaaaaaaaag!

:    ·  Allmänt
som jag längtat! har varit duktig hela veckan med att gå till gymmet på morgonen inna köra kvällspass på jobbet men idag så kände jag att jag tar en vilodag. dock har jag vaknat upp så fruktansvärt stel i min nacke och axlar alla dagar så ber verkligen för att inte få ont i huvudet nu idag bara för att jag inte gick och träna.

och för er som inte känner mig så har jag problem med huvudvärk ganska ofta. och den brukar komma de dagar jag har ledigt från jobbet och de dagar jag inte tränar när den är påväg osv osv.. det suger för ibland vill man bara ta det lugnt också!

och eftersom det är fredag så ska jag baka muffins! är så sugen på det men vi får se vilken typ av dem jag gör. kanske borde hitta ett recept som är nyttigt för en gångs skull haha!







tre ego på mig ifrån i måndags tror jag.

ikväll gör jag ett till kvällspass och sedan är det heeeeeeelg!! ska bli skönt att ha en helg med bara david.

skimmrig brun sotning

:    ·  Izzas sminkningar/Marykay
För någon helg sen gjorde jag en snygg skimmrande brun sotning med några av mina nya ögonskuggor och ögonpennor ifrån Marykay. Tyvärr blev bilderna bara sådär då det är så svårt att fota det jag ser i verkligheten men här har ni några få bilder på makeupen.
 
 
 
 
 

Och om någon är intresserad av vilka produkter jag använde så kommentera så kan jag göra ett inlägg om det också.
 
 

ett jävla spring pass.

:    ·  Träning/Inspo
herregud. jag övervann mitt svaga psyke på bandet idag och det känns så jävla bra! körde ett cardiopass idag med hög puls på spring bandet. hiit kallas det. man höjer och sänker pulsen hela tiden för att få bäst fettförbränning helt enkelt. följde denna mall
svettig och såååå glad! brände mycket och svetten sprutade ärligt talat haha. men det här är inget som jag kan göra mer än en gång i veckan tror jag för det var verkligen så himla jobbigt. har duschat fixat mig och ätit god sallad med kassler. nu ska jag diska och sen iväg till jobbet för ännu ett kvällspass. är trött som tusan och vill egentligen sova nu men de får vänta tills ikväll helt enkelt haha. puss

första september

:    ·  Träning/Inspo
idag är det första september och det går mot kallare tider vilket jag inte gillar för fem öre. visst de är mysigt att tända ljus. hha snygga stickade tröjor och stövlar, men vad mer haha? nää längtar endast till dec då vi åker till thailand och är borta hela januari! ska bli så skönt!
kickade igång denna månad med ett hårt cardio pass som bestod att jag skulle bränna minst 200kal på varje sak jag gjorde. började med cykel sen crosstrainer och sist springbandet. åh så skönt!
blev ca 20-22min på varje.
denna vecka jobb 15-20 så inte många timmar men det känns skönt! är trött efter helgens hel jobb också. bara att när jag jobbar kvällar blir jag så davidsjuk. eftersom vi går om varandra rätt mycket vilket suger. men men.. vi tar igen det i thailand ;) pussssss