Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

sista gympasset innan semester

:    ·  Träning/Inspo, Vardag
Hej! Onsdag eftermiddag och jag har precis kört mitt troligtvis sista gympass innan avresa! Vi reser på lördag men är inte så säker på om jag hinner träna något mer då jag jobbar både imorgon och på långfredagen och sen ska vi äta middag och träffa lite familj innan vi åker. Haha de låter som om vi ska vara borta länge men det är ju några veckor iallafall. Kan fortfarande inte förklara för er med ord hur underbart det känns! 





Ikväll måste jag sova tidigt då jag ska upp väldigt tidigt.. men det ska jag nog klara av med lite Celsius hehe. Ska gå ner och köpa nån kvällsmat snart och bara chilla nu innan sovdags. När jag kom hem så städade jag lite här hemma eftersom jag vill att det ska vara nystädat när vi åker så nu är det bara packning och dammsuga som är kvar sen är vi ready to go!

Puss. 

Resfeber

:    ·  Allmänt
Hej på er. Idag är det tisdag och nu är det bara några få dagar kvar tills vi åker. Rättare sagt 4 dagar!! Jag har svårt att sova på kvällarna och jag tror minsann att jag fått resfeber. Är så himla löjlig med sånthär men jag kan liksom inte förstå att denhär veckan så är jag i Thailand. Det är en sån sjuk tanke fast egentligen är det bara en semester. Det är jag som är duktig på att överhypa saker och ting men jag tycker faktiskt att det är en stor grej. Att man sparar pengar och får åka iväg i 3 veckor är STORT! Speciellt när man får åka till det landet som man verkligen älskar.
 
Det ska bli sååå skönt!! Förra veckan på jobbet blev riktigt tufft men ändå roligt men är typ fortfarande sliten från den veckan haha men då känns det typ ännu bättre att vi snart ska iväg. Nu ska jag bara ta mig igenom 3 till jobbpass och att jobba under påskveckan i en butik det är stressigt... plus att vi kör lite nattjobb i slutet av veckan, tjohoo haha..
 
Just nu sitter jag i soffan och inväntar min bästis då vi ska dra till gymmet och kötta. Igår körde vi benpass och det gick väldigt bra. Idag tänkte jag nog köra rygg, lite mage och cardio! Jag har tyvärr lagt ner min diet då jag just nu är inne i en period då jag är sugen på precis allt.. Det suger för hade verkligen hoppats på att jag kunde hålla dieten helt strikt nu de två sista veckorna (nu är det ju bara några dagar kvar) men nej, jag har inte klarat det utan ätit godis typ varje dag.Fasen också! Men jag ska inte trycka ner mig själv för jag har kommit sjukt långt med min kropp. Det som är så himla synd är att jag är nog lite "instagram skadad" och med det menar jag att jag har en bild i huvudet på hur man skulle vilja se ut men man inser att det kommer aldrig gå vilket fall.
 
När man skrollar igenom instagram ser man ju gyllenbruna kroppar med både stora bröst och rumpa, magrutor och en tjej som står där med sin jävla glass i handen och håret i vinden. REALITY: hon äter säkert inte dendär glassen.. Bilden är nog hälften photoshoppad, och ja ni förstår nog.
 
Jag är trött på att inte ha en klar självbild och därför bestämmer jag nu att jag är bra som jag är. Det jag har åstakommit på dessa måndager tycker jag duger helt klart! Så jag ska vara stolt över mig själv och sträcka på mig. Nu kommer jag thailand! Bjud mig på massa drinkar, god mat och 500st seven eleven toast! PUSS!
 
 
 

Köp inför Thailand

:    ·  New things
Hej på er och god eftermiddag! Jag sitter här i soffan och har tappat livslusten för en svänga. Usch vad hemskt det lät men var nyss på gymmet och försökte köra ett någorlunda bra gympass men att träna med mensvärk och dessutom köra cardio på det var BLÄ! fy tusan så jobbigt så efter ca 50min gav jag upp men hade ändå åstakommit 30min på crosstrainer, 5min rodd och 10min cykel så det är ju absolut inte fy skam men ändå. Vill bara sitta här i soffan resten av dagen och äta chips och choklad...
 
Är också så himla slut i både kropp och huvud efter dessa dagar på jobbet. Även om jag bara jobbar 5-6 timmar så känns det som om jag varje dag har dragit av ett 12 timmaspass haha. Vi har nämligen superbilligt lösviktsgodis denna vecka på jobbet och jag som är ansvarig för just det området får verkligen jobba röven av mig haha. Det är såklart väldigt kul att få kötta så mycket som jag gör under dessa dagar man med lite sömn varje natt och mycket håll igång gör mig inte bra känner jag hehe. Men nu är det endast 10 dagar kvar tills vi åker på vår välförtjänta semester och det ska bli så himla kul!
 
I helgen så var vi i Karlstad där vi letade efter lite saker som behövs till thailand så tänkte visa er vad jag köpte här nedan.
 
 
 
 
Ett par nya Nike air i sneakers form som jag verkligen tycker om. Tror dock inte jag kommer ta med dem till thailand för vill inte att dem ska bli smutsiga på en gång men nu till sommaren kommer dem användas flitigt.
 
Köpte ett croppat linne ifrån Puma med Kenzas kollektion. Så jädra snyggt och jag hittade även en superfin hoodie men den här var mer relevant till thai eftersom det kommer vara supervarmt där.
 
Slutligen köpte jag 3st baskläder på h&m. En luftig t-shirt, ett vitt linne och ett par träningsshorts.
 
Jag var ute efter jeansshorts för har insett att jag endast har ett par hemma som inte går att stänga knappen på för att dem är för små egentligen och sen ett par som är såå stora att de ser ut som jag har en blöjröv typ men inte i en enda butik fanns det jeansshorts.. Det är ju absolut inte säsong för det så förstod att jag inte skulle hitta några så funderar på att beställa hem 2st ikväll och prova och hoppas att dem passar..
 
Vi ska även köpa en ryggsäck som vi kan ha som handbaggage också och sen lite sånt där nödvändigt som medicin, resorb, solskyddsfaktor osv sen är vi redy to go!
 
nää nu får vi hoppas att min energi kommer tillbaka tills imorgon!
 

Sudio TRE

:    ·  Mat och gottigheter, New things
Godmorgon! I natt har jag sovit närmare 10 timmar och det var välbehövligt kan jag lova. Gick upp för en timma sen och är nu på språng mot gymmet. Känner mig lite snurrig och slö men det har nog med att göra att kroppen inte är van att sova så länge hehe.

Ska köra axlar, rygg och cardio och äntligen får jag testa mina nya hörlurar som jag fick i present av mamma och pappa förra veckan. En tidig födelsedagspresent.

Det var som rubriken lyder ett par trådlösa hörlurar ifrån sudio och dem heter TRE .

Ett par vita med gulddetaljer. Så snygga och jag använde dem lite igår när jag var ute och gick och de som är så bra med dem är att 1: dem är trådlösa vilket jag älskar!! Slippa krångla med den där jäkla sladden som ska hänga överallt. 2: när man lyssnar på musik fångar den upp många ljud i musiken så att man hör den mer detaljerat. 3: en sak som jag trodde jag inte skulle gilla var att de stod att man hör omgivningen runt omkring sig men jag uppskattar det ändå. Jag hör liksom musiken superbra men ändå kan jag höra om det kommer bilar osv vilket känns tryggt när man är ute och går. På gymmet spelar de ingen roll men ah, dem är verkligen grymma så rekommenderar dem absolut. Finns på olika hemsidor men deras riktiga hemsida är www.sudio.se



Åt dendär goda börsen nyss med nougat protein i. Mums!

Vårkänslor

:    ·  Vardag
Har väntat i vad som känns år!! Med att säga att idag, idag fick jag vårkänslor! Solen lyser och snön börjar smälta bort. Kan inte beskriva med ord hur lycklig jag känner mig. Är så trött på vintern, kylan och mörkret nu och det känns ännu bättre att när vi kommer hem från thailand är det helt vår och förhoppningsvis ingen snö kvar! Bara 16 dagar kvar nu yeyy!!

Vår nyss ute på en timmas pw och det var riktigt skönt. Har känt mig lite krasslig både igår och idag så igår tog jag vilodag ifrån gymmet men idag kände jag att jag var tvungen att röra på mig haha. 

Här nedan kommer lite bilder. Var även och hälsade på min lilla loppa 







Hoppas solen är här för att stanna ett tag nu!

fika lördag

Godkväll! Ligger här i soffan efter en toppendag. Familjen kom över på lite fika som jag bakat och fick prova min nya mobils kamera för första gången. Den är sååå bra!! Fixade mig lite extra så att jag kunde ta lite fina selfies och dem blev också bra med kameran må jag säga.








Bilderna förutom på mig är inte redigerade för fem öre och då ser man verkligen hur bra kameran är! Åh nu längtar jag ännu mer till thailand för att kunna ta fina bilder.

På kvällen kom våra fina vänner över och vi åt goda burgare och såg på mello. Super mysigt och jag tyckte verkligen att rätt låt vann även om jag hejade lite extra på renaidas låt, all the feels.

Imorgon blir det skön sovmorgon, tvätt och matlådefix inför veckan. Godnatt!




Räknar ner dagarna + ny mobil

:    ·  New things, Vardag
Hej på er! Fortfarande dålig update här på bloggen men jag har som sagt inget viktigt att skriva om. Jag räknar mest ner dagarna tills vi åker till Thailand och mina tankar går hela tiden till thailand thailand thailand haha. Gud ändå! Jag måste börja fokusera på nuet och inte flyga iväg sådär så fort man bokat in något längre fram.
 
Idag är det iallafall onsdag och det är idag 24 dagar kvar tills flyget tar oss till 35+ om inte ännu varmare! Jag är ledig idag så idag har jag fått sova ut, ätit godfrukost som bestod av riskakor, 2 ägg, kvarg och en iskall celsius mmm så gott! 
 
Jag har även varit på gymmet och körde armar, bröst, mage och avslutade med 30min löpning/gång på gåbandet. Det är även 3e gympasset för denhär veckan och jag känner mig stolt. På senaste tiden har jag typ bara fått in 2-3 gympass per vecka och innan så fick jag in 5 gympass varje vecka så det varierar sig stort måste jag säga men ska verkligen försöka kötta på nu sista veckorna i den mån jag orkar/kan. Kommer ha en del på jobbet nu innan vi åker så får iallafall försöka hålla min kost så mycket som möjligt!
 
 
 
Har också hunnit med att käka lunch som fick bli torsk med ris och lite cremé fraiche. Sen har jag diskat och städat toan. Skulle egentligen dammsuga och skura golv men hamnade i soffan och nu orkar jag inte resa mig upp haha! Får ta det någon annan dag.
 
ooh har dessutom beställt hem en ny mobil!! Jag är så exalterad och hoppas hoppas hoppas den hinner komma denhär veckan. Har beställt den nya Samsung galaxy s9 som man kunde förbeställa och den ska ha en GRYM kamera vilket jag alltid kollar först på när jag ska ha en ny mobil så det passar ju ypperligt nu när vi snart ska till Thai och jag vill kunna knäppa insane bilder på min mobil. Så förut idag beställde jag även hem ett tillfälligt mobilskal och skyddsglas till den för lär ju inte våga använda den om jag inte kan skydda den hehe.
 
Jag valde i en lilarosa färg som ni ser på bilden och nu får vi verkligen hoppas att den är så bra som det sägs. Har haft iphone nu i 2 år och jag är fruktansvärt trött på den då batteriet suger + att den dör när det är en gnutta kallt ute (vilket i sverige är mer än 6månader per år typ...) så bara att få en telefon som inte dör när det är kallt är ju ett STORT PLUS!
 
Ha en fortsatt fin dag!