Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

NYX - Control freak

:    ·  Isabelle tipsar, Izzas sminkningar/Marykay
Hej på er! Idag tänkte jag ge er en liten recension på en produkt jag beställde ifrån cocopanda.se för någon månad sen. Jag har använt den varenda gång jag sminkat mig och jag är helnöjd! Det är nämligen märket NYX med deras control freak eyebrow gel.
 
Det är en bryngel i genomskinlig färg som gör att ögonbrynen håller sig på plats hela dagen. Den kostade under 100 lappen på cocopanda.se men nu när jag gick in på deras hemsida kunde jag inte hitta den men letade upp och hittade den HÄR istället för 76kr men vanligvis 95kr.
 
Själva förpackningen är snygg och enkel och jag gillar att den är vit med svart text. När man ska applicera får man ut perfekt mängd av produkten på borsten så det blir inte för mycket på den och det är väldigt bra då jag hellre vill kunna bygga på med er än att det kommer ut för mycket på en gång. Det är även lätt att forma med den och JA ögonbrynen sitter på plats hela dagen. Den är också väldigt lätt så den tynger inte ner ögonbrynen på något sätt och den torkar snabbt, och även om den torkat så kan man forma den ändå lätt.
 
Jag rekomenderar verkligen denna produkt för att priset är grymt bra och den gör verkligen det den ska. Finns absolut inget att klaga på den. Det enda jag vill är att den ska finnas i andra färger. Så har ni ingen bryngel produkt hemma... köp köp köp! Ni kommer inte att ångra er.
 
 

Mumin muggar.

:    ·  Isabelle tipsar, New things
Visste ni att jag samlar på muminsaker? Nää det kanske är lite ovanligt då man för mestadels kollade på mumin avsnitt när man var liten då det gick på tv, men inte ja nej, eller jo jag kollade såklart på mumin när jag var liten meen jag fortsatte att tycka om dem och nu idag även om jag är vuxen så älskar jag att se deras avsnitt och jag har en liten samling av muminsaker, men det ni ska få se idag är alla muggar ifrån mumin som jag samlar på och jag hoppas jag snart har hela kollektionen. Vet några muggar som fattas, bland annat lilla my muggen som jag verkligen vill ha haha. Dem brukar finnas på lite olika ställen men maison via coop vet jag helt säkert att dem finns. Dem brukar kosta runt 249kr eller 199kr, lite olika!
 
 
 
Dessa är då alla mina muggar ifrån dem än så länge och jag har faktiskt bara köpt en av dessa själv. Resten har jag fått i present eller julklapp under ca 2 år eller så. Den senaste jag fick var på min födelsedag av mina kusiner och det var denna:
En gulfärgad där mumn fiskar, och polisen chillar i gräset osv. Så himla söt!
 
Dessa två under är mina favoriter, Jag älskar dem där två med kappsäcken tisslan och tosslan tror jag dem heter, men även den andra muggen åt höger, den har liksom harmoni i hela bilden.  Den är liksom glad!
 
Har ni också något ni samlar på eller tycker ni också om mumin? Jag kommer nog aldrig växa ifrån det hur gammal jag än blir ;D
 

Abs and banana pancakes

:    ·  Mat och gottigheter, Träning/Inspo
Godkväll! Har precis duschat och ska snart göra mig redo för att sova. Har varit trött precis hela dagen och trodde aldrig att jag skulle orka dra mig till gymmet men efter två goda mackor med brieost på och en celsius så var jag redo! Idag körde jag crosstrainer i 20 minuter och därefter lite olika övningar för magen. Allt som allt blev det en timme och ca 500 kalorier bränt så känner mig stolt efteråt! När jag kom hem gjorde jag banan pannkakor. Det är så himla gott och nyttigt dessutom, har ätit det till frukost två dagar nu med lite blåbärskvarg samt hallon så gjorde några till så jag har imorgon också. Tänkte ge er mitt recept på dem.
 
Dem är så enkla och göra och dem mättar väldigt bra samt att dem innehåller mycket proteiner som är väldigt bra att få i sig på morgonen när kroppen är väldigt låg på det på morgonen så här kommer det: 
 
Jag använde mig av två bananer, 4 stycken ägg, två skopor av ett choklad fudge proteinpulver (det går bra med vilket proteinpulver som helst och har du inget hemma kan du göra dessa utan det också) lite agave sirap för ännu mer sötma, och lite salt. 
 
Mixa ihop allt med en stavmixer eller något som får det till en smet. Värm stekpannan och stek plättarna i kokosolja. Jag brukar även strö över lite kokosflingor på ena sidan av plätten. Servera det hela med sånt du tycker är gott. Ena dagen tog jag lite nötter, lite jordnötsmör och blåbärskvarg och idag tog jag endast blåbärskvarg med hallon (frysta men färska är ännu bättre) 
 
Du står dig väldigt länge och du får i dig massa bra energier innan lunchen. Ni kanske tycker receptet är för mycket till en portion men jag äter inte allt på en gång utan gör detta och har till flera dagar. Äter kanskr tre plättar om gången med tillbehör. 
 
Hoppas ni gillat det. Godnatt! 

Lätt sotning på 5min.

:    ·  Isabelle tipsar, Izzas sminkningar/Marykay
Hej och godmorgon. Idag är det tisdag och det är alltid lika jobbigt att gå upp på tisdagar, och det blev ju inte bättre av att när alarmet ringde trodde jag det var helg så jag skulle först stänga av det och tänka ååh, så skönt att få somna om meen sen kom jag på att, nej det är ju bara tisdag. Upp och hoppa!
 
I fredags så gjorde jag en väldigt lätt sotning på ögat med endast två skuggor. Använde mig av Morphe Brushes palett och la först en ljusare skugga i globlinjen för att sedan ta en liten mörkare vid yttre globlinjen för att ge mer djup i det. La även samma skugga som jag använt mig av på ögonlocket på undre fransraden. Superlätt och gick på ynka 5 min.
 
 
 
 
Eftersom jag inte har så mycket tid på morgonen så hinner jag inte riktigt göra såna där riktiga sotningar men då passar ju detta utmärkt att bara ta på då och då för det gör stor skillnad än om du bara skulle ha mascara på ögonen. Det enda som är viktigt är att du jobbar försiktigt med penseln och suddar ut väldigt mycket så att det inte blir så skarpa linjer, och du kan absolut använda dig av vilka skuggor som helst.
Jag använde mig av första raden nummer två från vänster och tredje raden nummer två från vänster. Så en lite ljusare skimmrig och en matt mörkbrun skugga.
 
Hoppas ni får en bra dag!

You will always be my kitty

:    ·  New things, Träning/Inspo, Älskade dagar
Heej och godmiddag alla. En ny vecka! Skönt. Sitter på jobbet och har nyss ätit. 

I helgen så var vi i karlstad och inhandlade lite och på kvällen kollade vi på film med davids brorsor och deras flickvänner, jättemysigt! Igår åkte vi till örebro och jag inhandlade ett flak celsius äntligen!! Var även och gosade med min fina katt som bor hos mina föräldrar. Jaa jag har faktiskt en katt sen ca 10 år tillbaka vid namnet loppis! Han får bo hos mina föräldrar eftersom han är utekatt och vi bor i lägenhet. Men kolla så söt han är!

Min lilla gose. Även om han är ganska gammal så kommer han alltid vara min lilla kattunge.

Gjorde faktiskt ett relativt bra kap på willys igår. Betalade ca 400kr för flaket inklusive pant. Pluuus att man kunde välja till päron som är min favvis förutom cola såklart!

Hoppas ni får en toppenvecka kära ni!

April glossybox

:    ·  Isabelle tipsar, New things
Hej alla! Söndagen och helgen börjar lida mot sitt slut och jag funderar på att gå och lägga mig efter detta inlägg för har som vanligt den där jävla huvudvärken och känner att jag inte orkar vara vaken då.. Det är så sjukt konstigt för jag har tränat ganska så bra förra veckan, gått och lagt mig innan 10 på kvällen och gått upp i bra tid för att jobba samma tider hela veckan men ÄNDÅ har jag haft huvudvärk heeela veckan... Det känns rent ut sagt förjävligt när man gör allt "bra" men ändå blir straffad hela tiden som gör att jag inte kan leva normalt. Dumma fucking huvudvärk rent ut sagt!
 
Meeen, det var inte det jag skulle blogga om ikväll utan hämtade ut min glossybox igår så ni ska få se vad som fanns i den denna månad.
 
Denna gång var det ingen specialbox eller något liknande utan deras orginal rosa box som kom. Den innehåller det som står ovan, två prover ifrån RSFU, en fullsize duschgel ifrån Barnängen, ett prov ifrån Maybeauty face mask, ett nagellack ifrån Teez cosmetics också i fullsize och en läppenna ifrån Lord&Berry. (är osäker på om den är fullsize eller inte hehe)
 
Här ovan ser ni produkterna och det första jag la märke till var absolut barnängens duschgel och herreguuuud så vacker den var var det första jag tänkte på haha, men lukten var det heller inget fel på! Supergod så den ser jag fram emot att duscha med.
Glammig och snygg färg!
 
Det andra som jag sträckte mig efter var Teez cosmetics nagellack. Kunde inte hitta vad färgen heter men ni ser ju på bilden nedanför. Superfint verkligen så det ska jag måla på mina naglar imorgon tror jag!
Lite rosa beige med shimmer i sig
 
Och det sista jag blev intresserad av var Lord & Berry läppenna. En röd färg vid namnet "Kiss" En helt vanlig röd färg som var väldigt krämig när jag swatchade den på handen, har ännu inte testat den men den kommer nog vara superfin med mitt andra röda läppstift ifrån MUS.
 
Hur var denna boxen för denna månad? Jo jag tyckte om den, Det enda jag skulle kunna varit utan var väl dem där RFSU, har provat dem tidigare och anser mig inte i behov utav dem men nu när jag ändå har dem så kan man väl använda dem. Är väldigt nöjd över nagellack för det kan man andrig få för mycket uttav och duschtvålen som jag ännu inte sett ute i butik iallafall kommer säker vara superbra och tvål är ju något man alltid behöver ha.
 
 

Morphe brushes - smokey eye palette

:    ·  Isabelle tipsar, Izzas sminkningar/Marykay, New things
Heeeej och godkväll! Har ni en bra helg? Idag har vi tagit oss en liten trip till Karlstad där vi kollade lite i affärer och gick även på Ikea, käkade lunch där samt köpte hem lite saker. En matta dessutom som egentligen skulle vara i min walkin closet men passade bättre i vardagsrummet så vi får ge oss ut och leta efter en till någon annan gång. Men jag tänkte ge er en recension på min relativt nya palett ifrån Morphe brushes så vi sätter igång.
 
Såhär ser den ut och på bilden ser den inte så jättestor ut men tro mig det är den! Vanligt svart omslag med deras logga på. Innuti har den i locket en spegel och två st små penslar på sidan. (använder dock inte dem) Det enda minus med paletten är väl som ni ser på bilden i vänstra nedre hörnet, man ser fettfläckar på den direkt om man tagit i den men det gör egentligen inte så mycket. Den kostade runt 249kr på craycray.se
 
Såhär ser den ut inuti. Den har 35 stycken skuggor, både skimriga och matta. 14 stycken matta och resten skimriga om jag inte sett helt fel.
 
Översta bilden är tagen utan blixt lite närmare på den men det är så svårt att fånga skuggorna på bild så det gör dem inte rättvist tyvärr för dem är mycket starkare egentligen. Och bilden under är tagen med blixt. Storleken på skuggorna är i en normal storlek så inget att klaga på det heller. Det enda jag såg och är lite missnöjd med är att om ni kollar på understa raden av skuggorna har jag tre stycken svarta färger och dem ser typ exakt likadana ut. Bara att en av dem ser mattare ut än de andra två, så där får den ett minus, hade ju gärna haft någon annan färg där istället isåfall! Annars är jag heeeeelnöjd med paletten i sig. Som ni ser färgerna är det några gröna nyanser, några rosa/lila nyanser, några silvriga, några blå, och några guldaktiga. En stor variation som gör att man kan göra massvis med olika sminkningar av denna palett.
 Nedan ser ni några swatches på fingertopparna som jag tog när jag provade dem första gången.
 
 
Som ni ser är dessa super pigmenterade och när jag är ute efter ögonskuggor är det just det jag letar efter. Vissa är krämigare än andra men överlag är alla krämiga och lättarbetade. Man kan sudda ut superbra med dem också och helt ärligt, även om jag inte bär en ögonprimer under skuggorna sitter dom som ett smäck hela dagen! Har ju som sagt provat dem flera gånger nu sen jag fick hem den och oj så hållbara. Man får liksom inte såna där sträck på ögonlocken heller.
 
 
 
De två översta bilderna är tagna med blixt och den sist här är tagen utan blixt. Ser ni hur vackra dem är? Mina absoluta favoriter i denna palett är nummer två från vänster, En skimmrig rödbrun färg och nummer 5 från vänster är en guldig skimmrig färg, samt den sista längst åt höger, en rosa nude färg som är skitbra att använda som bas i globlinjen.
 
Sammanfattningen av denna recension är att jag älskar verkligen denna palett och jag kommer köpa fler av morphe brushes inom kort! Har nästan inget att klaga på vad gäller denna och nästa gång jag köper en blir nog denna palett
Heter color taupe palette och har massa varma bruna/beige färger. Finns på deras egna sida och jag har inte beställt där ifrån för att fraken är ganska så hög men paletten jag har hemma finns på Craycray.se om ni vill ha den men denna palette taupe Finns HÄR 
 
Vill även ha den omtalade paletten ifrån dem som heter "Jaclyn Hill favorites palette" Men den är seriöst slutsåld överallt hela tiden.. Och kostar även lite mer.
HUR SNYGG? Ska ha den någong gång i mitt liv haha.
 
Så om ni behöver lite nya skuggor och letar efter bra sådana till ett sjukt bra pris, köp Morphe brushes skuggor!
 
 
 

friyaaaaay!

:    ·  Izzas sminkningar/Marykay, Mina outfits, Älskade dagar
Idag är det freeeedag och lööööning dessutom! Känns så himla skönt så sitter och räknar ner timmarna tills vi går på helg! Om ca 5 timmar! Såhär ser jag ut idag och även om det var lite kallt med skinnjacka så bär jag den ändå, vägrar att återgå till vinterjackan haha

Har inga planer för helgen mer än att ta det lugnt än så länge. Vi får se vad den har att erbjuda! Vad ska ni göra? 

hatkärlek a la cardio

:    ·  Träning/Inspo
Godkväll kära ni! Har precis duschat och slagit mig ner i soffan. Är helt sjukt slut efter mitt träningspass på gymmet och en heldag på jobbet. Kommer somna gott ikväll! 

Varje gång jag ska köra ett konditionspass märker jag hur mycket jag hatar det men också hur mycket jag tycker om det! Verkligen hatkärlek.. när jag börjar och har kört sisådär ca 20 min känner jag verkligen flowet och köttar mem när det gått 10 min till börjar det psykiska ta över och jag börjar tänka mer o mer på hur sakta tiden helt plötsligt går, när jag har ungefär 10 minuter kvar är jag på gränsen att sluta varje gång men jag får även den där kämpa kämpa kämpa känslan i kroppen och slutligen när jag är klar och man känner hur pulsen är som högst men att den börjar vandra neråt blir man liksom glad i hela kroppen igen. Man känner benen skaka och hjärtat slå, men man vet att fan vad bra jag är! Den känslan är verkligen det bästa som finns efter ett hårt konditionspass. Ni som också tränar borde känna igen er under beskrivningen och ni som kanske aldrig tränat borde nu kanske förstå varför jag tycker konditionsträning är ett hatkärlek pass för mig.

Vissa tror att det blir lättare om man kört kondition ett par gånger men så är inte fallet. Inte om ni frågar mig! Visst man kanske orkar längre oså men i slutändan har man de känslorna som jag beskrev där uppe vilket fall och det är bra för man tränar otroligt mycket på psyket varje gång också. Inte bara konditionen och visst är det bra att skaffa sig ett bra psyke? Själv har jag alltid haft svårt med det av någon anledning, jag har en stark vilja men mitt psyke brukar ta över då och då och göra det svårare därför är det utmärkt för mig att träna på det genom tillexempel konditionspass! 

Oj oj, nu skrev jag visst en liten novell men det jag ville komma fram till med det hela är att jag både hatar och älskar kondition och det är bra!

Drack en proteinshake ifrån fitnessguru.se efteråt i smak av ananas och den var så god! 
Godnatt.

sleep-work-train-eat-repeat

:    ·  
Förlåt för att jag inte skrivit här på ett litet tag men i måndags skulle jag blogga meeen jag var så trött efter jobbet och somnadd i soffan vid 8 för att sen sova vidare i sängen runt halv 10 haha. Igår var jag på gymmet och körde ett helt okej ben pass men det var så många personer som körde samma vilket gjorde att alla maskiner var upptagna hela tiden och då fick ja göra om hela träningen o det gick väl sisådär. Ska nog dit idag igen om jag inte är för trött.

Annars så jobbar jag på som vanligt heltid just nu så det händer inte så jättemycket i livet just nu. Tänkte bara säga hej till er som läser o att jag kommer tillbaka snaaaart 

Just go for pink!

:    ·  Isabelle tipsar, Izzas sminkningar/Marykay
Hej vackra ni! Haft en bra helg? Haha, det är så himla kul när jag stället frågor på min blogg för ingen svarar ju på dem ändå ;) men jag ska allt fortsätta o fråga för tillslut om jag kommer upp i mer läsare borde ju någon uppmärksamma att jag oftast i varje inlägg ger er någon fråga ;D
 
Själv har jag haft en lugn och skön helg med bland annat födelsedags kalas för min kära pappa som idag fyller hela 50 år! Sen har vi tagit det lugnt och idag har vi handlat lite, städat lite, lagat mat inför veckan och kollat på tv mestadels.
 
Tänkte idag visa er min sminkning jag gjorde igår inför kalaset och jag använde såklart morphe brushes palette. Ni kommer nog få se många sminkningar som jag gör på på den paletten då den innehåller så himla många skuggor! (ska även ge er en recension på den paletten inom kort)
 
På bilden ser ni vilka skuggor jag använt och bilden är tagen med blixt så det är lite svårt o se hur dem riktigt ser ut men ni ser mer nedanför på hur allt blev på.
 
Här ser ni hur jag lagt skuggorna utifrån siffrorna på första bilden. Det är så svårt och visa och samtidigt lära ut på bara bilder men jag hoppas ni förstår. Började först med skugga 1 för att få en bra uppvärmningsfärg i globlinjen. Sen tog jag en lite mörkare skugga och jobbade ovanpå den första skuggan, Tog därefter en ännu mörkare och la den precis där 3an står för att göra ett djup längst ut på ögonlocket. Nummer 4a var en ljus silvrig skugga som jag la på innre delen av ögonlocket och drog sen in i de andra färgerna så de smälte samman bra och 5an för att ljusa upp under ögonbrynet. nummer 6 var en svart färg som jag la precis vid fransraden då jag inte använder mig av eyeliner brukar jag lägga en skugga för att ändå markera ögat lite. Här kommer helhets bilderna.
 
Jag la även färg nummer 1 och 3 på undre fransraden och suddade ut den lite också som ni nog ser.
På läpparna bär jag bara en läppenna ifrån Marykay i färgen "natural"
 
 
 
Där har ni den fina rougen som ligger på mina kinder också. Paletten är ifrån Makeup revolution.
 
Nu har ni ju även sett hur alla färger ser ut i morphe brushes paletten så om ni har några förslag på vilka jag ska använda nästa gång så tar jag gärna emot tipsen!

Balsam för själen

:    ·  Isabelle tipsar, Träning/Inspo, Vardag
Hej och godmorgon fredag! Tänkte att vi skulle starta denn fredag med att prata om vad som är balsam för själen och varför det är så viktigt. Balsam för själen är ett utryck som brukar användas när man gör något man mår bra av. Något som lenar en själv och något som gör att man kan ta en paus ifrån allt hektiskt som händer runt omkring oss i våra liv. Ni har säkert hört det utrycket förut och ni kanske till o med sagt det någon gång när ni gjort något som ni verkligen får en att må bra. eller hur?
 
Jag tänkte berätta om vad som är balsam för min själ och vad som får mig att må riktigt bra. Ni som känner mig vet att jag jobbar på ett jobb som är väldigt psykist påfrestande varje dag, eller ja iallafall om ni frågar mig. Det behöver inte vara på ett negativt sätt heller utan bara att det tar väldigt mycket på huvudet ibland och det kan vara väldigt ansträngande då och då, men även väldigt nyttigt också måste jag säga!
 
Det här är balsam för min själ.
 
 
När jag varit på jobbet en lång dag, eller om jag börjar sent på jobbet så försöker jag gå iväg till gymmet så mycket jag kan för när jag får sätta på mig hörlurarna och bara köra på hårt på gymmet och känna svetten rinna då liksom skakar jag av mig alla påfrestningar som jag bär på, och även om jag inte har några påfrestningar så känns det renande att ha kört ett hårt pass på gymmet och bara för en liten stund behöver jag inte tänka på annat utan bara på andningen i övningarna osv. Det är balsam för min själ.
 
En annan sak som är balsam för själen är att få vara med min David och även min familj. Det är viktigt att ibland bara stanna upp och inse vad man har och bara umgås. Det kan vara så enkelt som att kolla på en film eller att man åker och käkar någonstans, eller bara dem där resorna ifrån jobbet när du hämtar mig, eller bara ett samtal till mamma,pappa eller min syster. Det är balsam för min själ.
 
Musik är en stor del av mig och det är egentligen sjukt hur musik kan påverka hela mig och min personlighet under en dag. Så fort jag sätter på någon peppande låt påväg till jobbet kan jag komma på mig själv att le som bara den för att jag blir verkligen glad av det, men det är inte bara musiken utan även sången för min del som är balsan för själen för mig. När jag får sätta mig ner och sjunga ett tag mår jag genast bättre och jag känner mig lycklig. Musik fungerar även bra om man någon gång är lite ledsen eller på dåligt humör, det behöver inte betyda att jag ska sätta på en pepplåt för att sedan le, nej jag kan sätta på sorgsen musik för att tillåta mig själv att vara ledsen den stunden för det är också viktigt att tillåta sig själv att ha dåliga dagar och musiken och sången kan verkligen beskriva känslor som man inte kan beskriva i ord. Det är balsam för själen.
 
En sista sak ska jag ta upp även om jag har massvis med saker som får mig att må bra. Det är faktiskt en relativt ny sak för mig. Det är faktiskt Thailand. För mig är balsam för själen thailand. Det kanske låter konstigt men jag ar nu varit där två gånger i mitt liv och jag har nog aldrig mått så bra som jag gör när vi åkter dit! Det är väl för värmen, alla underbara givmilda människor i landet. Den lugna känslan man får av i detta land är absolut balsam för själen och även om jag blir ganska så ledsen när vi åker ifrån thailand varje gång så vet jag att det alltid kommer finnas kvar och att vi alltid kommer kunna åka dit, så att få vara i thailand med mitt hjärta är balsam för själen.
 
Som ja sa, jag har massa mera saker som är balsam för själen och här ovanför har ni några. Vad är balsam för själen för er?
 
 

Kalas mys

:    ·  Älskade dagar
Hade ju helt glömt bort att visa lite bilder på kalaset vi hade för lite av släkten då jag den 2 april fyllde 21 år. ingen märkvärdig siffra men i vår familj/släkt har vi alltid haft kalas och jag kommer nog också alltid vilja ha kalas hihi. På lördag dessutom är det dags för 50 års kalas för min kära pappa, det ska bli så kul! Men här kommer lite bilder iallafall.
 
Jag och david gjorde två super goda smörgåstårtor och ser ni så fina de blev? Vi åt smörgåstårta i en vecka efter då de blev så pass stora. mmm!
Slänger in en bild på vårt vardagsrum, eller en del av det hehe. Älskar verkligen vårt hem just nu, det är så himla fint, vitt och mysigt!
 
Såg tyvärr att jag endast hade denna bild när det var folk hos oss men här är en bild iallafall.
Till fika åt vi mina bullar som jag gjorde några dagar innan och OOOOM de var goda. Tycker dem blir bäst som kringlor så som jag gjort dem på bilden och denna gång gjorde jag några med vanilj i, några med kanel i och sen en ny smak för mig, nutella! Dem smakade underbart.
 
Det var verkligen jättekul att få visa vår fina lägenhet då nästan ingen av min släkt sett den än och det var mysigt att alla fick trängas lite här o var hihi. Tack så jätte mycket för de fina presenter jag fått av dem dessutom.
 
Fick bland annat ett presentkort på frisörsalong så nu ska jag äntligen få klippa mig haha. Jag som är så frisör-rädd vad gäller klippning men nu är det dags känner jag så måste gå iväg och boka någon dag. Fick också presentkort på en ny butik här i vår lilla stad som jag gått in i ett antal gånger och kollat på alla snygga kläder som finns och jag var faktiskt nere idag och köpte med mig 3 plagg. (kommer visa er dem inom kort!) Och även en till muminmugg till min samling, och JA jag samlar på muminsaker, de kommer jag nog aldrig växa ifrån. Och tack för de andra presenterna också <3
 
Nu ska jag kila iväg till gymmet, jag och min celsius!
 

Makeup revolution Ultra blush palette - Hot spice

:    ·  Isabelle tipsar, Izzas sminkningar/Marykay
Hej fina ni! Idag kommer en recension på min ganska så nya makeup revolution blush palette som jag beställde HÄR för endast 129kr. Man får 8st olika färger både matta och skimmriga. Paletten heter Hot spice och ooom de är heta alltså! ;)
 
 
Förpackningen är stilren, svart och blank och när man öppnar den har den en stor spegel och sen 8 stycken färger i en väldigt bra storlek dessutom. Det enda minuset med förpackningen är att eftersom den är i plastform och svart ser den ganska så smutsig ut så fort man tar i den då det blir fingeravtryck på den men inget större problem. Bilderna är tagna utan blixt. Så några matta skuggor och några små skimmriga samt de två längst åt höger är lite mer mermaid skimmriga som ni ser.
 
 
Den översta av dessa två bilder är tagen utan blixt och här har jag bara swatchat några på fingrarna och bilden längst ner så har jag tagit med blixt.
 
 
Här ser ni två bilder på swatches av den första raden av dessa färger och första med blixt och andra utan blixt. Den är vääääldigt pigmenterade även om jag hade svårt att fånga det på bild men oj så pigmenterade och vissa av dem är också väldigt krämiga i konsistensen. Den enda som jag hade velat haft mer pigment i är den längst åt höger som ska fungera som en highlighter men det är kanske för att jag älskar starka highlighters hihi. Den längst åt vänster tycker jag jätte mycket om då den är väldigt varm i tonen och drar lite åt det bruna hållet så den är en väldigt bra all around färg om man inte ska skugga innan blushen. nummer två ifrån vänster är också väldigt fin och den har en lite kallare ton skulle jag beskriva det som, kall persikoton typ, Nummer tre från vänster är en väldigt rosa ton som också är superfin och sen som sagt längst åt höger har vi palettens highlighter som skimmrar jätte vackert!
 
 
Här har vi andra raden med 4 färger ifrån paletten och översta bilden är tagna med blixt och den undre utan blixt. Längst åt vänster har vi ännu en varm persikoton som är något ljusare än den första skuggan ifrån övre raden och den är också superfin! Sen har vi nummer två från vänster och denna färg är super krämig i konsistensen! tredje färgen är en jättefin korallfärg och den sista är den mer skimmriga blushen som också är fin.
 
Jag har använt denna palett ända sen jag fick hem den varje dag och tar lite olika färger när jag sminkar mig och min absoluta favorit är är första färgen på första raden åt vänster och även den första färgen på andra raden från vänster och kan ni tänka er att den endast kostar 129kr för alla dessa underbara färger?? Som sagt, de är super pigmenterade så man behöver absolut inte ta mycket och den lägger sig superfint på kinderna och den sitter också hela dagen har jag även märkt vilket är ett stort plus. Jag ska beställa mer paletter ifrån makeup revolution så fort jag bara kan alltså för dem är verkligen grymma! Nästa gång blir det denna blush palette vid namn "Sugar & Spice"
 
 Ovanför, är den jag nyss recenserat HOT SPICE.
 
Och denna är SUGAR AND SPICE. Kolla vilka vacka färger! Den längst ner till vänster! Även denna för 129kr.
 
 
 
 

Fortsättning del 13.

:    ·  Resa med David och Izza
Dag 25. 22 januari
 
ååh minns denna dag såå! Vi skulle utforska shoppingen i bangkok så vi åkte först till det kända MBK.
 Vi åkte dit med tuktuk och denna gången en riktig hederlig tuktuk! Det var roligt men lite läskigt faktiskt.. SÅ MYCKET TRAFIK, det är egentligen nästan bäst att ta sig runt i staden genom att gå för det tar SÅÅ lång tid med alla bilar osv.
 
 
 
Det var sjukt stort och vi gick faktiskt inte så mycket där inne då vi inte skulle shoppa så mycket på dagen utan mest hitta en resväska vilket vi gjorde till ett toppenpris dessutom. Antagligen blev vi ganska lurade på priset men han som sålde in den hos oss var en riktigt skicklig säljare må jag säga men jag tycker resväskan är helt perfekt och den ska vi använda många gånger till under våra resor! Vi tog en fika på ett mysigt stället där de sålde massvis med olika dounuts som ni ser, Ville prova alla haha! Sen åkte vi tillbaka till hotellet för att lämna resväskan och packa om lite då vi innan bara hade en proppfull resväska som vi nu skulle fördela i vår nya.
 
På vårt hotell hade de två hajar men helt ärligt visste vi inte om de var riktiga eller inte eftersom de simmade runt hela tiden och så står det "please do not touch the mirror 3D" men vi fick senare se när de blev matade så de borde vara riktiga :o
Vi tog en lunch på hotellet med davids pappa också efter att vi kommit hem och innan vi skulle ge oss ut på ännu en shoppingtur men denna blev under hela kvällen och oj vad utslagen man var efter att ha gått så mycket i denna värme men det var det värt! Ingen vila här inte, de kan man göra när man är i sverige ;)
 
Påvägen till central world. Åt höger hade vi något som heter platinum som även där var ett stort shoppingcenter med thaistyle! Och med thaistyle menar jag massvis med kläder och mode för thailändare så där inne kunde jag tyvärr inte shoppa några kläder men köpte mig någon sminkprodukt där vad jag minns.
Ställerna vi gick runt till var blandannat Central world och det är gigantiskt! Har aldrig sett en sån bred byggnad med så mycket affärer i någonsin så man hinner ju inte gå runt allt hehe.
LOVE YOU!
Vi stannade såklart på Swensens som jag skrivit tidigare om och tog samma som jag gjorde sist också. Ser n hur gott det ser ut? Och när man öppnar den där bruna kakan så rinner det ut varm choklad!
ÄNTLIGEN SEPHORA! Där jag köpte min make up forever foundation och den där flytande highlightern som jag också bloggat om.
OCH VICTORIA'S SECRET! Där jag köpte den där goda parfymen som jag bloggade om i mina monthly favourites för någon månad sen.
Det fanns två ställen som hette Siam center och sen tvillingen Siam paragon och de ligger ungefär bredvid varandra så dem var vi inne i.
Såhär kan de se ut i en av shoppingcentren!
Önskar nu i efterhand att jag handlat mer hehe för nu har jag ju använt alla produkter ett tag och jag älskar allt jag köpte ifrån thailand! Varenda sak! Efter att vi shoppat åkte vi till davids pappas hotell och tog det lugnt och runt 12 på natten åkte vi tillbaka till oss och somnade bums!
 
Fortsättning följer...
 
 

Treadmill and nocco bcaa

:    ·  Isabelle tipsar, Träning/Inspo
Godmorgon tisdag! Idag är det kallt ute och jag är sååå trött! Men nu startar vi dagen så hoppas ni får en härlig och fin dag! :) 

Igår efter jobbet gick jag äntligen iväg till gymmet och körde kondition. Provade även en ny dryck igår (ja ny för mig) som heter nocco bcaa. Smaken var röda bär och den smakade precis så gott som vilda bär från förr. Kommer ni ihåg den drycken, fanta vilda bär! Men den ska drickas iskall för när jag tog med den till gymmet och den blev varmare var den tyvärr i te lika god men åååh när den är kall! Skulle verkligen dricka den varje varm sommardag i ett glas med is. Så om ni inte provat, testa! Jag fick massa energi av den också som gjorde att jag orkade igenom ett tufft cardiopass. Jag hittade denna på maxi men vet att nocco har fler smaker också. Nästa som jag vill prova är den med fläder.


Som sagt körde jag kondition på bandet och jag körde pulshöjande mycket så ena minuten gick jag snabbt, sen i uppförsbacke andra min och sen varvade jag att springa någon minut och sen gå igen ungefär. Var klar efter 50 minuter! Och brände ungefär 530kalorier enligt min pulsklocka!

Idag ska jag köra ben förhoppningsvis :)

Green and Dusty rose color makeup

:    ·  Isabelle tipsar, Izzas sminkningar/Marykay
Hej och god förmiddag en söndag som denna. Gick upp strax efter 11 och la mig här i soffan för att fixa lite bilder oså och tänkte ganska snart äta frukost. Ni ska få se min sminkning jag gjorde förra helgen då jag var ute med några tjejkompisar.
 
 
 
 
Det är en liten dusty rose/grön sminkning jag gjorde och detta var också första gången jag fick leka runt lite med min morphie brush palette! Jag tyckte att det blev snyggt och jag älskar verkligen att lägga till en färg på ögonlocket, tycker om när man får en färgklick där. Det blir en mycket mer intensiv look då! Här kommer en lista på vad jag använt mig av.
 
BAS: Ansiktskräm Marykay (den lila för oljig hud) , Foundation primer Marykay , Josie Maran argan illuminizer highlighter , Make up forever HD foundation , Concealer Marykay , Löspuder Marykay , Blottingpowder NYX för att sätta concealern (färg, light).
 
ÖGON: Eye primer Marykay , Sen är det bara ögonskuggor ifrån Morphe brushes, deras "Smokey eye palette" (35s) Kan dock inte se namnen på de ögonskugor jag använde mig av i paletten men använde nog en 3-4 ögonskuggor.
 
ÖGONBRYN: Ögonskuggan "Espresso" Från Marykay , Och Control Freak Eyebrow Gel Från NYX.
 
CONTOUR: Både en varm och kall brun färg från thailand (vet ej märket, någon kopia av naked 2 haha men fungerar så himla bra ändå!) , Rouge Från Makeup Revolution "Hot spice" Palette , Highlighter är en skimmrig ögonskugga från thailand också som ligger på både kinderna, näsryggen och tippen på näsan och på ovan läppen.
 
LÄPPAR: På bilden har jag inget just då men under kvällen använde jag mitt nya läpstift från Makeup revolution "Desprave" (det där lila läppstiftet)
 
Som ni ser häär! (förlåt för dålig bild men tog med mobilen hehe)
 
Brukar ni också lägga till en färg på ögonlocken eller kör ni mer sotat med samma färger?
 
 

kalas sminkning

:    ·  Izzas sminkningar/Marykay
Såhär såg jag ut i måndags när vi hade lite kalas för att jag nyss fyllt år. Det var super mysigt att alla kom till vår lägenhet och vi fick bjuda på god smörgåstårta och nybakta bullar! Äkskar förresten min nya rouge från Makeup revolution som ni ser lite på ena bilden, Men jag ska ge er swatches på dem i ett senare inlägg.

Real Techniques - Core Collection recension

:    ·  Isabelle tipsar, New things
Hejsan på er! Idag tänkte jag ge er en liten recension på mina borstar som jag fick hem förra veckan då jag nu provat dem lite.
 
Detta är deras core collection och man får med fyra borstar i detta set. Detta set inriktar sig på en snygg bas skulle jag säga och jag har alltid velat ha real techniques borstar så detta fick bli mitt första av dem, men långt ifrån mina sista hihi.
 
Man får alltså fyra borstar och jag ska gå in mer på vad var och en gör för något men innan så kanske ni ser att man får med ett litet case, ett svart där man kan sätta in sina borstar och stänga med karborreband så att man skyddar dem. Det är superbra när man ska ta med sig dem någonstans!
 
Dessa är namnen på de olika borstarna. sorry för den dåliga skärpan på buffin brushen haha..
 
Vi börjar med Contour brush, Det är allt så en borste som man skapar contour med, få fram kindbenen mer genom att använda en mörkare färg lite under kindbenen, på sidorna av pannan och lite på sidorna av näsan om ni förstår vad jag menar, eller lägga highlighter på toppen av kindbenen, lite på näsryggen och överläppen för att ljusa upp ansiktet. Jag har provat den med både rouge och en contourfärg och den är super mjuk och blendar ut väldigt bra! Det som jag mest gillar med den är att den är lite spetsig upp till så att man kan blanda ut färgen riktigt bra!
Contour brush.
 
Sen har vi pointed fonundation brush som jag ännu inte har hunnit använda men den ska man alltså använda till foundation men jag skulle även kunna tänka mig att använda den till concealer då jag själv anser att den är lite för liten för att användas till foundation i hela ansiktet. Men åter igen den är supermjuk!
 
Pointed foundation brush.
 
Den tredje lilla lilla penseln kallas för detailer brush som också kan användas till mycket men på real techniques sida står det att man kan ta använda concealer på blemmor osv eller applicera ett läppstift. Men jag skulle även säga att den går att använda till ögonskugga på på undre fransraden också. Har inte testat den ännu.
 
Detailer brush.
 
Och den sista men den absolut den bästa borsten i detta set är buffing brush. Att man ska applicera den med puder eller mineral foundation men jag använder faktiskt denna till min flytande foundation och det blir SÅ SNYGGT RESULTAT! Det är ju en buffing brush så självklart kan man använda den till det jag gör också hehe. Den tar inte heller upp så mycket foundation som vissa andra penslar kan göra utan jag får liksom det mesta i ansiktet och den suger inte i sig allt!
 
Buffing brush.
 
Dessa borstar kostade då runt 189kr på hemsidan men nu har de gått upp i pris igen på: cocopanda.se
Så de har lite olika priser på dem då och då. Men ett väldigt bra pris för dessa borstar och jag tycker absolut att ni borde klicka hem dem om ni inte redan har dem för man kan göra en väldigt fin bas med dessa och dem är lätta att jobba med och grunden till en fin bas i ansiktet beror ju mycket på hur bra kvalité borstarna har eller hur ;)
 

My march favs!

:    ·  Isabelle tipsar, My monthly favourites
Heej och godkväll fina ni! Dålig uppdatering senaste tiden JA jag vet men förra veckan började jag på utbildning på mitt jobb och nej de kanske inte är en ursäkt men är så trött när jag kommer hem och om jag inte är trött så gör jag mig trött på gymmet och sen sover haha. Sååå ibland är det svårt att blogga. Tänkte faktiskt idag ge er mina mars favoriter. Om ni kommer ihåg gjorde jag en ny kategori som heter "my monthly favourites" Där jag ska göra ett inlägg per månad med mina absoluta favvisar. Så även om vi gått in lite i april kan jag forfarande ge er mina marsfavvisar Så här kommer dem.
 
Min första månads favorit är absolut celsius nya energidryck med smak av päron! Alltså att dricka denna iskall är helt underbart. Det smakar piggelin och jag älskar den och ni som känner mig vet att jag verkligen tycker om celsius över lag och alla deras smaker så därför är denna på topp i mars!
 
Min andra favvis är denna face toner ifrån Kueshi som jag fick med i en av mina glossyboxar och ja som ni ser har jag använt denna flitigt den senaste månaden. Jag använder den morgon och kväll och tar den på en bomullspad och drar igenom mitt ansikte efter att jag tvättat rent det. Man känner sig fräsch och ren efteråt. MEN det bästa av allt är lukten! Den luktar sött, fruktigt och syrligt och jag vill typ dricka den. så gott luktar den!
 
Mina sista favoriter denna månad är dessa tre nagellack. Jag använder nagellack inprincip hela tiden och dessa tre har jag varvat mellan i mars. De två som heter Diffi är ifrån thailand och är i fina varma guldtoner och det roliga med detta är att den går på lätt när jag applicerar och dem torkar så himla snabbt vilket är så skönt. Visst hållbarheten längst ut på topparna av naglarna är väl inte det bästa men annars sjukt bra lack! Kostade nog 5kr styck eller något. Sen har vi makeup stores nagellack i mitten med en isblå färg som glimmar. DET ÄR SÅ SNYGGT, och samma här, torkar snabbt och hållbarheten är betydligt bättre än de två andra. Fick det i min glossybox och den är toppen. Ska absolut köpa mer färger ifrån deras märke!
 
Hade inte så många favoriter denna månad men dessa är mina absoluta favoriter som jag verkligen älskar! Har ni någon super produkt som är er favorit?
 
 

Nytt från craycray.se och cocopanda.se

:    ·  Isabelle tipsar, New things
Heeej! Idag är det min födelsedag! Eller, snart slut på denna dag hehe. Haft en toppenbra dag trotts jobb och utbildning osv. Lägger upp ett inlägg senare om hur min dag varit.
 
Har fått mina två paket ifrån craycray.se och cocopanda.se idag också. Är så himla glad över mina nya produkter och det ska bli så kul att få testa! Fick i födelsedagspresent dessa saker av mitt finaste hjärta så tusen tack <3
 
Detta var det som fanns i paketen.
 
 
 
 
Första bilden är produkter ifrån cocopanda.se och dessa produkter beställde jag för två dagar sen tror jag så supersnabb leverans! Där beställde jag med Real techniques Core collection set just nu endast 189kr HÄR. Sen Nyx control freak brow gel kan just nu ej hitta den på hemsidan tyvärr... Och slutligen Nyx blotting powder för 148kr just nu HÄR
Det som är så bra med denna sida är att de alltid har billigare priser och nästan jämt bra erbjudanden på saker så att det blir ännu billigare! Jag utnyttjade även ett erbjudande då jag fick 100kr i rabatt om jag handlade för 399kr eller mer så absolut använde jag mig av det så billigt och bra!
 
På de två andra bilderna är produkterna jag köpte ifrån craycray.se och på som jag redan skrivit i andra inlägg har denna sida ett stort utval av märken som kanske inte är så lätt att få tag på i sverige vilket är så bra! Har länge gått och tänkt på vad jag skulle beställa och eftersom jag följer flera youtubers som använder just märket Morphe Brushes så tänkte jag att det fick följa med hem,
 
Ett roséguld brushset som jag tror kostade 249kr. Såg tyvärr nu att de tagit slut på massor av produkter på denna hemsida... Men köpte även en omtalad palett som kallas för smokey eye palette och den finns HÄR
Kostar 249kr. Köpte även med tre saker från makeup revolution vilket var en blush palette vid namn Hot spice. Kostar 129kr (för övrigt sjukt bra pris!!) HÄR. Samt två läppstift ifrån dem också, 29kr/st !! HÄR. Det sista som fick åka med var Nyx eye and lip remover då jag verkligen behöver ha en ny då min marykay remover jag har nu tar slut när som helst. 115kr HÄR
 
 
Jag kommer absolut göra fler inlägg om dessa produkter där jag går in mer på varje produkt och lite vad jag än så länge tycker om det så håll utkik!
 
 

Två bra övningar

:    ·  Isabelle tipsar, Träning/Inspo
Hej hej. Första april och imorgon fyller jag år! 21 år blir jag! 

Sitter här på jobbet på utbildningen. Och ni som inte vet, håller jag på att utbilda mig till att jobba för bredbandsbolaget istället för tele2 som jag jobbat på så det är långa dagar. Mycket lyssna och lära och jag är helt slut när jag kommer hem så denna vecka då jag verkligen skulle gymma varje dag har inte riktigt blivit som jag tänk mig. Men idag har jag ett sug efter att träna så idag ska jag banne mig dit och köra järnet!

En grym övning från förra veckan för ryggen. Tycker om dessa övningar då man verkligen känner vid skulderbladen och ännu bättre är när träningsvärken sätter dig där hihi.

Den här övningen är också grymt bra för rumpa och ben. Också bild från förra veckan och övningen kallas legpress. Det är så skönt att ta hög vikt på och bara pressa!

Har ni några favvo övningar på gymmet för tillfället?