Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Hembakat smakar alltid bäst.

:    ·  Mat och gottigheter
Sitter i soffan och tittar halv på tvn och datorn. Är riktigt trött efter en fullspäckad helg på jobbet. Det känns verkligen att jag inte är van att jobba så mycket som jag gjort nu och jag blir ledig först på torsdag. I två dagar.. Sen blir det jobb två veckor i streck! Men cashflooooooooow.
 
Tänkte visa er lite bakbilder då jag gjorde muffins i onsdags. Gillar bilderna och ni kommer se några fail med mina muffins men det gör inget för hembakat är hembakat eller hur ;)
 
Bildbomb eller hur hehe. Det har blivit lite dålig uppdatering eftersom jag jobbat så mycket. Men det blir nog bättre senare! 

Första springturen i år

:    ·  Träning/Inspo

Det var allt på tiden att jag börjar springa må jag säga! Det är så skönt men så fruktansvärt jädra jobbigt på samma gång. Jag älskar det! Det blev en lagom runda för att vara första gången..

Outfit yesterday

:    ·  Mina outfits

Glömde visa min outfit igår så ni får se den nu:) godmorgon förresten. Påväg till jobbet och det är fredag idag! Dock jobbar jag hela helgen men det gör mig ingenting!:)

Ska springa efter jobbet för första gången i år så får se hur det går..

Sötsuget tog över

:    ·  Mat och gottigheter

Godkväll. Idag har det inte varit någon bra dag. Iallafall inte med vädret, min huvudvärk eller mina nyttigheter, men jag får se det såhär. Alla dagar kan inte vara bra och det är okej att falla tillbaka på sötsuget bara man tar tag i det dubbelt upp dagen efter! Jag har bakat goda cupcakes med rosa Philadelphia ost frosting och den var jätte goda! Har dock fortfarande huvudvärk och ska strax hoppa in i duschen och göra mig redo inför kvällen tror jag för imorgon är det jobb tors-ons :) det ser jag faktiskt fram emot då jag haft nästan en vecka ledigt!

Update om mina nyttigheter

:    ·  Mat och gottigheter, Träning/Inspo

Update om min hälso plan! Igår gick det verkligen as bra!! Det ser ni på första bilden (glömde lägga till dansträningen dock). Bild 2 är ifrån idag då jag gick hela 1.5 mil. Bild 3 är ifrån matintaget för idag. Nyttigt gott och nu har jag världens fulaste solbränna på näsan och axlarna då pwn tog 2.5 timmar i solen hihi.

Imorgon ska det tydligen spöregna hela dagen så jag kanske ska köra lite styrka inomhus då istället för pw. Godnatt.

Balen, Lyckan, och kärleken

:    ·  Älskade dagar
Godmorgon lediga tisdag. Endast 2 dagar kvar till jobb. Idag ska jag äta en riktigt stadig frukost och gå ut och gå. Ja ni kanske undrar varför jag bara är ute och går och egentligen har jag inget bra svar på det, ett svar kan vara för att jag inte har ork att gymma på sommaren och ett annat svar är väl för att jag börjat tycka om det väldigt mycket. Att kunna se hur långt man går, hur mycket man bränner osv... Idag följer iallafall Davids syster med då hon inte gjorde det igår. 
 
Nu kommer del 2 av bal bilderna, tagna av mamma!
 
 
Min fina älskling.
 
 
Svartvit som färg, älskar bilden lika mycket!
Älskade vän!! 
 
Finaste pappa!
Det var det. har lite studentbilder som jag får lägga upp någon dag också. Sen en hel dröööös bilder ifrån Kreta som ni också ska få se! Nu frukost!

Pw och avokado sallad

:    ·  Mat och gottigheter, Träning/Inspo

Kom precis hem ifrån en lagom pw som bestod av regn, mensvärk och ett stopp i mammas butik. Jag och David åt också ute på stan idag. Jag tog en räk och avokado sallad. Super god!


Kan ju uppdatera er med att nyttigheten har gått bra än så länge vilket känns bra!

Liseberg, Del ett

:    ·  Älskade dagar

Äntligen påväg hem efter en fullspäckad långhelg!(inlägget kom aldrig upp igår haha..) Det ska bli skönt att komma hem faktiskt efter att ha delat lägenhet med 13 personer haha. Men ibland kan det också vara riktigt mysigt!

Igår(Lördag) var vi på liseberg och jag har inte överfört bilder från kameran än så här kommer del ett i mobilbilder än så länge!:) hoppas ni haft en toppen helg, Davids familj är helt sjuka på att vinna massa saker och den här gången åker vi hem med 16 kilo choklad.

 

Fitspo collage

:    ·  Träning/Inspo
Klippte ihop ett fitspo collage till er (och mig). Bilderna är lånade ifrån Weheartit.com och jag älskar dem! Bara kolla in glassen och magen bredvid!
 
Om en halvtimme ska jag ut på pw!

Godmorgon kära måndag

:    ·  Vardag
Godmorgon kära måndag. Idag vaknade jag upp i min säng igen vilket kändes skönt efter en långhelg med massor av folk, men massor av folk som jag tycker väldigt mycket om däremot! 
 
Måndag och jag är ledig tills på torsdag. Det känns konstigt för jag vill egentligen jobba men det känns också bra eftersom då kam jag fokusera på vad jag vill göra dem här dagarna och inte ha en full dag med jobb hihi. 
 
Ska leta upp lite fitspo bilder till er då jag verkligen bestämt mig för att jag ska klara av att säga nej till onyttigheter. Kanske skriver om det mer någon annan dag. Önska mig bara lycka till hehe! Ska ut på en lång pw med Davids syster som följde med ifrån göteborg hit igår vilket ska bli kul sen vet jag inte vad jag ska hitta på. Jag måste plocka lite i lägenheten för just nu ser det verkligen inte bra ut. Ni får ha en bra dag! 

Sommar naglar

:    ·  Isabelle tipsar

Igår kväll efter all mat både midsommar mat och traumat samt två tårtor, kakan jag bakat och jordgubbar så gjorde jag fina sommarnaglar.

Eftersom jag fått lite längre naglar nu när jag haft förlängda ett tag så blir det mycket enklare att göra naglarna fina.
Jag använde mig av det tredje nagellacket ifrån vänster och sen det genomskinliga och glitter på topparna.

Nu drar vi mot Liseberg!! Fult väder men vad gör det!:)

Göteborg

:    ·  Älskade dagar

Hej och glad midsommar alla där ute! Har nyss tagit en vilostund då jag, David och hans syster flängt runt på massor av ställen på förmiddagen. Jag och David åkte iväg till Göteborg igår kväll till hans syster och idag kommer resten av hans familj då vi ska fira lite midsommar, gå på Liseberg och shoppa lite! Det regnar jätte mycket här så tur att vi ska vara inne idag:)

Ville mest önska er en glad midsommar och sen såg jag att inlägget jag skulle göra igår aldrig kom upp så den kom upp nu istället haha.

Outfit en torsdag

:    ·  Mina outfits

Är på jobbet och har nyss gjort en super god långpanne kaka. Tänkte visa er min outfit och lite detaljer idag. Brukar inte använda dem här kläderna ihop men det passar måste jag säga! Kul att kunna kombinera.

Klänning ifrån h&m, lång tröja ifrån lev vackert, vita kort tights ifrån lindex, skor ifrån skopunkten och väskan ifrån Thailand!

Peanut butter swirl brownies

:    ·  Isabelle tipsar, Mat och gottigheter
Jag gjorde en plåt med goda peanut butter swirl brownies på jobbet förut och tänkte dela med mig av receptet såhär på kvällskvisten.
 
Ingredienser: Browniesmet:
  • 400g mjukt smör.
  • 3.5 dl strösocker
  • 2 msk vaniljsocker
  • 2 dl kakao
  • 1 dl ljus sirap
  • 3 nypor flingsalt
  • 8 ägg
  • 2.5 dl vetemjöl
Jordnötskräm:
  • 150g smält smör
  • 2 dl florsocker
  • 1 burk jordnötssmör (350g)
  • 2 nypor flingsalt
  • 1 tsk vaniljsocker 
  • 1 dl salta jordnötter
Såhär gör du:
  1. Sätt ugnen på 175 grader
  2. Vispa smör, strösocker och vaniljsocker vitt och krämigt
  3. Rör ner kakao, sirap och flingsaltet 
  4. rör i ett ägg i taget och vänd sist ner vetemjölet
  5. Gör jordnötskrämen: Ta det smälta smöret och vispa ihop med florsockret, jordnötssmöret, flingsaltet och vaniljsockret. det får inte stelna
  6. Smöra och ströa en ugnsplåt 
  7. Bred ut browniesmeten
  8. ringla över jordnötskrämen
  9. Marmorera smeten med en kniv över kakan (se bilden)
  10. Strö sist över alla jordnötter (ta gärna lite extra)
  11. Grädda kakan i mitten av ugnen i ca 30 min. 
Låt den sist men inte minst svalna och sedan skär du upp i dem bitarna du vill och sen är den redo att ätas. MUMS. Nedan ser du bilder steg för steg som jag tog idag så du förstår bättre!
 nummer 1
 nummer 2
 nummer 3
 nummer 4 och 5 (ägg i innan)
 nummer 6
 Jordnötskrämen 
 
 
 
 
GOTT!

De obligatoriska svartvita.

:    ·  , Älskade dagar
 
 
 
Jag älskar verkligen svartvita bilder och dem här blev helt toppenbra på min bal tycker jag. Vilken av bilderna gillar ni mest? kommentera 1,2,3 eller 4!
 
Skulle mest hälsa godmorgon och dags för ännu en härlig jobbdag. Älskar verkligen mitt sommarjobb! Ska baka idag också och kan ju skriva att jag gjorde jättegoda kolasnitt igår, dock väldigt tråkigt att baka men super goda hihi. 

Outfit för idag

:    ·  Mina outfits

Godkväll! Har precis kollat på en film och ätit god mat framför tvn som min kära fixat till när jag kom ifrån jobbet. Ska strax in i duschen och sen ta det lugnt resten av kvällen. Denna dag har jag snorat och hostat mer än någonsin vilket är så himla jobbigt..

Här får ni min outfit för idag:) en vit kofta med "läder" byxor och ett par converse till. Godnatt!

Vacker frukost

:    ·  Mat och gottigheter, Vardag

Sitter och avnjuter min lunch som bestod av en sallad med räkor,fetaost och vitlöksdressing! Så himla gott!

Men på bilden ser ni min fina frukost, tycker om bilden då allt ser så fresh ut. Solen skiner till och med vilket gör mig glad även om jag jobbar inne:)

Jobbdags.

:    ·  Vardag
Godmorgon kära läsare. Såg av min förvåning att det var många som kikade in igår då jag började blogga igen. Super kul verkligen!! 
 
Sitter och fixar mig och ska strax iväg till jobbet. Har rinnande ögon,rinnande näsa och hostande hals och det kan bero på att min dumma allergi kommit tillbaka också + förkyld. Härliga sommartider alltså haha!
 
Efter jobbet vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Antar att det blir lugnt eftersom jag vill gärna vara frisk till midsommar i helgen. Ni får ha en fin dag!
 

Det nya livet har precis börjat.

:    ·  , Älskade dagar
Det sägs att efter studenten så börjar det nya livet. Jag fick till och med ett kort där det stod "lycka till, nu börjar det nya livet". Det fick mig att tänka lite och ja det kanske gör det. Jag har nu inte längre den där tryggheten efter varje sommar runt slutet av Augusti som jag kan gå till varje dag men då är det dags att finna sig nya tryggheter och en av dem är min familj, mina vänner och min pojkvän såklart!
 
Jag har så mycket drömmar och saker jag vill göra som snurrar runt i min skalle och det gör mig egentligen bara stressad så jag har bestämt mig för att ta det som det kommer ett tag framåt för som sagt, livet har precis börjat och man behöver inte ha bestämt hela sitt liv bara för att man gått ur skolan. Dem sakerna som står framför mig just nu är sommarjobbet,utomlandsresa i September,skriva in mig på arbetsförmedlingen....Skaffa en kattunge,förhoppningsvis få något jobb ett tag,Träna på som bara den, och sist men inte minst. TA MITT KÖRKORT. 
 
Eftersom det här med nya livet ska börja nu har jag tagit bort alla inlägg på bloggen och gjort en ny fin header för lite omstart så att säga. Hoppas den passar in bra :) Har ändrat min profil också lite.
 
Förra veckan var verkligen underbar och jag har blivit uppvaktad av min fina familj samt släkt. Jag har fått gått på fin bal med min fina vän Caroline och jag har fått skrikit på ett flak i regn och bara känna lycka. Jag har så mycket bilder jag vill visa upp men jag börjar visa er lite bal bilder tänkte jag så jag får dela upp det hela! 
 
 
 
 
 
Tjejen som fixat mitt älskade hår samt sminkningen till balen heter Tina kojo och ni finner henne på facebook. Hon är GRYM!
 
 
Älskade mamma och älskade klass(halva på bilden typ)
 
Finaste vännen och min älskade bak i bilen.
Dem här bilder fick det bli. Tagna med min kamera. Kommer säkerligen ge er bilder ifrån min mammas kamera imorgon också.
 
Nu ska jag och min dumma hosta göra iordning sig för natten. Imorgon blir det jobb! 
 
Räknar in det nya livet, 3...2...1... NU KÖR VI!