Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Nyttig frukostpaj

:    ·  Allmänt
Hej på er! Ett tag sen jag la upp något här men jag har inte känt för att blogga. Har inte gjort något speciellt sen sist heller utan jag jobbar, jag tränar, jag äter, jag sover typ. MEN idag är jag ledig! Så himla skönt då jag jobbat ganska mycket på sista tiden så en välbehövlig sovmorgon tog jag.
 
Jag har precis ätit upp min frukost som bestod av en ny sak. En bärpaj som faktiskt är nyttig. Låter konstigt visst!? Men jag hittade receptet på instagram där jag följer en tjej som heter: Jessilju 
 
Hon lägger upp bilder nästan varje dag på en bärpaj som hon käkar till frukost och jag har tyckt länge nu att det ser så gott ut så innan jag testade receptet la jag till ingredienserna i min lifesumapp för att se vad allt blev kalorimässigt osv och det var inte så farligt som jag trodde. Igår åkte jag och köpte mig två st små en-portions pajformer och nu imorse så var jag tvungen att testa receptet.
 
 
 
 
 
Ingredienser:
 
5ml linfröolja
40g havregryn (jag använde mig utav fiberhavregryn)
20g Hallon & blåbär
40g vaniljkvarg
Kanel (och om man vill kardemumma men det tog inte jag)
Lite salt
En skvätt vatten
 
Topping; 70g vaniljkvarg och en jordgubbe!
 
Gör såhär:
 
Lägg bären i pajformen och blanda ihop resten av ingredienserna i en liten skål. Bred ut över bären och jag toppade även med lite extra kanel uppepå. In i ugnen på 200 grader i 15min. Toppa den med mer vaniljkvarg och jordgubbar och klart! Dags att äta!
 
Jag smakade på pajen utan någon kvarg först och det var som jag misstänkte, smakade precis som torr havregrynsgröt vilket jag inte tycker om så jättemycket.. Men jag tog på lite mer salt och sen tog jag som sagt på vaniljkvargen och när jag åt allt tillsammans så smakade det faktiskt lite som en bärpaj men åt det nyttigare hållet. Jag ger pajen 7 av 10 och jag kommer absolut göra den fler gånger men troligtvis inte till vardags utan kanske mer på helger när jag har lite tid osv.
 
Näringsinformation om man tar precis det som jag gjorde:
 
kalorier: 254
14g protein
28g kolhydrater
7g fett
 
För mig är det för lite kalorier för en frukost och skulle behövt haft mycket mer protein men man kan ju äta pajen till ett mellanmål istället eller så lägger man till och kör en dubbelsats eller varför inte äta tillsammans med något annat så som 2st ägg eller ännu mera kvarg osv. Nästa gång ska jag nog även prova blanda i en skopa av mitt proteinpulver för då kommer proteininnehållet vara bra iallafall!
 
Summan av kardemumman blir att den är helt klart godkänd och allt cred till Jessilju på instagram!
 
 
 
 
 

Mina resultat sen oktober 2017

:    ·  Träning/Inspo
Heej! Som de flesta vet har jag hållit på att försöka ändra min kropp fram och tillbaka i flera år och jag har lyckats ett par gånger men sedan "struntat" i det och gått upp åter igen mina kilon som jag tappat och det är inte hälsosamt. Jag är en person som älskar att unna mig och tycker verkligen om både mat, chips, choklad, godis och allt där emellan haha så det är inte alla gånger lätt. Jag har aldrig varit en smal person och i vår familj och släkt har vi alltid varit medelstora skulle jag kalla det. (nu menar jag absolut inte tjocka på det sättet och det finns några i släkten som alltid varit smala men overall skulle jag säga att vår familj tycker om mycket mat och godis haha)
 
Det är väl egentligen inget fel på det men jag har som sagt i flera år strävat efter en vältränad kropp och det är svårt mina vänner.. Sen förra oktober 2017 så tog jag tag i allt igen genom att börja köra kostschema igen och det har absolut hänt grejer. Jag har alltid tränat men inte sett några resultat och jag börjar bli trött på det. Det var efter kostschemat som jag verkligen började märka skillnad på gymmet och det är jag så glad för. Det är ju faktiskt så att äter du rätt och i rätt mängder så kommer också resultatena på gymmet komma.
 
Nedanför ser ni en bild från min almanacka där jag skrivit upp ända från oktober fram till nu varje vecka hur mina mått och min vikt åndrats (med undantag från några veckor då och då) och jag klappar mig själv på axeln när jag ser vilken skillnad det är från när jag började och tills nu.
 
 
Det man kan se är att för det mesta har det gått framåt men vissa veckar har också stått stilla och så kommer det vara när man gör sånthär. För vissa veckor har jag fuskat mer än andra och det jag måste tillägga är också att under alla dessa veckor har jag unnat mig mer än 1 gång per vecka för i mitt fall skulle inte detta vara hållbart om jag inte fick göra det. För att hitta ett hållbart sätt måste man kunna få köpa sig en godispåse då och då eller en flaska vin, eller ost och kexmys hehe.
 
Om vi ska sammanfatta det vi ser på bilderna så började jag denna gång på 75kg och hade ett midjemått på 81.5cm och tittar vi på sista gången jag mätte mig vilket var i tisdags så väger jag nu 68.2kg och har ett midjemått på 74cm. skillnaden är ca 7kg i vikt och 7.5cm i midjan. Jag är inte klar än utan kommer fortsätta så långt jag känner för det. Det är ju tyvärr nu som allt bromsas mer och mer och det blir svårare att iallafall tappa vikt och det är inte mitt stora prio heller för jag vill bygga muskler och forma kroppen.
 
Sen åker vi till thailand om ca 1.5 månad och när vi är där nere kommer jag inte lägga så stor vikt på vad jag äter utan unna mig det jag vill eftersom det är semester. Jag kommer träna under resan för att jag tycker om träning men är det så att jag har gått upp några kilon när jag kommer hem så gör det inget. Huvudsaken är att jag hittat ett hållbart sätt för mig att äta och träna.
 
 

My valentine - David

:    ·  Älskade dagar
Jag hade verkligen en toppendag igår! Det var alla hjärtans dag och jag hade planerat denna dag egentligen sen flera veckor tillbaka. Många kanske tycker at "varför ska man uppmärksamma varandra på just denna dag när man kan göra det andra dagar" och fine, jag kan hålla med till viss del att det är klart att man ska ta hand om sina nära och kära varje dag men jag tycker verkligen om såna här dagar och eftersom jag har det ganska lätt för att komma in i det vardagliga "äta,jobba,träna sova" rutinerna så tycker jag bara det är kul att det finns en dag där man kanske uppmärksammar varandra lite extra!
 
Min pojkvän har alltid köpt dem finaste presenterna till mig både i födelsedagspresent, julklappar, vardagliga presenter osv osv och jag har alltid varit den som kommer med en riskokare i present haha.. Jag är inte så himla duktig på presenter med andra ord så igår ville jag ge tillbaka och visa hur mycket han betyder för mig.
 
Det började för några veckor sedan när jag hittade en hemsida där man kunde göra en egen bok. Så jag satte mig ner och börja pyssla på hemsidan med det och efter några timmar hade jag skapat en personlig bok som jag sedan beställde. I boken så har jag skrivit mycket personliga saker till min pojkvän som bara han och jag har. Själva tanken med boken är att jag verkligen ville upplysa han om hur mycket saker betyder för mig som han gör.
 
Jag gjorde även iordning en god middag och efterrätt. Dukade upp allt och tände ljus och det blev så himla mysigt! På kvällen gick vi även till hans mamma för att träffa min pojkväns systers barn som kommit från göteborg. Är supernöjd över dagen och den kunde inte blivit mer perfekt. 
 
Jag fick dessutom finaste rosarrangemanget av honom med en ask choklad. Gud så lyckligt lottad jag är!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Go muscles go!

:    ·  Träning/Inspo
Hej och godkväll. Ligger utmattad i soffan efter en underbar dag! Idag har det ju varit alla hjärtans dag och jag har haft det supermysigt verkligen, men gör ett inlägg med bilder imorgon tänkte jag!
 
Slutade tidigt idag så jag hann köra ett bra gympass idag också. tredje passet för denna vecka och det känns bra! Eftersom jag visste att jag skulle ha big time cheat day idag så ville jag träna idag för att förbränna en del liksom så jag körde biceps, triceps, mage och bröst. Några få övningar på varje muskelgrupp och det gick superbra! Avslutade passet på löpbandet med pw och lite jogging i 20min.
 
Kan verkligen se att musklerna börjar växa och bli synligare och synligare och jag märker som mest på överdelen av mig kropp så som min rygg, axlar, och armar och det är supernajs tycker jag! Känner mig stark liksom.
 
 
 
Ljuset på dessa bilder är ju verkligen inte de bästa då det reflekteras rakt över mig meen skit samma. Man ser iallafall att lite muskler finns det att hehe.
 
Ska börja jobba tidigare imorgon än vad som var tänkt så får se om jag tränar imorgon. Borde göra det men sovmorgon lockar ganska så mycket nu när man gått upp 3 eller 4 på morgonen i några dagar hehe. Ska dessutom jobba tidigt både fredag och lördag och endast vara ledig söndag och sen köra 6 jobbdagar i sträck igen som behöver vilan ganska mycket känns det som.. men o andra sidan vill jag verkligen nå mina mål när det kommer till min kropp och eftersom jag verkligen unnat mig idag med gottigheter så borde jag verkligen.. Gud vilken kamp det ska vara haha. Vi får se helt enkelt! Annars så MÅSTE jag träna på fredag helt enkelt!
 
 
 
Hoppas ni haft en fin alla hjärtans dag för det har jag!
 

Bubbel fredag & Våffel lördag

:    ·  Älskade dagar
Hej på er! Lördag eftermiddag och vi ska om ett tag åka iväg till Karlstad och äta god middag och se på bio med två av våra vänner. Det ska bli riktigt mysigt och jag är huuungrig!
 
Igår kväll gick jag och bestie Cindi på Fifty shades freed och den var superbra! Bäst av de andra två filmerna måste jag säga. Därefter åkte vi hem till mig och åt räkor och drack bubbel. Vi hamnade framför soffan där vi åt mera gott och somnade innan 1 på natten vilket var riktigt sent för mig haha men jag är ju ledig i helgen så det var skönt att få sova ut imorse!
 
 
Jag och david gjorde goda våfflor till frukost också och GUD SÅ GOTT DET VAR! Har verkligen följt mitt kostschema till punkt och prickar hela veckan så därför ser jag till att unna mig riktigt både igår och idag. Vi har även bokat vårt boende idag på Koh lipe som vi ska till i Thailand och även om det var DYRT att bo på denna ö är jag så fruktansvärt glad över det hotellet vi valde. Jag ska för första gången få bo i en "finare" bungalow så längtar ännu mer nu tills vi åker! Även bokat inrikesflyg från chiang mai också så nu börjar vår resa och reseplaner gå ihop. KUL!
 
 
 
Ha en fin lördag!
 
 

GAAM nutrition - Burn, fettförbränning

:    ·  Träning/Inspo
Hej! Förra veckan beställde vi massvis med protein ifrån proteinbolaget.se och då passade jag på att ta med en pwo kan man kalla det. Den är ifrån GAAM nutrition i deras Candy serie då de har produkter som ska smaka olika sorters godisar.
 
 
 
Läste lite om produkten och det står såhär:
 
Candy Series BURN kan ha följande effekt på dig:
  • Thermogen effekt
  • Uppiggande
  • Hög koffeinhalt
  • Ökad ämnesomsättning
  • Minskad hungerkänsla

GAAM Nutrition ger dig de bästa förutsättningarna för att du ska minska ditt underhudsfett på ett så snabbt och smidigt sätt som möjligt, och i sann Candy Series anda så är också smaken i fokus!
 
Den kostar 249kr och kände att jag ville testa den. Provade den till gymmet för första gången idag så tänkte dela med mig av lite tankar kring vad jag tycker om den so far!
 
First of all... Smaken suger! Ursäkta men den är SÅ SÖT så att man knappt kan dricka den. Jag älskar söta smaker på både bcaa och pwor annars men denhär var som att få in sockerbitar i munnen tyvärr så smaken har dem inte lyckats med.. Jag KAN dricka upp den men som sagt, ingen höjdare när det kommer till smaken.
 
Om man ska kolla på vad den ska ha för effekter så la jag märke till några saker. Jag kände absolut att man blev piggare till en början och jag lyckades med mitt pass väldigt bra på gymmet. Jag svettades också mer än vad jag brukar och det har ju med den fettförbrännande effekten och vad som faktiskt är i denhär drycken så som: Chilifruktextrakt, Svartpepparextrakt, Grönt teextrakt, och koffein samt andra ämnen.
 
Jag hade även mycket högre puls under hela passet vilket är bra för fettförbränningen.
 
 Brukar bara ligga runt 110 i puls när jag styrketränar (klart att pulsen går upp när jag kör mina set, runt 140 eller så) men denna gång hade jag hög puls när jag bara stod still så som 123 tillexempel och sen när jag körde ett set var den uppe över 150 i puls.
 
Jag kan inte riktigt säga än vad den gör med hungerkänslan för det står på förpackningen att man egentligen ska dricka den 15min innan frukost så det står inget om att dricka den innan ett gympass men jag ville testa hur mycket effekt den kunde ge. Tänkte att jag ska testa att ta den någon dag innan frukost på en "vanlig jobb dag" så får jag se hur hungern känns samt sötsuget och allt sånt. 
 
Direkt efter gymmet fick jag dock en riktigt jäkla dipp och känner mig nu svag. Jag har druckit en proteinshake och väntar på att få äta sista målet inför idag men det är någon timme tills dess så får hålla ut hehe.
 
Overall så kan jag tänka mig att dricka denna då och då men hade jag vetat att smaken var så fruktansvärt dålig hade jag aldrig betalat 249kr för den.. Ni hittar den HÄR
 
Har ni testat någon fettförbrännande produkt?
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag ska på...

:    ·  Älskade dagar
..ED SHEERAN!! Kan knappt förstå att jag ska få se en av mina största idoler för första gången!
 
 
Förra året satt jag och min bästa vän Cindi och kollade på biljetter till hans konsert för i år men vi tvekade och hade inte riktigt pengar för att köpa dem just då och sen rann det ut i sanden och biljetterna försvann lika så.. Jag tänkte väl mest att aja, jag får väl se han någon annan gång i livet..
 
I söndags kväll skrev Cindi " hallå är du vaken" var på jag svarar ja. Hon ringer på en gång och jag tänker "va fasen har hänt nu haha" hon bara "Det finns biljetter till Ed sheeran som jag hittat, ska vi gå?! Jag bokar nu på en gång!!" Jag blev nog lite i chock men jag sa "ja absolut"
 
Det är först nu efter några dagar som jag verkligen förstår att jag faktiskt ska få se Ed sheeran! Jag är superlycklig och det ska bli jätte jätte kul att få gå på detta med min bästa vän som älskar hans musik lika mycket som jag gör!
 
Jag har alltid sagt att jag inte är en konsert person egentligen men det finns några få artister som jag ska bocka av ifrån min lista och Ed sheeran var såklart en av dem. De andra som jag sagt att jag vill se innan jag dör är: Beyoncé, Sia, Eminem.. Lady gaga har jag redan sett och hon var också med på listan!
 
Vi ses på Ullevi i sommar!
 

Godaste kycklingen + tillbehören

:    ·  Isabelle tipsar
Jag bara måste tipsa er om en NY favorit maträtt som jag fixade till för några dagar sen! Den var så god så att jag gjorde om den idag, och denna gång dubbelsats så att vi får fler matlådor av detta.
 
Jag är ingen riktigt "köttbits person" utan gillar mest kyckling, fisk eller nötfärs. Alltså, jag gillar inte att steka på någon oxfilé, karrebit eller nåt sånt. MEN de som kan bli tråkigt är ju att i längden är det inte gott att äta kyckling i ugn eller bara steka kycklingbröstfilé så som den är med bara lite kryddor på..
 
Köpte hem kycklinginnerfilé då den är mindre och det blir väldigt fina bitar som inte heller blir så torra! Här kommer receptet på marinaden till kycklingen som är "the main star" i recepet skulle jag säga:
 
Recept för 1400g kycklinginnerfilé: ( Det blev för oss 6st matlådor )
 
Turkisk yoghurt ca 3-4 dl beror på tycke och smak.
Mango chutney nästan hela burken, men beror också på smaktycke!
3 vitlöksklyftor
Flingsalt
Peppar
 
Det man gör är att man bara blandar ihop allt i en bunke och sen in i två st plastpåsar, låter stå över natten som jag gjort eller i någon timme om man vill laga samma dag! Steker på allt i en stekpanna och i början så blir det mycket vätska så jag sprider ut allt i pannan (bild ser ni nedan) och sen låter jag det steka ihop så att vätskan nästan är borta för då får man en fin krispig yta. Sen vänder jag och låter det stekas där också och voila, klart! SMAKAR SÅ GOTT!!
 
 
 
Såhär åt jag idag till kycklingen (140g och då är ingredienserna medräknat som man blandar kycklingen med). Egengjorda potatisklyftor i ugn(130g), broccoli(70g), 2 matskedar lätt cremefraishe, och lite gurka och tomat! Kalorimässigt: 400 kalorier varav 28g protein, 37g kolhydrater, 13g fett. Jag kan säga att jag blev riktigt riktigt mätt och är fortfarande inte hungrig 4 timmar senare + att jag tränat på det!
 
Riktig superfood mat skulle jag kalla det!
 
 
 

Självblind

:    ·  Träning/Inspo
Godkväll! Sitter här i soffan efter att ha duschat och ska snart göra kvällsmat och ikväll blir det kesoplättar! Jag tycker det är så gott och man blir väldigt mätt på det. Kan ge er receptet imorgon. 

Förut var jag på gymmet och fick till ett grymt bra rygg/axel pass och idag kände jag mig stark i många övningar vilket är kul då jag på senaste tiden känt mig svag! 

Bad cindi ta några bilder i en övning som ni ser nedanför just för att jag skulle ha några bilder till bloggen. Tittade igenom bilderna och när jag kollade på dem så insåg jag verkligen hur långt jag kommit!

Jag skulle säga att när jag bara tittar på mig själv i spegeln så ser jag absolut skillnad men när någon tar kort på mig och sen tittar efteråt, då ser jag sjukt stor skillnad! Jag har blivit självblind om det nu finns något ord som heter så. Känner att det är viktigt för mig själv att se dethär för jag blir som sagt stolt och vill bara fortsätta. 

Förut och tills nyligen har allt handlat om att gå ner i vikt hela tiden O det har jag kämpat med i flera år fram och tillbaka och ja, jag har gått ner flera gånger förut O så har det gått något år och så gått upp allt igen men denna gång handlar det för mig inte att gå ner mer i vikt då jag redan "nått målen" för det utan nu handlar det om att bygga muskler, äta bra och forma kroppen.

(null)

(null)

(null)
Btw denna övning är riktigt bra för ryggen!

Vet inte riktigt vart jag vill komma med detta inlägg mer än att klappa mig själv på axeln och föreviga detta med ett inlägg om hur långt jag kommit. Tyvärr orkar jag inte leta upp gamla bilder på mig själv för att "bevisa" för er hur jag sett ut genom åren hehe.

(null)

(null)
Hård träning ger resultat! Det är en sak som är säker.. både på gymmet och i köket!

Måndag = nystart

:    ·  Allmänt, Träning/Inspo
Hej på er! Tisdag morgon och känner mig ännu mer hängig än förut. Vaknade till och med inatt och svettades såååå mycket. Har ju något virus i mig som vägrar att bryta ut då jag haft det i 5 veckor och de enda som känns är något i halsen och att jag inte har så mycket ork så denna vecka har jag bestämt mig för att träna skiten ur mig på gymmet tills något händer. Låter kanske konstigt mel vill inte ha det liggande såhär länge utan att något händer för är så trött på att vara sliten.

Vi får se hur det går. Får hoppas på att jag tränar bort viruset istället för att framkalla det ;)

Igår var det måndag och jag kände för en liten nystart som man ibland behöver så denna vecka ska jag som sagt träna mycket, följa kostschema till punkt och prickar fram till lördag har jag sagt. Igår gick kostschemat väldigt väldigt bra och lyckades hålla blodsockret på plats hela dagen!

Körde dessutom ett riktigt bra ben/rump pass på gymmet med bästa vän! Sa till mig själv att jag skulle köra slut på benen innan jag gick hem och det gjorde jag. Träningsvärken i denna stund kommer krypandes snabbare och snabbare och det gillas!

(null)
Visar en riktigt bra övning från igår med två kettlebells. Körde 10-12x 3 set
(null)
En annan bra övning som också är skitjobbig är övningen nedan. Benpress fast man kör ett ben i taget. Man behöver inte ha hög vikt på för att det ska kännas hehe. Körde 8-10x 3 och varvade med andra övningar
(null)

(null)

(null)

(null)

Ha en fin tisdag! 

Steakhouse och mello-helg

:    ·  Älskade dagar
Godkväll söndag. Ligger fortfarande i soffan som jag gjort sen jag gick upp typ men antar att söndagar brukar se ut såhär. Känner mig fortfarande hängig och lite ont i halsen som jag gjort hela denna vecka så kan säga att allt med kostschema, nyttigheter och träning har jag lagt på hyllan denna vecka. Har inte stått emot mitt sötsug för fem öre utan bara gett med mig själv varenda dag och ätit godis. MEN det är så livet kan se ut ibland också. 
 
Jag ska ge mig själv nya tag inför kommande vecka med allt och hoppas på att jag har mer energi denna vecka. Får ju dessutom ledig hel helg denna vecka vilket ska bli såå skönt!
 
I fredags så åt jag och david på vår favorit restaurang i vår lilla håla vid namn Steakhouse. Jag äter ofta där och älskar deras olika hamburgare. Denna gång testade jag något nytt som ni ser nedan. Fläskfilé på bröd, lök, ost osv. Det var också väldigt gott men inte i närheten av burgarna! Till efterrätt blev det en god äppelpaj med vaniljglass.
 
 
 
Igår lördag jobbade jag och sen gick jag hem och vilade. Blev medbjuden att gå på melodifestivalen som var i Karlstad av min fina vän Frida så det fick det bli. En riktigt spontan kväll som verkligen blev över förväntan rolig! Renaidas låt och benjamin ingrossos låt var de 2 bästa enligt mig och jag tror verkligen att dessa två låtar kommer bli riktiga hits på spotify alltså! Efter mello åkte jag och Frida för att käka mat och sen kika in deras nya lägenhet och sen åkte vi hem.
 
 
 
 
Idag sov jag ut till närmare 12 och har som sagt bara suttit här i soffan med undantag att vi städat lite och tvättat kläder. Vi ska strax göra lite matlådor och sen se på farmen och sen blir det natti.
 
Hoppas er helg varit toppen!

Nytt i garderoben

:    ·  Mina outfits, Älskade dagar
Hej och godmorgon fredag 

Sitter på jobbet och börjar strax. Efter jobbet behöver jag boka tvättid, kanske få in ett gympass beroende på hur min hals mår... laga mat och sova tidigt då jag även jobbar imorgon!

I onsdags var jag ledig och då åkte jag och bästa vännen cindi till Karlstad för en heldag med shopping. Så kul att få göra något annat än att bara jobba, träna, äta sova haha.

Fick med mig några saker hem som jag är jättenöjd över så visar några bilder på det här nedan. Fotade inte allt men det jag köpte var: en croppad hoodie, ett par svarta mjukisbyxor,  ett par ljusa jeans, underkläder, och 4 glasmatlådor hihi.

(null)

(null)

(null)
Bilder på mjukisbyxorna och hoodien som jag köpte. Jag är helt kär i denna hoodie alltså! Köpte på bikbook för 249kr tror jag. 

Ha en fin dag! 

Två nya budget highlighters

:    ·  Isabelle tipsar, Izzas sminkningar/Marykay
Hej och godmorgon på er! Just nu sitter jag i soffan och har ätit frukost. Ska fixa iordning mig och sen laga matlådor innan jag börjar jobba. Skippar gymmet idag då jag inte orkar gå dit idag. Får försöka köra ett pass imorgon!
 
För några dagar sen köpte jag 2st nya highlighters och ni som känner mig vet att jag ÄLSKAR highlighters... Jag har väldigt(!) många här hemma och har inga planer på att sluta köpa nya hihi. Vi har fått in Makeup revolution på Maxi och när jag gick förbi hyllan så fångade mitt öga just de två highlighterna. Jag swatchade dem på handen och sen var jag såld! Jag visste att den vita/guldiga skulle sälja slut på en gång så jag köpte båda färgerna på en gång och som jag trodde, Efter några timmar var den ena slutsåld.
 
Jag har sen innan bara en rouge palett ifrån märket Makeup revolution och jag tycker om den men den är liksom inget märkvärdigt. Jag har ju hört talas om märket förut osv och det jag vet är att deras produkter är väldigt billiga och prisvärda.
 
Jag kan säga att jag är huuur nöjd som helst med den vit/guldiga highlightern. Den är så himla fin!! Den mer rosa är inte lika pigmenterad men den är väldigt fin att blanda tillsammans med den andra då det blir lite olika skiftande färger i ansiktet.
 
Måste bara säga att det var sjukt svårt att försöka fota dessa... Bilderna ger dem tyvärr ingen rättvisa och skimmret i verkligheten är mycket mycket finare än på dessa bilder så ni har det i åtanke!
Dem kallas vivid baked highlighter och jag betalade 60kr/st på vårat Maxi här i stan. Om man googlar på denna så finns den i lite olika prisklasser men oftast för 65kr.
Övre bilden är tagen med blixt och nedre utan blixt.
 
Både övre bild och undre bild med blixt. Man kan även här se att den rosa inte ger ifrån sig lika mycket färg som den andra.
 
Som sagt, sämst swatch bild men ni ser ju på ett ungefär hur dem ser ut. 
 
Summan av kardemumman: jag tycker om båda jättemycket och tycker verkligen att dem var prisvärda. Jag har ju som sagt väldigt många andra highlighters och i flera olika prisklasser så som en palett kanske kostade närmare 600kr medan en annan singel highlighter ifrån Thailand kostade 5kr. Dessa passar väldigt bra in i min "lilla" highlighterfamilj hehe.