Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Dag 51 - ser målbilden i mitt huvud

:    ·  Träning/Inspo
Hej på er! Idag är det onsdag och jag sitter som vanligt här i soffan för att tagga upp till ett gympass såhär på morgonkvisten! Jag jobbar kväll idag och då får det bli morgonträning helt enkelt.
 
Som ni ser av rubriken så står det "dag 51" ni kanske inte förstår vad jag menar? Jag skrev ju i några inlägg tillbaka att jag anmält mig till en hemsida som heter viktklubb.se där man betalar i månaden för att få vissa verktyg för att gå ner i vikt så som loggbok, man lär sig äta rätt portioner mat, man ser hur mycket kalorier man stoppar i sig, det finns bloggar som andra skriver i osv osv.
 
Nu är jag alltså inne på dag 51. Det har snart gått två hela månader på denna "resa" och jag tänkte bara skriva av mig lite angående detta. Denna resa kommer såklart fortsätta framåt tills jag når mina mål som jag satt men jag vill ändå skriva lite om den. 
 
Jag har haft många "sämre" dagar på resan dessvärre och jag har väl inte gjort mitt bästa med att säga nej till godsaker, eller att köpa godsaker men jag har ändå tagit myrsteg framåt i viktnedgången vilket jag ändå tycker är grymt bra gjort eftersom jag typ nästan levt som vanligt under dagarna och ändå inte gått upp något, snarare ner! Det är ju så jag vill kunna ha det eftersom någon dag när jag nått mitt mål måste jag ju också kunna hålla den siffran men ändå få unna mig.
 
Jag vet att jag kan bli bättre på vissa saker men jag kan ändå se en förbättring. De två senaste veckorna har jag inte varit så duktig och jag hade faktiskt inte ens vägt mig för att jag inte ville se att jag hade gått upp igen men vägde mig i lördags bara för att se och där hade jag samma vikt sen två veckor sen. Det kändes riktigt bra då!
 
Det jag blivit bättre på är att gå iväg och köra på gymmet regelbundet måste jag säga! Jag försöker träna 3 gånger i veckan, ibland blir det 4 beroende på hur jag jobbar och hur trött jag är. Sen försöker jag inte ha en sån stor relation till god mat. Det är svårt att förklara men förut så kunde jag verkligen längta till att ha lunch i 1 timme för då kunde jag äta min matlåda, gå ner och handla något godis till efterrätt och sen sitta och mumsa på det länge men nu försöker jag lägga mina raster lite kortare för att bara äta upp min matlåda för att jag är HUNGRIG och inte sugen och sen får det vara bra med det.
 
Speciellt på frukosten försöker jag bara att ta en kvart för då vet jag att jag hinner endast käka mina två kokta ägg eller två knäckebröd och sen ska jag ner och jobba igen. Då blir det inte att jag tar 3 eller 4 st mjuka bröd som jag gjorde innan.
 
Så vad har jag åstakommit i vikt och mått?
Från 77kg till 72.6. Viktminskning på: 4.4kg
midja: från 84cm till 79cm midjeminskning: 5cm
 
Jag känner mig smalare och framförallt inte lika uppblåst i magen som förr. De enda gångerna jag blir uppsvullen är ju när jag äter fel mat eller godis/chips osv som jag gör minst en gång i veckan. Jag kan till och med må illa efter att jag ätit sånt då jag antar att min mage börjar ställa om sig på vad som är bra och dåligt att få i sig.
 
Vad menar jag när jag skrev "ser målbilden i mitt huvud"?
 
Nästan varje dag tänker jag på thailand. Vi ska ju till thailand igen i februari med några vänner och det ska bli så himla kul och underbart! MEN de andra gångerna vi åkt till thailand så hade jag alltid några månader innan en bild på mig själv i mitt huvud hur jag skulle se ut, hur smal jag skulle kunna vara och åh vilka fina bilder vi skulle kunna ta men jag har liksom aldrig fullföljt det, och när det varit dags att åka har jag inte varit smal, jag har inte blivit duktig på mat osv.
 
MEN denna gång så ser jag verkligen allt så himla klart i huvudet, jag kan nästan se min egen kropp precis som jag vill att den ska se ut och nu får ni inte tro att jag ser något helt orealistiskt för det gör jag inte. Jag ser fortfarande mina lite större höfter, men en lite mindre Isabelle som inte har utåtstående mage, som inte har pluffsiga ben eller rumpa. Visst inte heller vältränade slimma ben för det tror jag kommer bli svårt men ja, en smalare kropp helt enkelt. Nu är det bara att köra på igen och jag ska kämpa! OOOM JAG SKA! HEJA MIG!
 
 
Som mina nya tights säger, ett sträck över setback, COMEBACK!!  Älskar dem!

Stor haul ifrån craycray.se + tankar kring produkterna

:    ·  Isabelle tipsar, Izzas sminkningar/Marykay, New things
Hej på er! Som jag utlovat kommer det nu en ganska stor haul på sminket jag beställde ifrån craycray.se föra veckan. Jag provade mycket av det igår och jag är supernöjd!
 
Detta fanns i paketet och läppstiftet som jag beställt kommer nog komma om några veckor eftersom det var preorder på det endast.
 
Här ser ni det som fanns i förpackningarna och ja, det är endast ögonskuggor och en highlighter! (plus den där paletten som jag stoppat i ögonskuggor i)
 
 
Jag tänkte börja med att visa er den stora paletten ifrån Morphebrushes och paletten heter 35O. Färgerna är totalt underbara och som ni vet älskar jag varma bruna och röda tonar och hela paletten innehåller bara såna färger. Alla skuggor är matta och det är så himla snyggt tycker jag! Som ni ser nedan är pigmenteringen i skuggorna riktigt bra och jag har endast swatchat på handen utan primer under.
 
Det enda jag la märke till var att vissa skuggor var lite svåra att få sig jämna men de flesta var riktigt riktigt bra! Den här paletten kommer jag nog göra många sminkningar med i höst!
 
 
 
Next up har vi skuggorna ifrån Nabla cosmetics. Jag beställde tre stycken och sen själva paletten som dem sitter i. Dem var väldigt billiga och jag hade aldrig hört talas om märket förut så det skulle bli intressant att testa dem. Jag älskar dem lila skuggan och som ni ser på swatchen är det den som syns mest. Den gröna blev jag väldigt besviken på för den syns knappt men den ljusrosa kommer bli väldigt fin som highlighter! Kanske inte som skugga då den inte heller hade så hög pigmentering men den glimmar väldigt fint!
 
Jag använde den lila skuggan på ögonlocken igår och när jag väl fick till den där jag ville så var det superfint men den blenda inte så bra tyvärr. Jag är ändå nöjd över dem!
 
Nu ska ni få se på highlightern jag köpte och även en lite större röd skugga ifrån ett annat märke! Översta bilden är highlightern som typ har som en regnbåge med färger och den är helt fantastisk! Den är så himla fin och jag har haft den på mig både igår och idag. Dem glimmar superfint och ja det är svårt att få det att synas på bild men tro mig, på ansiktet är den heaaaaveeeen! Den röda ögonskuggan har jag inte provat än men helt ärligt, den hade bäst pigmentering av ALLA skuggorna jag beställt hem och jag tror att den kommer sitta som en dröm på ögonlocket!
 
 
 
Jag är iallafall supernöjd över mitt köp och det ska bli kul att få leka lite mer med färgerna och se vad jag kommer på för sminkningar!
 
Vad tycker ni om sakerna?
 
 

wishlist på träningskläder

:    ·  Isabelle tipsar, Träning/Inspo
hej på er och godmorgon! Jag sitter här i soffan och försöker tagga upp till ett träningspass men det är tungt idag. Är så himla trött och vaknade nyss med huvudvärk dessutom. Tråkigt tråkigt men det kanske går över..
 
För någon dag sedan klippte jag ihop ett collage på träningskläder som jag väldigt gärna skulle vilja ha i min garderob så här kommer en liten wishlist hehe.
 
Här har ni kläder från tre olike hemsidor och den första heter såhär: http://www.icaniwill.se , Där ifrån är det första gråa tröjan ifrån vänster på bilden samt de tredje tightsen på andra raden räknat ifrån vänster. 
 
Den andra hemsidan är: http://aimn.se , Där har ni tightsen på andra raden och de första paret åt vänster. Och toppen på första raden och fjärde plats som det står 38 på. 
 
Sista sidan är: http://www.stronger.se och då har vi på första och andra raden nr två de matchande settet med dem där grönamöntrade träningskläderna! Även på andra raden plats 4 vitgråa tightsen.
 
Det är bara att gå in på dessa sidor så hittar ni dessa kläder men även massor av annat snyggt! Jag älskar verkligen dem här kläderna jag valt ut och har gått och suktat efter vissa ett bra tag nu haha. Tillexempel dem byxorna ifrån stronger.se .. dör så snygga dem är, både dem mönstrade och dem gråvita!
 
Skulle vara så snyggt att matcha den gråvita tightsen tillsammans med t-shirten som det står 38 på och sen den svarta hoddien över. Eller bara den grå tunna tröjan. åhhå, ge mig pengar nu haha.
 
Oftast när jag köper träningskläder så blir det i butik men på senaste tiden har jag beställt också. Mycket ifrån ginatricot, h&m och mitt senaste inköp var ifrån bubbleroom.se
 
Har ni tips på bra hemsidor med snygga träningskläder? Vart brukar ni köpa era träningskläder?

Craycray.se - Nylansering av hemsidan + massa nytt

:    ·  Isabelle tipsar, Izzas sminkningar/Marykay, New things
Hej på er! Nu sitter jag här i soffan efter ett ganska kort morgonpass på jobbet och klockan börjar närma sig 2. jag ska dra iväg till gymmet själv idag men det tar emot som tusan. MEN jag ska iväg så är det bara! Har haft ett enormt sötsug nyss men jag botade det med lite lohilo proteinglass som inte innehåller alls så mycket onyttigheter och framförallt massa protein och lite kalorier!
 
Igår när jag slutade för kvällen så kom jag på.. craycray.se öppnade ju upp sin nya hemsida idag och när jag kom hem så gick jag igenom typ hela hemsidan med alla märken för att se om det fanns något att ha och ja ni kan ju gissa.. det fanns så himla mycket nya märken, nya produkter och jag gick LOCCO! För er som inte vet vad denna hemsida innehåller så har det såklart med smink och skönhet och göra och denna gång beställde jag hem massor av ögonskuggor, några highlighters och ett läppstift som jag tror kommer bli så himla perfekt!
 
Här nedan ser ni bilder på allt jag köpte hem.
 
 
 
På bilderna har jag skrivit märket,färgen och vad dem kostar och dem finns alltså på craycray.se 
 
Några saker är nog slutsålt nu eftersom det var nog inte bara jag som var inne och klickade hem massa hihi. Det som jag är mest spänd på att testa är den första paletten ifrån Morphe brushes. Har suktat efter denna längre och det var bara för någon vecka sen jag satt o letade på nätet om den fanns att klicka hem på någon svensk hemsida men den var slutsåld på alla sidor men nu nu nu nuuuu har jag klickat hem den. Det är många youtuber som snackat bra om denna så det ska bli så kul, och ni vet ju hur mycket jag älskar dem här bruna,röda skuggorna!
 
Det andra som ska bli kul att testa är märket Nabla cosmetics och på bilden ser ni tre skuggor och sen en palett men skuggorna ni ser i paletten har jag ej beställt utan jag har bara beställt själva hylsan så jag kan stoppa ner mina skuggor där i tänkte jag. Den ljusaste skuggan som ni ser på bilden tänkte jag prova att ha som highlighter framförallt för den ser ni grym ut visst!?
 
fjärde och sista bilden är ifrån två olika märken och det första är en higlighter ifrån devinah och den har liksom som en liten skimmrig regnbåge i sig, åh hoppas hoppas den är lika fin när man tar på den!! och det sista är en skimmrig röd ögonskugga ifrån suva beauty.
 
Ja får inte glömma läppstiftet som ni ser på bilden också. Det är ifrån ett märke jag aldrig hört talas om och de hade massa coola färger men jag valde en lite ljusgrå lila färg som jag tror kommer sitta superbra på mina läppar. Detta läppstift kommer dock att ta ett tag innan jag får hem då det bara var pre order på dem så kanske runt 4 veckor stod det men hoppas jag får allt annat innan hehe.
 
Jag är SÅÅ TAGGAD på allt detta och lovar att visa er i bloggen snarast när allt kommit hem och jag kan börja använda det! PUSS
 

Min vardagliga foundation

:    ·  Isabelle tipsar, Izzas sminkningar/Marykay
Hellu! Eftersom ett av mina stora intressen är smink och skönhet så tänkte jag ge er tips på en bra vardaglig foundation som jag använder varje dag när jag sminkar mig! Jag har även en lite mer finare täckande foundation som jag använder till speciella tillfällen så som fester och dem gångerna när jag vill vera lite extra fin haha men idag ska ni få se den som jag använder mig utav mest!
 
Den är ifrån Max factor och heter "Face infinity all day flawless 3 in 1 foundation" och det menas att den ska vara bra som både för primer, foundation och concealer. Jag använder den dock endast som foundation för att jag tycker inte den passar för primer eller concealer.
 
Såhär ser den ut och jag har i färgen "Warm almond" Den kostar 179kr och jag köper den alltid i vanliga butiker så som Maxi, eller på lindex osv. Det som är bra med den också är att den har solskyddsfaktor 20 i sig och det är bra emot solen duuh haha. 
 
Jag vill ju alltid ha en foundation med ganska hög täckningsgrad och den här passar utmärkt till vardag och täcker väldigt bra ändå! 
 
Primer som jag använder under denna är denhär
Det är en primer ifrån Thebalm och heter "time balm face primer base visage" I thiiiink. Finns på bla cocopanda.se där jag köpte den för 228kr och visst den är lite priceeey men man får ganska mycket produkt och behöver inte ta så jättemycket varje gång. Den är såå himla bra och jag älskar den! tips tips tips!
 
En primer lägger man alltså innan man tar på sig sin foundation för att sminket ska hålla bättre under dagen. Den här täcker porer också så att man inte får "massa gropar" i ansiktet.
 
För att applicera min foundation använder jag denna borste ifrån Real techniques. Jag köpte den i ett paket som finns HÄR att köpa för 239kr tillsammans! Denna är en såkallad buffing brush och jag tycker den är lagomt stor för att användas till foundation. Jag använder liksom cirklerande rörelser när jag tar på foundation och avslutar med en sån där svamp (typ beauty blender)
Jag tar en pump och den pumpen täcker nästan halva ansiktet så kanske använder 2-3 pump av min foundation varje gång jag sminkar mig. Såhär ser även borsten ut uppifrån och även nyansen på "warm almond" Som jag har.
 
Vad har ni får vardaglig foundation rutin? Har ni några bra tips på någon mer lite täckande foundation som jag borde prova? Älskar att testa nya produkter så det skulle bara vara kul!
 
 

Kräftskiva sminkning

:    ·  Izzas sminkningar/Marykay
Hej och hallå fina onsdag! klockan börjar närma sig 11 och då ska jag iväg till gymmet med Cindi. jag börjar arbeta kl 16.00 idag!? Så konstig tid men men, det var skönt med en längre sovmorgon och nu har jag nyss ätit havregrynsgröt med lite protein i samt blåbäär! Gottit.
 
Förra helgen var jag och min pojkvän David på kräftskiva hos vänner och det var superkul, Även om jag inte drack något (ni vet dietveckorna rullar framåt haha) Så var det supertrevlig! Jag gjorde en röd sminkning till kvällen då jag tänkte att "Tja varför inte nu när det är kräftskiva och kräftor är röda hö hö hö.. ;D" Hade även på mig en röd jumpsuit så jag gick verkligen in för dethär med kräftis hihi. 
 
 
 
 
Jag blev ganska nöjd över den förutom att glittret som jag la på inte såg superbra ut på ena ögat. oh well kul hade vi iallafall och IM DYING FOR MY HAIR. Alltså älskar att göra såna här småvågor i håret, jag får supermycket volym och det håller i flera dagar. 
För er som undrar gjorde jag sminkningen med en palett ifrån NYX som heter Full throttle" med dem röda nyanserna i. Tillsammans med ett glitter ifrån  Lit cosmetics. På läpparna bär jag NYX lip lingerie i färgen "Honeymoon"

TIPS - Två bra rumpövningar

:    ·  Isabelle tipsar, Träning/Inspo
I torsdags körde jag och min kompis ett rejält ben/rump pass på gymmet i nästan två timmar!? Jag vet att man inte ska köra så länge på gymmet men nu var vi ju två stycken som turades av en del maskiner och övningar så då blir det så. Jag hade iallafall igår (lördag) mycket träningsvärk och den smög sig på redan igår kväll. Men jag tycker om träningsvärk! Då vet man att man jobbat på bra!
 
Har två bilder att dela med mig utav ifrån passet som jag även vill tipsa om.
 
Den ena är en stående kickbacks övning som man tränar ett ben i taget och det är övningen ni ser på vänster om bilden. Vi körde den 8x4 reps på varje ben och började med tyngre vikter först för att sedan få gå ner i vikt om vi inte orkade.
 
Den andra övningen ser ni på höger sida av bilden och det är helt vanliga squats i smithmaskinen. Jag har väldigt svårt för squats överlag men vi filmade även denna gång och jag tyckte mina såg bra ut ändå. På bilden ser ni bakifrån. Här körde vi på samma sätt, 8x4 reps med tungt först. Squats finns ju i alla möjliga former och övningar men vi började som sagt med axelbreda squats.
 
Har ni några bra rump övningar?

Kollektion med Linn Löwes

:    ·  Isabelle tipsar, New things, Träning/Inspo
Hellu! Idag är det lördag yeyyy!!
 
I torsdags släppte Linn Löwes sin träningskollektion tillsammans med bubbleroom.se och jag gick in för att se vad som fanns att erbjuda och åh så fina träningskläder alltså?!
 
Ni som inte vet vem denna Linn Löwes är tycker jag ni ska kika in både hennes blogg där hon heter: http://linnlowes.isilife.se och även hennes grymma Instagram: linnlowes . Hon är en fitnessjunkie precis som jag och har en sån sjukt tränad kropp (det har inte jag haha skämt o sido) Hennes instagram och blogg är full med tips på övningar, fina selfiesbilder, maträtter and you name it.
 
Jag kunde inte hålla mig ifrån att beställa ett par träningskläder så jag klickade hem detta
 
Ni hittar tightsen HÄR, och Hoodie toppen HÄR
 
Jag tror att detta sett kommer vara superfint ihop och jag hoppar verkligen jag tog i rätt storlek när det kommer till hoddie toppen då jag inte vill att den ska vara tajt men inte heller för stor liksom. Linns kollektion innehåller massor av mer fina träningskläder så jag tycker verkligen ni borde kika in på Bubbleroom.se och titta! Det är Limited edition på kläderna så passa på nu innan dem tar slut.
 
Just nu sitter jag här en fin lördagsmorgon och har precis haft på mig ansiktsmask. Ska sitta och kika lite på youtube och sen ska jag väl börja fixa mig inför kvällens festligheter som innebär kräftskiva med trevligt folk!
 
Ha en fin helg!

23e April sminkning - Från min kamera

:    ·  Izzas sminkningar/Marykay
Hallå där och god middag på er! Idag är det torsdag och det innebär en sak, SNART HELG! Och en ledig helg dessutom! Är så taggad haha.
 
Har äntligen skaffat sladd så jag kan ladda in bilder på min dator igen ifrån min kamera och tittade då igenom lite sminkbilder som jag brukar ta när jag sminkar mig ibland. Hittade dessa bilder som ni ser nedan ifrån 23e april haha. Blått är fint!
 
 
 
Inte den bästa sminkningen jag gjort men den får duga för nu! 
 
Själv ska jag kila till gymmet om mindre än en timme nu och kötta igenom ett hårt benpass med Cindi. Hon har lagt upp ett schema för detta benpass o jag fick kika på det.. Herre jösses! Kommer nog inte kunna gå imorgon om vi tar oss igenom hela passet hehe men det ska bli kul vilket fall och se vad man går för!
 
Imorgon som sagt är det fredag och jag jobbar bara några få timmar på morgonen och sen helg, tjohoo! vad ska ni göra i helgen?

Ledig dag och styrkepass

:    ·  Träning/Inspo, Älskade dagar
Hej och god eftermiddag på er! Idag är det tisdag och jag är leeeeedig! Ni kan nog inte förstå min känsla i kroppen av att få vara ledig äntligen. Har jobbat så hårt på jobbet i några veckor nu och även i helgen så att få vara ledig nu och även i helgen är guld värt! 
 
Jag gick upp runt 10 och åt frukost som bestod av havregrynsgröt, hallon och egenplockade blåbär med lite kanel till. Sen gick jag och tvättade. Runt 12 gick jag till gymmet med Cindi där vi körde ett rygg/biceps pass och det gick väldigt bra! Blev ett ganska långt pass men eftersom vi är två som kör så tar det lite extra lång tid så nu håller vi tummarna för en öm rygg imorgon!
 
Kom hem för en timma sen och har ätit mat och just nu ligger jag bara i soffan och kikar youtube. Är trött och vill duscha men orkar inte ta mig till duschen haha, fy så lat! 
 
Dedär med att posa är inte min grej, Inte kan jag framhäva några muskler på bilden heller haha men men.
 
Igår måndag åkte vi in till Karlstad på kvällen för att äta mat med vänner och sen bio och det var verkligen supermysigt. Vi åt på O'learys och maten var så jädrans god! Jag tog hamburgare med sötpotatis till och mmm så gott! Jag vet att det inte är sån mat jag borde äta nu under min viktresa men jag unnade mig igår för fy så sliten jag var. Jag mår mycket bättre idag så jag tror jag behövde lite god mat/godis på bion för nu är jag fit for fight igen! Vi såg suicide squad på bion och den var riktigt bra! Filmtips!!
 
Ser det inte helt gudomligt gott ut? Jag kommer aldrig någonsin igen ta vanliga pommes på restaurang om det finns sötpotatis för det är det godaste jag ätit!
 
Vad gör ni en tisdag som denna?

Personlig almanacka

:    ·  Isabelle tipsar
God eftermiddag på er. Idag slutade jag jobba vid ett och när jag kom hem tvärsomnade jag i soffan en timma. Det var väldigt skönt men jämt när jag tar såna här små vilostunder tar det så lång tid innan jag blir "pigg" igen.  Jag är liksom som en zombie i flera timmar efteråt o sen är det liksom dags att sova igen haha. Måste sluta somna på dagarna när jag börjar jobba tidigt!
 
Till min rubrik nu. igår satt jag och kikade igenom min almanacka som jag alltid (eller oftast) bär med mig och planerar saker i och upptäckte att den snart tar slut. Den håller bara till september så då var det dags för att beställa en ny. 
 
Ni som hängt med här på bloggen en tid tillbaka vet att jag alltid beställer från en hemsida vid namn: Personligalmanacka.se där man kan designa sin egen personliga almanacka. Jag tycker att det är extra roligt när man får pyssla ihop sin egen med framsida och baksida samt att man får välja lite hur den ska se ut innuti. Det blir både personligt och kreativt och det tycker jag om. Mycket roligare med en sån almanacka än en man köper i butiken.
 
Det tar 2 veckor för dem att fixa iordning och skicka hem den till en så nu längtar jag tills att den ska komma. Jag beställde även till en suddbar penna till i färgen blå och allt gick på ca 300kr då jag även hade 10% rabatt på mitt köp som man alltid får om man har haft en sen innan.
 
Jag kan visa er bilderna jag valde att ha på framsidan och baksidan.
 
Denna har jag på framsidan för jag har verkligen börjat tycka om marmor och guld ihop. Det är så snyggt!
 
Och på baksidan fick det bli denna bild då smink är mitt stora intresse!
 
De andra gångerna när jag beställt ifrån hemsidan har jag gjort egna collage och satt ihop till framsida osv med egna bilder jag tagit men ville ha en lite mer stilrenare denna gång så därför fick det bli dessa bilder. Fint va?
 
Som sagt är jag väldigt trött idag så får se om jag orkar iväg till gymmet lite senare, annars får det bli en annan dag! Ha en fortsatt fin dag alla.

Min kropp värker...

:    ·  Träning/Inspo
...Av träningsvärk! När jag gick upp imorse för ytterliggare ett gympass kände jag mig väldigt seg och trött. Jag börjar jobba sent idag så fick lite sovmorgon men jag kände mig verkligen överkörd av något väldigt väldigt tungt. Har träningsvärk i magen, i ryggen, i axlarna, framsida lår, och rumpan! Don´t get me wrong, Jag älskar träningsvärk men jag har väldigt svårt att ta mig iväg till gymmet de dagarna när jag har sån träningsvärk haha. 
 
Gick iväg till gymmet och körde 15min roddmaskin, 15 min gåband, och avslutade med 30min cykel. Det var allt jag orkade göra idag innan jag begav mig hem för dusch, fix och nu har jag käkat lunch.
 
Är inte jätte taggad på ett kvällspass för att sen köra ett tidigt tidigt dagpass imorgon och med dagpass menar jag att man börjar jobba 06.00. åhåhå, men de ska allt gå! Får ju sluta vid 1 imorgon så får se om jag orkar dra mig till gymmet igen då.
 
Som jag skrev i mitt förra inlägg så är jag ju full igång med min viktresa och idag är jag inne på dag 24. Jag har sen dag ett gått ner 4.1kg och min startvikt var 77kg. Sen i söndags vägde jag 72.9kg så det går neråt och det är jag superglad över. Tänkte försöka slänga in lite blogginlägg angående min viktresa då och då här på blogget och detta är väl första I guess! Jag har alltså gått ner 4.1kg på 3 veckor och är ju nu inne på 4e veckan. Det är alltså 1kg viktnedgång i veckan i genomsnitt och det är riktigt bra! 
 
Jag följer som sagt en app som heter viktklubb och jag betalar per månad för att vara medlem i den och det kostar mig 129kr i månaden för att jag tog 6mån inskrivning och det tycker jag ändå är väldigt billigt med tanke på vad den ger mig. Jag loggar allt jag äter, jag har en "budget" med kalorier varje dag som jag får äta, man loggar även sin tränings som man gör. Det finns recept man kan få tips ifrån på olika maträtter/snacks osv och även ett forum där andra skriver små blogginlägg om hur det går för dem. jag har skrivit en del där jag också och jag tycker det hjälper mig väldigt mycket.
 
Vissa dagar är tuffare än andra och jag har inte botat mitt sötsug än helt och hållet men jag har blivit betydligt mycket bättre på att kontrollera det och äta det i mindre mängder och det är ett stort plus!
 
Resultatet efter 30min cykling.
 
Hoppas ni får en fin dag!

Jag är tillbaka!

:    ·  Träning/Inspo, Vardag
Hej ni som fortfarande är kvar här på min blogg då och då!
 
Jag har ju inte bloggat här sen 10 maj!! Det är liksom 2 augusti idag!?
 
Jag slutade blogga dels för att jag inte har en kamerasladd till min systemkamera så jag kan liksom inte ladda in bilder på min dator, då kan ja heller inte ge er fina bilder på min vardag osv så som jag vill göra mina blogginlägg. Sen är det för att jag liksom inte haft någon inspiration till inlägg, ingen riktig tid till detta och det har jag visserligen inte nu heller tyvärr då jag jobbar så mycket men jag vill ändå ge det ett försök igen.
 
Jag tycker om att skriva av mig, jag gillar att samla minnen på bilder och kunna kolla tillbaka på det senare, jag tycker det är kul att uppdatera folk som läser min blogg och ge olika tips och inspiration till andra. Därför vill jag nu göra det igen! Det kanske inte blir lika mycket uppdateringar men jag tänker försöka skriva så mycket som möjligt. Kamerasladd har jag inte tagit tag i att köpa än men det måste jag göra snarast känner jag. Än så länge får det duga med bilder tagna med min mobil! 
 
Så vad har jag gjort denna sommar som snart börjar lida mot sitt slut (tyvärr!!)?
 
Jag har jobbat väldigt mycket, men även fått in två veckors semester! På vår semester så åkte vi ner till helsingborg och sedan danmark, där var vi i några dagar för att åka hem, sova hemma en natt för att sedan åka på mini roadtrip med våra vänner. Då åkte vi till göteborg, sen till stockholm och sen hem. Sista veckan på min semester tog jag tag i något som jag länge velat göra.. Nämligen min vikt. Jag har gått upp ganska mycket i vikt och jag börjar verkligen må dåligt utav det så därför på måndagen sista veckan av semester blev jag medlem i en hemsida som heter viktklubb.se som jag varit medlem i förut när jag gått ner i vikt. Så hela sista veckan gick ut på att hitta balans i maten och onyttigheter osv. Sen har jag åter igen jobbat jobbat jobbat.
 
Idag har jag haft en ledig dag och den började med sovmorgon, därefter lite frukost och sen ett gympass med min vän Cindi. Därefter åkte vi och åt god ceasarsallad på Lev vackert och sen hämtade jag ut mitt paket ifrån proteinbolaget.se som jag beställde i söndags. ÄLSKAR SNABBA LEVERANSER! När jag kom hem hade jag sån energi så jag städade här hemma och dolade lite. 
 
Nu har jag lagat lite mer matlådor inför kommande dagar och sitter här i soffan och tar det lugnt. Imorgon börjar jag jobba lite senare då jag jobbar kväll så på morgonen ska jag åter igen köra ett grymt gympass med Cindi.
 
Hur har eran sommar sett ut? Hoppas några är kvar och läser min blogg trotts det långa avbrottet hehe!
 
Första bilden är på det jag beställde ifrån proteinbolaget.se Kan visa er mer ingående om sakerna någon annan dag!
 
Andra bilden är på mig själv när jag var klar på gymmet igårkväll. Ja bilden är ganska äcklig men när jag ser på bilden blir jag lite stoltare över mig själv för varje gång. Det är också därför jag tar dessa bilder på mig själv för att påminna mig om att jag också kan kämpa! Såhär svett (och glad) var jag efter ett hiit pass på löpbandet och några magövningar. Det känns verkligen toppen med min viktresa just nu!
 
Ha en fin kväll kära ni!