Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Fina onsdag

:    ·  Älskade dagar

Sitter på öppna förskolan med Josefine och en sovande Gabriella. Så söt är hon! Innan jag träffade dem så körde jag ett hårt ben/rump pass och det gick jätte bra! Svettades så sjukt mycket! Serverade mig själv en celsius i fint vinglas och god frukost! Efter gymmet lunchade vi på god sallad:)

Kycklingsoppa på kokosmjölk

:    ·  Mat och gottigheter

Gjorde en så sjukt god kycklingsoppa igår som jag vill dela med mig av. Tog dock aldrig några stegförsteg bilder men den är ganska simpel och easy!

Stek upp 600g kycklingfiléer (skivade i småbitar) lite lätt på en stekpanna. Ställ åt sidan.
Hacka 2 vitlöksklyftor och stek i en kastrull med lite smör och en msk ingefära(jag köpte min på påse haha).
Häll på 5 dl matlagningsgrädde 15%.
Två msk kycklingfond.
5 dl kokosmjölk och låt det koka upp!
Sänk värmen och häll på kycklingbitarna och låt koka på svag värme i 10 min.
Tillsätt sist lite limesaft och vips så var den klar!

Igår hade jag i en klick turkisk yoghurt och lite örtkrydda och idag när jag och David åt resten av soppan kokade jag upp nudlar, hälde av vattnet från dem och blandade soppan med nudlar. Så sjukt gott!!!

När kroppen säger ifrån.

:    ·  Träning/Inspo

När kroppen säger ifrån och inte orkar köra ett pass nr 2 på gymmet för idag sysselsätter jag mig med detta. Tacka Gud för att det fanns ett paket popcorn kvar i skafferiet. Btw. Jag har så svårt med arbetsförmedlingen... Det finns ju inga jobb för mig :( åhåhåå..

Rev iallafall av ett pass på bandet imorse vilket var svettigt och jobbigt men så himla skönt efteråt! Gjorde även bananpannkakor med jordnötssmör! Åh så gott!

Jag är tråkig

:    ·  Träning/Inspo

Min blogg blir bara tråkigare och sämre alltså. Men ärligt talat. Jag är inte mer intressantare än att sova,träna, äta och umgås med mitt hjärta vilket visserligen är roligt för mig men att läsa om, nej! Haha. Vill bara åka iväg till Thailand med mitt hjärta och ha det sådär toppen bra som vi hade sist vi var där! Åh vad kul det var!

Måndag och var iväg och körde ett konditionspass förut i morse. Det fick bli 15 min cykling och 55 min crosstrainer. 640 kalorier bränt och en svettig Isabelle. Denna vecka kommer jag inte köra så mycket kondition då min arm är skadad från helgen haha. Så om någon timme Ska jag ner och köra en timmes kondition igen tror jag. Ska funderar vad jag ska laga för maträtt med kycklingen som står och tinar.

Gjorde god exotisk smoothie förut också. Jättegott!!

Freeeedag!

:    ·  Träning/Inspo

Fredaaaaaaag!

Sitter i soffan och har ätit en god tacosallad och en flaska cola Zero. Som jag längtat efter cola haha...

Körde ett allt i ett pass förut med först 10 min kondition. Sen 15 min styrka med massa olika övningar, sen 5 min kondition och så fortsatte jag så i 1,5 h. Roligt faktiskt:)

Ska om ett tag baka till mig och David och ikväll ska jag träffa min fina efterlängtade vän! Hoppas ni får en fin helg alla!

Varför ska det vara så svårt?

:    ·  Vardag

Varför ska jag vara så jävla bra på gymmet men så sjukt sämst när det gäller rätt mat!!! Varför... Det är egentligen så sjukt enkelt. Håll dig bara borta från skräpmat och sötsaker och lär dig säga nej. Det går bara inte! Tror ärligt talat inte att ja varit utan något sött på lätt ett år... Jag får ju aldrig resultat om jag inte slutar äta all skitmat liksom...

Åt iallafall god fläskpannkaka förut, men sen en jävla happy meal på McDonalds också. O nu en kaka. Bra gjort Isabelle. Bra. Dålig dag.

Hösten är här!

:    ·  New things

Idag, idag kan jag säga att hösten är framme! För idag var det riktigt kallt ute tyckte jag när jag tog cykeln imorse ner till gymmet! Körde som vanligt mitt dagliga konditionspass med samma som jag gjort hela veckan. Varierar bland 2 olika hiit program på bandet varannan dag också vilket blir roligare för mig :)

Men, när ja känner att hösten är här blir jag på shopping humör men eftersom jag inte har pengar till att köpa söta vantar,mössor, halsdukar eller stockade gosiga tröjor så får härliga tesmaker fungera! Köpte dessa två sorter som såg goda ut och är väldigt nyfiken på cupcake smaken! Sitter med min fina mugg och dricker smaken med äppel och kanel då jag väntar på fläskpannkakan i ugnen.

Morning cardio

:    ·  Träning/Inspo

Morning cardio done for today! Now: breakfast!

I did the same workout like last day except for the treadmill. Did another workout hiit there. Sweat baby sweat!

Love my space tights!

Efterrätt = turkisk yoghurt

:    ·  Mat och gottigheter

Tvätt tid dax! Har precis ätit god kvällsmat hos svärmor och är mätt!

Var på gymmet halv 2 och körde mitt ben/rump pass som jag lovat mig själv att ha minst en gång i veckan! Körde passet med Jenny :)

Här får ni min oinspirerade lunch efter gymmet haha. Nudlar,soppa, kyckling! Och till efterrätt lite turkisk yoghurt + blåbär!

Hoppas på träningsvärk imorgon! Pepp pepp!

Måndag med bra start

:    ·  Träning/Inspo

Måndag och jag ligger i soffan och kikar tv. Nyss ätit en sen frukost och har redan tränat cardio för idag! Känns toppen!

Här kommer min träning/frukost i bilder.

Cardio träning: startade med 10 min cykling.
Sedan 20 min crosstrainer
Och avslutade med ett tufft intervaller pass på bandet, sammanlagt 30 min!

Tränade precis en timme och brände ungefär 600 kalorier!

Mat: ska börjar äta havregrynsgröt igen men toppa den med lite godsaker såklart! Idag blev det gröt med en klick jordnötssmör, ett par färska jordgubbar, kanel och en klick lågkalori äppelmos.

Nu ska jag ringa dem ja sökte jobb hos och sedan kanske leta något mer även om jag inte har lust! I eftermiddag blir det ben/rumpa som får en omgång!

Gårdagens facelook

:    ·  Mina outfits

God kväll söndag. Idag har varit en ganska seg dag då jag var på fest igår med fina brudar! Men jag har ändå kollat på nästan 2 filmer, Zumbat i en timme, diskat en enorm disk, lagat lite mat och målat om mina naglar för den kommande veckan!

Här får ni ego izza i bildform. Min facelook igår innan jag skulle iväg och träffa elinne och fina tjejor! Jag hade roligt men hade dock huvudvärk hela kvällen som tyngde ner mig lite dock. Tycker det är superkul att fixa sig lite extra när man ska göra något eftersom jag oftast går i en knut/hästsvans på huvudet, osminkad och i träningskläder nästan varje dag annars haha!

Naglarna får ni se imorgon :) godnatt

Intervaller och armar

:    ·  Träning/Inspo

Åh skrev nyss värsta långa texten här på mobilen så försvann det när jag skulle lägga till bilderna.....

Har ganska nyss kommit hem ifrån gymmet och ätit en matlåda jag hittade från frysen. Inte god..känner mig ensam idag och vet inte varför, men de går väl över snart. Körde ett långt armpass/intervaller kondition på gymmet förut. Och därefter köpte jag hårfärg då min utväxt ska bort strax. Vill egentligen färga hela håret men det sliter ju så, så denna gång blir det bara utväxten.

Jag älskar att köra intervaller på springbandet så kallad hiit. Idag körde jag 4 min uppvärmning och sedan 30sec med speed 12.7-13 och sedan vila 30sec. Så höll jag på tills klockan stod på 25 min då jag körde 5 min nedvarvning. Svettigt och skönt! Prova de ni också:) 30 min sammanlagt varav hiit var på 21min.

fynd på en marknad.

:    ·  New things
Godmorgon tosdag. Dagarna går så fruktansvärt fort... Det gillas inte! Igår var jag ute på en pw med Josefine och bebis, därefter åt vi god frukost och begav oss till öppna förskolan där vi satt och titta på andra bebisar.
 
På eftermiddagen åkte jag hem och hade ont i huvudet, somnade i sängen ett tag med mitt hjärta. Åkte ner till gymmet och körde lite kondition tillsammans med malin. Åkte hem och gjorde soppa och hamnade i soffan resten av kvällen. Bra dag med andra ord!
 
Sitter och försöker förstå mig på af sida men blir inte klockare tyvärr. Har ätit frukost och ska strax bege mig ner till gymmet för ett armpass! Är inte ett dugg taggad men ska dricka en celsius så det hinner nog ändra sig! 
 
Min dans börjar idag också så ska ner till den ikväll vilket ska bli superkul! Har saknat det så himla mycket och speciellt när jag inte går i skolan och har någon dans längre!
 
Skulle ju visa er vad som fick följa med ifrån oxhälja förra helgen. Älskar mina två tröjor som ni ser högst upp. Super mysiga inför hösten som närmar sig. Sen alla dessa strumpor hahah. Men dem är faktiskt jättesköna och söta!
100kr styck för tröjorna, servetterna 10kr styck, och 16 par strumpor för 100kr. Bra och billigt!

Min dag

:    ·  Träning/Inspo, Älskade dagar

Min dag i bilder.

Var först på ett möte där jag fick beröm för mitt cv och personliga brev! Iväg till gymmet för att döda springbandet vilket jag gjorde!(hiit bilden, de ja körde) sen iväg för att äta god sallad vid Davids jobb. Träffa Josefine och sötaste bebisen med prat och mys! Sen hem, baka cupcakes och rågoda choklad havre kakor som jag ätit alldeles för mycket utav, kollat på idol och grinat för att jag önskade att jag var med, målat naglar som blev superbra för en gångs skull!, och nu slutligen... Kolla på Hollywood fruar för att sedan inta sängläge. Tack och hej!

Tre goda ifrån oxhälja

:    ·  Mat och gottigheter

Två goda mat bilder ifrån oxhälja som vi var på i lördags. Hittade lite saker men måste säga att maten är det godaste där haha! Köpte mig bland annat 16 par strumpor för att det är billigt och dem är söta! Två koftor, naturgodis, massvis med marknadsnougat som redan är uppätet, ett mobilskal, och lite till! Ni får se det senare!

Kastade ihop tacosallad innan jag begav mig till gymmet där jag körde ett cardio pass på lite mer än en timme. Kändes toppen. Sedan tog jag och pappa och övningskörde en snabbis och fy vad jag hatar det!! Men det måste göras. Nu har jag duschat, ätit salladen och kollat på idol! Nu återstår det bara att vänta en timme innan en ny serie börjar som jag ska börjar följa förhoppningsvis!

Imorgon ska jag på möte på morgonen och därefter ett konditionspass på gymmet. Sen inget planerat!

Peppad måndag

:    ·  Träning/Inspo

God middag måndag! Imorse gick jag upp och sökte mitt första jobb. Jag tror inte att jag kommer få det men jag gjorde det! Skrev ett cv och ett personligt brev förra veckan som jag verkligen blev nöjd med så det känns superbra!

Är super mätt efter en sen lunch gjord på broccoli ägg och sojor med några skivor falukorv. Gottigt!!

Gymmade förut och körde veckans första pass, ett ben/rump pass dessutom vilket gick bra på mitt nya gym som jag för övrigt älskar haha! Körde nya övningar och nu är mina ben rangliga och svaga haha! Ska övningsköra sen och köra ett konditionspass ikväll också! Toppen måndag!! Ska laga tacosallad med hjärtat också :)

Finally... It's friday

:    ·  Träning/Inspo

Helt död. Idag igen.. Tur att min pojkvän fick upp mig ur sängen och iväg på lite skräpslängning. Nu ligger jag i soffan och här ska jag ligga tills han drar mig upp igen haha. Tackar också för att det är fredag och jag ser ljust på denhär helgen! Det är ju trotts allt marknad!:)

Älskar verkligen weheartit.com dem se verkligen mina tankar i bilder/ord haha!:)
Ni får ha en trevlig helg allesammans!

Två pass med en vän

:    ·  Träning/Inspo

Är helt slut nu. Ny duschad och påfylld med mat säger jag strax godnatt.

Två riktigt bra gympass med Malin idag! Första passet blev armar och andra kvällspasset blev kondition för mig. Ännu en stolt Isabelle för dagen!

Bara kolla in Malins muskler alltså! Blir ju avundsjuk hihi! Puss och godnatt

Keep calm Isabelle

:    ·  Träning/Inspo
Gjorde ett riktigt bra arm pass med Malin förut. Känns super bra och är taggad. Har även skrivit ett personligt brev nu så ett cv och ett personligt brev har jag. Nu ska bara några av mina nära och kära få hjälpa mig att slipa det och rätta det så att jag kan lämna in det till det jobbet jag söker. Sen måste jag skriva andra personliga brev till andra jobb men ska jag vara ärlig finns det ju nästan inga jävla jobb alls. Så jag får nog börja gå runt i butiker då jag vill ha butiksjobb. Allt är så jävla krångligt!! men nu har jag iallafall satt igång det hela vilket känns bra!
 
Kanske ska köra ett konditionspass ikväll med Malin men nu ska jag ta tag i disken! Här får ni lite fitspo som jag tycker om!
 
 
 
 
 

En behövlig lyxmys onsdag

:    ·  Älskade dagar

Hade en riktig mys lyx onsdag igår. Tog det väldigt lugnt igår men gick till gymmet ändå, fast var bara där i en halvtimme...var väl bara inte på topp igår! Men det ändrade mitt hjärta på. Vi åt super god mat på restaurang och vi tog till och med efterrätt som bestod av kardemumma glass och varm äppelpaj! Så himla gott och mysig stund!

Idag ska jag försöka bli lite mer fitforfight så om någon timme ska ja iväg till gymmet med Malin! :D

Skrev förresten ett cv igår vilket jag tyckte blev bra. Måste dock slipa på det och det jobbigaste av allt.. Personliga breven. Måste försöka göra det idag!

Imorgon är det fredag också och som jag längtar denna vecka! Oxhälja marknaden och dem som känner mig vet att jag älskar marknader, sen kanske Göteborg denna helg. Wihooo

Delicious banana-pancake

:    ·  Isabelle tipsar, Mat och gottigheter
Min kropp sa ifrån idag när jag skulle ut och gå så jag hälsade på david och sen gick jag och köpte vila fika som bestod av lite naturgodis och en cola zero. godaste!
 
Måste börja skriva mitt cv men har ingen lust alls. Ska iväg till gymmet runt 2-3 idag iallafall men måste verkligen börja skriva nu! Ska ge er ett till mat tips som min kusin gjorde till mig för första gången för någon vecka sen! =)
 
Nämligen bananpannkaka! En fin dessutom. OCH super enkel att göra!
 
Ingredienser:
 
  • En banan/one banana
  • Två ägg/ two eggs
  • Kokosolja/smör/coconutoil
  • Några goda frukter/bär/some berries and fruits
  • Kvarg/Quark
  • Jordnötssmör/Peanutbutter
 
 Utrustning/Things you need to have:
  • En mixer
  • Skål/Bowl
  • Stekpanna/Frying pan
  • Stekspade/Turner
 
Gör såhär/Do like this:
  1. Mixa en halv banan eller en hel banan. Beror på hur söt du vill att pannkakan ska vara, Jag tog en halv banan!/Mix half a banana or a whole banana, It depends how sweet you would like to have it.
  2. Knäck två ägg och mixa ihop med bananen/Crack two eggs and mix togheter with the banana.
  3. Ta ca en tesked med kokosoljan i en uppvärmd stekpanna/Take a teaspoon of the coconutoil in the frying pan.
  4. häll på smeten i pannan/Pour the batter into the frying pan.
  5. Stek som en vanlig pannkaka/Steak as an pancake
  6. Nu till uppläggningen. Lägg upp pannkakan på en tallrik och klicka över med jordnötssmör,en klick kvarg och tillsätt med fina goda frukter runt om tallriken så ser det så mycket godare ut! och ÄT! :D/pour the pancake into a plate, take som peanutbutter and some quark on it and decorate the plate with some beauty fruits/berries. And enjoy it! :D
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Eftersom jag använde en halv banan i pannkakan dekorerade jag med den andra halvan som ni ser, Jag tog också mina favvo bär/frukter som vattenmelon och jordgubbar. Så fruktansvärt gott och man blir så himla mätt på detta. Jag orkade inte ens äta upp allt men visst er det underbart ut? :D
 
 

Kvällsträning på nya gymmet

:    ·  Träning/Inspo

Provade på det nya gymmet förut! Det verkar så bra! Så gick på bandet i ca 70 min. Kollade på idol samtidigt! Riktigt riktigt bra träningsdag och är jätte stolt över mig själv! Känns så himla bra! Så ska belöna mig själv med en liten sovmorgon imorgon kanske:)

Så idag har jag alltså varit på två gym. Ena körde jag rumpan och ben pass på,
Och andra kondition då jag aldrig gick ut och gick imorse!

Skulle verkligen vilja ha en crosstrainer eller ett gå band här hemma! Skulle lätt kunna köra minst en timme per dag framför tvn alltså!

Work out clothes.

:    ·  New things, Träning/Inspo
Ibland älskar jag dig ännu mer än vad jag redan gör. :* (om det nu går hihi)
 
REDO INFÖR HÖSTENS TRÄNING DÅ! :D
 
 

Floral korsett

:    ·  New things
Köpte en söt korsett för ca 2 veckor sen. Endast 100 kr tror jag den kostade. Super fin alltså! Har inte listat ut när man ska använda den riktigt men om den inte kommer till användning ska den absolut hänga uppe någonstans som dekoration!
 
 

Mix&Go - our new blender

:    ·  Mat och gottigheter, New things
Hej kära tisdag. Ännu en fin solig dag men nu känner man att hösten börjar komma eftersom det är lite kallare ute. Skulle egentligen upp på en pw imorse men var för trött så jag gick upp en timme senare och började fixa mig och åt frukost. Klockan 11 skulle jag på cv-möte då jag inte kan så mycket om cv och personliga brev men nu har min hjärna fyllts på igen och det känns lite bättre även om det såg sjukt svårt ut.. Ska börja skriva i veckan tror jag. Eller ja, jag måste nog göra det!
 
Har nyss ätit god lunch och ska slappa lite innan jag åker iväg till gymmet och kör ett hårt ben/rump pass. Ikväll kanske jag ska inviga det nya gymmet som jag köpte årskort på faktiskt i helgen. Fitness 24/7 heter det och betyder att jag har tillgång till gymmet vilken tid på dygnet jag vill. SÅ HIMLA KUL OCH BRA! Så kanske ska köra ett cardio pass ikväll där om jag har tid/orkar. Vill få med mitt hjärta dit också! hihi:*
 
 
Invigde även vår nya blender igår till frukost med en god smoothie som bestod av yoghurt,egenplockade blåbär och lite kvarg i. En halv banan också! Den är verkligen superbra!!
 
 

Sammanställning förra veckan

:    ·  Träning/Inspo

Har gjort en sammanställning av min träning förra veckan genom min pulsklocka. På det viset blir jag mer motiverad inför denna vecka!

Alltså 7 pass varav två av dagarna blev det dubbelpass.
3 morgon pw. Och 4 gympass! Jag är nöjd faktiskt!
Total kaloriförbränning: 3593!

 

Cake-masters

:    ·  Mat och gottigheter, Älskade dagar
Igår gjorde jag och David två supergoda födelsedagstårtor till en i vår familj som fyllde år. Dem blev verkligen jättebra och här får ni allt i bilder!
 
Vi gjorde som sagt två tårtor och såhär såg vår första tårta ut. Innuti ser ni på bilderna innan. Den innehåller Sockerkaksbottnar, drottningsylt,marsankräm,chokladpudding och grädde uppepå med massvis av jordgubbar och kiwisar på sidorna + några blåbär. En botten,två mitten lager och sen en topp. Så 4 delar.
Vår andra tårta var ganska lik men vi hade grädde inuti den,drottningsylt,chokladpudding med jordgubbar inuti,marsankräm och toppat med grädde. Denna fick bli med två sockerkaksbottnar och två chokladbottnar också. Vi gjorde denna snyggare enligt mig då vi använde mycket kiwi och mycket mer blåbär än förra men den första var helt klart godast!
Avslutar med en bra closeup bild.
 
Nog om tårtor. Det är september och jag välkomnar hösten även om jag inte vill att det ska bli kallare och kallare.. Men hösten är mysigare än vintern måste jag säga! Var ute på en pw på 7km och har använt vår nya blender till smoothies till frukost. Bilder på detta kommer antigen idag eller imorgon =) Har lite sparade bilder till er ifrån förra veckan och helgen faktiskt då jag aldrig bloggar på helgen typ. Ska iväg till gymmet sen också. Idag blir det armar!