Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

helgstripp - Göteborg

:    ·  Resa med David och Izza, Älskade dagar
Hej och god eftermiddag på er! Jag har precis slängt in kläderna i tvättmaskinen och nu ska jag bara sitta här i soffan och ta det lugnt! Måndag idag och imorse så hade jag ställt alarmet på halv 9 men ärligt.. jag vaknar självmant upp kl 10 istället och har missat mina 6 alarm jag ställt. Hur sjukt är inte det haha? Var väl trött efter en helg i göteborg! 
 
Jaa som ni ser på titeln så åkte jag och david ner till göteborg med davids två systerbarn och där var vi och hälsade på davids andra syster med hennes barn! Vi hade superkul och på fredagen när vi kom ner åt vi lite och tog det lugnt.
 
 
 
Lördagen spenderades på stan där vi gick runt. Jag köpte inte så jättemycket denna gången utan strosade mest runt lite. Det kommer ett inlägg senare där jag visar vad jag köpte!
Köpte denna snygga skinnjacka som ni ser på bilden nedan (bättre bilder på själva jackan kommer senare)
 
 
På kvällen var vi på bio med alla barn och vi såg filmen "insidan ut" som är en animerad film och påriktigt... det kan nog vara den bästa animerade film jag någonsin sett!! Så fruktansvärt bra och den hade faktiskt premiär i fredags så om ni inte redan sett den, gå och gör det med eller utan barn haha de kvittar för den var så bra! 
 
<3
 
Igår var vi också lite på stan där jag hittade mitt favvoställe kan jag säga. Det heter naked juice bar och är som ett nyttigt litet café där du antingen tar med dig vad du beställer eller sätter dig ner där. De hade både mat, juicer och smoothies och jag som älskar smoothies var bara tvungen att köpa en. Jag tog en som kallades "coco sunshine" och i den fanns bla vaniljyoghurt, nypressad färsk ananas och apelsin, cocos såklart och banan! Den smakade helt underbart! Och det som jag gillade lite extra med detta ställe var att om man ville kunde man lägga till något extra i sin smoothie eller juice som tex proteinpulver eller varför inte ingefära osv. Det ligger i nordstan 5anhuset så om ni har vägarna förbi så prova!!
 
Vi kom hem runt 10 igår kväll och gick o la oss ganska direkt efter. Så så var min helg! Toppen verkligen.
 
Hur var eran helg? 

Fredags selfie

:    ·  Izzas sminkningar/Marykay, Älskade dagar
Hej och god eftermiddag på er! Jag sitter i bilen påväg till kära Göteborg för en helg med mitt hjärta och en del av hans familj! Att åka bort då och då är det bästa som finns om ni frågar mig! Jag skulle aldrig klara av att bara vara hemma hela tiden. Så när vi gör våra trippar till göteborg mår jag så bra!

Imorse var jag på gymmet och gjorde mitt 5e och sista pass för denna vecka. Jag körde hård cardio och brände något på 700 kalorier!

Efter detta packade jag och duschade samt fixade mig. Eftersom jag inte fixat till mig på hela veckan ville jag göra något speciellt med sminkningen. Har tagit flera bilder på kameran som ni får se när vi kommer hem efter helgen men tills dess får ni tre bilder från mobilen.

Fredag yeyy!

Hörs senare! Puss.

Its a sweaty and mops kind a day

:    ·  Mat och gottigheter, Träning/Inspo, Vardag
Hej på er! Klockan är strax 7 på kvällen och jag sitter i soffan och kikar youtube. Jag vaknade lite innan 9 idag och var på gymmet runt halv 10! Jag svettades något otroligt idag på gymmet och jag har märkt att jag svettas mer o mer för varje gång känns det som. Bara se bilden nedan :o

För er kanske det är en äcklig bild men för mig är det en reminder till mig själv när jag ibland känner att de går tungt, då är de bara att använda mig själv som inspokälla o se att jag också kan kämpa tills man blir såhär svett hihi!
Brände inte så supermycket idag men de är ju alltid något eller hur!? :) 429kalorier.

När jag kom hem fixade jag lite i lägenheten och jag gjorde även en kyckling/bacon paj. En nyttigare variant dessutom. Pajskalet gjorde jag på kvarg, grahamsmjöl och kite fullkornsvetemjöl. I pajen hade jag stekt kycklingfile och bacon med lök och paprika och äggstanningen var på mjölk,kvarg,ägg och kryddor!

Efter detta så kom min fina vän victoria och hennes lilla mops vid namn melker! Han är så goooo! 

De var ju tyvärr inte de lättaste att ta en selfie med denna spralliga sak

Tänkte inte göra så mycket mer idag än att käka snart och sen se på en film! Imorgon ska jag upp tidigt för gym, fix och packning för sen åker vi till göteborg!

Puss

Youtube är min vän

:    ·  Vardag
Sen en tid tillbaka har jag blivit besatt.. ja jag skrev precis besatt för det är precis vad jag är med youtube. För lite mindre än ett år sedan så började jag följa några beauty youtubers och det blev bara fler och fler kan jag säga..just nu följer jag 63 stycken och det börjar nog bli lite för mycket för mitt konto på youtube då jag kan se flera gånger att ja saknar några youtubers o så söker ja på deras namn o så står det "prenumerera" fast att jag vet att jag redan har prenumererat på dem innan haha.

Ja ja.. idag käkade jag god frulle som ni såg i mitt senaste inlägg och sen bar det iväg till gymmet för ett benpass men när jag hade kört hälften ringer mamma och säger att min katt ligger hos veterinären och har fått vatten i lungorna men att de har honom på bevakning just nu för o se om det blir bättre eller sämre.. så jag kunde inte riktigt koncentrera mig resten av tiden på gymmet tyvärr så får köra hårdare imorgon! 

Efter detta har jag färgat min utväxt och det blev väldigt bra. Sen har jag som alltid suttit med datorn och kikat på youtube resten av dagen hihi. 

Puss!

Lyxfrukost i gråväder

:    ·  Mat och gottigheter
Hej och godmorgon på er! Det var verkligen superkul att så många läste mina två inlägg som jag skrev igår då jag inte trodde någon skulle hitta hit då jag inte bloggat på så länge! 
 
Idag gick jag upp lite senare än de andra dagarna så runt 9 var jag uppe. Jag har nyss avnjutit en riktigt god frukost som bestod av havregrynsgröt, blåbär, knäckebröd, brieost, marmelad, kanel och celsiusdrycken!
 
 
 
 
B l å b ä r , K a n e l , H a v r e g r y n s g r ö t , B r i e o s t , M a r m e l a d
C e l s i u s P ä r o n.
 
Rena lyxfrukosten enligt mig! När jag kollade ut genom fönstret förut så blev man ju inte positiv överraskad då det verkar som om sommaren är slut nu. Det blåser och är grått på himlen. åhå, vill verkligen inte att sommaren ska ta slut och jag tycker ibland att det är så jobbigt när höst och vinter kommer. Mest framförfallt för att det blir så mörkt ute.
 
Jag ska försöka att tagga till ett gympass snart. Jag tänkte köra ben/rumpa idag så jag måste samla lite energi innan hehe.

Peanut butter me

:    ·  Isabelle tipsar, Izzas sminkningar/Marykay
 
 
 
 
För några dagar sedan gjorde jag denna looken som en vardagslook ifrån Too faced semi sweet paletten. Den färgen jag la mest fokus på ifrån paletten var Peanutbutter som också är min favorit! Vad tycker ni om denna sminkning? Jag själv älskar denna varma sminkningen nu på sommaren.
 
Puss
 

Too faced - Semi sweet chocolate bar

:    ·  Isabelle tipsar, New things
När jag hade semester för några veckor sedan så var vi och hälsade på Davids syster i kära Göteborg och som många av er redan kanske vet har Göteborg ÄNTLIGEN fått butiken Sephora! När jag fick höra att det typ bara för en vecka sen hade premiäröppning var jag ju bara tvungen att gå dit när vi var i Göteborg.
 
Så jag gick in dit och kollade.. och kollade.. och swatchade och swatchade en massvis ögonskuggor, och efter flera suckar och "åhanden" av att vela ha allt som fanns där inne så kom jag till en hylla där de visade Sephoras favoriter. En massa ögonskuggepaletter dessutom som jag älskar och jag hittade en som passade mig perfekt! Det var nämligen en palett ifrån Too faced och inte vilken palett som helst utan en av deras chocolate bar palett! Jag stod valde mellan orginalet av den eller denna Semi sweet chocolate bar men bestämde mig för Semi sweet då jag tyckte att de färger som fanns i paletten skulle mest komma till användning i vardagen.
 
Så här får ni några bilder på den. Min fina fina palett!
 
 
 
 
 
 
Ser ni vilka fina varma toner denna palett har!? Och det är inte det enda jag älskar med denna, Kolla bara namnen! Butter pecan, Peanut butter, Hot fudge etc.. och och och... Den luktar choklad! Det är många som sagt att de inte gillar lukten som Too faced har lagt till i deras "chokladiga kollektion" Men jag gillar faktiskt lukten väldigt mycket.
 
Jag har använt den nu i ca 2-3 veckor och mina favoritfärger är den som heter: Peanut butter, Nougat, Bon bon, och coca chili!
 
Jag har verkligen suktat efter att få köpa mig en "high end" palett sen lång tid tillbaka och nu slog jag till även om den är lite dyr egentligen men jag ångrar mig inte alls. Den är så värd pengarna! Jag hittade den dessvärre inte online att beställa om man inte gör det på toofaced egna hemsida men gå in på sephora och prov-swatcha iallafall!
Har ni provat deras produkter från Too faced någon gång och har ni några tips om vad som ska köpas härnäst ifrån Sephora? Berätta!

Monday cardio

:    ·  
Godkväll! Jag tänkte att jag skulle börja blogga igen. Det enda jag måste fixa är en by sladd till min kamera så att jag kan ladda in bilder på min dator då den ja hade har gått sönder. 

Idag är det en ny vecka och verkligen nya tag som gäller för mig. Kan berätta mer om det vid ett senare tillfälle.

Det var iallafall skönt att då gå upp den tiden man ville idag så ställde klockan på 9 och var på gymmet runt 10 där jag körde cardio som ni ser på bilden ovanför. Sen hem för en god frukost. Sen har jag mest fixat lite för att sen kolla lite serier osv.

Snart kommer mitt hjärta hem från gymmet och då blir det paj och film! Igår kollde vi på första saw filmen och idag blir det nummer 2 av saw! Har sett alla förut men de var så längesen. Brukar ni också göra så haha, de en rad med gamla filmer som ni redan har sett flera gånger innan bara för att de är så bra!? 

Imorgon kommer lönen och det ska bli så skönt! Ska gå till gymmet även då! 

Puss!