Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

The sunset with you

:    ·  Träning/Inspo, Älskade dagar
 
 
Med dig vill jag uppleva soluppgången och solnedgången varje dag mitt hjärta <3

söta små ringar

:    ·  
Fyra nya små ringar pryder mina fingrar en lördag som denna. Älskar dem verkligen och det är första gången jag köpt såna här ringar man sätter längst ut på fingrarna. Hittade dem på ur&pen för 10kronor. Så fler ska det bli! 

Godmorgon

:    ·  Izzas sminkningar/Marykay
Godmorgon alla morgonpigga en lördag som denna hehe. Ska strax bege mig till bussen för att åka till jobbet och är så fruktansvärt trött. Huuuuur ska jag klara av dagen?!?!
 
Så tänkte mest kika in här och hälsa alla en trevlig dag!
 
En sminkning jag gjorde för några veckor sedan. Ska lägga upp fler bilder senare på den.

Sephora - Green tea mask

:    ·  Isabelle tipsar, New things
Ännu mera godkväll på er hihi. Klockan är halv 11 och jag ska strax sova, måste ju upp tidigt.
 
Provade nyss Sephoras egna ansiktsmask som jag och David köpte med i Thailand. De hade massor av olika typer av masker men vi valde den som heter green tea mask som ska matta ner huden och göra den fräsch. Det är som ett "blött papper" som man lägger på ansiktet som redan har hål för ögon och mun som man liksom trycker på ansiktet så sitter den fast. Ganska lätt fast så att det bara är att dra bort den försiktigt sen.
 
 
Man ska ha den i 20min och därefter behöver man inte tvätta huden utan bara ta bort den. Tycker att själva passformen av "pappret" var helt fantastisk. Jätte enkel att bara lägga på ansiktet o trycka dit lite lätt och sen bara ta bort den utan att något fastnar eller kladdar. En ansiktsmask som verkligen passade mig måste jag säga!
 
Nu efteråt så känns huden inte lika stramande som den brukar göra då och då när man tagit bort smink osv, den känns avsvalkande och fräsch! Synd bara att vi inte köpte fler såna här hihi.
 
Så om ni har svängarna förbi Sephora någon gång så prova dem för det var värt pengarna! De kostar runt 50 svenska kronor så ett ganska dyrt pris om man vill använda regelbundet men värt om man vill ha en då och då absolut!
 
såhär står beskrivningen på deras hemsida:
Green Tea Mask: Mattifies and purifies to soothe skin, absorb sebum, and reduce the appearance of outbreaks.
 
 
Godnatt.

Swing Swing Swing

:    ·  Älskade dagar
Hej och godkväll på er! Idag är det fredag och jag jobbade kort pass till 12 endast. När jag kom hem åt jag lunch och vid 2 gick jag ner till gymmet för att köra ett pass med Victoria. Vi körde ett happy friday pass som jag brukar kalla det, Köra de övningarna som du känner för helt enkelt! Bland annat lite squats, magövningar, plankan och axlar.
 
När David kom hem så hämtade vi ut min Glossybox för denna månad och den var verkligen jättebra! Försökte få några bra bilder på den men min kamera ville inte sammarbeta med mig idag tyvärr. Får se om någon bild går att använda senare. Detta är min tredje glossybox och jag är jättenöjd. Har inte hunnit använda allt än men ska absolut prova några ansiktsmasker jag fått, någon ögonskugga oså o sen visa er lite vad jag tycker fram över!
 
För övrigt så jobbar jag hela denna helgen så har ju inte så mycket att se fram emot att det är fredag tyvärr då jag tar bussen in till jobbet redan 7 på morgonen och kommer hem runt 4.
 
 
 
Fredag till ära bjuder jag på tre selfies på en ö vi var på i Thailand. Helt jävla underbart!
 

Fortsättning del 3.

:    ·  Resa med David och Izza
Dag 8. 5e januari.
 
Vi låg på stranden på dagen, gick och skrev ut biljetter till flygplanet som vi skulle åka med nästa dag och nöjt sista kvällen innan vi lämnade Pattaya för denna gång.
 
Sååå mycket parasoller överallt på stranden i Pattaya. Lite för fullpackat tycker jag.
 
Dag 9. 6e januari.
 
Vi packade ihop allt och checkade ut från hotellet. Vi hade beställt taxi kvällen innan så den väntade på oss på morgonen. Vi åkte en bit ifrån pattaya till en flygplats vid namnet U-tapao tror jag det hette för att sedan ta ett inrikesflyg till Phuket! Taxi gubben vi åkte med var ganska cool. Han sa att han var maffiaboss osv haha och när vi kom till flygplatsen fixade han så att vi fick gå före alla i kön in och när han gick förbi militärer så hälsade de väldigt artigt på han haha.
 
flyget tog lite mer än 1 timme och först var jag lite skeptisk till att åka inrikesflyg för första gången men nu när jag gjort det så gick det hur bra som helst och inte alls så vajigt som jag inbillat mig. väl framme på flygplatsen i Phuket bokade vi in vår första trip som skulle göras några dagar senare och vi fick då taxiresan till vårt hotell i Kata beach gratis, och jag kan nu förstå varför..
 
Skrev ju ett inlägg när vi var i kata om bilresan dit så behöver inte säga så mycket mer än att fy fan vilken jävla taxigubbe. körde som ett as och jag var livrädd!
 
Väl framme så gjorde vi oss hemmastadda.
 
 
 
 
Lite bilder på vårt rum och på taket av vårt hotell där vi badade några gånger. vi tog oss faktiskt ett dopp på kvällen samma dag som vi kom och känslan att kunna göra en sån sak och inte frysa när man går upp är otroligt. Det enda negativa med poolen på taket var att det inte fanns några parasoll alls så man kunde inte sitta i skuggan och det gassade ganska ordentligt på dagen här så man kunde endast vara där någon timme om dagen hehe.
 
 
 
Vi kollade in Katas strand som var mycket mycket finare än den i Pattaya. Och efter detta åt vi mat på en restaurang nära oss där vi åt ett flertal gånger under dessa dagar. Väldigt gott.
 
Senare under kvällen bokade vi även in en trip som vi skulle göra nästa dag.
 
Fortsättning följer...
 
 
 

workout for today

:    ·  Träning/Inspo
God eftermiddag alla! Har ganska nyligen kommit hem från en knacklig legday.. varför det inte gick så bra är för att jag tror min pulsklocka håller på att dö för evigt.. den liksom stänger av sig eller .. säger att jag har 0 i puls så att jag får gå in på toan o blöta bandet som sitter runt magen hela tiden o sen sätta på den igen vilket stör min koncentration hela tiden plus att jag får stoppa den o börja om så jag får ingen helhet hur mycket jag bränt o sammanlagd tid osv. Riktigt frustrerande! och jag vill gärna ha en pulsklocka då jag tycker om att se allt. det boostar mig att vilja köra hårdare och om det är ett sätt att få mig att köra hårt så måste den bara fungera!
 
Om någon där ute har tips på något man kan göra åt det så skriv!!
 
Det andra som inte gick så bra är att jag inte riktigt vet dem bästa övningarna för rumpan längre, det känns som om jag kör hårt med squats osv men känner typ inget dagen efter och jag kan inte heller ha högre vikter för då orkar jag inte övningarna. 
 
Jaja, bättre gymdagar kan man ha!
 
Efter gymmet gick jag in i en ny butik vi fått här i stan som heter jon och jonna och herregud vilka snygga kläder!! Hittade så mycket jag skulle vilja ha alltså! Både långa koftor, fina toppar och söta tunna spets kimono. Ååh underbart så där ska jag absolut köpa mig något fint när pengar finns :)
 
Ska göra ett thailand inlägg till er sen! Tycker ni föresten om att jag visar er vår resa? Får så lite respons här haha. Hörs sen!
 

Make up store nailpolish

:    ·  Isabelle tipsar, New things
Har nyss målat mina naglar och denna gång valde jag ett nytt lack ifrån makeup store som jag fick med i decembers glossybox. Sååå himla fint lack och namnet är "lucia" shimmer 101. 
 
Det är dock svårt att få en rättvis bild på det då jag inte orkade ta kort med min systemkamera haha. Men superfint blått lack som drar sig mer mot det gråa hållet. Även shimmer i det! 
 
Dessa lack kostar runt 130kr och finns på bland annat lycko.se
 
 
 

Fortsättning del 2.

:    ·  Resa med David och Izza
Här kommer del 2 av vår resa i Thailand. Så vi börjar där vi avslutade förra gången
 
Dag 4, nyårsdagen
 
Vi låg på stranden och jag provade åter igen en coconut för att se om jag tyckte om det denna gången men nej.. Vill tycka om det men det smakar verkligen inte gott. David där emot älskar den drycken!
 
 
 
 
 
På kvällen gick vi på nattmarknad som låg lite längre bort om man följde vår strand där vi åt mat för ca 7kr.
 
 
Dag 5.  2e januari. En Sorgsen dag. Vi tog oss en morgon promenad och under promenaden fick jag det hemska samtalet av pappa som då berättade att min farmor gått bort.. Det var en jobbig dag men jag försökte att inte tänka på det eftersom jag var så långt bort ifrån familjen. Så här får ni se några fina bilder från vår promenad innan vi fick samtalet.
 
 
 
 
På kvällen åt vi bredvid vårt hotell på ett gatukök som gör så himla god mat men de är inte så duktiga på att ta beställningar, de glömmer bort beställningar, de ger fel mat osv men när allt blir rätt då är det såååå gott och sååå billigt!
 
 
 
 
Sista bilden är banana pancake som är så gott!
 
Dag 6. Vi åkte vattenskoter på stranden och det var jättekul! Fick till o med köra lite men det var bättre när David körde hihi.
 
 
 
 
 
Dag 7, 4e januari.  Vi åkte till ett köpcenter där vi köpte skor. Jag köpte två par skor och vi åt på ett matställe men maten var inge vidare där tyvärr.
 
Maten vi åt var Pad thai som ni ser överst, sen har vi friterade räkor och grönsaker, samt papaya sallad som är så gott egentligen men här smakade den dock lite för "slemmigt" eller hur ja ska förklara det haha.
 
Två par sandaler för ca 250 svenska kronor.
 
Fortsättning följer!
 
 
 
 

lindahls kvarg - nötchoklad smak.

:    ·  Isabelle tipsar, Mat och gottigheter, Träning/Inspo
Ni träningsjunkies därute har nog inte heller missat att lindahls kvarg har fått en ny smak, och inte vilken smak som helst utan nötchoklad smak!!
 
De har tagit slut fort i butikerna men en kväll när vi var på maxi fann jag dem så köpte 4 på en gång haha. Två till mig och två till mitt hjärta. 
 
Första intrycket gjordes dagen efter när jag åt frukost. Den var god men hade velat att den smakat mer choklad då den var lite "svag" 
 
Nu har jag ätit andra burken på jobbet och idag tycker jag den var mycket godare! Så detta kan vara min nya favorit. Men den godaste ifrån lindahls är nog hallon eller jordgubb!
 
Så ni som inte provat.. värt att testa absolut! Hittade dem på maxi o det verkar vara det enda stället då jag kollade på coop o ej hittade något.

Nyx närmare än vad jag trodde.

:    ·  Isabelle tipsar
Hej och godkväll. Sitter i soffan och tar det lugnt. Förut när vi var på coop så gick vi även in på det så kallade affection som finns och det första jag såg var en hylla med produkter ifrån NYX! Jag kanske är den sista som uppmärksammat detta haha men tyckte det var så roligt då jag bara sett NYX på hemsidor o Sephora osv och kommer man från en liten stad som jag så är det att beställa saker som gäller.
 
Ni som inte vet vad NYX är. Det är ett smink märke som har ett brett utbud av allt ifrån foundation, ögonskuggor, läppstift, borstar osv. Kommer från början ifrån LA!
 
Jag ska erkänna att jag äger ingenting ifrån NYX än men det är nog för att jag under de senaste åren använt mig utav marykay produkter som jag själv sålt men nu är jag nyfiken på annat och jag kollar ju inprincip varje dag på olika människor på youtube som använder så mycket märken jag är sugen på att testa så som Urban decay, Nars, Mac, Too faced osv.
 
Så det som står högst på önskelistan vad gäller NYX är deras Roll on eye shimmer. Färgerna "Chestnut" "Mauve pink" och "green" är supersnygga!
 
 
 
 
Eller deras Blushes, typ någon lite mörkare rouge.
 
 
 
Och deras setting spray som gör att sminket sätter sig bättre och inte ser så kakigt ut samt håller det på plats genom dagen.
 
 
 
 
Så ni som inte visste att det finns på affection så vet ni nu hehe =)
 

Första dagarna i Thailand

:    ·  Resa med David och Izza
Heeeeeeeej igen!! Nu är jag tillbaka här på bloggen efter nästan en månads uppehåll. Jag har äntligen laddat in alla våra bilder på min dator så nu under en tid kommer ni få se en massa bilder ifrån vår thailands resa vi gjorde 29 december till 26e januari 2014-2015. Har själv konstaterat att jag inte kommer kunna visa er alla bilder då det handlar om ungefär 2-3 tusen bilder + olika filmsnuttar men lite av dagarna kommer ni absolut få ta del av!
 
Även om bloggen legat under ytan ett tag och jag har nog mist de flesta besökarna så spelar det ingen roll för jag vill ha något att se tillbaka på även via internet så därför kommer jag dela med mig våra fina bilder vi tagit.
 
Okej here we go. De första dagarna i thailand såg ut såhär.
 
 
Dag 1. Vi flög på dagen ifrån Stockholm direktflyg till Bangkok.
 
Dag 2. När vi Kom till bangkok tog vi en taxi till Pattaya där vi skulle bo några dagar och eftersom vi landade i Thailand tidigt på morgonen kom vi fram till vårt hotell på förmiddagen. Vi tog det lugnt denna dag och la oss på stranden ett tag.
 
Dag 3. Nyårsafton! Vi vaknade tidigt och tog oss en promenad på gåbanan vid den långa stranden innan frukost. Vi såg några som hade yoga på stranden och det såg så härligt ut. Därefter blev det frukost!
 
 
 
 
 
 
Vi åkte till ett köpcenter för att gå runt o strosa lite grann. När vi sedan kom tillbaka till hotellet så fixade vi oss, köpte lite dricka och satte oss på balkongen. Vi hade även bokat upp oss på nyårssupé på vårt hotell där det skulle serveras svensk tre rätters mat då hotellet vi bodde på var svenskt.
 
Maten var inget speciellt tyvärr men efter att vi ätit så gick vi upp på hotellrummet, väldigt trötta så egentligen skulle vi varit på stranden och fira in det nya året men vi bestämde oss för att sitta och se på alla fyrverkerier på vår balkong istället då vi ändå hade syn ut mot stranden.
 
Det är väldigt svårt att beskriva hur mycket bättre det känns att fira in det nya året i Thailand än i Sverige.. För det första så är det så sjukt mycket fyrverkerier överallt, sen alla dessa rislyktor som åker över himmlen hela kvällen. Det skapar harmoni och kärlek i dess mängder och att få fira in den tillsammans med den man älskar är helt otroligt underbart. Så har ni aldrig varit i Thailand under nyår, åk dit! Detta var min andra gång att fira in det nya året i Thailand och jag vill göra det igen!!
 
 
 
 
Alla dessa små lysande prickar som ni ser är rislyktor och så många åkte det förbi oss under flera timmar.  Som ni ser släppte även vi upp en rislykta till våra nära och kära.
 
Tänker att jag stannar här så får ni se mer bilder senare. Så dessa bilder är från våra 3 första dagar kan man säga.
 
_____________________________________________________________
 
Klockan är 4 nu och jag väntar på att mitt hjärta ska komma hem. Jag har varit ledig idag för att sedan imorgon och framåt jobba 7 dagar i rad, även helgen phuu.. Jobbigt.
 
Idag har jag inte gjort så mycket. Har varit på nagelsalongen och fått mina lösnaglar borttagna, De satt verkligen superbra men jag kände att dem hade blivit för långa o växt ut för mycket så valde att ta bort dem. Gjorde dem i thailand så nästan en månad satt dom på och de hade kunnat sitta kvar mycket längre om jag velat också hehe. Sen hem o så diskade jag och fixat med bilderna. Skön ledig dag!