Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

3 days to goooo

:    ·  Vardag
...innan jag får va ledig 3 dagar yeyyy! tänk att jag snart klarat av så många dagars jobb i rad. Känner mig stolt! 😄
 
Klockan är strax efter 5 på morgonen och ja ska åka till jobbet om ett tag. 
 
igår var jag på gymmet och körde först 30min crosstrainer och sen 30min magövningar och det känns i magen idag! Kul!
 
Ååh köpte även färska jordgubbar för första gången i år här hemma och åh så goda dem var! Även om dem inte är svenska så smakade dem sött och gott. 
 
 
Goda goda jordgubbar!
Och en selfie innan jag gick till jobbet igår.
 
Ha en fin dag alla! Puss

Mac "oak" + Gerard cosmetics "Underground"

:    ·  Izzas sminkningar/Marykay
Här får ni en sminkning jag gjorde förra veckan när jag provade mit nya contourkit och min nya läppenna ifrån Mac tillsammans med mitt favvo läppstift underground ifrån Gerard cosmetics.
 
 
 
 
På ögonlocket använde jag endast en skugga ifrån too faced "Semi sweet chocolate bar" palett.
 
 
 
 
Dessa två godingar fick bli på läpparna. Jag gillar macs läppenna MEN jag tycker den är aningen torr eller hur jag ska beskriva den. Eller så är mina läppar för torra haha men annars så är färgen ursnygg! Den kommer sitta fint under alla mina bruna/gråa läppstift som jag nyligen fått hem. Men mer swatches och sånt på dem läppstiften kommer i ett annat inlägg.
 

Cream contouring + recension

:    ·  Isabelle tipsar, Izzas sminkningar/Marykay
hääääj och trevlig freeeedag på er! Jag slutade klockan 3 idag och jag är såååå trött! Haha, skriver typ i varje inlägg hur trött jag är meen det tar på krafterna att jobba mycket må jag säga och än är det inte slut. 7 dagar kvar att jobba innan tre dagars ledighet! Längtar jag? Jotack :D
 
I veckan så fick jag hem mitt paket ifrån bubblebox.se där jag beställt ett contourkit och en ny foundation så jag provade lite i tisdags när jag hade tid och jag tänkte ge er en liten recension på sakerna jag beställt.
 
I paketet så var det min foundation ifrån milani och nrär jag swatchade den på handen insåg jag direkt att den var för mörk och jag blev aaas ledsen MEN jag har provat den i ansiktet ändå två gånger och det funkar ganska bra ändå så den borde se bra ut under sommaren när jag förhoppningsvis får lite mer färg hihi.
Jag tog i färgen 02 Natural och det är den näst ljusaste men jag ska beställa hem den ljusaste!
I contourkitet så fick man med en borste som ni ser på bilden och kitet är ifrån freedommakeup
Bilden ovan ser ni när jag tagit med blixt och bilden under utan blixt.
 
 
Ovan ser ni en närbild på hur färgerna set ut med blixt och som ni ser är den väldigt "glansiga" och nästan lite oljiga om ni frågar mig.
När jag första gången testade contourkitet så tog jag den mörkaste bruna som är längst ner i mitten och använde. Det var väldigt lätt att applicera den med borsten som var med men jag upplevde att man var tvungen att "sudda ut" den ganska så fort för lät man den sitta ett tag innan man började sudda blev den svårare att få ut. När jag använde de ljusa skuggorna för att highlighta ansiktet så blev jag väldigt besviken över dem. Jag använde den ljusaste och när jag väl fått ut den fint i ansiktet märkte jag under dagen att det inte såg klokt ut under ögonen så ett tips är att INTE lägga den som en "concealer" under ögonen för det blev inte bra.
 
Däremot andra gången jag använde den så la jag den inte där och då såg det ändå bra ut i resten av ansiktet.
 
Färgerna, Storleken osv? Jag hade gärna velat ha en lite mer kall mörk skugga då de bruna är liiiite för varma men annars så tycker jag att det är bra att man får 6 olika färger att välja och blanda mellan. Storleken på paletten var mindre än jag trodde och jag hade gärna sett att den mörkaste skuggan var den största.
 
Helhetsintryck: Det är en bra kräm contour palett att börja med om man aldrig gjort det förut eftersom den inte alls var dyr så jag skulle ändå tipsa den till andra absolut men jag hade nog lite högre förväntningar på den tyvärr. Däremot tycker jag borsten man fick med är aaasbra! Jag är ändå sugen på att prova annat ifrån freedom makeup!
 
Vad tyckte jag om foundationen?
Förutom att den var lite för mörk så får man ett väääldigt täckande resultat då den är väldigt tjock i konsistensen vilket jag gillar. Jag blir fortfarande fet runt näsan, hakan och pannan men det blir jag av dem flesta foundations jag provat. Man fick ett väldigt fint lyster i ansiktet av dem också vilket jag gillar! Den kommer jag som sagt beställa hem i den ljusaste nyansen eftersom jag gillar den än så länge på det lilla jag provat! Tycker verkligen om att den har pump på hylsan och att den luktade väldigt gott också hihi.
 
 På bilden nedan ser ni förhoppningsvis lite av hur det ser ut när jag använt både foundationen och contourkitet. Mera bilder på sminkningen och vad jag har på läpparna kommer i ett annat inlägg snart!
 

Isadora eyeshadow palette 65 - Golden eyes

:    ·  Isabelle tipsar, Izzas sminkningar/Marykay
När jag satt och kikade igenom lite bilder på datorn fick jag se lite bilder ifrån i början av december när jag hade gjort en sminkning av en palett ifrån Isadora som jag köpte direkt när den kom ut i butik då den hade så vackra färger. Jag har totalt glömt bort att visa er den och recensera den lite så jag tänkte att jag gör det nu några månader försent dock.
 
Min första tanke när jag swatchade färgerna så tyckte jag verkligen att den var superfin och jag brukar inte köpa Isadoras produkter så det var kul att jag kunde hitta en som hade så bra pigmenterade ögonskuggor. Ni som känner mig vet att jag ääälskar glittriga ögonskuggor.
 
Såhär ser paletten ut
 
 
Bild ovanför är utan blixt och bild under är med blixt. Som ni ser är den väldigt glittrig och innehåller tre stycken glittriga skuggor, en glittrig lite mer krämskugga och sen en matt svart färg.
 
Den första färgen på fingret är den krämiga men den blev jag väldigt besviken på då den inte alls syntes typ men ser ni den längst ner på lillfingret, ååh så fin!
 
Här nedan får ni se "resultatet" när jag provade ögonskuggspaletten och även en liten outfit bild på min nya klänning som jag beställde ifrån ginatricot innan vi åkte till thailand. Den är sååå himla fin och passade väldigt bra till sminkningen!
 
 
 
 
 
 
 
 
Dem två sista bilderna är tagna med blixt och dem andra utan.
 
Ni hittar paletten HÄR och den kostar 189kr. Jag däremot köpte dem på min matbutik Maxi och jag tror den hade samma pris där också.
 
Betyg? Jag skulle säga att jag är sådär halvnöjd med den faktiskt. Det är fina färger och den kostar inte sådär jättemycket men jag har inte använt den sen dessa bilder togs men jag märkte förut idag när jag provade dem på handen hur fina dem ljusa färgerna skulle vara att använda som highlighter istället så jag kanske får mer ut av den snart igen. Men det är ju så, jag har ju så många andra paletter jag hellre sträcker mig efter än denna.
 
Jag gillade att den blev så bra under ögonbrynet som ni ser på den näst sista bilden!
 
Är den värd att köpa? Jag tycker att den är värd att köpa om man är ny på ögonskuggor och vill ha en lite billigare palett med snygga glittriga skuggor för du får ju ändå med alla färger som behövs för att göra en snygg makeup men jag skulle då tipsa om att ha en bra ögonprimer under färgerna och arbeta upp färgerna mer än vad jag gjorde för som sagt, jag gjorde inte värsta sminkningen den gången utan provade dem mest.
 
Det var min lilla recension på paletten! Ha en fin dag alla!
 

Thailaaand Del 4.

:    ·  Resa med David och Izza
yeyyy en till del ifrån thailand!
 
21 December.
 
Första dagen vi gick ner till stranden! Det var så fint väder och att sitta med en cocosnöt på stranden och höra vågorna slå emot land är verkligen något speciellt må jag säga! Det var så varmt och även om jag inte gillar saltvatten så var det så skönt och bada i havet!
 
 
Här är utsikten ifrån vårt hotell ner till poolen. Älskar verkligen palmerna!
 
Älskar den här bilden på la family!
 
 
Den här stranden är patongs strand så den är väldigt stor men också ganska mycket befolkat men jag gillar att själva stranden var så pass bred och att det var långt ner till vattnet!
 
 
 
 
 
 
Innan vi gick tillbaka till hotellet köpte vi med oss kycklingspett, fiskspett och klibbigt ris med rostad lök som de la i bananblad. Så billigt men ändå så himla gott och enkelt liksom!
 
På kvällen gick davids syster och man ut och åt och vi gick med barnen till en stor spelhall på ett av köpcentrumen. Där var vi resten av kvällen!
 
Nästa del kommer bli riktigt spännande för då gjorde vi vår första turisttripp tillsammans med davids systers familj!

Fredagsnöje

:    ·  New things
Hellu och godkväll! Klockan är efter 9 och jag hade helt ställt in mig på att gå och lägga mig nu då jag skulle köra dagspass på jobbet imorgon men ändrade planer. det blir eftermiddagspass så jag behöver inte soooova än hehe!
 
Satt nyss och kikade inne på ginatricot.se då jag så gärna ville ha lite nya träningskläder och så såg jag att de hade 20% rabatt på alla träningskläder så jag klickade hem några. Här nere får ni se dem!
 
Det fick bli ett par nya tights med en matchande sportbh till samt en grå uringad där bak tröja som nog kommer vara superskön att träna i då den är luftig osv. Sist men inte minst en uuursnygg topp med öppen rygg som ni ser på bilden i mitten. Jag är inte så säker på om jag kommer nyttja den på gymmet men den skulle säkert vara fin till sommaren med ett par shorts om inte annat. Jag tycker alltid det är så svårt med storlekar så jag har än en gång chansat mig fram och hoppas på det bästa hehe. Priserna ni ser på bilderna är vad dem kostar ordinariepris men jag fick som sagt 20% rabatt på hela köket så allt landade på runt 600kr vilket är väldigt billigt för 4 träningsplagg enligt mig!
 
Jag har också varit sugen på att beställa ett par aaas snygga tights ifrån stronger.se för 599kr men dem jag vill ha finns inte i min storlek och har varit slut ett tag så dem får jag beställa någon annan gång.
 
Som sagt imorgon jobbar jag fram till 4 eller 5 och sen på kvällen ska vi förhoppningsvis gå på bio. På söndag ska vi väl som vanlig bara ta det lugnt och göra såna där tråkiga saker som att laga mat, tvätta och förbereda oss inför veckan och jag kommer ha två lååånga veckor framför mig då jag jobbar varje dag framöver men det kommer bli sååå värt det när lönen kommer! Åh så kul!
 
Ha en fin helg!

kicks.se , beautybay.com , bubblebox.se

:    ·  Isabelle tipsar, New things
Ja nu ni! Detta inlägg är för alla som är likna galna i smink och online shopping som jag är. Jag berättade i ett inlägg att jag beställde den där organizern ifrån cocopanda.se och nu har jag varit inne på ytterliggare tre hemsidor och unnat mig lite mer hihi. Längtar sååå tills allt kommer och det ska bli så kul och få testa allt då inget av dem sakerna jag köpt har jag haft sen tidigare, eller ja, några läppstift har ja sen innan fast inte i dem färgerna!
 
Nedan ser ni vad jag beställt
 
Jag behöver ha en ny foundation då min börjar ta slut och jag vill ha ett täckande resultat så det fick bli Milanis conceal+ perfekt 2-in-1 foundation i färgen "Natural" Jag är dock lite nervör över färgen då jag inte hade någon aning om vilken färg jag skulle välja men det återstår att se. Den hittar ni HÄR. Det andra jag varit sugen på att testa är att krämkonturera ansiktet. Det är istället för att använda puder för att forma ansiktet använder du i krämform istället och då köpte jag ifrån ett nytt märke vid namn freedom makeup. Vet inte om färgerna kommer passa men den var inte så jättedyr så en bra palett att börja med! Ni hittar den HÄR. Det som verkar superbra med denna är att man också får med en borste för att konturera med och det är ett stort +
 
 
Sen kunde jag inte låta bli att beställa som nu för tiden blivit min favorit smink sida på nätet vilket är beautybay.com Som jag skrivit i andra inlägg om hemsidan sist jag beställde så är det en sida med kända sminkmärken men till ett litet billigare pris.
 
Jag beställde två vanliga ögonskuggor ifrån makeupgeek som ni hittar HÄR. Sen en foiled ögonskugga också ifrån samma märke som ni hittar HÄR. Sen gick jag crazy på läppfronten denna gång under märket gerard cosmetics. Två läppstift som ni hittar HÄR och sen två liquid lipstick som ni hittar HÄR. Sist men absolut inte minst så beställde jag en brynpalett med massor av skuggor för brynen då min ögonskugga som jag använder till mina bryn idag börjar ta slut och jag vill se om det finns något annat lika bra. Den är ifrån morphe brushes och ni hittar den HÄR. (färgerna på allt ser ni på bilden under, även namnen på dem!)
 
Sista sidan jag beställde ifrån var kicks.se och jag skulle egentligen bara köpa en läppenna men sen såg jag ett riktigt coolt liquid lipstick ifrån NYX. och JAA, det är grå/svart! Har sett flera youtuber använde det och herre så snyggt så jag var bara tvungen att köpa med det också. Ni hittar läppstiftet HÄR. Läppennan är ifrån Mac och jag tog i färgen "oak". Den färgen jag egentligen ville ha så som "soar" "whirl" och "stripdown" var och ääääär alltid slut när jag ska beställa så nu fick det bli oak men jag tror den kommer vara snygg också! Ni hittar den HÄR.
Skulle ni vilja se någon recension, sminkning, swatches eller så? KOMMENTERA GÄRNA!
 
Ha en fin kväll!

Små inredningsdetaljer hos oss

:    ·  Isabelle tipsar, New things
Hej och godkväll ifrån sängen en söndagkväll som denna. Klockan är lite efter 8 och jag ska strax göra mig klar inför natten då jag börjar jobba super duper tidigt imorgon.
 
Förra helgen så åkte vi till Ikea och lite andra butiker för att vi ville fräscha upp vårt hem lite och vi fick med oss en hel del hem så jag tänkte visa er hur vi inrett allt.
 
 
 
Jag ville verkligen göra om i vårt vardagsrumsfönster då det inte alls var så snyggt innan samt att vi skulle fixa ett litet skrivbord som david kan ha och sitta vid. Såhär ser det alltså ut i fönstret när jag gjorde om. Jag gillar det verkligen och det är så himla fint med vackra blommor! Vill köpa massvis med blommor och sätta överallt hehe.
 
Nedanför ser ni den lilla delen vi satte skrivbordet och vad som får vara på det. En enkel lampa med en grön växt och min söta ananasskål i silver! Enkelt men väldigt snyggt må jag säga.
Älskar våra ljusslingor som vi har "runt" gardinerna som hänger ner på var sin sida.
 
 
Såhär blev alltså helheten i vårt lilla hörn som vi velat göra om länge nu! Innan hade vi typ en lampa i fönstret och en ljusstake och där skrivbordet nu står stod en kista som vi förvarade skit i hehe. oh ja! Ser ni den fluffiga kudden i högra hörnet på soffan? Vi köpte två såna också och dem är så himla gosiga och mjuka!
 
Sen kommer vi till något som vi också länge velat ha men inte hittat den rätta och det är tavlan jag talar om. Vi har haft en ganska stor yta ovanför vår soffa som vi velat fylla med något men varje gång vi kikat på tavlor så har ingen riktigt fastnat för oss men när vi såg denna så sa vi båda på en gång att den ska vi ha! Den passar såååå bra och är enorm!
 

Här nedan får ni några bilder på saker vi har som inredningsdetaljer sen tidigare och det är så himla fint enligt mig!
 
Här är våra gradiner, vi har en vit bakom och en beige över, sen hänger ju dessa ljusslingor ner på dem och så har vi satt dit en varsin toffs på vardera sida.
 
 
Bredvid vår tvbänk står detta lilla bord med lite ljus och älskade elefanten som jag köpte i thailand senast vi var där. Jag är en riktig ljusmänniska och runt vintertiden bränner jag väldigt många ljus så ljusstakar,småljus osv finns det gott om här hemma.
 
Sist men inte minst får ni även sen några glimmtar på hur det ser ut på vårt hallbord eller vad man ska kalla det. Där har jag satt den där lampan jag bloggade om ganska nyss som jag beställde, lite doftljus och en spegel.
Vi har en hatthylla med krokar under och på dem krokarna har jag hängt upp ytterliggare en ljusslinga och lite rostiga nycklar samt en vit ram som står emot hallbordet lutandes för att få allt att hänga ihop.
 
Vad tycker ni? Blev det bra? Jag älskar det iallafall och längar ännu mer att få flytta in i en större lägenhet för att få inreda ännu mer för just nu är det ganska välfyllt med inredning hos oss hihi.
 

Cocopanda.se - white organizer

:    ·  Isabelle tipsar, New things
HEJ FREDAG! Sitter och inväntar på att ge mig ut i det här tråkiga vädret för ett kvällsjobb och just nu är jag inte sådär supertaggad. Hade gärna myst ner mig i soffan med en film resten av dagen men nej, nu ska de tjänas lite pengar vilket i o för sig är superbra! Jobbar även ett tidigt pass imorgon så hoppas jag orkar ta mig upp efter först kvällsjobb och sen börja 06.00 imorgonbitti.
 
Var på gymmet förut och körde igenom nästan hela kroppen och passet gick asbra! Jag är väldigt nöjd och benen skakar lite av utmattning, precis som det ska va!
 
Som min rubrik lyder så har jag köpt mig en sak på cocopanda.se och det är en vit roterande hylsa eller vad man ska kalla det, ni ser ju på bilden nedan hur den ser ut! Jag har länge velat ha en men den har alltid varit lite för dyr enligt mig och så har den alltid varit slutsåld i färgen vit jämt och då har jag aldrig köpt dem men nu var den nedsatt till ett bra pris OCH den fanns i viiiit!
 
Så himla fin och jag tänker ha den i min walk in closet för att ställa ner lite favorit smink så att mitt smink syns mer och inte bara ligger i en låda som det gör just nu! Ni hittar den HÄR och just nu kostade den 319kr och har kostat 599kr så väldigt bra pris!
 
Hoppas ni får en fin fredag alla trots att vädret drar ner humöret för många! Puss