Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Thailaaand Del 3.

:    ·  Resa med David och Izza
Nu kommer del 3 på vår resa!
 
19 december flög vi till phuket ifrån bangkok!
 
 
 
Vi checkade in på ett hotell i Patong vid namnet baumanbui och det var ett fint hotell! Ganska så stort. Det enda som var ett minus var den höga musiken på natten då det ligger precis vid hard rock café men det störde inte så jättemycket!
 
 
På kvällen åkte vi till en helg/nattmarknad som vi var på sist vi var i phuket och det var kul som vanligt. Älskar nattmarknader och det är så mysigt att gå och kolla på allt som säljs, all mat som finns där och jaa, allt!
 
 
Vi åkte tuktuk dit och här är även ett kort på bella och elias när de hoppade hoppborg.
 
den 20e december.
 
Då hängde vi mestadels på hotellet och badade i poolen lite.
 
Drack cocosnöt och hade det gött! På kvällen gick vi till junceylon köpcentret för att kolla runt. Där har vi varit förut också men som sagt, så skönt att bara strosa runt och kika på allt, sätta sig någonstans och äta glass !
 
Här är en  bild på hur det ser ut. det är såklart mycket större men detta är typ en "utedel" av allt.
 
Stay tuned.. mer bilder kommer snart!
 

Eyelashes on

:    ·  Izzas sminkningar/Marykay
Godmorgon! Idag är det fredaag yeeyyy. Jag är så jädrans trött och skulle vilja sova sova sova men det går icke då jag snart ska till jobbet för ett långpass. Sen jobbar jag även imorgon så ingen vila här inte!
 
För någon helg sen så bestämde jag mig för att prova sätta på lösögonfransar för första gången på år och dar haha. Resultatet blev ändå väldigt bra även om dem inte sitter perfekt! Så här kommer lite bilder.
 
 
 
 
 
 
 
Det ser bra ut bara att dem skulle suttit liiite lite närmre mina egna fransar!
Här är även en liten outfit bild. Halsbandet är ifrån ur&pen, linnet är ifrån ginatricot, koftan är ifrån h&m, klockan är ifrån Michael kors.
 
Ha en fin helg!

time for work

:    ·  Izzas sminkningar/Marykay
hellu och god eftermiddag. jag ska strax bege mig till jobbet för ett kvällspass! Var på gymmet förut och körde snabb cardio på 45min crosstrainer och brände runt 500kalorier. väldigt bra gjort enligt mig själv! Skulle bara skriva hej på er och önska er en trevlig dag!
 
 

Beautybay.com - Haul + Swatches

:    ·  Isabelle tipsar, New things
Hej och godkväll! Idag på min lediga dag sov jag ut till 10 och därefter åt ja god frulle som ni såg i mitt förra inlägg idag. jag gick till gymmet vid 12 och gymmade ett långpass med min vän Cindi och vi körde rygg. Det blev många skratt under passet då ingen av oss är duktiga på ryggövningar haha men vi tog oss igenom ett bra pass ändå och jag tror säker att jag kommer få träningsvärk imorgon. Därefter gick jag hem och åt och sen har jag fotat och redigerat bilder på saker som jag köpte på beautybay.com. Så jag ger er en Haul på detta nu tänkte jag och jag måste bara säga det.. JAG ÄR SÅ GLAD ÖVER SAKERNA! DEM ÄR SÅ BRA OCH ÅHÅHÅ VAD KUL DET SKA BLI OCH PROVA DEM MER!
 
 
 
Här ovanför ser ni sakerna jag klickade hem. (plus den där lila tangle borsten till håret, typ 35kr)
 
 Det första jag klickade hem var detta omtalade läppstift ifrån Gerard cosmetics i färgen "underground" och jag har velat ha det väldigt länge. Det som är så bra med hemsidan beautybay är att allt är mycket billigare än vad det är i vanliga fall och ni hittar läppstiftet HÄR , Det kostar 111kr
 
Det andra är ett liquid lipstick också ifrån Gerard Cosmetics och egentligen så ville jag ha färgen "invasion" men det hade tagit slut tyvärr när jag skulle beställa men så såg jag en annan färg i namn "iced mocha" vilket såg nästan ännu bättre ut så det fick åka hem också och OM JAG HADE RÄTT, det är så himla snyggt! Ni hittar det HÄR och det kostar 111kr också.
 
Ni som känner mig vet att jag lägger ner ganska mycket tid på mina ögonbryn och det har på senare tiden blivit kul och testa lite andra brynprodukter och jag har sen tidigare anastasia beverly hills brow wiz penna men jag har även hört att denna brow definer ska vara bra också så den fick åka med, jag har färgen "dark brown" och du hittar den HÄR , Den kostar 171kr.
 
 
åh alltså denna ögonskugga seriöst... Den är ifrån makeup geek och har sett flera youtuber pratat om dessa skuggor och när jag såg att hemsidan hade dem blev jag sååå glad. Detta är i fårgen "Flame Thrower" och bild övers är utan blixt och bild under med blixt. Det är deras foiled eyeshadows och det finns flera färger men just denna färg fångade mitt öga då jag älskar varma toner. Den finns HÄR och kostar 98kr. Kan knappt vänta tills jag beställer fler färger!
 
En annan ögonskugga som jag slängde med är en ifrån Morphe brushes i färgen "es69 starlight" och den finns HÄR och den kostade endast 25kr. Jag har ju en palett ifrån morphe brushes och jag gillar deras ögonskuggor och visst var den fin men absolut inte lika pigmenterad som den ifrån makeupgeek men den kostar ju inget heller!
 
Jag har länge velat ha en morphe borste som man kan ta highlighter med och jag har sett morphe brushes ha en men när jag skulle köpa den var den slut men så såg jag att de hade ytterligare en till sån fanbrush så den köpte jag också. Ni hittar den HÄR och den kostar 103kr. Den är superbra då jag provat den några gånger med highlight och den fångar upp produkten och lägger den fint i ansiktet.
 
 
En annan borste jag köpte är den perfekta crease borsten. alltså den man blendar ut ögonskuggan med i globlinjen och denna heter "M441" och är också ifrån morphe brushes. Ni hittar den HÄR och kostar 61kr. Har ännu inte provat den men jag tror verkligen den kommer fungera fin fint!
 
Jag köpte även ett par lösögonfransar ifrån dem för 35kr och jag såg nu när jag var inne på hemsidan att dem har en del och jag hittar inte riktigt dem jag beställde tror jag men HÄR har ni ett par.
 
 
 
Här är ännu en sak som jag sett på youtube och verkligen velat ha. jag älskar ju glitter och varma toner och i detta får jag allt i ett. Det är ifrån ett märke vid namn Lit cosmetics och jag köpte ett litet kit ifrån dem. Man får med en vätska som man fäster glittret med och en pensel samt själva glittret och glittret är i fullsize medans vätskan är i minisize. Ni hittar det HÄR och det kostar 190kr. första bilden utan blixt och den under med blixt. SER NI HUR JÄVLA SNYGGT DET ÄR?
 
Jag har även gjort swatches på bilderna här under så ser ni hur produkterna är på. och som sagt, hur snyggt är inte allt?
 
från vänster: flame thrower, starlight, iced mocha, underground, och sen glittret ifrån lit cosmetics.
De här två första bilderna är tagna med blixt. här ser ni ju hur snygg den första skuggan är!!
 
Den här två sista bilderna är tagna utan blixt och här ser man verkligen hur fin underground är på men även läppstiftet iced mocha.
 
jag är så himla nöjd över allt och allt landade på ca 980kr sammanlagt. När jag skulle betala så fick jag även med två stycken "presenter" av hemsidan och det får alla. jag fick välja bland lite olika saker och valde någon form av rose mist och en tvål till ansiktet. Har provat dem också och dem är väldigt bra med. Det är även fri frakt om man handlar över 185kr tror jag och jaaa, sidan är fantastisk eftersom saker är så mycket billigare.
 
 
 

ny hobby + min första nyttiga smoothie

:    ·  Träning/Inspo, Älskade dagar
Godmorgon!! Eller ja klockan är 11 hihi men idag är det måndaag och jag är ledig! Vaknade för en timme sen och har suttit här i soffan och kikat på youtube och druckit smoothie.
 
På tal om smoothie, jag gjorde en med babyspenat i!! Jag har sett så många andra dricka smoothies med massa gröna saker i och jag vet att det är nyttigt men ska ja va ärlig har jag aldrig provat för att jag trott att de ska smaka skit. Och jag tror fortfarande att ha i typ spirulina eller typ annan sallad inte är gott men de jag hade i min ska jag berätta nu. Den smakade jättegott och man kände inte de gröna för fem öre!
 
Jag hade i: en banan, två nävar med babyspenat, en dl blåbär ungefär, 1.5dl hallon, 2-3dl mjölk. Lite chiafrön.
 
Ni ser på bilden nedan vilken mjöl och chiafrön.
Har nyss börjat dricka denna mjölk och den smakar väldigt gott då den har coconut smaaak hihi.
 
Såhär ser det ut innan blandat  (när jag hade blandat så tog ja i mer bladspenat och cocosmjölk.)
 
Väldigt väldigt god! Ni måste bara prova den och som sagt innehåller den bara bra saker och den var ganska mättande också.
 
På tal om nya saker så har jag börjat måla varje dag. Jag köpte mig en sån där målarbok för vuxna eller vad man säger och sen sitter jag varje kväll och målar i den. Har lyssnat på alla avsnitt av creepypodden medans ja målat och det är väldigt avslappnande och mysigt måste jag säga!
 
Sånt här menar jag!
 
Ha en fin måndag alla!
 
 

Ananas lampa

:    ·  Isabelle tipsar, New things
Hej och godkväll på er! Söndag kväll och alla hjärtans dag. Vi har inte gjort så mycket idag mer än att handla, tvätta, laga god mat och även köpt kinamat. Är ganska trött idag och sov väldigt länge dessutom!
 
Förut när jag plockade bort våra julsaker ( ja fråga mig inte varför vi haft dem kvar så länge haha) såå kände jag verkligen irritation över saker och ting. Jag har tröttnat på en del inredning vi har i lägenheten. Absolut inte allt men typ små saker som vad vi har i våra fönster, och bänken i hallen osv.. Jag vill göra om! Jag vill fortfarande behålla den här chabby chic stilen över hemmet men jag vill göra det lite mer modernare med lite coola lyktor kanske, snygga ljusstakar, stora ljus, någon ny lampa, jag vill ha flera ramar med snygga svartvita posters i osv så har suttit nu ett tag och kikat runt på lite inspiration men det är svårt att sätta allt på en bild så som jag tänker mig i huvudet om ni förstår vad jag menar.
 
MEN jag har beställt en lampa nu iallafall och den är ju så jääääädrans snygg! Det är en ananas lampa ifrån Ellos.se och åh jag har sett flera liknande ananaslampor förut och har velat ha en rätt länge nu så dem blev hemklickad illa kvickt!
 
Det som var så himla bra med ellos.se var att när jag gick in där fick jag även 40% rabatt och fri frakt på dyraste varan så lampan som egentligen skulle kostat 499kr blev istället 299kr. SÅ VÄRT! Den kommer komma till veckan och jag tänker att den antingen ska stå i vårt vardagsrums fönster eller på bänken i hallen. we will see!
 
 
Visst är den vacker? Och jag gillar inspo bilden som de hade också. Kanske ska köpa ett par snygga böcker och ställe lampan på ja med. Ni hittar den HÄR och den finns i två färger till, Vit/vit och Guld/svart.
Imorgon är jag ledig och det är välbehövligt må jag säga då det varit en ganska så stressig vecka för mig på jobbet. Planerna för imorgon är nog att ta lite kort på det jag beställde på beautybay då det kom i brevlådan i fredags. Sen ska jag iväg och träna hade jag tänkt och även planera lite inför veckan.
 
Ha en fin alla hjärtans dag!

happy friday

:    ·  Izzas sminkningar/Marykay, Älskade dagar
Godmorgon! Idag är det freeeedag och ja vet inte riktigt vad som gör att man är extra glad en fredag men så är det! Jag jobbar långdag idag och även jobb imorgon. 

Ikväll ska vi på bio och det längtar jag till. Jag är en riktig bio person och det är så himla mysigt att se på bio med mitt hjärta. Pluuus att det är en bra ursäkt till att få äta massa godis hihi.

Sminkade mig lite extra idag dagen till ära! Älskar verkligen min palett ifrån urban decay som jag fick av david i thailand. Tänkte visa er lite mer ingående av den paletten i ett annat inlägg så ni får se hur den ser ut.

Glad fredag allesammans! Ha en fin helg och en fin alla hjärtans dag på söndag. Puss!

Thailaaand Del 2.

:    ·  Resa med David och Izza
Heej! Nu kommer del 2 på thailandsresan och det är alltså dag 2 i bangkok!
 
Denna dag åkte vi till bangkoks zoo. Vi tog tuktuk dit och det är alltid en upplevelse i sig hihi. Roligt och läskigt på samma gång om ni förstår vad jag menar!
 
 
Det var så kul för precis när vi tog upp gopro kameran och skulle fota så kollar giraffen in i kameran och det ser ut som om jag tar en selfie med den hiihi. sååå söt!
Här är båtarna man kunde åka runt med!
 
Sjukaste?? En sköldpadda med två huvuden!?
 
 
 
 
Fina lilla apa, Önskar jag kunde ta dig med ut i det fria!
 
 
 
Efter att ha varit där åkte vi hem och gick runt på gatorna nära vårat hotell för att köpa lite o äta och även köpa lite skor som vi sett ett stånd hade.
 
Mango och sticky rice är ett måste när man är i thailand!
 
På kvällen gick vi till en av nattmarknaderna som bara låg runt hörnet där vi bodde och oj så mycket stånd och oooj så mycket saker. Jag och david har varit på denna marknad förut och visste hur den var och alltså, jag seriöst ääääälskar att bara strosa runt bland allt, köpa de man vill. Köpa gott och dricka, lite snacks och kanske något klädesplagg. DET ÄR SÅ MYSIGT!
Innan vi skulle hemåt åt vi den andra saken som är ett MÅSTE om man kommer till thailand och det är Roti! Thailändska pannkakor typ. gottit!
Kan en gran bli för överpyntad? Nää inte här hihi, Vårat hotells gran!
 
Så där har ni dag 2 i thailand. Nästa inlägg kommer vara när vi flyger till phuket och första dagen/dagar där!
 
 

onsdags inspo

:    ·  Träning/Inspo
Godmorgon fina ni! Klockan är alldeles för tidigt egentligen meeen jag ska traska iväg till gymmet om ett litet tag. Vad gör man inte för att få in ett träningspass en dag då man jobbar långpass hihi.
 
Här kommer lite inspo till er som också är lika trött som jag.
 
 
 
 
Det är ju trotts allt onsdag det närmar sig fredag vilket innebär ledig helg för många men för mig blir det ett kvällsjobb på lördag! Tur att jag gillar mitt jobb så de blir inga problem hehe.
(bilderna är lånade ifrån google där jag sökte på inspo tumblr eller inspo.)
 
Puss!

Thailaaand Del 1.

:    ·  Resa med David och Izza
God eftermiddag på er! Jag slutade jobba klockan 3, kom hem och började dammsuga och sen äta mat och nu ligger jag i soffan med en trälig huvudvärk..
 
Men jaaa som rubriken lyder så är det dags för tredje gången att dela med mig av våra fina thailands bilder! Det är alltså min tredje resa till thailand med min fina pojkvän och jag har visat upp och delat med mig av våra bilder och minnen de två första gångerna så nu kör vi igen! Jag kommer dela upp inläggen men denna gång kör jag inte dagar för dagar då jag har svårt att komma ihåg och dela upp alla bilder på det sättet. Så första inlägget del ett får bli de två första dagarna när vi kom till bangkok och även resan till bangkok!
 
Såklart ska ni få den klassiska flygplansbilden hihi.
 
 
Denna gång flög vi med Turkish airlines vilket innebar att vi först flög ifrån Stockholm till Turkiet och sedan ifrån Turkiet till Bangkok. Flyget dit gick ganska så bra men det var inte roligt att mellanlanda i Turkiet för deras flygplats är sååå dålig tycker jag.. Så som ni ser på ena bilden så fick vi sätta oss mot väggen på golvet på flygplatsen då det var så fullt!
 
När vi äntligen kommit fram till thailand så tog vi en taxi och frågade taxigubben och något bra centralt hotell så han körde oss dit och eftersom vi bara skulle stanna i 2 dagar innan vi skulle flyga till phuket så tog vi in på det hotellet. Det var ett enkelt hotell men det låg väldigt bra och frukosten var väldigt god!
 
Vi gick ut på kvällen för att besöka de stora köpcentren och bara gå runt och kika vad bangkok hade att erbjuda och eftersom vi varit där förut så var det lättare att hitta runt också. Så här kommer de ett par bilder på vår lilla vandring den kvällen.
 
 
 
 
 
 
Så himla coola glasspinnar till dekoration!
 
Självklart var vi tvungna att äta på Swensens som är ett jättemysigt glass ställe!
 
 
 När vi kom in i ett köpcenter så ser vi hela gänget i Starwars haha. Eftersom det var premiär på filmen så hade de verkligen gått in för detta och det var filmteam, en stor scen utanför köpcentret, massa musik och alla dessa karaktärer som vi stötte på. Det var ganska häftigt ändå!
 
Såg nu efter att ha lagt in dessa bilder här i inlägget att det blev ganska så långt så ni får se dag 2 i nästa inlägg med thailand helt enkelt!
 
Puss
 
 
 
 

Hello beautiful monday

:    ·  Vardag, Älskade dagar
Hej på er! Idag är det måndag och klockan närmar sig 2! Jag sitter här i soffan och kikar på youtube. Idag jobbar jag bara ett kort pass. Det kan vara så skönt att starta veckan med sovmorgon och sen ändå jobba ett kort pass! (Dont get me wrong, klart ja vill jobba flera timmar haha) 

Så jag vaknade klockan 9 och sen gjorde jag en god smoothie. Drack min pwo och tog mig iväg till gymmet där jag körde cardio i 30min och sen benövningar.

Nu har ja käkat lunch och fixat iordning mig!

Hade en fin helg med filmmys på fredagen och på lördagen träffade jag min fina saknade vän victoria och vi drack lite och sen gick vi ut ett tag. Igår söndag var vi och hälsade på davids farmor och det var också jättemysigt! Sen avslutade vi vår helg med tacos och film.




3 bilder ifrån helgen!


fyra bilder ifrån instagram.

:    ·  



Fyra senaste instagram bilder ifrån mig.

Sitter på jobbet och har min sista rast innan det är dags för 2 timmar till. Står i maxiköket idag och det är väldigt kuuul! Dock väldigt mycket folk så det blir lite stressigt men det går att bra.

1a bilden är sminkning från förrigår. 2a bilden är på min mysoutfit som jag fick av david förra helgen. 3e bilden, två nya smaker ifrån nocco som för övrigt smakade hyfsat men inte bättre än celsius! 4e bilden är en quote bild till mig själv när jag känner att det ibland går lite trögt.

Ha en fin fredag kära ni!

JAG ÄR TILLBAKA + Gerard Cosmetics

:    ·  Isabelle tipsar, New things
HEEEEEEEJ!! Höörreni jag är tillbaka! Åh så längesen jag bloggade och jag saknar det verkligen. Men jag har haft mina ursäkter faktiskt. En av dem är för att min dator är så hima himla dålig i nuläget.. Den går fan knappt att använda och är såååå seg men jag har inte pengar till att köpa mig en ny just nu men förhoppningsvis inom en snar framtid! Den andra ursäkten är att sladden till min kamera för att ens få in bilder till datorn är trasig så när ja ska lägga in bilder får ja först använda davids dator som kan ta minneskortet rakt i, sen föra över bilderna till min hårdisk och SEN in i min dator och jag kan säga att det tog lååång tid att få in alla dessa thailands bilder som vi tog haha. PLUS att min dator sa att den inte hade mera space så jag fick sitta och rensa datorfan i flera timmar och nu är den FULL igen.. Den tredje ursäkten är att sen vi kom hem ifrån thailand så har det tagit fram till nu att återställa sig helt liksom för när jag varit i thailand blir jag ganska så nere av att vara hemma och sen få in rutiner osv men det börjar komma igång igen så det känns bra!
 
Jag ska verkligen försöka att blogga på som jag gjorde för ett tag sen och det ska bli så kul! Jag har trotts allt saknat det lite hihi.
 
Klockan är strax efter 8 och jag ska snart iväg för 10 timmars jobb på mitt älskade jobb och sen har jag ledig heeeelg och de ska bli så skönt för har jobbat varje lördag nu i 3 veckor tror jag så ska bli så skönt och få vara ledig hela helgen.
 
Tänkte bara visa er vad jag klickade hem igår när shoppingsuget var som värst hehe.
 
 
Det är två stycken läppstift ifrån Gerard Cosmetics och jag har länge kikat in på dessa. Den översta är ett liquid lipstick i färgen "iced mocha" och den under är den kända färgen "underground" som måånga är ett fan av. Det är ifrån hemsidan Beautybay.com och seriöst, finns det någon bättre sida ever?? De säljer massvis av kända märken fast till billigare pris så jag klickade inte bara hem dessa utan flera andra produkter som jag visar er senare men dessa två är jag såå taggad på att prova! Har ni inte kollat in hemsidan så gör det nu nu nu!
 
Nä nu måste jag skynda mig så vi hörs sen!