Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Marykay eye-primer

:    ·  Isabelle tipsar, Izzas sminkningar/Marykay
Nu ni gott folk. nu pratar vi om en magisk produkt för de som älskar att använda ögonskuggor eller bara är trött på att ögonskuggan inte sitter som man ser på dessa reklamer nu för tiden då allt är så starkt med färger och sedan när man kommer hem så ser det inte alls ut så. Då har jag en toppen produkt för just dig.
 
Mary kay Eye-primer, ja ni hörde rätt.. en primer som man använder på ögonlocket. Den är vitfärgad men när man drar ut den på ögonlocket så blir den genomskilnig kan man säga. Man tar den innan man lägger på sin ögonskugga/ögonskuggor och denna lilla primer gör så att färgerna blir starkare (beroende på vad man har för färger) Det håller längre, man får inga "ränder" på ögonlocken om ni förstår vad jag menar? :D
 
 
 
Ooooooch, det är svårt att bara skriva gott om den för vem ska tro på mig då? Jag har även tagit kort på före och efter bilder när jag använder primern och en när jag inte använder. Till hjälp tog jag mina faktastiska trio skuggor som ni också får se i detta inlägg. Två flugor i en smäll!
 
Första triopaletten heter Earth Bound och här har ni resultatet.
 
TVÅ FÖREBILDER. DEN FÖRSTA MED BLIXT OCH DEN ANDRA UTAN.
 
OCH HÄR ÄR EFTERBIDERNA, DEN FÖRSTA BLIXT DEN ANDRA INTE.
 
Jag ser sjuuuuukt mycket skillnad på dessa och det som också är bra är att när man använder primern under så sprids inte ögonskuggan ut lika lätt. den är mer på plats! Så ni kör vi med de andra bilderna så låter jag dem få tala.
 
Här har vi Tuxedo
 
FÖRE MED BLIXT
EFTER MED BLIXT
 

Här har vi min senaste trio skugga vid namn Sunset beach
 
TVÅ FÖRE BILD. EN BLIXT EN UTAN
 
TVÅ EFTERBILDER. EN BLIXT EN UTAN
 
 

Här är Ocean View.
 
EN FÖREBILD MED BLIXT
EN EFTERBILD MED BLIXT
 
Primern ser ni högst upp på bilden. Denna primer räcker också länge länge. Jag har haft min sen i oktober förra året och även lånat ut den på klasser som jag haft och det är helt klart halva kvar. Man behöver inte ta så mycket på ögonen. Priset för denna ligger på ynka 175kr.
 
Om ni vill ha mer tips. våga fråga mig och skriv. Jag tar gärna någon timme enskilt med er så ni också får testa ögonskuggor och primer osv.
 

Baked eye trio - Sunset beach

:    ·  Isabelle tipsar, Izzas sminkningar/Marykay
Hello! Som min rubrik lyder. har fått hem en ny marykay eyeshadow trio som kallas för Sunset beach. DEN ÄR RÅÅSNYGG! Nu har jag bara använt två av färgerna i den som en liten prövning och ni kommer säkerligen få se fler sminkningar med dessa tre ögonskuggor men den färgen som jag älskar i detta är den korallfärgade/orange-rosa . Nu får ni bara ngra bilder på hur jag såg ut men om någon är mer intresserad av bättre visning av allt kan vi fixa det också :)
 
 
 
 
Denna sminkningen gjorde jag mer vardaglig än festig men som sagt, man kan göra den mer festlig om man bara lägger till lite mer då jag hade brottom imorse så drog bara på mest för att testa lite. Tycker att den passar mina ögon iallafall och framhävde mina ögon på ett bra sätt.
(denna bild är lånad ifrån google) men såhär ser skuggorna ut i paletten. Helt underbara och kan knappt vänta tills jag gör någon mer sminkning av mina andra ögonskuggor!
 

En fredags kväll spenderas på bästa sätt genom...

:    ·  Träning/Inspo
...Lite film i bakgrunden, en god sallad som mitt hjärta och jag köpte och datorn i knät. Det är det enda jag orkar just nu.
 
Denna jobbvecka är över och det har varit långa pass på jobbet samt mycket träning på gymmet. Även idag faktiskt. kom hem kl 6, drog på mig gymkläderna, drack en celsius och sedan ner till gymmet där jag hade bestämt att jag skulle köra cardio idag. Behövdes efter alla godsaker på jobbet som jag och en till stod för som fredagsfika. Bakade nämligen i onsdags, drömmar och choklad chip cookies. SÅ GOTT!
 
 
Körde 20min crosstrainer, 30min Hiit på bandet, och avslutade med 15min cykel.
 
Gjorde en liten sminkning med mina nya ögonskuggor idag också som ni får se imorgon. hade även tänk visa lite olika ögonskuggor ifrån marykay snart i något inlägg då jag har så många av dem hihi :) Godnatt:)

två hårda pass

:    ·  Allmänt
onsdag och jag är helt slut. det tar verkligen på både hjärnan och kroppen att både jobba långpass och gymma men det känns även så skönt att veta att man gör något iallafall!

i måndags körde jag armar och kondition och igår tisdag körde jag ett hårt rump/ben pass som känns idag kan jag lova!







första klockan är ifrån måndags och andra ifrån igår.

sitter på jobbet och ikväll om jag orkar ska jag köra ev ett mag/cardio pass eller bara kondition beroende på!

Man kan aldrig få för mycket utav...

:    ·  Isabelle tipsar, New things
...Smycken!
 
Seriöst. jag har ett helt "skåp" fyllt med fina smycken och jag får inte nog av att köpa nya hihi. Hittar oftast billiga smycken på ur&pen som jag köper. De är billiga och bra smycken som man inte är lika rädd om och för några dagar sedan köpte jag mig 5 par för 100kr exakt. Här har ni dem.
 
 
 
Två fina armband, ett halsband med min favvofärg och två(3) par ringar :)
 
 

Marykay trio-skugga.. Ocean!

:    ·  Isabelle tipsar, Izzas sminkningar/Marykay
Måste bara tala om för er hur mycket jag älskar alla marykays produkter. Det är verkligen så! De är så bra på olika sätt och jag är helt besatt i dem, och tänkte ge er ett inlägg om den fina trioskuggan ocean som har tre nyanser av både blått och silver. Provade den för första gången förra helgen och det var riktigt roligt att sminka med färger och inte bara "mörka vanliga färger" (som för övrigt är rååååsnyggt också)
 
Så låter bilderna tala helt enkelt.
 
 
Och det bästa av allt? De sitter heeeeeeela kvällen utan att ramla av, vet ni varför? För att jag använder mig också av en såkallad eyeprimer som man lägger på ögonlocket innan man använder ögonskuggorna. Den håller länge och man behöver endast ta en liten "plutt" på fingret för att det ska täcka locket. En riktig bra investering om ni frågar mig.
 
Sååååå om någon vill lära sig dessa skuggningar så skriv/ring/smsa mig så fixar vi en genomgång där ni också får prova dessa produkter.. helt gratis! Om ni inte gillar färgerna? då har jag MASSOR av andra färger som vi kan prova för att få fram just din sotning.
 
Har så mycket tips och idéer till er alla som jag verkligen vill dela med mig utav. visa er bra hudvårdsprodukter som verkligen gör skillnad i ditt ansikte och huuur många sminkprodukter som helst som får dig att glänsa, Tillsammans kan vi hitta just dina nyanser, dina produkter som passar just dig. Tänk på det iallafall okej? :D

en klapp på axeln och ett tack till..

:    ·  Isabelle tipsar, Träning/Inspo
...min pwo, celsius och min pojkvän david! det är fredag och denna vecka har varit ganska tuff tycker jag. det började med en skitmåndag med trombar i lilla kristinehamn med sååååå mycket åska och regn.en bättre tisdag då jag tog mig iväg till både gymmet och jobbet.. och så fortsatte mina dagar och även idag. fredag! är så glad just nu. har tränat på bra denna vecka. myst med god mat med min pojkvän. varit på jobbet och blivit bättre denna vecka på olika arbetsuppgifter vilket är super kul! svettats som tusan på gymmet dessutom! nu hälsar jag helgen välkommen med öppna armar för denna helg är jag leeeeeedig 😄 här kommer lite info om den fantastiska pwon som jag dricker varje gång jag tränar. har ganska nyss börjat med den och det bästa är att man verkligen känner att det fungerar och man svettas verkligen hysteriskt mycket

regn och åter regn

:    ·  Mina outfits
tråkiga regniga dag. lika så igår. sitter på jobbet och är så glad över att från igår då de var världens sämsta dag till att denna dag även om det regnar och är grått ute så mår jag bra idag. gick upp som ett skott imorse även om ögonen inte allt ville följa med, på med träningskläderna och slulade en pwodrink! körde så hårt på bandet att jsg aldrig svettats så mycket. vilken lycka. bara svettas ut och känna sig bättre än någonsin.här kommer några bilder från i helgen med min supersnygga sminkning ifrån marykay trio paletten. mer bilder och beskrivning kommer senare!

Topp och hälsa

:    ·  Isabelle tipsar, Träning/Inspo
såg att detta erbjudande låg i hallen och blev nyfiken. läste om det och denna tidning verkar vara bra, och varför inte få ett linne, hörlurar och en bodylotion på köpet. betalade endast 135kr med portot och allt för 4 nummer och dessa saker. kul!har varit helt slö efter jobbet idag så har endast suttit i soffan o dammsugit lite. somnade även en sväng nyss.ikväll blir det film med davids bror och hans tjej och jag är såååå sugen på ek kyckling ibröd. imorgon blir det party med finaste vännen carro och hennes pojkvän o min david. ska bli kul då det var ett tag sen vi festade känns de som haha.