Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Cause I believe in me.

:    ·  Mina outfits, Vardag
Lördag och ännu en dag med sooool. direkt när vi vaknade gjorde vi oss iordning och cyklade ut till mammas butik och åt gott. och därefter matade vi änder. Eller, fiskmåsar haha... Mysig förmiddag!
 
Ska snart dra mig till dansen för ännu ett genrep och imorgon är premiären! Är lite smått nervös faktiskt!
 
En speciell låt som ska vara med i vår dansföreställning heter Believe - SEP . En underbar låt som stämmer in så bra på mig då och då. Hade jag haft lyrics på den hade ni fått den men den finns på youtube och även spotify så lyssna och njut! Ska bli så kul att få träffa henne på riktigt också!
 
 
 

Välkomnar helg med öppna armar!

:    ·  Isabelle tipsar, New things, Älskade dagar
OM jag längtat efter denna helg. Ledig, dansföreställning premiär. Sova ut idag, lön har kommit, solen skiner. God mat med min fina Amanda och mitt hjärta kommer strax hem från jobb! Kan det bli bättre??
 
Jag och amanda gick en promenad till maxi där jag var tvungen att handla nödvändigheter till mig själv så som shampoo, balsam, tvål, och nya favvisarna. Victoria secret body lotion och en ny god bodymist. efter detta tog vi och åt på nya pizzan här i stan och där efter bar det av till gymhuset där jag ääääääntligen köpte ett till flak celsius! Åh toppen dag alltså!
 
Denna gång ska jag prova dem här produkterna för mitt hår. Har så svårt att hitta rätt hårprodukter till mitt hår då jag fått så långt och så men dessa gick hem för 55kr/st.
Dessa två godingar. 129kr/st äääälskar coconut passion då jag redan har den i bodymist så nu blev det en bodylotion.
3 favvisar på celsius. cola, persika/mango och jordgubb/kiwi. Det var 15%rabatt där idag också så ett flak med 24 burkar blev endast 408kr.
 
Ikväll ska vi köra genrep på dansen ige halv 8 och på söndag smäller det! Om någon vill komma så skriv till mig så har jag biljetter och info om vår dansföreställning som vi samlar in pengar till cancerfonden.

Hallongrottor

:    ·  Isabelle tipsar, Mat och gottigheter
Bakade nyss hallongrottor då jag tycker det är så gott!
 
Super enkelt recept också som jag fick av en på jobbet. går snabbt att göra och smakar otroligt gott!
 
Ingredienser:

4 1/2 dl vetemjöl
1 dl socker
1 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
200 g smör
Den godaste sylten du gillar. I mitt fall drottningsylt!
 
 
Blanda mjöl, socker, bakpulver och vaniljsocker i en bunke och tärna smöret.
 
Knoda ihop allt med händerna till en smidig fast deg.
 
Rulla till bollar och lägg i antingen små formar eller större formar beroende på storlek. tog både små lilla-my formar och vanliga bakformar.
 
Tryck med ett finger så att det blir hål i mitten av degen och klicka i en klick sylt i.
 
Grädda mitt i ugnen på 200grader i ca 10-15 min beroende på storlek. jag hade inne mina 13 min tror jag.
Resultatet ser ni här och om ni ville veta, de smakar huuuuuur gott som helst!!
 
Nu ska jag fixa mig för kvällen och sen krypa ner i sängen. Mådde väldigt dåligt imorse då jag vaknade med halsont och lite feber men pallrade mig iväg till jobbet ändå och de ångrar jag verkligen inte nu med tanke på hur braaaa de gick på jobbet! Så stolt över mig själv. Godnatt!
 
 

Tigerkatt

:    ·  Allmänt





kolla så söt kisse! tyckte verkligen jag fick två superfina bilder på amandas katt förut så han är värd att visas upp. idag har jag övat o dansat inför vår dansföreställning som nu börjar närma sig. även gått på marken för att köpa de årliga godiset som marknadsnougat och naturgodis. och iväg på jobb kl 3. ikväll när jag kommer hem ska jag avnjuta lite nougat o sen sovaaaaa.

Michael kors

:    ·  New things
Jag fick mycket fina presenter på min 20 årsdag men denna presenten var helt fantastisk! Det som gjorde den så fantastisk är för att min pojkvän valt ut den själv och han valde så rätt! Finaste klockan man kan bära!
 
 
 
Idag ska jag gå ner med den så att den kan passa min handled!  Tusen tack älskling!!
 
Efter jobbet igår drog vi och åt och sen somnade jag nästan på en gång när vi kom hem. Dumma huvudvärk som inte vill försvinna... För övrigt gick det bra på jobbet igår! Idag blir de jobb samma tid och känner jag mig rätt kommer jag somna på direkten igen. Längtar tills jag blir frisk ifrån förkylning så att jag kan gymma lite. denhär veckan hade ju egentligen varit perfekt för att gymma men har inte tid att vara sjuk så ingen idé ens.

I'm back!

:    ·  Allmänt, Mat och gottigheter
Jag är tillbaka!
 
Nu har vi äntligen slagit oss till ro i vår nya lägenhet och jag har också fått en ny systemkamera då min blev stulen för ett tag sen så nu kommer suget tillbaka för att blogga också!
 
Det var ju huuuuuuuur längesen som helst sen jag bloggade och det kommer nog gå lite segt i början då jag knappt har tid med saker nu för tiden men jag ska försöka. Jag har börjat jobba på tele2 kundtjänst och jag blev klar med utbildningen för några veckor sedan så nu är det ett vanligt jobb för mig vilket känns skönt. Det är inte ett jobb som jag vill vara fast i länge men ett sjukt bra jobb att börja med känner jag då man skaffar sig riktigt bra erfarenheter inom det sociala som man alltid behöver bli bättre på. 
 
I onsdags fyllde jag 20! Det känns egentligen inte så speciellt men när jag hade mitt kalas för släkten i helgen så förstod jag att det var något riktigt speciellt. Jag fick bland annat världens finaste kristall glasservis av min mormor som hon har haft i flera år vilket gjorde mig gråtfärdig alltså. den är så vacker så nu bara måste jag och David köpa oss ett vitrinskåp så att alla våra fina glas kan synas! Inte nog med det. Jag fick världens finaste klocka av David och ååh, kan inte sluta titta på den haha. 
 
Idag är det måndag och denna vecka jobbar jag från 15-20 och även helg så det kommer bli en lång vecka men bra arbetstider eftersom jag får sova ut vilket jag behöver.
 
Provade min kamera på min frukost imorse och jag älskar den verkligen. Tar så bra och lätta bilder utan att jag behöver göra något speciellt med den och de gillar jag. Enkelt är bra! 
 
 
 
 
som ni ser älskar jag mumin och kikar ni in här oftare kommer det säkert upp fler bilder på de muminsaker jag har.
 
Var ju bara tvugen att se vad min kamera går för när selfies ska tas haha!
 
 
Röda toppar och mintgröna stickade tröjor <3<3
 
Nu ska jag fixa det sista och sedan gå iväg till bussen för att sedan jobba!
Om det är något ni vil att jag bloggar speciellt om så kommentera så ska vi kanske fixa det! :D