Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

healthy delivery from fitnessguru!

:    ·  Isabelle tipsar, Mat och gottigheter, Träning/Inspo
Åhhh. beställde ju för typ en dag sen och de är så snabba så jag hämtade ut mitt paket efter jobbet idag!
Det här beställde jag:
 
 
 
Dessa är portionspåsar och de fyra övers är proteinpulver. start från vänster smaker: Pineapple, 2st Kiwi yoghurt, Raspberry white chocolate. Och enkel beskrivning: Protein behövs hela tiden för att muskler och kropp ska må bra och inte brytas ner, protein finns i tex kött och kvarg. Och när man tränar kan man behöva ta en shake för att tillföra mer protein till kroppen. SKA BLI SÅ KUL OCH PROVA DESSA SMAKER!
 
De 5 mindre påsarna under är aminosyror som är bra att inta under träning då den förhindrar muskelnedbrytning och påskyndar återhämtningen i kroppen. Smak ifrån vänster: Apple, 2st Pear, 2st Wild strawberry.
ohohhoo, dessa godingar har jag hört talas om. De ska tydligen vara helt underbara i smaken så dem ska bli extra kul att få äta hihi. Proteinbars helt enkelt. Så istället för en shaker kan man ta en godbit, och proteinbars är även bra som ett mellanmål. Dessa i smak chocolate crisp.
Mixade såklart ihop min egna shaker då man fick välja färg på 3 saker som ni ser. Grönt och rosa för min del!
Den här logboken är den jag suktat efter mest faktiskt. Har velat beställa hem denna sååååå länge! Det är en logbok som man använder under träning för att anteckna ner sina framsteg och hur det går varje gång man tränar. Detta kommer nog vara en bra boost för mig då jag älskar att ordna, skriva och anteckna saker.
Just me holding this workoutlog, happy as hell! Thanks to my boyfriend hihi :*
 
Besök fitnessguru på: www.fitnessguru.com
 

Varma färger.

:    ·  Izzas sminkningar/Marykay
Eftersom jag var ledig igår tog jag lite längre tid på mig att leka lite med olika ögonskuggor och såhär blev resultatet.
 
 
 
 
Använde varma toner då det passar mina ögon samt mitt hår som också är i varma toner. Vad tycker ni?
 

Woodwick - wild sweet pea

:    ·  Isabelle tipsar, Vardag
Hej och godkväll på er. Idag har det varit torsdag och jag har varit ledig då jag ska jobba denna helg. Sov inte så bra inatt då jag drömde en riktigt hemsk dröm och så vaknade jag typ halv 9 vilket jag inte ville då jag ville sova ut.
Gick upp och åt frulle och runt 11 så gick jag till gymmet och körde rumpa och ben pass. det känns bra!
 
När david kom hem så tog vi oss en promenad till min mammas butik och åt god mat och kollade in hennes jul hörnor som hon gjort till julinvigningen som håller hus på Lev vackert i helgen. kan ju inte se det eftersom jag jobbar så fick se allt fint idag istället! Åh så himla vackert och åh vad jag vill ha ett eget hus nu och bara pynta så fint som mamma gjort i butiken. vilken dröm!
 
Vi köpte med oss ett ljus ifrån Woodwick, och ni som inte har hört talas om dem så är det ett ljus som doftar helt underbart samt sprakar det lite som en brasa typ. den håller hur länge som helst och det doftar i hela lägenheten bara man haft igång det i en h typ. vårat kostade 269kr tror jag och så värt!
 
 
 
 
Imorgon jobbar jag kort pass 08-13 och hela helgen. Ska nog iväg till gymmet efter jobbet också! Endast 2 mån kvar till thailand nu!!

Torsdags energi!

:    ·  Mat och gottigheter, Älskade dagar
Som min rubrik låter. idag har jag energi och det känns så himlans bra alltså! Är ledig idag, gick upp lite innan kl 10, ätit god nyttig gröt, tagit min pwo och sitter här i gymkläderna och ska gå iväg till gymmet strax.
 
Får verkligen ta vara på dessa sista dagar nu i oktober då jag fortfarande jobbar 75% vilket är väääldigt bekvämt nu när jag fått mitt schema för november då jag går upp i 100%. heeeerrreeee gud säger jag bara. ja, kan ju lika gärna bo på jobbet ;) Nej men jag har ju valt det själv eftersom lönen jag jobbar för i november får jag i slutet på december då vi åker till thailand så det kommer ju kännas huur bra som helst att få några tusen mer innan vi åker också! HEJA MIG! Det här kommer jag att klara.
 
Jobbar imorgon ett långpass igen men ska nog sluta kalla det för långpass då det är ett vanligt pass för de flesta som jobbar 100% alltså 9.15h pass jobbar jag och kommer göra hela nästa månad också. Men det blir bra. Sen på helgen är jag leeeeedig och då blir det fest med mina favvisar som jag inte träffat på länge!
 
Bjuder på nåra bullbilder som jag gjorde för några veckor sedan för jag hade faktiskt tänkt att baka idag då min pojkvän varit sugen på något bakat länge nu och jag med för den delen hihi. Men vad jag ska baka blir en hemlighet.
 
 
 
 
 

På bilden ser bullarna göör fjuttiga ut men tallriken som de ligger på är stor så de var ganska så stora. älskar att göra stora bullar! Dem var helt underbara iallafall och vackra att se på!
 
 
Har även fått en fråga angående vart man kan köpa celsius i götet, så svarar på frågan senare!
Hoppas ni får en bra dag puss!

mörk morgon, färgglad dag

:    ·  Allmänt
ja. nu är verkligen hösten här. märker det speciellt denna vecka då jag jobbar dag för en gångs skull och cyklar iväg till bussen lite innan 6 varje morgon. det är kolmörkt och ruggigt ute men när jag går hem ifrån jobbet runt 2-3 så är det färglada fima löv som faller överallt. konstigt hur hösten kan vara så kall och tråkig men ändå så fin.

som sagt, att gå upp kvart i 5 är ganska tufft efter 3 veckor med kvällspass men det är så otroligt skönt att komma hem tidigt! älskar det!

i måndags så tog jag det bara lugnt efter jobbet då jag hade jobbig huvudvärk, igår fixade jag mig lite som ni ser nedanför då vi skulle på släkt kalas för mamma som fyller 50år på torsdag. åh jag tycker så mycket om att träffa släkten eftersom jag gör det allt för sällan så det var mysigt. sedan cyklade vi och hämtade ut ett paket ifrån jotex där vi har köpt 2 påslakansett samt ett vitt lakan och en matchande hissgardin till sovrummet. så mysigt verkligen!

har varit dålig på att blogga men har intw haft ork eller tid till det men ska försöka göra det lite mer! bild kommer så småningom.







3 selfies och en celsius som får hålla mig pigg nu på morgonen!


hoppas ni får en bra onsdag alla. pusss!

Fredags fin

:    ·  Izzas sminkningar/Marykay, Älskade dagar
Helluuuu. FREEEDAG!! åh som jag längtat. älskar fredag och älskar helg, vet ni varför? för att varje fredag får vi alltid godsaker på jobbet haha, samt att denna fredag jobbar jag ju endast 5h. dock slutar jag kväll men det gör inget eftersom denna helg är jag också ledig!! Är så sugen att hitta på något kul i helgen. typ åka någonstans? Vet inte vart men det skulle vara kul. Jag ska nog också baka bullar i helgen då det är kanelbullens dag på lördag(imorgon).
 
Gick upp lite efter klockan 9 idag, åt frulle som blev misslyckad då jag spillde ut min cvitamin dryck över mackorna så dem smakade kolsyra. usch.. Där efter så städade jag lite lätt i lägenheten och åt rester av sallad som var kvar. Har sminkat mig och ska om ett litet tag iväg till jobbet.
 
Sminkade en liten blå lila sminkning då jag gillar dessa färger, nu fattas det bara ett matt lila läppstift som jag dock inte har men ska absolut skaffa inom en snar framtid!
 
Tog även en massa kort på hur jag gör min "vardags sminkning" som jag tänkte lägga upp när jag har mer tid så ni får nöja er med denna bild så länge.
 
 
Hoppas ni får en bra fredag och en skön helg! Pusss

It´s all about the eyes.

:    ·  Isabelle tipsar, Izzas sminkningar/Marykay
God middag på er alla där ute.
 
Onsdag idag och jag ska strax fixa det sista innan jag åker iväg till jobbet för ännu ett 5h pass. Var på gymmet imorse där jag körde rumpa och ben och jag har faktiskt träningsvärk ifrån gårdagens abs workout vilket känns skönt.
 
Här får ni 3 st närbilder på min sminkning jag gjorde i helgen också som jag lovade er.
 
 
 
Älskar verkligen den här skimmriga guld tonade sminkningen och om ni vill veta vilka av marykays ögonskuggor jag använde så säg till så fixar jag det.
 
______________________________________________________
 
För övrigt har jag drömt så mycket på senaste tiden, det är verkligen så knäppa och jobbiga drömmar hela tiden och för det mesta är det mardrömmar som jag drömmer vilken stör min sömn och det känns inte alls bra när jag vaknar upp. Ett exempel var i förrigår natt när jag drömde om äckliga clowner (och ni som känner mig vet att jag HATAR clowner) och det värsta var att i drömmen så var det min pojkvän som skulle skrämma mig med dem haha så när jag vaknade mitt i natten så var jag jätte arg på David haha. Har ni inte varit med om något sånt någon gång. att ni drömmer om något o sedan när ni vaknar upp har ni liksom kvar känslan i drömmen som jag då hade på min pojkvän så han förstod ju ingenting när jag sa till han att han var elak osv. fy så dum jag är haha.
 
Ni får ha en bra dag. Pusss