Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Ett paket kommer lastat ifrån kicks.se

    ·  Izzas sminkningar/Marykay, New things
Kommer ni ihåg mitt inlägg om vad som står högst upp på min smink önskelista ifrån kicks? Om inte läs det HÄR
ooooooooch jag fick hem allt detta av min fina pojkvän. Tusen tusen tusen tusen tusen tack mitt hjärta för dessa produkter!
 
Det ska bli så kul att få testa, avgöra vad jag tycker om det, recensera den till er och bara använda dem liksom!
Här har ni dem!
 
Såhär såg paketet ut och jag beställde allt som sagt på kicks.se. Som ni ser hade ju saker ramlat ur kartongerna och blivit lite ihoptryckta vilket jag tyckte var lite dåligt men inget var ju trasigt så det gör inte så mycket!
Ovanför här ser ni produkterna i sina kartonger eller vad man säger och under utan. Och JAAAA jag äger nu mitt första MAC läppstift och jag är så himla glad över dessa produkter. Det blev 3 st produkter ifrån MAC vilket är Fix +, Mac läppstiftet och en pro longwear concealer. Sen en brynpenna ifrån Anastasia och sist men inte minst ett dry fast top coat ifrån seche vite. Jag har ju som sagt skrivit om produkterna i några inlägg tillbaka som jag skrev ovanför.
 
Såhär ser läppstiftet ut:
Det är så svårt att ta kort så att ni verkligen får se den färgen jag ser så inte riktigt så rosa som den ser ut nu är den inte men om jag skulle beskriva den så är den en mörk nude färg typ. Den heter "Velvet teddy" och är i formulan Matt!
 
Som sagt så kommer jag gå in djupare på en och en av dessa produkter när jag testat dem mer så att ni också får veta vad jag verkligen tycker om det osv men det kommer framöver så stay tuned!
 
Puss och tack igen mitt hjärta!
 
 
 
 
 DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR